Blond deschis Culoarea părului: Shades și Colorarea Tehnologie

Blond deschis Culoarea părului: Shades și Colorarea Tehnologie

Fiecare femeie cel puțin o dată în viața sa schimbat culoarea parului ei. Și acest lucru nu este surprinzător, deoarece colorarea părului este o procedură relativ sigură care permite într-o perioadă scurtă de timp să schimbați radical sau parțial imaginea. Recent, chiar și vedetele de la Hollywood preferă culoarea naturală a părului, iar blonda întunecată este una dintre cele mai populare nuanțe.

Avantaje și dezavantaje

Culoarea brună închisă a părului a fost numită „mouse” și a încercat să scape de ea în moduri diferite. Dar, cu dezvoltarea industriei de modă, schimbând în mod constant tendințele lumii și apariția vopselelor pentru păr cu diferite nuanțe, culoarea și-a câștigat popularitatea. El, ca și alte nuanțe, are atât avantajele, cât și dezavantajele sale.

Și înainte de a alege tonul, trebuie să examinați cu atenție toate informațiile disponibile pe această temă.

Unul dintre principalele avantaje ale acestei culori este naturalitatea sa. La urma urmei, diferite nuanțe de această culoare sunt destul de comune, ceea ce înseamnă că părul pictat va arăta cât mai mult posibil. Părul pictat într-o umbră frumoasă blondă întunecată arată întotdeauna luxos, bogat, dar în același timp este neclar. Proprietarul părului blond întunecat arată întotdeauna proaspăt și feminin, deoarece culoarea vă permite să vă lăsați să netezească chiar și caracteristicile mai stricte.

Culoarea părului blondă întunecată este potrivită aproape orice doamnă. Pentru a strica aspectul acestei culori este imposibil, principalul lucru este să alegeți umbra. Umbra blondă întunecată este perfect potrivită pentru doamnele care preferă tonuri întunecate, dar nu admirând culoarea părului negru. in afara de asta, Culoarea întunecată perfect se confruntă perfect cu pictura semințelor, care este importantă pentru femeile în vârstă. Orice umbra accelerează cu timpul, dar nu este întotdeauna ușor să o schimbați la altul. Dark-născut, spre deosebire de negru, poate fi schimbat la cenușă blond, iar acest lucru se poate face destul de repede și fără prea mult rău pentru structura firului de păr.

Un alt avantaj al acestei culori este posibilitatea de a da bucle individuale de o nuanta mai deschisa, folosind o topire, iar la voință și tonifiere. La urma urmei, un număr mare de nuanțe de această culoare sunt foarte combinate cu ambele bucle topit și nuanțate. Deficiențele parul blond inchis, nu sunt atât de mult, dar totuși ele sunt.

Nuanța trebuie să fie selectate în mod corect, în caz contrar chiar și cele mai destul și nu au fost încă vechi șoare poate părea vizual mai în vârstă decât sunt în realitate. O alegere greșită, desigur, nu este fatane, dar revopsire nu cel mai mare efect asupra structurii părului, astfel încât alegerea corectă a tonului este important. Un alt minus de întuneric blond – aceasta este prezența părului inițial strălucitor și mătăsos. Toate nuanțele acestei culori arată frumos numai pe părul sănătos și, din păcate, se poate lăuda departe de fiecare doamnă.

Prin culorile CON, puteți, de asemenea, să atribuiți leșerul treptat. Desigur, aproape toți coloranții sunt spălați, dar nu toți dobândesc o nuanță verzui, ca o culoare blondă întunecată.

Din păcate, apariția acestei umbre nu depinde de tipul de vopsea, astfel încât să se mențină culoarea originală va trebui să nu fie în mod regulat curoni.

Care se potrivește?

Deși blonda întunecată este universală și se potrivește multor doamne cu nuanțe diferite de piele, culoarea ochilor și lungimea părului, dar totuși există unele nuanțe care trebuie să știe înainte de a cumpăra vopsea. Pentru proprietarii de lungi și mediu (la umeri), părul blondei întunecate este minunat, pentru că este mai bine să subliniem și dens natural și o strălucire naturală.

Pentru păr scurt și coafuri în stilul de o culoare penalizare dat va arata mai rau, asa ca fetele care prefera diferite tipuri de tăieturi scurte, este mai bine să renunțe la culoarea maro-lumină-întuneric.

Forma feței este de asemenea important. Culoare maro închisă, cuplată cu o față de tip oval sau rotundă arată excelent. Dar proprietarii de tip triunghiular sau pătrat tonul nu se potrivesc tuturor, pentru că este capabil să sublinieze vizual nu numai forma unghiulară, ci și să adauge câțiva ani suplimentari. Condiția de piele, destul de ciudat, influențează, de asemenea, alegerea pas. Decât-perfecte arata pielii faciale, cu atât mai bine va arata de culoare maro închis.

Pentru femeile cu probleme cu pielea, a decis să-și repare părul la umbră, fie să o pună fie în ordine, fie să abandoneze complet.

În maro închis, există nuanțe diferite, astfel încât combinația de ton de piele și culoarea ochilor ar trebui, de asemenea, luată în considerare la alegerea vopselei. Titularii de ochi maro și culoarea întunecată de culoare închisă cu aur sau roșiatică. Dar doamnele cu ochi verzi sau cu ochi albastri ar trebui să aleagă Ashon. Frumusețea seruyzim va place culoarea cu roșiatică sau complet roșiatică, deoarece este mai bine să subliniezi culoarea ochilor, o face saturată și strălucitoare.

Proprietarii de ochi de chihlimbar sunt mai bine să oprească alegerea lor pe culori reci în care este prezent un pigment purpuriu. Oferă tulpina principală întunecată și destul de saturată, motiv pentru care tăierea ochilor dobândește o atracție extraordinară și luminozitatea culorii. Un moment important pentru doamnele determinate cu nuanța este starea părului. Înainte de a picta, sunt necesare pentru a pune în ordine. Sfaturile de suprafață trebuie să fie tăiate, deoarece după ce a colorat acest flare va fi vizibil.

Spectrul de culori

Paleta de culoare blond este întunecată condiționat împărțită în tonuri reci și calde. Tonurile reci cu o ashtone va fi mai potrivite pentru proprietarii unui tip de piele de lumină, și tonuri calde, la care toate nuanțele de maro aparțin va fi mare pentru a armoniza cu un tip de piele de culoare închisă. vopsele pentru păr cu o tentă de cenușă, mai potrivite pentru culoare rece, conțin pigmenți fie albastru sau verde. La urma urmei, numai ei pot elimina umbra naturală a părului roșcat.

ton blond Ash întunecat este cel mai bine vizibil cu lumina soarelui, in camera se pare oarecum mai întunecată și percepută vizual ca fiind mai plictisitoare decât este de fapt.

Pentru tonuri calde de culoare blond întunecat sunt caracterizate prin nuanțe de cupru, aur și bronz. Cu lumina soarelui, părul vopsit în astfel de tonuri va părea întotdeauna mai ușor decât acestea sunt de fapt. Broaste colorate în tonuri calde de culoare inchisa blonda va arata mereu luminos și strălucitor decât tonuri reci. Până în prezent, este posibil pentru a obține nuanța dorită de întuneric blond, folosind ambele culori, cu amoniac și fără ea, și cu tonic.

Cele mai ieftină este de Tonic Balsam Balsam (Tint 3.0). Nu are atât amoniac și peroxid de hidrogen. În ciuda faptului că nu există substanțe care contribuie la penetrarea profunda de pigment în structura părului, se descurcă perfect cu sarcina. Shade pe spirele de par din saturate si sta destul de mult timp.

Fără amoniac șlefuirea vopselei Acid proaspăt Wella Professional Color (Ton 6/7) iese în evidență printre compoziția echilibrată rămasă. În plus, în plus față de pictura pigmenți, există componente care susțin structura părului în stare din cauza. În plus, este capabil să picteze și să se însămânțeze, totuși, dacă cota sa nu depășește 30%. Tonul devine luminos, iar părul este strălucitor.

Palete de vopsea (Nr. 5) diferă de speciile anterioare cu compoziția sa. Datorită amoniacului prezent în compoziție, pigmenții de colorare sunt profund pătrunși în structura părului, iar componentele de îngrijire dau strălucirea părului. Într-adevăr, nu există doar un amestec de uleiuri, ci și vitamine. Ea se confruntă perfect cu gri. Centralele gri nu numai că dobândesc umbra dorită, ci și o privire sănătoasă.

Perfect copices cu vopsea gri și faimoasă vopsea amatori de la Firmele L’Oreal din linia Prodigy. Are o textură cremă, ușor de aplicat și dă părului o umbră strălucitoare naturală. În această serie, puteți ridica trei nuanțe de blond întuneric: 6.0, 6.32 și 4.0.

De la același producător, dar deja de la Seria excelență Puteți cumpăra vopsea cu culori de culoare întunecată și nuanță de bej (6.13). Ea se descurcă perfect cu gri, ofera parului o nuanta bogata de bun venit și în același timp grijile pentru bucle. În plus față de substanțele de bază, componentele sunt de asemenea incluse în compoziție, codificate cu succes cu netezirea cuticulei în timp ce saturarea-le cu vitamine și alte substanțe necesare pentru o strălucire sănătoasă.

Non-ammatic vopsea Olia, Garnier produs sub marca, se distinge între compoziții similare prin prezența unui amestec de uleiuri de îngrijire. Ei de culoare blond inchis cu nuante 6.0 (de bază), 6.3 (Golden), 6.35 (caramel), 6.43 (aur-cupru), nu numai că dă părului un eșantion frumos, dar, de asemenea, le face moi și ascultător. Iar prezența unui miros plăcut care emană din vopsea îi permite să-l evidențieze printre culori, cu o compoziție similară.

O culoare blond bun închis cu o nuanță caldă (15) pot fi obținute prin utilizarea vopsea Londa. Este ieftin, dar destul de persistent, în plus, componentele servesc în spatele buclelor, ceea ce le afectează după colorare, părul strălucește și arata bine bine.

Paleta largă de nuanțe de blondă întunecată este acolo Vopsele Syoss. Marcarea casetei cu prima cifră 6 indică culoarea, dar nuanțele în funcție de serie sunt desemnate fie fără ambiguitate, fie un număr de două cifre stând printr-o cratimă. În seria intensă Oleo există mai multe nuanțe. Cenușă, produsă sub etichetarea 6-55, Golden 6-80, iar baza este marcată cu numerele 6-10. În linia de bază există o nuanță de bază de 6-8 și de aur cald, marcat cu 6-7.

Subtilități de pictură

Bineînțeles, schimbarea culorii părului fără consecințe neplăcute va fi cea mai bună de la un coafor profesionist, deoarece această umbră este destul de complicată și nu este întotdeauna să o ridicați. Cu colorare independentă, nu este clar întotdeauna care este rezultatul tonul, astfel încât culoarea sursei de păr este de mare importanță. El este cel care afectează rezultatul. Pe părul cu un singur ton, umbra va fi după cum este indicat în paleta, și pe părul cu un alt ton de așteptare nu poate fi justificată.

Pentru ca rezultatul de la mulțumit, și nu supărat, este necesar să se ia în considerare unele subtilități, chiar în etapa de pick-up. Alegerea nuanței trebuie efectuată numai dacă există o paletă specială.

Nu fi ghidat de imaginea de pe cutie, deoarece nu este clar întotdeauna ce tonul se va dovedi. Da, și fotografia de pe caseta nu coincide întotdeauna cu tonul pe paletă.

În cazul în care culoarea parului original, are o nuanță de lumină, și diferă de cele dorite mai mult de 2 tone, atunci va trebui să facă colorarea cu cel puțin 2, în caz contrar nu va fi posibil pentru a obține rezultatul dorit. Pentru Pentru ca culoarea să fie luminoase și saturate, re-vopsire trebuie să fie făcută nu mai târziu de 2-3 săptămâni după prima procedură. Pentru 2 proceduri, numărul de pigmenți în fiecare fire de par va creste, iar parul va primi tonul dorit.

Naturala de culoare parul inchis la culoare, înainte de colorare va trebui să clarifice, și apoi coloreze nuanța selectată. Pictat în păr tonuri întunecate (negru, castan și alte nuanțe maro) vor trebui supuse unor astfel de proceduri o ca spălată. Și numai după ce vopsea părul într-un blond închis. Pentru păr puternic pigmentate, această procedură este, de obicei, repetă, și pentru pigmenți în special „marcate“, cuticulele sunt făcute din nou.

Între spălări, este necesar să se efectueze proceduri de restaurare, altfel parul va arata ca o trecere.

frumusețile cu părul roșu revopsite într-o culoare blond inchis destul de dificil, dar încă posibil. Dacă rhizerul este natural, atunci vopseaua trebuie să fie aleasă în compoziție, trebuie să existe pigmenți albastru sau albastru în ea, ei cel mai bine face față cu roșu-chip. Dacă umbra roșie de pe păr este prezentă datorită vopselei, atunci va trebui să aplicați spălarea la început și numai apoi să pictați părul într-o culoare blondă întunecată.

Nu uitați de posibile reacții alergice la componente din compoziție. Prin urmare, pentru a testa înainte de aplicarea vopselei trebuie neapărat. Pentru aceasta, o cantitate mică de compoziție este aplicată în zona de îndoire a cotului și așteptați o vreme. Dacă nu există roșeață și erupții cutanate, înseamnă că vopseaua poate fi utilizată în siguranță.

Verificați calea selectată pentru respectarea culorii revendicate poate fi pe o catenă subțire separată. Compoziția este aplicată la curl, este rezistentă la timpul necesar, spălat și rezultatul obținut este verificat cu tonul declarat. Dacă încă îndoieli a rămas, atunci cel mai bine este de a alege un ton mai luminos, mai degrabă decât întuneric, ca și manevrare de la lumină la întuneric mai ușor decât la capătul opus.

Nu sta 1-2 zile înainte de colorare se spală părul, dar în același timp, parul nu trebuie să fie prea murdar, Și, cu siguranță, nu ar trebui să fie nici o stivuire. Pe producător de ambalaje, de regulă, indică părul trebuie să se aplice compoziția.

păr prea murdar, face dificil să pătrundă în pigmenți cuticula și inutil vopsea pură poate „arde“, ei vor deveni uscat si fragil.

În cazul în care vopseaua a fost selectat în conformitate cu toate măsurile de precauție, iar părul este pregătit în mod corespunzător, atunci puteți trece direct la pătare. Formulările, și, de regulă, în caseta de du-te 2, amestecat în capacitate corespunzătoare. Pentru aceasta, este perfect adecvat, fie din sticlă sau ceramică feluri de mâncare. Unele vopsele nu necesită o capacitate suplimentară, o compoziție este turnată într-un recipient cu altul, după care amestecul obținut este bine agitat.

Pe umeri este necesar să purtați o capetă specială impermeabilă, iar pielea din jurul creșterii părului este murdară cu cremă îndrăzneață. În loc de capse puteți folosi o bucată de țesătură. Și dacă vopseaua fără conținutul de amoniac, atunci crema nu poate fi utilizată. Amestecul este aplicat cu o pensulă pentru părul pre-combinați. Începeți mai bine cu zona coloanei vertebrale, cu zona de rotație. Dar dacă există fire gri, cel mai bine este să începeți colorarea cu cea mai extinsă zonă a creșterii lor, deoarece durează puțin mai mult pentru stratul de păr gri decât pentru părul pigmentat. Distribuiți vopseaua necesită cu atenție și uniform pe toată durata părului.

Timpul de expunere depinde de vopsea specifică, producătorul îl indică întotdeauna pe ambalaj și în instrucțiunile imbricate. La final, parul este bine spălat cu apă caldă și apoi cu șampon. După ce balsamul nutritiv este aplicat pe păr și o anumită perioadă de timp este Înfruntarea. Procedura de colorare este de finisare cu clătire, și apoi se usucă părul.

Grija pentru bucle după colorare

păr pictate, indiferent de culoare, necesită întotdeauna grijă mai aprofundată în comparație cu păr, nu sunt expuse la vopsea. Există mai multe recomandări pentru a vă menține părul într-o stare excelenta. Pentru ca părul vopsit într-o culoare blond închis, nu a pierdut luminozitatea tonului și a rămas atâta timp cât posibil strălucit și moale, este necesar să se utilizeze produse de îngrijire speciale. Până în prezent, există destul de multe astfel de fonduri.

Rețeaua de alimentare sunt, desigur, șampon și balsam cu etichetare „pentru păr vopsit“. Pentru a restabili structura, este de dorit cel puțin o dată pe săptămână să aplicați o mască specială cu etichetare similară pe păr. Pentru a păstra structura părului, este nedorit să folosiți fier, captura și un uscător de păr cu un uscător de păr cald. Elementele de încălzire ale fierului și buclelor, cum ar fi uscătorul de aer prea cald, când contactează părul, distrug structura cuticulei, iar buclele devin uscate și lipsite de viață. Utilizarea capturii și a fierului trebuie să fie minimizată, iar uscarea se efectuează fie cu un uscător de păr cu alimentarea cu aer termic, fie fără a fi fără ea.

Un efect advers asupra părului vopsit are diferite stiluri. Utilizarea prea frecventă a lacurilor, a gelurilor și a molozelor poate duce la părul fragil, epuizarea lor, precum și apariția sfaturilor secundare. La urma urmei, parul expus la vopsele este mai vulnerabil la compoziția chimică a ștanțare facilități, mai degrabă decât colorarea.

păr pictat nu poate salva tonul pentru o lungă perioadă de timp, ca pigmenți sub influența de șampon cu timp sunt spălate. Pentru a menține un ton, trebuie să achiziționați o scenă. La domiciliu cel mai convenabil de a folosi fie un balsam sau șampon. Mai eficient acte, desigur, balsamurilor, el nu va da doar o umbră, dar, de asemenea, netezește și părul napported cu substanțe utile. Ideal în cazul în care umbra va fi din aceeasi serie cu vopsea.

Pentru a menține tonul de păr, puteți utiliza nu numai produse chimice, dar, de asemenea, naturale. Pentru a da parul de o nuanta aurie, un decoct cu un suc de musetel si lamaie va fi perfect. El nu este numai bun Offen, dar, de asemenea, hidrateaza parul. Brownhish o nuanță de păr poate fi administrată cu ajutorul unui răgușit de frunzele de salvie. Va fi excelent și dați stralucirea, fără a strica structura părului.

Despre care sunt nuanțele părului blond, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: