Exfoliantă pentru picioare: soiuri și caracteristici ale procedurii

Exfoliantă pentru picioare: soiuri și caracteristici ale procedurii

Tăierea tocuri din piele aduce o mulțime de complicații. Apariția de fisuri, peeling, pierderea sensibilității, un aspect inesttic poate fi cauza de îngrijorare, refuzul de pantofi deschise iubite. Una dintre cele mai eficiente metode de combatere a unui astfel de stat sunt un peelinguri, permițându-vă să se întoarcă pielea de moliciune oprire, strălucire naturală, elasticitate.

Pentru ceea ce este necesar?

Sub influența diferiților factori, stratul superior al epidermei începe să se încălzească, apar straturi scalabile. Creează o barieră densă pentru a pătrunde în pielea de umiditate, substanțele nutritive, care înrăutățesc în mod semnificativ celulele cu drepturi depline. Dacă acest proces nu se luptă, atunci rezultatul poate fi apariția holopestelor, a porcurilor. Integritatea unei suprafețe slabe uscate este ușor încălcată, ceea ce duce la penetrarea bacteriilor patogene.

Pelting pentru picioare vă permite să încălziți fără durere stratul superior de corespondență. În același timp, hidratarea, nutriția țesuturilor, îmbunătățește aspectul.

Întregul proces este alcătuit din trei etape:

 • Pregătirea suprafeței+
 • Tratamentul țesăturilor+
 • Alimente, hidratante.

Beneficiu

Procedurile de curățare se caracterizează printr-o serie de proprietăți utile, Ceea ce este evidențiat de numeroase recenzii la Internet:

 • Promovarea întineririi pielii+
 • Preveniți ciupercile de formare+
 • preveni apariția unui miros neplăcut+
 • Îmbunătățirea circulației sângelui a țesăturilor și, prin urmare, nutriția lor+
 • Procesele de vindecare merg mai repede, procese inflamatorii+
 • Pielea imunității crește+
 • Suprafața devine netedă+
 • Aspectul estetic este îmbunătățit.

Dăuna

Procedura efectuată prin utilizarea aparatului poate fi satisfăcută periculoasă în mâinile non-profesionale, precum și în ceea ce privește funcționarea defectuoasă a echipamentului sau alegerea metodei greșite de purificare.

Printre consecințele negative sunt:

 • Reactii alergice+
 • Rănile+
 • Lipsa dinamicii pozitive+
 • Apariția de uscare, iritare.

Pentru a evita problemele grave, procedurile de cosmetologie trebuie să fie efectuate în saloanele de înfrumusețare dovedite care există destul de mult timp, au personalul profesioniștilor cu mulți ani de experiență. Dacă apar senzații neplăcute din această metodă de expunere, este mai bine să refuzați.

  Peelingul este contraindicat în prezența următoarelor probleme:

  • Diverse inflamații ale pielii+
  • Muscaturi de insecte+
  • Alergie la componentele amestecului+
  • Fisuri pe tocuri+
  • Deteriorarea mecanică a picioarelor: arsuri, răni, zgârieturi.
  Citește mai mult  Cum se face o baie de picior cu peroxid de hidrogen?

  Vizualizări

  Luați în considerare cele mai frecvente tipuri de curățare a stratului fracturator exterior al pielii.

  Hardware

  Efectuate cu ajutorul echipamentelor speciale, cum ar fi structurile de măcinare. Se efectuează un tratament de suprafață atent, eliminând stratul solid de epidermă. Apoi agenții hrăniți și de înmuiere sunt aplicați pe piele.

  Se aplică numai în condițiile de dulapuri de cosmetologie.

  Mecanic

  Această metodă se bazează pe efectele mecanice ale particulelor dure. Furia lor produce mișcări de masaj. Perii speciale se aplică pentru a elimina stratul de umplere. După procedură, suprafața este lubrifiată cu substanțe nutritive.

  Aplicate atât în ​​saloane de înfrumusețare, cât și la domiciliu.

  Enzimă

  Esența metodei se bazează pe efectele enzimelor care penetrează stratul excitat al epidermei și exfoliază celulele moarte. Enzime bazate pe bacterii, plante, animale. Procedura este efectuată în Cabinetul de cosmetologie. Un mijloc special se aplică pe suprafața preparată a pielii, ușor de freacă, apoi se spală. La sfârșitul procedurii, pielea este alimentată de o cremă sau o altă tonifiere.

  De preferință utilizate în saloanele de înfrumusețare.

  Chimice sau acid

  Această metodă se bazează pe utilizarea acidă, de exemplu: produse lactate, glicolice, fructe, salicilice. Distingeți tratamentul de suprafață al opririi cu procesele de lumină, prelucrarea mijlocie și profundă. Metoda se bazează pe aplicarea și frecare a unui lichid special cu spațiile sale ulterioare. După procedură, pielea se hrănește în mod necesar cu cremă.

  Pot fi folosite atât în ​​saloane de înfrumusețare, cât și în casă.

  Cu pește

  Metoda este una dintre cele mai placute, dar nu. Metoda neobișnuită se bazează pe utilizarea de pește Garra Rufa. Picioarele sunt plasate în apă cu reptile plutitoare, care sunt treptat musca imperceptibil particulele mai erupt. saliva lor conține substanțe utile care au un efect de vindecare. Trebuie remarcat faptul că această metodă este cea mai blând, confortabil.

  Citește mai mult  Cum să aibă grijă de picioare și ceea ce înseamnă utilizarea?

  Aplicat în saloane de frumusete.

  Alegerea metodei de peeling se bazează pe gradul de severitate al procesului, nivelurile sale, prezența contraindicațiilor.

  Cum se face?

  descuamarea pielii Professional poate fi făcută în centre de cosmetică. Prezența echipamente speciale, produse chimice permite procedura de rapid, eficient. Cu toate acestea, în cazul în care o astfel de plăcere din cauza unui număr de motive, nu este disponibil, puteți utiliza rețete simple, pentru înmuierea prin piele uscată Stop, care sunt ușor de preparat acasă.

  Curățarea cu ajutorul săpunului și al sifonului

  Pentru prepararea soluției, este necesar să se amestece săpunul gospodăriei cu sodă în proporție 1: 1 și să adăugați la apă fierbinte. Piciorul deține aproximativ 35-40 de minute. Apoi faceți rolele particulelor solide și provoca un amestec de nutrienți pe bază de uleiuri, vitamine. Puteți folosi crema.

  Curățarea cu cafea, sare de mare și ulei vegetal

  Pentru a găti scrub, cafea cu grinovine de magnitudine medii, sare de mare. Toate acestea sunt amestecate în proporție 1: 1. O cantitate mică (aproximativ 25-35 ml) de ulei vegetal poate fi adăugată la amestec. Această consistență este aplicată la picior după ce acestea sunt încălzire. Produce masaj cu mișcări circulare și apoi spălați.

  Curățarea cu roșii și sare de mare

  Pentru a pregăti o consistență de vindecare, trebuie să luați carnea de roșii și să o amestecați cu o lingură mare de sare de mare. Instrumentul este aplicat picioarelor înmuzete în apă caldă, masaj și apoi spălați.

  Curățarea cu citrice

  Pentru prepararea de frecat, puteți lua o portocală, grapefruit sau mandarină. Fructul se șlefuiește în șlefuitorul de carne împreună cu slăbiciunea, dar după inversarea tuturor oaselor. Cashitz se aplică picioarelor prin masarea mișcărilor. Lăsați timp de 10 minute, apoi spălați-vă. După procedură, suprafața este lubrifiată cu cremă.

  Citește mai mult  Masaj picior: reguli de bază și tehnici

  Scrubs gătite acasă, mai des dau dublu, apoi efectul triplu. Când le folosiți, există un efect mecanic al particulelor solide, ceea ce face posibilă producerea unui efect mai profund asupra straturilor epidermice.

  În același timp, efectele componentelor acide conținute în fructe, apar legume. Ele sunt saturate cu piele cu vitamine, minerale.

  Peelingul profesional realizat în saloanele cosmetologice este cel mai eficient în cele mai difuzate cazuri. Cu toate acestea, nu se recomandă prea des. Scruburile de casă nu sunt mai puțin eficiente, în special la etapele inițiale ale manifestării disconfortului. Acestea pot fi efectuate semnificativ mai des, în funcție de durata efectului.

  Sfat util

  În fața oricărei proceduri de cosmetologie este necesar să se efectueze eșantioane alergice. Pentru aceasta, o anumită cantitate de substanță este aplicată într-o mică parte a pielii și așteaptă reacția într-o oră. Dacă nu există sentiment de furnicături, arsuri, schimbări de culoare sau alte semne de disconfort, atunci procedați la procedură.

  Metodele cu utilizarea aparatului de cosmetologie sau substanțele chimice agresive ar trebui efectuate numai de către profesioniști pe baza recomandărilor specializate.

  Pentru a determina ce tip de peeling va fi cel mai eficient, trebuie să treci de inspecție, diagnostice. Fiți atenți la prezența bolilor concomitente, a rănilor, prezența unor moli suspecte. Trebuie reamintit faptul că impactul substanțelor chimice este contraindicată în boli de piele acută, sarcina, alăptarea.

  Atunci când pregătește un exfoliant de curățare la domiciliu, nu este recomandat să feluri de mâncare utilizarea de fier, deoarece ionii de fier absorbi substanțe utile.

    Compoziția preparată trebuie preparat înainte de aplicare directă. Nu se recomandă să se pregătească o cantitate mare, cu o rezervă pentru mai multe zile, deoarece cu produse de timp se deterioreze, iar numărul de substanțe utile scade.

    îngrijire regulată pentru STOP epidermă va uita pentru totdeauna despre disconfort, asociat cu formarea suprafeței non-welltic flabbing a pielii.

    Un alt mod popular de oprire acasă peeling – în acest video.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: