Masagere Marca Centek

Masagere Marca Centek

Compania britanica Centek este cunoscut pentru cumpărător rus ca un producător de aparate de uz casnic – frigidere, aspiratoare, dispozitive climatice și dispozitive de gătit. Dar un alt punct central al acestei companii este crearea de produse de îngrijire a sănătății. Acest tip include masaj cu privire la care vor fi discutate.

Particularități

Caracteristica principală a CENTEK poate fi masaj numite calitate, care constă în faptul că aceste dispozitive sunt potrivite pentru persoanele de diferite antropometrie. Un domeniu de aplicare foarte universală vă permite să utilizați aceste masaj în orice condiții convenabile de utilizator.

În același timp, este imposibil să nu spunem despre un cost acceptabil. Este disponibil pentru majoritatea consumatorilor, astfel încât înainte de a cumpăra, merită să acordăm atenție acestor modele, deoarece au o valoare bună pentru bani.

Gama

Gama de modele de masaj de la Centek este prezentată doar două modele care sunt foarte simple, dar eficiente în utilizarea sa.

Primul model este un masaj CT-2197. Este foarte util atât atunci când este utilizat în condițiile casei și în mașină. Cu ajutorul unei fixări sigure speciale, puteți instala produsul pe scaunul pasagerului și bucurați-vă de procesul în timpul călătoriei. Funcția principală este masajul standard, care este destul de eficient datorită acțiunii a 4 capete, care efectuează mișcări în direcții diferite.

Puteți include în plus un sistem de încălzire cu infraroșu, care îmbunătățește eficiența datorită încălzirii mușchilor, crescând astfel circulația sângelui.

Putere la 25 W suficient pentru un masaj confortabil și moale, capabil să se relaxeze acea parte a corpului la care se va aplica produsul. Managementul se realizează folosind doar un singur buton. Modul cel mai intens este un masaj 3D la Shiatsu, care afecteaza puncte individuale. Sesiunea de lucru standard, durează 15 de minute, după care aparatul se oprește automat.

Citește mai mult  Cel mai bun masaj de picior

Al doilea model de CT-2198 reprezintă baza din dispozitivul anterior cu noi caracteristici și caracteristici îmbunătățite. Acest Massager este de asemenea universal pentru utilizare la domiciliu și în mașină. Cantitatea de capete vibratorii a crescut de la 4 la 8, care are un efect pozitiv asupra eficienței. Este imposibil să nu spun despre design, care permite securizarea dispozitivului pe gât. Încălzirea infraroșu și modul standard au rămas la fel.

O diferență importantă de CT-2197 este o creștere a puterii de la 25 la 35 de wați, datorită căreia utilizatorul se poate simți mai intens masaj. Creșterea eficienței – nu singura diferență.

Este demn de remarcat panoul de control, care acum constă din trei butoane care nu ocupă o mulțime de spațiu. Utilizatorul poate stoca CT-2198 într-o pungă specială care vine în livrare.

Cum se utilizează?

Utilizarea acestor producători de masă constă în locația lor corectă și includerea directă. Pentru primul model, configurația este să apăsați butonul numai ca numărul de ori este necesar pentru a activa modul de funcționare dorit. În ceea ce privește al doilea dispozitiv, atunci trei butoane vă permit să reglați masajul separat. Nu este nevoie să uitați că produsele electrice sunt necesare în conformitate cu instrucțiunile.

Există, de asemenea, o listă de contraindicații la care doriți să acordați atenție. De exemplu, funcționarea unor astfel de echipamente nu este recomandată pentru femeile însărcinate, persoanele cu deteriorarea pielii în zona de masaj utilizând dureri și sedative, precum și pentru consumatorii cu stimulatoare cardiace.

Deoarece aceste dispozitive lucrează din rețea, Este important să se respecte siguranța. Sârma de alimentare este importantă pentru a menține în stare bună, lichidul nu este permis să intre în partea interioară a structurii. În ceea ce privește depozitarea, premisele folosite pentru acest lucru nu ar trebui să aibă un nivel ridicat de umiditate. Massager poate fi utilizat în mașină numai pentru pasageri, deoarece efectul capetelor de vibrație afectează negativ atenția șoferului.

Citește mai mult  Toate masajele percuție despre

În timpul funcționării, designul trebuie să fie deschis, adică, este interzis să acopere produsul cu ceva. Cu o sesiune de masaj activ, temperatura corpului este încălzit, iar prezența oricăror produse de tesut poate provoca incendii sau incendii. Dacă vă confruntați cu dureri severe, efectul vibrațiilor poate agrava situația. Massager este un agent profilactic nu, terapeutic.

Examinați recenzii

Consumatorii cum ar fi masaj Centek. Ele sunt convenabile, disponibile și eficiente. Principalele avantaje sunt alocate Universalitatea și mici Dimensiuni, datorită cărora aceste dispozitive pot fi luate cu ei. dezavantaje Inssentual au CT-2197 sub formă de putere insuficientă și cablul de alimentare scurt pentru masina. Dar aceste minusuri sunt corectate în următoarea unitate, care este mai bună decât analogul său în funcție de caracteristicile și eficiența.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: