Atunci când, după un ondulator chimic puteți picta păr?

Atunci când, după un ondulator chimic puteți picta păr?

Astăzi, destul de o mulțime de fete și femei recurg la păr fire de par chimice. Cu toate acestea, uneori se întâmplă că procedura este deja făcut, și culoarea părului după ce a izbucnit. Înainte de doamna se ridică o dilemă: vopsea bucle sau nu. Este posibil să o facă, și dacă da, cum să efectueze procedura corectă?

Particularități

În primul rând, este de remarcat faptul că curling chimic este de stres pentru bucle. În ciuda faptului că părul este întotdeauna într-o stare perfectă, acestea sunt stabilite și frumoase, această procedură nu este inofensiv, chiar și cea mai variație ușoară. Și, prin urmare, se poate spune cu încredere că imediat după curling părul este inexpediat.

Specialiștii din domeniul de coafură artă interzic categoric clienților lor să picteze părul imediat după o curling chimic. Părul în acest moment este fix, ia forma dorită și dacă aplicați vopsea pe ele, puteți strica rezultatul din procedură. Se recomandă să așteptați cel puțin o săptămână și chiar mai bine – zile 20. Cu o grabă și dorință de a schimba culoarea firelor, veți atinge faptul că vor deveni dorite, fragile și lipsite de viață.

În plus, părul de colorat chiar și o săptămână mai târziu, sau mai mult după curbare, este posibil numai atunci când ele de la natură sunt puternice și a fost agitat bine cu o răsucire. Dacă există îndoieli că vă puteți răni firele, în câteva săptămâni trebuie să țineți un tratament cuprinzător: puteți bea vitamine, faceți în mod regulat măști, asigurați-vă că utilizați balsamul de clătire.

De asemenea, puteți spăla părul cu Chas de ierburi de vindecare.

Cum de a alege vopsea și umbra?

Selectarea umbrei pentru colorare, este mai bine să vă întoarceți la un maestru profesionist. Cel care vă va spune ce tipuri de coloranți vor fi inofensive pentru bucle, precum și din care nuanțe nu așteaptă surprize după pictura. În plus, vrăjitorul nu va lua niciodată vopsirea buclelor curbate chimic dacă există răniți pe pielea capului, abraziunea. Nu trebuie selectată o nuanță pentru pictura ținând cont de culoarea părului nativ.

Citește mai mult  Metode de amenajare a kare fără bangs

Dacă sunteți bruneta și brusc ați decis să vă întoarceți în blondă, timpul nu este cel mai bun pentru acest lucru. Faptul este că mai întâi buclele vor trebui să clarifice, iar acesta este unul dintre cele mai periculoase tratamente de păr. Împreună cu o răsucire chimică recent, efectul va fi complet neașteptat, iar acest rezultat este garantat nu va aduce satisfacție. Aici trebuie să vă decideți singur – fie să luminați părul sau să le încurcați. Împreună, aceste proceduri nu pot fi efectuate chiar și o lună după chimie.

Tint Șampone

După expirarea timpului dat părinților de restaurare, puteți încerca șampoanele de umbrire. Ele afectează ușor structura părului, fără a le deteriora. Specialiștii sfătuiesc mai întâi să aplice șamponul pe o singură partenet și apoi să evalueze rezultatul. Dacă este satisfăcătoare, puteți utiliza șamponul pe toate părurile.

În plus față de șampoane, altele nu li se permite să încerce: Tonic, balsamuri, coloranți temporari.

Mijloace cu peroxid de hidrogen

Astfel de vopsele pot fi folosite în altă lună după o curling chimică. Deoarece peroxidul este, cu toate acestea cauzează anumite prejudicii toroane, este necesar să se efectueze pictura nu mai mult de o dată la fiecare luni și jumătate. Aceasta va dura o astfel de vopsea timp de aproximativ 2 luni. Dacă ați ales, să ia în considerare faptul că din când în când va trebui să ia pauze, deoarece instrumentul este destul de piele uscată. În timpul perioadei de repaus, acesta va avea nevoie de diferite hidratare și consolidarea măști și balsamuri.

vopsele amoniac

Aceste vopsele știu, probabil, toate. Amoniacul mirosul este auzit de multe ori în saloane de înfrumusețare, precum și la colorare acasă. În cadrul desfășurării unei proceduri în condiții de casă, un punct obligatoriu devine strictă conformitate cu instrucțiunile. Pentru o lungă perioadă de timp, să păstreze vopsea pe păr, în speranța că vor face mai bine, este imposibil. De asemenea, puteți da un sfat util: Dacă preferați astfel de fonduri, este mai bine să vă gândiți la pictura în avans. Făcute cu câteva săptămâni înainte de o curbare chimică, va conduce mult mai puțin rău pentru bucle.

Citește mai mult  Raw par Vopsele: modul de a alege tonul corect și vopsea în mod corespunzător?

henna

În ceea ce privește Henna, recomandările experților sunt ambigue. Pe de o parte, Henna este complet naturală și, prin urmare, nu este capabilă să strică buclele, dar pe de altă parte – un astfel de colorant natural va „anula” răsucirea chimică. Componentele care se află în interiorul hennaului vor îndrepta buclele atractive în câteva zile și veți obține din nou același păr drept înainte de procedură. De regulă, în orice salon, clienții spun aceste informații, precum și faptul că Henna nu poate fi vopsită înainte de douăzeci de ani.

Rezultatul va fi același – chimia nu va funcționa.

Sfat util

De la colorare după o curbură chimică – procedura nu este întotdeauna adecvată și destul de riscantă, Frizerilor a alocat câteva sfaturi pentru acele femei care vor să-și petreacă pictura acasă.

  • Păr sub procedura dobândi o structură mai poros. Acest lucru înseamnă că componentele vopselei absorb mult mai repede. Timpul specificat în instrucțiunile vor trebui să fie reduse cu 10 minute. De exemplu, în cazul în care instrumentul trebuie să reziste la o jumătate de oră, apoi în cazul crengi, va dura 20 de minute.
  • Atunci când se aplică vopsele cu peroxid sau amoniac, nu întoarce capul și nu purta o pălărie. Astfel de manipulări pot duce la faptul că pur și simplu arde de păr. Cu toate acestea, această recomandare nu se aplică Henna – aici o pălărie la uzură, dimpotrivă, aveți nevoie. Aceasta va ajuta la obținerea de păr mai rezistente, de culoare saturate.
  • Înainte de a începe vopsea, asigurați-vă că pentru a fi împiedicată. Nu utilizați sampoane ieftine și măști, de preferință da la bun, producătorii dovedite. Încercați să bea, de asemenea, mai fluid, nu expuneți buclele la lumina directă a soarelui, la câtva timp după curling nu pot vizita sauna si piscina.
Citește mai mult  Red topire: Caracteristici și recomandări pentru Colorare

Cu comentariile stilistul cu privire la colorarea după încrețirea chimică puteți vedea, se uită la acest film:

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: