Alegeți instrumente și materiale pentru extensii de par

Alegeți instrumente și materiale pentru extensii de par

extensie de păr în timpul nostru nu este de inovare pentru nimic, dimpotrivă, este foarte în cerere, popular printre reprezentanții sexului frumos. A se vedea fire frumoase astăzi, în fiecare a doua femeie. Există mai multe moduri diferite, tehnologii didactice. Și pentru aceasta este nevoie de o anumită cantitate de materiale și instrumente necesare.

Cum de a alege set de instrumente?

atașament păr coafor se distinge prin cele două tipuri de cele aplicate și comune de acumulare: rece și la cald. Prin urmare, diverse instrumente sunt folosite, materiale. Luați în considerare ceea ce echipament este necesar pentru diferite metode de extindere.

Forceps

Poate fi de mai multe subspecii.

 • Fierbinte– Se aplică pentru clădiri microcapsulare. Se încălzește capsula în 2 secunde, și conectarea cu propriul păr adăugat. Datorită acestui instrument, este posibil să se dea o capsulă sub forma dorită.

 • Ultrasunete, numele doilea – aparat cu ultrasunete. Suvite cresc ultrasunete cu un val transformată în energie termică, în contact cu capsula.

 • Mecanic – Când atașați inele. Metoda de fixare este similar cu pașapoartele, partea a dispozitivului de fixare ferm materialul fixează scăpat și catenele lor.

 • căpușe special pentru îndepărtarea părului extinse – Se serveste pentru a elimina capsulele. Ireproșabil, obține ușor scăpa de părul atașat când vin să demonteze.

Modelele cele mai preferate forcepsului au:

 • Plăci de acoperire din ceramică+
 • efect termic de la 120 la 220 de grade+
 • Hosting termostat+
 • Design convenabil.

Gun

Folosit pentru elemente de fixare la cald. părul fractionala cu rășină naturală combinată, care este încălzit cu un pistol. Datorită acestei metode, persoana de master toarnă capsule.

Cârlig

Necesitatea de a întinde catenele prin inelul.

Clamă

Atașează fire, decorațiuni.

Panglici

Trebuie să ajustați clădirile cu bandă.

Ce altceva este necesar?

Luați în considerare ce sunt necesare alte materiale în lucrul cu părul.

 • Pentru tipul de microcapsulare – Aveți nevoie de paleta de păr cu capsule la sfârșit. Acordați atenție atunci când alegeți capsule, compoziția lor trebuie să corespundă numai de înaltă calitate.
Citește mai mult  Hairstyle & Horns : Tipuri și subtilități ale creației

 • Pentru prelungirea spargerii – Veți avea nevoie de fire care sunt legate cu o bandă subțire, fir natural. Cele mai populare: Slavic, european.

 • Pentru un mod fierbinte de creștere a volumului, lungimea părului nevoie de lipici special, precum și rășină. Pentru a nu face o greșeală în alegerea, citiți cu atenție componentele, pentru a nu obține un material cu aditivi otrăviți. Materialul adeziv trebuie să fie numai cu componente naturale.

 • Principalul lucru de extindere este, desigur, părul înșiși. Ele pot fi: naturale, artificiale, ondulate, drepte, luminoase, întunecate.

 • Keratin – polimer special pentru crearea de capsule.

Așa cum am menționat deja, există două metode de extindere – rece și fierbinte. Ambele feluri sunt destul de populare, fiecare maestru alege cel care el sufle. Aflați cum să construiți ambele căi nu este atât de dificil. Principalul lucru este să aveți informații minime, să avem o dorință. Luați în considerare mai detaliat fiecare dintre metodele.

Metoda fierbinte

Extensia fierbinte poate fi efectuată de una dintre metodele descrise mai jos.

Engleză

A folosit materialul de fixare a părului – rășină fierbinte care conține keratină. Lucrarea aplică keratină refractară cu un pistol special. Temperatura de topire a rășinii 2000-2200 de grade. Aproximativ 130-160 fire aproximativ 30-70 de centimetri.

Procedura nu este recomandată dacă buclele sale sunt slăbite.

Italiană

Aici servește și o rășină în tandem cu clești termostatice. Numărul de fire, lungimea sa este calculată în mod similar engleză.

Cu toate acestea, utilizarea de căpușă, cu un regulator previne supraîncălzirea și arderea lor proprii de păr. Metoda este cel mai popular astăzi.

microcapsulare

Aceleași temple italiene, dar cel mai adesea folosite pentru a revigora breton,, slăbit bucle. Ea nu strica propriile lor de păr, precum și capsulele în conexiunile nu sunt vizibile deloc.

Citește mai mult  Cum să puneți părul cu un uscător de păr?

În utilizarea acestei metode, compoziția adezivă este implicată în care abordarea termică nu este necesară. În funcție de ceea ce este culoarea părului de viață, ceea ce este starea lor, puteți utiliza diferite tipuri de creștere.

Spaniolă

clei special și activator va fi necesar, noi și buclele sale sunt conectate atunci când acestea sunt interacționat. Acest lucru se întâmplă în timpul reacției chimice. În acest caz, parul este bine legat între ele.

Metoda furnizează pieptănare ușoară, deoarece capsula ia o formă plană.

japonez

inele metalice sunt aplicate clemei catenele lor și artificiale. Acestea sunt prinse de către clemele destinate acestora. Costume de proprietarii de tunsori scurte.

Puteți folosi această metodă în cazul în care parul tau este destul de greu.

Bandă

Suvite sunt fixate cu panglică, în această formă sunt atașate la nativ. Este bine pentru că atunci când crearea capelele nu ia mult timp. Cu toate acestea, această metodă este pe termen scurt, de exemplu, un eveniment sau o vacanță.

Badless

Separat, este posibil să se aloce această tehnologie de extensie. minciuni de lipire in fixarea dulapurile artificiale cu maneci termocontractabile cu fermoar. Pentru punerea sa în aplicare, echipamente electrice speciale echipate cu ajutorul unei pensete calde. Și, de asemenea, tuburi (oane) de nuanța dorită. Suvite sunt deja în formă gata, fabrica. Veți avea nevoie de un cârlig, cu ea, un nodul care se face pentru fixare puternică. El servește la fire vinde în bucșa.

De îndată ce tubul este în speranța pentru păr, este introdus un fir donator acolo, trebuie să-l stoarce cu berilor. Căldura se îngustează cu manșon, formând fixare sigură.

reflectate în condiții de siguranță pe parul tau. Cu toate acestea, timpul de șosete este mai mică decât în ​​alte moduri.

Unde sa încep?

extensie de par nu este doar un aspect frumos al capelelor după efectuarea procedurii, ci mai degrabă un proces interesant de a crea o coafura frumoasa. Și puteți cumpăra bucle frumoase nu numai la recepția de la master, dar, de asemenea, să învețe cum să le creați-vă acasă. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de un set de pornire în care:

 • Iavașe cu termostat+
 • Iavașe pentru îndepărtarea+
 • fluid de îndepărtare specială+
Citește mai mult  Îmbunătățirea tunsoarelor pentru femei de 50 de ani și mai în vârstă

 • pieptene end metalizată+
 • forcepsul capsulei+
 • set Clip+
 • delimitator+
 • Keratina (transparent).

Toate acestea vor ajuta la etapele inițiale Aflați cum să creați o coadă magnifică, lungă, coafură frumoasă, capacitatea de a purta părul liber de lux. Și efortul, perseverența va ajuta în mod necesar să încorporeze frumusețea în realitate.

Cum se calculează fluxul?

Pentru a determina cât de mult va fi necesar să se creeze un volum, este necesar să se măsoare fără cantitate, ci greutatea materialului necesar. Calculați valoarea aproximativă.

 • Lungimea șablonului de 45-55 de centimetri de densă medie sau mică are un volum care cântărește 100 de grame de materii prime. Aproximativ 130 de fire.
 • Dacă părul nativ este prea scurt, atunci cantitatea de material consumabilă definește maestrul la calculul grosimii, tipul de păr. În acest caz, materialul are nevoie de mult.
 • Și, de asemenea, multe materiale vor fi necesare în cazul în care există mai mult de 55 de centimetri. Cântărește aproximativ 170 de grame, adică 140-160 fire.
 • În cazul în care dorința clientului este un tur foarte lung în 80-85 de centimetri, trebuie să aibă cel puțin 190-200 de grame de fitinguri, 170-200 șuvițe.

Dorința de a avea o proporție lungime cu costul materialului.

   Există o varietate de metode, materiale, dispozitive de fixare pentru a crea bucle de lux. Pentru un rezultat bun, aveți nevoie pentru a alege echipamente de înaltă calitate, au cea mai mică idee cum să construiască de păr, care există metode, precum și cantitatea necesară de consumabile.

   Vizualizarea instrumente pentru extensii de par A se vedea următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: