Blond pe parul inchis la culoare: procesul de colorare și recomandări utile

Blond pe parul inchis la culoare: procesul de colorare și recomandări utile

În ultimii ani, tehnicile moderne și sigure de colorare a părului în luminoase sunt considerate deosebit de populare, dar în același timp umbra cea mai naturală. Unul dintre ele este o blondă, cu care vă puteți schimba imaginea la rădăcină. Apoi, vă vom spune cum este această tehnică, cărora este potrivită și care sunt caracteristicile sale și, de asemenea, familiarizați cu recomandările utile de la specialiști în îngrijirea buclelor clarificate în viitor.

Ce este?

Până în prezent, serviciul Blonde Hair oferă fiecărui salon. Aceasta este o tehnică specială de colorare a părului cu cele mai frecvente mijloace care vă permite să obțineți o lumină curată blondă.

Anterior, cuvântul „blonding” nu a fost folosit, de regulă, o astfel de tehnică a fost numită clarificare pur și simplu, și, prin urmare, este vorba de auz. Dar asta atunci, ca și acum clarificarea implică îndepărtarea părului dintr-o nuanță mai închisă în imagini luminoase. Cu toate acestea, există o decolorare completă a pigmentului propriu.

Adesea, o astfel de procedură de colorare a doamnelor sunt efectuate independent la domiciliu, folosind vopsele obișnuite ale magazinelor.

Fa-o, desigur, pentru că extrem de nedorit Astfel de compoziții de colorare afectează foarte mult sănătatea părului. Da, și scoateți umbra dorită la acasa pictura este aproape imposibil. De obicei, după astfel de „proceduri“, fetele trebuie să plătesc suplimentar, în scopul de a stabili rezultatul.

Particularități

Multe stilisti si saloane de coafură sunt încrezător că cel puțin o dată în viață fiecare reprezentant al sexului frumos visat de a deveni o blondă pasionat. Toata lumea stie asta Culoarea părului White face mai multe femei feminin, blând, drăguț și elegant, Dar ce preț îi costă pe cei care nu s-au născut dintr-o blonda?

Blondele care în mod regulat parul inchis de culoare au o mulțime să aibă grijă de ei, deoarece astfel de bucle sunt limpezite foarte subțire, acestea sunt predispuse la care se încadrează, monotonie, fragilitate, această listă de „probleme“ poate fi continuat la infinit. In plus fata de salon scump blond, doamnelor, de asemenea, să achiziționeze și îngrijire costisitoare. Și, prin urmare, înainte de vopsire într-o blondă de culoare nobilă, o fată brunetă se recomandă să cântărească totul pentru și împotriva.

Cel mai bun al procedurii Blonde să-și petreacă pe părul blond blond și lumină. Pe astfel de bucle, este mai ușor pentru a obține dreptul de nuanta blond, fie că este vorba de o culoare caldă sau rece gamut.

Dar femeile cu parul inchis la culoare, inclusiv maro si bruneta, este aproape ireal, cu prima dată de colorare a obține tonul necesar. În unele cazuri, poate fi necesar să se ia până la 3 vizite la un specialist pentru a obține nuanța necesară.

Citește mai mult  Pixie tunsoare: Caracteristici de alegere și de stabilire

Trebuie remarcat faptul că Blonda pe parul inchis la culoare este întotdeauna o, pe termen lung și dificil procedură costisitoare, care necesită un profesionalism mare maestru. De obicei, la prima etapă, pigmentul natural este spălat nu este complet și culoarea părului este „murdar“, dar această imagine este eliminată în etapele ulterioare și sesiuni de colorare.

Blondele de femei cu părul roșu face chiar mai greu decât brunetele, chiar și în ciuda tehnologiei moderne.

De obicei, pentru a menține culoarea trebuie să utilizeze fonduri suplimentare, în caz contrar, culoarea este obținută prin roșu deschis sau galben dând.

În ciuda masei de caracteristici, blonda nu este contraindicat cu parul inchis la culoare. Principalul lucru este să ne amintim că În viitor, ei au nevoie exclusiv profesională, care ar trebui să fie efectuate în mod regulat nu numai acasă, ci și în saloane. Trebuie să se înțeleagă aici că nu numai șampoane profesionale și aparate de aer condiționat nu vor trebui să folosească, ci și agenți de urmărire suplimentară pentru a menține o umbră frumoasă și strălucitoare, precum și pentru a evita apariția galbenă.

Soiuri

Până în prezent, experții împărtășesc câteva tipuri de bază de blonderi.

blonding Clasic pot fi găsite în „Meniu“ din orice cabină la modă. Aceasta implică lumina părului de doar câteva tonuri, fără a aplica o deteriorare specială a părului. Înflorirea în acest caz poate fi produsă în mai multe moduri.

 • Folosind un special pulbere și peroxid de hidrogen în concentrația dorită de colorare, în funcție de tipul de păr și starea lor (nu cea mai metodă care economisesc potasiul, dar foarte eficient și întotdeauna reale)+
 • Cu ajutorul vopselei finite. colorare în condiții de siguranță suficient, după care, probabil, parul nu se transformă într-un prosop. Cu toate acestea, o astfel de colorare este adecvată numai de fete Rusim si bruna. Pentru parul foarte întunecat, precum și roșu, această metodă nu este folosită.

Există, de asemenea, o blondă radicală. După cum reiese din titlu, aceasta implică o decolorare completă de pigment de păr pentru a obține o nuanță de lumină curată.

Radical blonda – într-adevăr foarte complex și nu cea mai procedeu de colorare utilă, mai ales atunci când vine vorba de parul inchis la culoare, pentru că după ce este necesar pentru a restabili bucle.

În continuare, ia în considerare alte soiuri de blonda.

Citește mai mult  Bangs frezate: tipurile și tehnici de execuție

scandinav

Cu această tehnică de colorare, durerea de păr este colorată într-o umbră rece și sfaturile părului – în întuneric. Acest lucru creează o tranziție lină între două nuanțe. De regulă, un astfel de efect este creat exclusiv datorită tintării de înaltă calitate.

Zigzag

Tehnica „Ziz-Zag” vă permite să obțineți suprapuneri originale de nuanțe blond pe păr. Foarte asemănătoare cu tija și Ombre.

Platifiz

Acest tip cu numele original implică colorarea buclelor într-o nuanță de platină curată și strălucită.

„Râde”

De obicei, această tehnică a expertului este utilizată atunci când trebuie să picteze fire separate de păr.

Această tehnică este considerată suficient de sigur, în plus, poate fi utilizată pentru a obține marginile delicate ale culorii cu suprapuneri.

Pentru a obține rezultatul, maestrul vânează ușor așa-numitele șireturi, provocând compoziția de pictură pe ele.

„Sitechko”

Cel mai adesea folosit pentru a obține revarsarile jucăușe pe păr. De obicei, cu ea simultan culori sau agenți de oxidare de mai multe sunt utilizate. Un pigment mai puternic este aplicat la rădăcinile, și sfaturi – cel mai blând posibil.

Procesul de colorare

Procesul de colorare și tehnica necesară, de obicei, selectează master în funcție de starea părului, nevoile lor si de rezultatul dorit. Procesul de păr de culoare închisă de colorare poate dura de la 1 până la 5-6 ore în cabină (în funcție de lungimea), iar dacă vorbim despre mai multe sesiuni pentru a ieși o culoare închisă, cel mai probabil, va trebui să vină la master mai mult de o dată.

De multe ori parul decolora si la domiciliu, care nu este de dorit pentru o serie de motive care au fost deja menționate.

Cu toate acestea, în cazul în care există competențe în colorare a părului și doresc să experimenteze acasă, Vă recomandăm că trebuie să ia în considerare următoarele puncte.

 • Selectați agentul de colorare (compoziție, agent de oxidare și alte componente de colorare) cel mai bine în cabină sau într-un magazin de coafură profesional. Imediat trebuie să luați și despre îngrijirea părului după colorare.

 • Atunci când cumpără o compoziție de-a gata vopsea, este foarte important să citiți instrucțiunile în detaliu înainte de a se folosește, de asemenea, și asigurați-vă că pentru a testa testul pentru apariția unei reacții alergice.
Citește mai mult  Keratina de păr lichid: Proprietăți și aplicații

 • În funcție de nuanța originală de păr, aveți nevoie pentru a calcula corect timpul pentru a clarifica. În cazul în care vopseaua obișnuită este cumpărat, timpul este întotdeauna indicat în instrucțiunile.

 • Înainte de procesul de colorare este foarte important să se pregătească tot ceea ce ai nevoie: mănuși de protecție și un prosop de umăr inutil. Colorarea compoziții pot provoca arsuri pe piele, și ele sunt, de asemenea, foarte dificil să se spele off. De aceea, este extrem de dorit de a neglija securitatea personală.

  Nu umbra parul foarte închis poate fi ușor aprinse la domiciliu prima dată, Dar doamnele-întuneric cu părul sunt încă recomandate pentru a obține o consultare a unui specialist, cel puțin pentru a ridica în mod corect compoziția pictura și agentul de oxidare pentru vopsirea acasă.

  Sfaturi pentru îngrijire

  Blonda nu este doar pictura parul intr-o noua nuanta, este trasnet lor completă, și, prin urmare, astfel de bucle, după procedura necesită o îngrijire foarte gravă.

  După colorare, pigmentul nu va fi spălat, la fel ca în cazul vopselelor de culoare închisă, deoarece acesta va fi luminat, dar nu elimina complet aspectul galbenului pe păr de lumină.

  Dupa procedura, se recomandă următoarele.

  • Regulat taie vârfurile și rădăcinile vopsea inversoare.
  • Pentru a restaura bucle, utilizați un sampon special pentru par vopsit, balsam (sau aer condiționat), precum și o mască pentru păr deteriorat și vopsit. Nu este exclus să folosească uleiuri speciale, care refac structura firului de păr deteriorat. Șampoane recomandate Bessulfat și Keratin.
  • Afișarea utilizării șampoanelor de tonifiere în coordonare cu maestrul.
  • Uscătoarele de păr, buclele și fiarele ar trebui să fie utilizate cât mai mult posibil. Și dacă au o nevoie constantă, este foarte important să pre-utilizați protecția termică.
  • La recomandările specialiștilor, puteți bea vitamine și alți aditivi bioactivi. Nu trebuie să le numiți singur, pentru că nu restabilește întotdeauna buclele și accelerează creșterea lor.
  • Alte măști de ambalare și nutritive din linii profesionale vor fi perfecte pentru îngrijire. De asemenea, este recomandat să faceți alte programe de îngrijire care vă permit să restaurați frumusețea părului slab alb, cât mai curând posibil.

   Blonda astăzi este o metodă complet accesibilă de colorare a părului, dar nu ar trebui să fie urmărită la prețuri scăzute în saloane. Dacă valoarea cu propriul par, cel mai bine este să le încredințeze unui profesionist.

   Cum este blonding pe parul inchis la culoare la domiciliu, uite următoare.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: