Blond platinat: Shades și colorat Tehnologie

Blond platinat: Shades și colorat Tehnologie

În acest sezon la vârf de păr colorare popularitate în nuanțe de blond platină. Pe străzile orașului, în cluburi de noapte și plaje, puteți găsi o mulțime de fete ale căror păr are exact o astfel de kel. Experții din cererea industriei de frumusete ca anul viitor popularitatea de astfel de tonifiere nu se potrivește. Motivul pentru succesul blond platinat este faptul că această nuanță face trăsăturile feței mai expresiv, luminos, iar aspectul în sine – îngroșate și sexy.

Particularități

Umbra „platină“ este în arată formă pură foarte elegant, dar este destul de dificil să-l acasă – vopsea de calitate inferioară sau erori la efectuarea tonifiere sine duce la faptul că, în loc de o blondă de lux, veți obține o tentă galben neplăcut cel mai bun caz , și în cel mai rău – părul destul de rănit, pentru a restabili care va trebui să -și petreacă o mulțime de bani, timp și putere.

Rețineți că vopsi părul blond este mult mai ușor decât întuneric. Pentru brunete, acest proces va necesita modificări de culoare preliminară, ceea ce înseamnă că pentru a vizita Masterul va trebui să cel puțin de 2 ori. Mai mult decât atât, fiecare colorist profesionist va spune că puritatea culorilor nu depinde numai de gradul de deschidere a culorii părului și marca de vopsea – o valoare importanta are, de asemenea, existența unor abilități de a combina nuanțe, se neutralizează pigmenții de culoare galben-roșu și se calculează cu precizie necesar. Numai în acest caz, puteți obține o nuanță de platină nobil pe capela.

Dar toate forțele cheltuite pentru obținerea unei noi nuanta va fi cu siguranță justificată – un aspect blond platină pe păr cu adevărat de lux.

Parul lung în acest ton dobândi volum suplimentar, și scurt – par mai.

Culoare par este perfect combinat atat cu parul drept si cu o tunsoare gradient de mai multe niveluri stabilite în „debandada lumină“. Această imagine este cel mai popular în rândul doamnelor plin de farmec, iubitor de stil boem. Nu doar că exact acest apelant a fost preferat de Marilyn Monroe, care timp de mai multe decenii, este considerat un simbol al sexualitatii si feminitatea la nivel mondial.

Care se potrivește?

Blond platinat – culoare foarte capricios. Când alegeți acest ton, este necesar să se simtă bine că linia este că aspectul blond luxos este separat de comic și non-sinucidere. Pentru a nu deveni un obiect de ridiculizare, aveți nevoie pentru a ridica umbra ta de platină la rece, iar pentru acest lucru ar trebui să ia în considerare culoarea femeii.

Platinum este invariabil bine pe etichetele de tip iarnă, pentru care pielea palidă, ochi albaștri sau albastre sunt caracteristice. În unele cazuri, blonda arată spectaculoasă pe posesorii ochilor verzi sau maro, dar numai dacă o piele de porțelan alb lapte este „în kit”.

Este de dorit ca trăsăturile faciale ale doamnelor să fie cât mai expresive – în caz contrar, pe fundalul șocului, fața „va fi pierdută” va fi complet invizibilă.

Platinum Blonde are limitări de vârstă. Această culoare este potrivită pentru fete tinere, cu ușurință, permițându-vă imagini curajoase și extravagante. Doamnele a căror vârstă au trecut la vârsta de 30 de ani, este mai bine să stați pe mai multe nuanțe naturale. Cu toate acestea, dacă o femeie are un aspect bine îngrijit, strâns de o figură și garderobă selectată corespunzător, apoi pe o doamnă de întoarcere, un astfel de kel poate arăta foarte impresionant.

Dar cui culoarea de platină nu merge deloc – este femeile cu pielea inchisa la culoare, de măsline, de aur, de culoare închisă, o astfel de tânără pentru a face o alegere în favoarea lenjerie, miere și nuanțe aurii.

Citește mai mult  Culoarea părului de castan: Cine merge și cum să-l primească?

Paleta de culori

Platinum este cea mai pura umbra blond, rece cu o fuziune de oțel înghețat, fără semne de galben și cupru. Cele mai comune variatii ale acestui koller sunt considerate a fi de mai multe nuanțe.

 • Ultraplatin Blond – Aproape de păr alb. Aceasta arata stralucitoare tonuri luminoase la fel de bine pe lung și pe părul scurt.

 • Argint-platină – platină pură albire cu tentă argintie. De obicei, culoarea umbra „metalic“ este creat prin utilizarea de șampoane de argint sau vopsele semi-performer.

Cu toate acestea, dacă sunteți de planificare pentru a fi vopsite într-o astfel de culoare o din casă, apoi să păstreze în minte – vopseaua nu ar trebui să fie păstrate pe păr timp de mai mult de 10 minute, altfel riscați să devină proprietarul de locuri aproape naturale, și nu la toate un ton strălucitor la modă.

 • lumina Platinum – Cea mai caldă reprezentant al gamma de platină. Este un pic mai întunecat primele două opțiuni, deoarece pauzele de blond sunt bine vizibile pe fire albe. Acest ton arata ca o arsură în soare, și este considerat cel mai natural dintre toți tovarășii săi.

 • Perla – Aceasta este o culoare de platină cu strălucire perlată bej.

 • Ashen – tentă întunecată. Similar cu gri, aceasta se caracterizează prin note discrete de gri.

Tehnici de colorare

Culoarea Platinum poate fi utilizat pentru colorarea totală sau parțială.

În primul caz, întregul volum al parului este atenuat. Această tehnică necesită modificări de culoare preliminară și utilizarea agenților de colorare profesionale – în caz contrar, emulsia va distribui parul inegal, iar efectul va fi „ieftin“ și murdar.

Cel mai adesea, fetele se recurge la un accent atunci cand directii de actiune ale unui flata alb pur sunt folosite în combinație cu alte nuanțe pentru a da imaginea de luminozitate, glamority și stil unic. Trebuie remarcat faptul că In tehnica de colorare partiala, utilizarea de platină nu se limitează doar la culoarea de iarnă – fire de lumină rece sau sfaturi de păr de platină din imagine poate adopta un reprezentant de sex bine cu orice tip de apariție.

Printre cele mai populare tehnici de a aloca mai multe versiuni comune.

Colorare

Această variantă a colorării implică o combinație de o varietate de lovituri subțiri de diferite tălpi. Cel mai adesea, tonuri de platină și blond-lumină sunt combinate. Se creează un efect ușor de fire arse în soare, crește vizual grosimea firului de par, dar păstrează gama de culori.

Pentru îndrăzneala mai curajos și, vă poate recomanda soluții creative – de exemplu, combinații de platină cu verde, violet, albastru, negru, roz și alte nuanțe luminoase.

Ballozh și Ombre

Acestea sunt interesante tehnici de tonifiere a părului „orizontale“ dungi de culoare situate transversal pe direcția de creștere a chapelurs. Aceste metode sugerează o tranziție de la un gradient de umbră la alta (De regulă, de la lumină la întuneric), dar BALAEZH se caracterizează printr-o mai mare finețe a overflow. Iubitorii de clasice, de obicei, a crea un gradient de la Roma Platinum la apelantului ei alb-argintiu.

Cu toate acestea, opțiunile extravagante sunt posibile aici. Iubitor de stea afară din mulțime este folosit de multe ori nuanțe de alb, care trece în bare albastre, violet și zmeură.

Topire

Platinum sunt adesea folosite pentru a evidenția. De obicei, culoarea principală pe un cuplu de tonuri este mai inchisa – efectul luminii de joc în soare este atins. Proprietarii de păr lumină naturală sunt foarte potrivite pentru a crea efectul de rădăcini rezultate – Rețineți că, în acest caz, ar trebui să existe nici un contrast puternic, în caz contrar de fata elegant vă va transforma într-un neclar.

Citește mai mult  Culoarea părului brun deschis: nuanțe și finețe de colorare

Iubitorii de blond pure sunt adesea recurs la colorare zonală – In acest caz, numai umbra torsadate superioare schimbă, inferior este colorat într-un auriu, fro-grâu sau nuanță maro deschis.

Subtilități de pictură

Pentru a obține o nuanță de platină, cel mai bine este să apeleze la serviciile de culori cu experiență. Fii pregătit pentru faptul că această procedură va fi complet notabile, cu toate că mulți factori afectează costul final:

 • Nuanța inițială a părului – afectează numărul total de proceduri de decolorare+
 • Tipul părului – natural sau pictat anterior+
 • Compoziții de colorare și decolorare utilizate+
 • Complexitatea și timpul de lucru – în acest caz, există o tonifiere completa sau partiala, precum si subtilitatile folosind diferite tehnici+
 • Nivelul salonului și expertul profesionalismului.

  În medie, eticheta de preț din colorarea salonului începe de la 1.500 de ruble. Cu toate acestea, comunicarea la culori va deveni alegerea optimă pentru fetele care au decis să-și schimbe culoarea părului pe blonda Platinum.

  Numai un coafor experimentat știe cum să se amestecă o varietate de nuanțe, cum se neutralizează pigmenții obținuți în timpul nuanțare anterioare.

  Dar dacă intenționați cu fermitate să obțineți dvs. de culoare platină, în primul rând trebuie să alegeți vopseaua potrivită. În același timp, compozițiile prezentate pe piața de masă sunt mai bine să uităm imediat – numai fondurile profesionale care pot fi cumpărate în saloanele de înfrumusețare sau magazinele specializate corespund obiectivelor dvs.

  În zilele noastre, contoarele de magazine sunt mai rapide decât cea mai largă opțiune de tot felul de vopsele și tonice, totuși, nu merită o grabă. De mare preț – nu întotdeauna un indicator de înaltă calitate și o garanție de bună rezultat. Cele mai bune sunt instrumente profesionale de la L’Oreal, Wella și Garnier Olia. Comentariile bune au fost onorate de nuanțele de platină de branduri Estel, Palette, Schwarzkopf, precum și Syoss.

  Înainte de tonifiere, părul este cu siguranță decolorat, pentru că acest lucru utilizează clarificatoare produse în trei versiuni:

  • Compuși pe bază de apă – ele conțin un procent cu peroxid redus și optim pentru buclele luminoase inițial+
  • Ulei – Potrivit pentru maro și femeile cu păr castaniu, din cauza daunelor cauzate de structura specială a părului, este neutralizat, și poate evita fragilence și intensitatea de toroane+
  • Prafuri – Aceste fonduri sunt numite „artilerie grea“, acestea sunt optime pentru feroase și dificil de păr Mai Deschis.

   Înainte de inițierea procedurii, asigurați-vă că pentru a petrece un mic test pe toleranță – Aplicați o cantitate mică de compoziție pe piele la locul de îndoitură, apoi urmăriți reacția. Dacă observați roșeață, balonare, umflare, senzații dureroase sau erupții cutanate – refuză să folosească droguri. Dacă ați slăbit sau o culoare de păr anterior, acesta va fi în valoare de o pentru a verifica în continuare pe un fir mic – în cazul în care, după aplicarea compoziției de ea „zdrobit“, apoi se referă la clarifers mai puțin puternice.

   În spatele procesului de clarificare ar trebui să fie colorat. Nu trebuie să existe mai puțin de o zi între aceste etape, în funcție de calitatea compoziției de colorare, gradul de penetrare a pigmentului este variat, precum și durabilitatea umbrei și durabilitatea acestuia.

   Pentru a lucra, veți avea nevoie de:

   • Mănuși+
   • Clipuri+
   • perie+
   • Ciucuri pentru aplicarea+
   • Pelerină.

    Tehnica de colorare include mai mulți pași.

    1. Tot cuprul trebuie împărțit în 4 părți, fiecare fixează clipurile.
    2. Vopsea dilm în conformitate cu instrucțiunile producătorului.
    3. În continuare trebuie să începeți direct la colorare. Pentru aceasta, fiecare firmă este dizolvată și vina în mod egal spre rădăcini la sfaturi. Primul vopsea firele din față, apoi ajungeți în spate.
    Citește mai mult  Cum de a alege o tunsoare pe părul roșu?

     Când toate părurile sunt procesate, este necesar să le pieptene pe peria și să reziste la timpul specificat pe ambalaj cu vopsea.

     După vopsirea, trebuie să clătiți părul cu apă caldă curentă.

     Lyfhak: Dacă doriți ca pigmentul să păstreze pe păr cât mai mult posibil și, în același timp, nu a stricat buclele, cu 4-5 zile înainte de procedura de care aveți nevoie pentru a aplica un ulei special de înmuiere pe păr, cel mai bine pentru noaptea și spălați dimineața. Bineînțeles, nu uitați să utilizați balsamul părului fără sulfați după colorare.

     Cum să vă îngrijiți?

     Părul vopsit în tonul de platină necesită o îngrijire specială împiedicând apariția galbenă.

     Pentru spălarea, este mai bine să utilizați șampoane cu o nuanță de argint, Și după spălare, este de dorit să se aplice aparate de aer condiționat care conțin pigment violet.

     Rădăcinile robuste necesită clarificări regulate și tingă ulterioară. Pentru a face acest lucru, fiecare păr de 1,5-2 luni din zona rădăcină este aprins și culoarea, iar lungimea rămasă este aplicată la vopsea timp de 10-15 minute pentru a susține culoarea.

     La fiecare 7-14 zile parul este masti necesare Caile de refacere a structurii părului după decolorarea. Puteți folosi mijloace gata făcute, și un iubitor de produse cosmetice naturale poate recurge la rețete „bunica“.

     De exemplu, o mască de chefir și suc de lămâie și-a dovedit. Aceste substanțe contribuie la nutriție și păr de hidratare, și de asemenea, elimina tenta gălbuie.

     Pentru a menține culoarea culorii la fiecare 1,5-2 săptămâni aveți nevoie pentru a utiliza șampoane tonice sau varsare. Ei vor face parul daune minime, deoarece va fi mirat mult mai rapid decât vopselele persistente.

     Șampon tehnica simpla. În primul rând, capul a fost spălat cu șampon în modul normal, și când spălare repetată, distribuie cantitatea necesară de fonduri peste părul și să mențină producătorul recomandat.

     Profesioniști recomanda blondele de platină pentru a utiliza L’Oreal, Irida, branduri Rocolor, Schwarzkopf. Linia sortiment de aceste branduri reprezentate de platină, perle și cenușă blondele.

     Din măștile recomandate de Color Lux de la Belita, precum și Estel, Masca Kayro culoare.

     În concluzie, câteva cuvinte despre formarea de platină blonda. Pentru ca culoarea sa se uite la cel mai armonios și câștigătoare, proprietarul său ar trebui să acorde o atenție deosebită tunsoare, se completează până și garderoba lui.

     Dacă vorbim despre coafuri, atunci stilistii recomanda proprietarii de bucle de argint ceva texturate, de exemplu, în cascadă, Garon sau Pixie. Se pare foarte impresionant, care combină un bang directe gros și vârfuri ascuțite pe laturile. Dacă preferați bucle directe, este în valoare de atenție la scara, platina „Aurora“ este potrivit pentru iubitor de păr lung.

     Machiaj pentru platină trebuie să fie neutru și cât mai mult posibil limită. Rimelul este mai bine să folosiți o nuanță maro, în special atenție trebuie acordată dermatograf și sprâncene. Buzele Bright – cărămizie sau tonuri violet-brun – face o imagine cât finalizată cât posibil, cu toate acestea, tonul de caramel este destul de evident pentru ocuparea forței de muncă de zi cu zi sau de studiu.

     Nu coafura arata spectaculos, în cazul în care, în același timp, femeia este găsit haine de prost gust slopeful. Blond platinat se potrivesc costume de nuanță rece: Alb, negru, albastru, albastru sau roz.

     Secretele de blond platină pură în videoclipul de mai jos.

     Evaluează articolul
     ( Încă nu există evaluări )
     Adaugă comentarii

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: