Totul despre machiaj rezistent la apa

Totul despre machiaj rezistent la apa

Fiecare fată și femeie vrea să se uite perfectă în orice situație. Pentru aceasta și există machiaj. Și este foarte neplăcut atunci când în piscină, pe plajă sau în saună, acesta începe să curgă, se deterioreze, spălați. Pentru a evita acest lucru, trebuie să cumpere produse cosmetice rezistente la apă de înaltă calitate. Cu acesta, se va dovedi a face o face, care va avea loc perfect în orice condiții și nu va lăsa proprietarul dvs.

Ce este?

O vizită la piscină sau la plajă, multe femei preferă să rămână vopsite. Dar, cu produse cosmetice obișnuite este foarte dificil de făcut, pentru că se va spăla cu apă, și chiar inegale, creând dungi, pete si picaturi. Rezolvați problema va permite cosmetice rezistente la apa.

Aceasta diferă de obicei prin aceea că ea are ceară minerală sau naturale, precum și o varietate de polimeri de silicon.

Atunci când astfel de produse cosmetice sunt aplicate pe piele, se evaporă doar parțial. Cele mai multe elemente rămân pe dermă și se desfășoară acolo datorită siliciului.

Astfel de produse cosmetice sunt împărțite în mai multe categorii.

 • De lungă durată). În astfel de produse cosmetice există multe coloranți și uleiuri siliconice. Produsele cu acest marcaj sunt foarte saturate, țineți pe piele pentru o lungă perioadă de timp. Dar cu ei trebuie să fii atent. În primul rând, ele sunt destul de greu de aplicat. În plus, astfel de produse cosmetice impermeabile pot fi numite în mod condiționat. Poate curge, dacă vă scufundați în mod constant, frecați fața, deși este încă cu siguranță mai rezistentă decât cosmeticele obișnuite.
 • Rezistent la umiditate (rezistent la apă). Perfect rezistentă la umiditate, potrivită pentru înot în apă proaspătă și sărată. Va deveni indispensabilă atunci când transpirați sau sporturile active. Ca parte a unor astfel de produse, există aminoacizi sau silicon. Ele fixează în mod fiabil pigmentul, datorită căruia cosmetica nu „înota”, chiar dacă este un strat gros de gros.
 • Impermeabil (impermeabil). Conform caracteristicilor, aceste produse cosmetice sunt aproape identice cu opțiunea anterioară. Cel mai adesea în vânzare există carcase cu astfel de marcaje. Aplicând cosmetice impermeabile pe față, puteți înota calm, să vă angajați în sesiuni de fotografie în apă, să mergeți în ploaie sau zăpadă.
Citește mai mult  Cum cu machiaj Ascundeți vânătăi sub ochi?

În ciuda tuturor, se pare că pot fi observate avantajele incontestabile ale cosmeticelor impermeabile că este mai dăunătoare decât cea obișnuită. Minus aici doi.

 • Acoperirea împiedică fluxul de oxigen, deoarece închide porii. Dacă utilizați meniul în mod constant, pielea va crește mai repede.
 • Pentru eliminare, veți avea nevoie de produse speciale. Clătiți cosmetica este dificilă și, prin urmare, există chimie în compoziția lor pentru a rezolva problema mai repede. Această chimie taie derma, devenind cauza apariției timpurii a ridurilor.

Cum să faci acasă?

Machiajul impermeabil pentru înot, recreere și sport este destul de realist pentru a stăpâni acasă. Crearea unui spectaculos Meycapa își asumă o slujbă treptată.

 • Curățenie. Înainte de a continua aplicarea produselor cosmetice, este necesar să curățați și să reîmprospătați pielea. Alegeți ceea ce vă place. Acestea pot fi diferite tonice, lapte, loțiuni. Este important ca compoziția să fie naturală și fără alcool. Instrumentul selectat trebuie să aibă, de asemenea, efectul umidității.

 • Următorul ar trebui să aplice baza. OPTION OPTIMAL – PRIMER. Asigurați-vă că instrumentul corespunde tipului de piele. Va fi nevoie de un pic, dar cea mai mare atenție trebuie plătită în zona T. În cazul în nas sau frunte strălucește, puteți lua mai mult grund.

 • A treia etapă – utilizarea unei creme tonice. Trebuie să aibă caracteristici respingătoare de umiditate. Stratul merită alegerea celei mai bune, iar crema însăși este aplicată cu o perie. Pe partea de sus puneți în mod necesar pulberea cu textura prăjită. Este mai bine să o luați cu mine, deoarece crema de ton poate uneori să curgă.

 • Dacă există nereguli pe față, atunci este permisă utilizarea unei sume foarte miciConsole. Se aplică zonelor problematice cu mișcări ușoare ale degetelor sau cu ajutorul unui blender de frumusețe.
Citește mai mult  Idei de machiaj festiv

 • Al cincilea pas – aducerea sprâncenelor. Ele sunt pieptănate cu ușurință, atârnând părul. Dacă trebuie să pictați, va lua în mod rezonabil fonduri cu o textura cremoasă. Ele sunt ușor de sigilat dacă sunt aplicate pe un gel transparent.

 • Acum este timpul să trecem prin ochi. Umbrele sunt puse exclusiv pe bază. Să luați cele mai bune opțiuni de umbră uscată. Ele sunt aplicate în mai multe straturi. Apoi aplicați eyelinerul. Specialiștii recomandă un stilou de vârf. Ea se va simți minunat, nu crăpătură, care nu este imprimată în pleoapa superioară. După ochelari pe genele aplicați baza și apoi rimelul. Combing, eliminarea Romei. Crucea din nou. Reamintim că toate produsele cosmetice utilizate ar trebui să fie rezistent la umiditate.

 • Înainte de a aplica rujul, se recomandă să se aplice o cantitate mică de coerente pe buze. Apoi buzele sunt înot. Următorul pas este de a aplica rujul, și trebuie să fie mat. Colorează va fi o soluție bună.

 • Ultima etapă – aplicarea unui spray de fixare pentru machiaj. Acesta este pulverizat pe fata cu ochii închiși, așteptați câteva secunde pentru a fixa rezultatul. Acum makeboard rezistent la apa este pe deplin pregătită.

Cum se spală?

Pentru a spăla cosmetice de acest tip, apa nu va fi suficient.

Cosmetologi și make-up artiști recomanda ulei dobândi pe baza de ulei de spălare.

Acesta poate fi tonic, lapte. Doar le aplica doar pe disc de bumbac și du-te să-i facă față. Pe pleoape, discul deține 30 la masca și umbrele au început să se dizolve. În cazul în care fondurile casei nu sa dovedit, aveți posibilitatea să frotiu față cu o textură îndrăzneață. Veniți cu el 5 minute, apoi utilizați orice tonic de curățare. Amintiți-vă că discul de bumbac trebuie mutat pe mișcarea circulară din secolul secolului și apoi direcționați în jos.

Citește mai mult  Crearea de machiaj in culori reci

Există servetele speciale pentru îndepărtarea machiajului. În cazul cosmeticelor impermeabile nu ar trebui utilizate. Servetele vor dizolva pigmentul pentru o lungă perioadă de timp, atât de alergică poate să apară.

Sfat util

Mai multe sfaturi de artiști de machiaj și bloggeri de frumusețe la cei care intenționează să înceapă utilizarea cosmeticelor impermeabile.

 • Utilizați dozajul mijloacelor. Nu le puteți folosi în fiecare zi.
 • Nu salvați produsele cosmetice. Cosmeticele ieftine este chiar mai dăunătoare, în plus, este posibil să nu-și îndeplinească sarcinile.
 • Alegeți fonduri în care nu există parabeni și produse rămase după rafinare. Este mai bine să acordați preferință componentelor naturale.
 • La selectarea, luați în considerare tipul pielii. Îndepărtarea remedierului, nu vă grăbiți, nu încercați ochii și buzele. Să eliminați timpul pentru a dizolva produsele cosmetice.
 • Niciodată nu merge la culcare fără înroșirea feței astfel de machiaj. Dimineața, fata va arata vrac, obosit, a participat. În plus, vă puteți răni gene.

Urmăriți videoclipul de pe subiect.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: