umbre machiaj luminoase

umbre machiaj luminoase

umbre luminoase vă permit să creați un număr mare de imagini interesante și atractive. Ele sunt ideale pentru experimente, dar ar trebui să rămânem la anumite reguli, astfel încât să nu se uite cu machiaj luminos ușor de benzi desenate. Desigur, o astfel de machiaj mai mult ca bolders cărora le place să intrigi.

Principii de baza

umbre luminoase de secole deveni imediat un element central al machiaj. De aceea, nu este necesar să le combine cu ruj roz sau fard lila. În machiaj, este de dorit să aibă doar un singur element luminos. În caz contrar, fata va arata supraîncărcată și greu de perceput. În cazul în care sunt folosite umbre luminoase, atunci orice altceva ar trebui să fie ales cât mai simplu posibil, mai aproape de nuanțe naturale.

umbre machiaj luminos pentru varsta va arata bine, dacă utilizați un ruj nud și palid paleta fard de obraz. ochi expresivi sublinia perfect buzele neutre și a feței, iar punctul de vedere va fi mai spectaculos. Există o serie de reguli convenabile să adere la umbrele luminoase.

 • Pe fundalul pleoapelor colorate, sprâncenele și genele se pot pierde. Prin urmare, acestea ar trebui să fie alocate în machiajul luminos.

 • Culoarea pleoapelor trebuie să fie armonizată cu culoarea ochilor, astfel încât aceasta din urmă nu arată neclară sau colorată. De exemplu, nuanțe violet și portocalii, cu ochi verzi – violet și roz, carbonoză – albastru, roz și portocaliu.

 • Nu vă temeți să amestecați câteva umbre strălucitoare într-un machiaj. Astfel încât se dovedește mai spectaculoase și mai complexe. Experimentele pot ajuta la găsirea propriei lor umbre unice.

Citește mai mult  Angajații de îndepărtare a machiajului: Ce este, cum și pentru ceea ce sunt folosite?

 • Când amestecați culorile, este mai bine să utilizați o perie mare cu un vârf rotund. Se va dovedi pentru a efectua un ton bun și neted. Este important să amestecați bine umbrele.

 • Nuanțele luminoase trebuie aplicate uniform pentru toate pleoapele înainte de sprâncene, Pentru a face machiajul să fie completat logic. Pentru a face acest lucru, puteți utiliza scheme de culori gata făcute.

 • Machiaj cu culori luminoase trebuie să fie impecabile. La urma urmei, chiar și cele mai mici erori vor fi vizibile la prima vedere. Cel mai bun umbra pentru a aplica cu lumină naturală, folosind numai unelte profesionale.

Idei pentru fiecare zi

În trecutul recent, fetele nu au rezolvat utilizarea de umbre luminoase pentru machiaj de zi cu zi.

Astăzi este sigur pentru a picta (chiar și probabil cu caractere aldine) la fel ca multe dintre sexului frumos. Pentru ochi verzi, o versiune mai mare va fi culori salata, mai ales cu sclipici.

Pas cu pas o astfel de machiaj se face după cum urmează.

 • La colțurile exterioare ale ochiului, este necesar să se aplice umbra verde. Este mai bine pentru a alege o nuanta mai inchisa.

 • După aceea, umbra ar trebui Bună creștere, Trecerea spre sprâncene.

 • Pe pleoape în mișcare sunt aplicate umbre salata cu strălucire perla.

 • Pentru a evidenția colțurile interioare ale ochiului este în valoare folosind nuanțe de lumină pâlpâitoare, Și pentru creion de ochi – Galben pal culoare creion.

Dacă doriți să creați o stare de spirit de vară, puteți alege în condiții de siguranță culorile galben saturate ale umbrelor. Mai ales această opțiune este potrivită pentru ochi cenușii.

 • Pe toate pleoapei mobile Ar trebui să se aplice galben cu textură mată.

 • Pentru a evidenția colțurile interioareochi Puteți utiliza un galben delicat cu tentă satin. Un astfel de aspect va părea mai expresiv.

 • Liacommunication Alb Kaial va da prospețime, iar imaginea va arata mai luminos.

Citește mai mult  Machiaj pentru ochi verzi și păr blond

O versiune de lumină universală cu flori portocalii se va potrivi atât în ​​fiecare zi și pentru o petrecere.

 • umbre Orange de textură mată trebuie să fie aplicată pe pleoapa în mișcare de-a lungul întregii sale lungimi. În acest caz, puteți utiliza o bază cremă pentru o opțiune mai luminos machiaj.

 • Colțul interior al ochiului este cel mai bine pentru a evidenția Folosind umbre sau un creion de culoare galbenă.

 • Pentru dermatograf este în valoare de a alege un creion alb. Puteți diversifica imaginea cu o cantitate mică de strălucire în scurt.

opțiuni festive neobișnuite

Ochii face pe o vacanță, astfel încât aspectul sa dovedit a fi atractiv și spectaculos, foarte simplu, dacă utilizați umbre luminoase.

În acest caz, puteți alege în condiții de siguranță opțiuni neobișnuite cu desene.

O combinatie interesanta este creat de culorile albastru și salata: se poate dovedi gradientului inițial. Asigurați-o astfel de machiaj ușor dacă urmați pașii următori.

 • Albastru umbra cu textură mată Aplicat din colțurile exterioare ale ochilor, până la mijlocul secolului în mișcare. o acțiune similară este făcută în pleoapa inferioară.

 • După aceea este necesar să-și petreacă aprofundată Stabilirea Shadow provocat.

 • umbre verzi se aplică, astfel încât acestea stabilesc pe colturile interioare ale ochilor.

 • Atunci ei Conectează-te cu umbre albastre, A face o graniță foarte buna între ele.

 • Pentru selectarea zonelor de sub sprâncene Și lângă podul este în valoare folosind un punct culminant scânteind.

O versiune destul de simplu, cu umbre roz este potrivit pentru utilizarea în orice situație – și în timpul săptămânii, iar la eveniment festiv. Cea mai atractivă această opțiune se va uita la ochelarii carrage cu pielea inchisa la culoare.

 • La colțurile interioare și exterioare ale ochiului sunt aplicate Umbra de roz strălucitor. În același timp, este important să nu afecteze mijlocul pleoapei (nici mobil, nici inferior).

 • Inferior pleoapelor și mijlocul de sus ar trebui să fie acoperite Pale umbre roz.

 • Pentru dermatograf, este în valoare de oprire posibilitatea de a alege creion alb. Deci, ochii vor parea mai mari si expresiv.

 • Ultimul bar – Creştere Pale umbre roz sub sprâncene. Ar trebui să fie pornit de la pod.

Citește mai mult  Totul despre machiajul natural

Exemple frumoase

Deja o lungă perioadă de timp pentru popular echipament de machiaj pentru ochi si la make-up artisti, iar fetele sunt ele însele Smokey Ice. Această opțiune face ca un aspect foarte expresiv. Se crede că cel mai bine este de a folosi nuante de flori albastru, verde și maro. Pentru a face machiajul pentru a obține mai multă culoare, merită adăugarea de nuanțe negre și purpurii. Și pentru a crește efectul, nu va exista nici un permis de ochi negri inutile și gene false.

Umbrele roz și albastre sunt perfect combinate între ele, permițându-vă să creați o imagine ușoară și ușor obraznică. Această opțiune este minunată pentru timpul de vară.

Mai ales spectaculos, el va arăta cu o adăugare sub formă de săgeți negre mari.

Execuția umbrelor luminoase de machiaj Vezi mai multe.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Comments: 1
 1. Carmen

  Ce înseamnă „numbre machiaj luminoase” și cum se poate realiza o machiaj luminos?

  Răspunde
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: