Foreno Face Prezentare generală a masajului

Foreno Face Prezentare generală a masajului

Produsele de marcă din Foreno Suedeză în ultimii ani se aude. Gama de companii care doresc să angajeze toate evoluțiile moderne constă dintr-o serie de gadgeturi care se întâlnesc în principal pentru curățarea și masajul pielii.

descriere generala

Compania suedeză a fost creată în 2013. Pentru mai puțin de 10 de ani de existență, ea a castigat faima in intreaga lume datorita dispozitivelor sale inovatoare de îngrijire a feței.

Conform descrierii produselor prezentate pe site-ul oficial, pentru crearea lor, o mai mare măsură este folosit silicon de calitate non-poros, rezistent la bacterii cu dispersie. Igiena materialului de uscare rapidă este de 35 de ori mai mare decât indicatorul dispozitivelor standard cu o păr. Toate dispozitivele de la Foreo au o sarcină lungă, și să ofere, de asemenea, un efect foarte delicat pe piele. Întotdeauna pe partea de sus este proiectarea dispozitivelor prezentate.

Gamă

Gama de dispozitive de masaj și de curățare de la Foreno este cu adevărat extinsă.

Luna

Datorită numeroaselor recenzii Blogger, Perii Massagers din această linie au luat cea mai mare faimă. LUNA 3 este disponibil în trei culori, fiecare dintre acestea corespunzând unui anumit tip de piele: violet – sensibile, roz – normal și albastru – grăsime și combinate. Potrivit producătorilor, principala diferență între datele modelelor gadget este dimensiunile perilor. Barbatii pot alege, de asemenea, propria lor Massager Luna 3 bărbați negru, Posedând proprietăți similare, dar destinate bărbii de curățare și feței.

În comparație cu versiunea anterioară, peria electrica Luna 2 are un cap mai mare, precum și mai mult și peri moi de silicon. Aparatul are 16 nivele de putere, pentru a configura care doriți să descărcați aplicația oficială, și care vă permit să crească sau să reducă intensitatea muncii. Indiferent de alegerea instalațiilor, principiul de funcționare al aparatului pentru masaj este întotdeauna aceeași: ea consta in indepartarea mizeriei, a pielii, a resturilor de machiaj si de microbi, folosind undele de sunet T-Sonic, puterea care ajunge la 8000 pe minut.

În interiorul cutiei Luna 3, firul este localizat pentru a încărca dispozitivul, codul pentru înregistrarea gadgetului, precum și o sondă cu o emulsie pentru curățarea acesteia. În principiu, curățați peria de silicon este, de asemenea, rezolvată prin săpun sau gel convențional lichid. Site-ul oficial al lui Foreo indică faptul că o încărcătură completă este suficientă pentru utilizarea 650.

Citește mai mult  Masagere de picior Yamaguchi

Instrucțiunea de instruire este destul de simplă. După înregistrarea și configurarea dispozitivului, butonul „Start” este activat în aplicație sau apăsând butonul de deasupra ieșirii de încărcare. Dispozitivul activat este aprins și vibrează. Pre-umeziți fața și aplicați chiuveta pentru spălare. Curățarea pielii cu Luna 3 urmează mișcările circulare până când se aude semnalul firmware, implicit este afișat timp de 1 minut. Fața este clătită și uscată de un prosop.

Înainte de apariția pe piața Lunii, cel mai popular produs al acestui brand a fost considerat o pensulă cu ultrasunete Luna 2. Pentru a le folosi, este acceptată, precum și Luna 3. De fapt, toate periile luna sunt operate într-un mod similar. Dispozitivul este produs în patru culori: albastru – pentru pielea grasă, violet – pentru sensibil, albastru – pentru combinat și roz – pentru normal.

Sortimentul Foreo are, de asemenea, o Luna 2 pentru bărbați pentru bărbați, totuși, spre deosebire de a treia versiune, este menită să pregătească pielea să se rade. În general, dragostea pentru amenajările inteligente pentru spălare a început cu versiuni ale lui Luna și Luna pentru bărbați.

Conacul în sortimentul de marcă MINI Modele. În primul rând, Luna Mini a fost lansat – un dispozitiv eficient pentru curățarea dimensiunii palmei. Purificarea profundă în acesta este, de asemenea, furnizată de valurile de sunet transdermic T-Sonic. „Cipul” gadgetului a fost suprafața de curățare cu 3 zone.

peri sale subțiri sunt potrivite pentru curatarea pielii sensibile si uscate, mai gros – pentru curățare direcționate zonele cu probleme, iar cea mai mare – de a aduce tenul gras.

LUNA MINI 2 a apărut pe piață. Modelul avansat are deja 8 nivele de intensitate de curățare a pielii personalizate. In cele din urma, Acum poti cumpara LUNA MINI 3. Aparatul a apărut funcția Boost Glow, permițându-vă pentru a da instantaneu strălucirea naturală a pielii. Modelul modern are 12 moduri de intensitate de masaj, precum și o suprafață dublă de curățare.

Alte gadget-uri sunt prezente în linia Luna. Asa de, Luna Du-te și du-te pentru bărbați Luna sunt portabile. Dispozitivul a cărui mărime nu depășește un disc de bumbac, combină T-Sonic sistem de curățare a sunetului și anti-îmbătrânire tehnologie întinerire. Acesta din urmă constă în direcția pulsațiilor joasă frecvență în acele zone ale persoanei care fac obiectul ridurilor. Ei de încărcare este suficient pentru 60 utilizare. LUNA Joaca-te cu o curățare de suprafață 2-zonă are o dimensiune foarte mică. Acesta funcționează fără reîncărcare, oferind mai mult de 100 de utilizări.

Citește mai mult  Totul despre Massager 3D

Compact Plus LUNA Joacă, din păcate, scos din producție, a lucrat la o baterie interschimbabilă și combinate toate avantajele LUNA joc cu o suprafață mai mare de curățare. Succesorul ei – LUNA Plus 2 Joaca – a devenit de două ori mai puternic și de două ori intens.

Luna Fofo este, de asemenea, folosit pentru a curăța fața. De fiecare dată în câteva secunde, se efectuează o analiză a stării pielii pentru a oferi apoi o procedură de îngrijire individuală. Aparatul este echipat cu un instrument de urmărire a nivelului de hidratare și se descurcă cu 400 de proceduri fără reîncărcare. In cele din urma, În sortimentul puteți găsi Luna 2 Professional – un obiect gadget pentru curățarea feței și masajului spa anti-îmbătrânire și Luna Luxe cu o bază de aur de 18 carate sau platină.

OZN

Foreno OZN este un obiect gadget care combină terapia cu LED-uri, tehnologia T-Sonic și Hyper Infusion. Dispozitivul acoperit cu silicon igienic moale vine într-un set cu un suport și un fir USB pentru reîncărcare. Apropo, taxa este suficientă undeva timp de 2 luni de muncă obișnuită, care este echivalentă cu 40 de utilizări. Dispozitivul poate funcționa atât într-un pachet cu aplicația, cât și în sine. Înainte de începerea masajului pe ea, este atașată masca Smart Fabric, care după ce a fost capabilă să se frece în mișcările de masaj cu pielea.

Termoterapia cu tehnologia Hyper Infussion asigură încălzirea dispozitivului, care va permite componentelor să cadă în straturi de piele mai profunde. Crioterapia răcește dermul, reducând porii și eliminând umflarea. T-Sonic va asigura o relaxare a mușchilor feței din cauza vibrațiilor luminii, iar terapia cu LED-uri va contracara schimbările de vârstă.

Linia OZN este prezent și Foreo UFO 2, oferind terapie LED întregului spectru, adică, 5 culori sunt mai mari decât cea a OZN de bază. OZN Mini si OZN Mini 2 au proprietăți similare, similare cu predecesorii lor, dar, de exemplu, OZN MINI 2 cantareste mai putin de OZN 2 și nu oferă crioterapie.

Iris

Foreo IRIS este un maseur care dă strălucire pielii din jurul ochilor. Gadget-uri aprobate de oftalmologi care funcționează în detrimentul tehnologiei alternantă T-Sonic, care reduce semne de ofilire și îmbătrânire într-o zonă deosebit de sensibilă. Aparatul are două moduri: PURE, masaj recrearea cu tampoane deget, și SPA, care combină Pats delicate și pulsație. Aplicați gadget este nevoie de peste crema sau ser.

Citește mai mult  Descrierea de masaj perne Yamaguchi

Espada

Principiul acțiunii masajului espada se bazează pe combinarea luminii cu LED-uri subterane concentrate cu un denumitor țintă cu laser și pulsarea T-Sonic. Dispozitivul ajută pentru a scăpa de acnee, precum și alte deficiențe ale pielii. Procedura de 30 de secunde este efectuată de cronometrul încorporat.

Urs

Dispozitivul de microtecție din foreloc, prezentat în versiuni standard și mini, este folosit pentru a instrui mușchii feței și gâtului. Sistemul anti-soc patentat asigură siguranța utilizării dispozitivului, iar principiul de bază al funcționării este de a combina microtoks și pulsațiilor T-Sonic. taxa lui este suficient pentru 90 utilizare. Diferența dintre mini-ul de urs și urs se află în dimensiunile capetelor Microton și numărul de moduri de intensitate a dispozitivului: 5 – în standard și 3 – în versiunea mini.

Înainte de a utiliza un obiect gadget pentru o față purificată, se aplică un ser conductiv, gel sau cremă. Apoi, modul dorit de intensitatea microtons este selectată și masajul de sfere metalice se realizează.

piese si accesorii înlocuibile

Foreo Sortimentul conține toate dispozitivele necesare necesare pentru a opera Massager. Puteți achiziționa un spray special pentru curățarea de silicon, înlocuind inelele de fixare pentru OZN și un încărcător de rezervă.

SERUM SERUM SERM SERUM SERUM SERM SERM SERUM SERM SERM SERM SERM SERM SERM SERM SERM SERM SERM SERM SERM SERM SERM SERM SERM SERM SERM CLEANSER, permițându-vă pentru a elimina orice contaminare înainte de procedura.

Examinați recenzii

Un număr foarte mare de oameni, de la bloggeri de frumusețe și cosmetologi la stele și iubitori obișnuiți, testați produsele Foreo și exprima opiniile lor, astfel încât comentariile pentru masaj de brand suedez sunt diametral opuse.

Din momentele pozitive, îmbunătățirea ulterioară în absorbția agenților lăsând se distinge, mai curățare a suprafeței, înmuiere a pielii. Lista de dezavantaje sunt plângeri cu privire la lipsa oricărui efect, umflare care apare la măști, și sentimente neplăcute chiar de auto-masaj.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: