În ce culoare se poate vopsi parul inchis la culoare?

În ce culoare se poate vopsi parul inchis la culoare?

Ce fată visat vreodată de a schimba culoarea parului. Și, cu toate că brunetele sunt mai puțin popular decât blondele, dar, uneori, doresc să schimbe aspectul lor. Dar face mai greu decât fetele cu parul blond. Ce culoare poate vopsi bruneta și este posibil să o facă fără clarificare? Citiți acest articol și veți învăța opțiuni diferite pentru bucle colorate, maro si maro.

Particularități

Înainte de a lua pentru colorare, trebuie să studiezi tipul de aspect: ochi, sprâncene, culoarea pielii, caracteristici față. Este important nu numai să schimbați tonul părului dvs., ci și să vă asigurați că el este combinat cu tot apariția fetei, nu a făcut-o nepoliticoasă și vulgară.

Pentru a face acest lucru, trebuie să vă amintiți ce culori pot picta părul întunecat.

  1. Grafit. Doar un ton negru mai ușor. Această culoare nu este totul și nu este destul de dificil să o obțineți. Trebuie să contactați un specialist. Dar oferă ușurință imaginea.

  2. Maro și nuanțele sale – ciocolată, afine, castane întunecată, cafea, nuc, nuanțe de vin, cireșe negre. Părul strălucit cu 1-3 tone, dar nu își strică structura. Pentru frumusețile sehaly și cu ochi albaștri cu piele ușoară, ciocolată neagră, afine, cafea. Pentru fetele cu ochi verzi sau maro, este mai bine să alegeți ciocolată ușoară, nuanțe de castan.

  3. Ghimbir Se potrivește proprietarilor de orice ochi de culoare. Se pare modernă și obține tonul necesar nu este dificil.

În tonul luminos al brunetei colorarea categoric nu merita.

Lightening

Orice culoare în care bruneta nu ar fi pictat, va exista o mai luminos de negru pe 1-4 tone, prin urmare, clarificarea este necesară, dar poate fi moduri diferite.

Pentru ușoare spălări utilizare clarificare. Acesta este un amestec special care conține agentul de oxidare. Se rupe structura parului si permite vopseaua mai bine să leneviți pe suprafața lor. Acesta nu este complet eliminat. După ceva timp, buclele reveni la tonul inițial. Utilizați spălare chiar în fața culorii, deoarece nu dăunează structura părului.

Decolorarea se aplică atunci când aveți nevoie pentru a lumina coafura pentru 3-4 tonuri. Acest instrument este mult mai agresiv, distruge structura părului. Dar fără ea nu se poate face, dacă doriți de la bruneta pentru a deveni maro sau roșcată.

In coaforul folosesc de obicei pudra limpezire, cu care se poate realiza efectul dorit timp de 25-35 minute, dar trebuie să fie utilizat cu atenție că părul nu devine uscat si fragil.

La domiciliu, de obicei, folosesc crema. Este mai ușor de utilizat, aplicat mai bine, păr cacă. Pentru decolorare puternică, se impune în două recepții cu o perioadă de 14 zile.

Cele mai bune remedii pentru Lightening sigur – Folk. Oamenii au observat mult timp că utilizarea regulată a măștilor de păr de la unele produse luminează buclele pentru 1- 2 tone.

Pentru aceasta, miere, bere, produse lactate fermentate, suc de lamaie, henna incolor.

Aceste măști ar trebui să fie făcut de 2-3 ori pe saptamana la 60-90 minute timp de o lună. Și vei primi o nuanta natural frumos și, în plus, pentru a consolida structura firului de păr. Mai ales bine aceste masti sunt potrivite pentru proprietarii de bucle maro si maro. Pe acest ton le este vizibil mai ales.

Metode de colorare

Pentru fire de vopsire de culoare închisă roșu sau altă vopsea rezistentă utilizare mai ușoară, în caz contrar, culoarea este foarte rapid.

Pentru a picta bruneta in ciocolata, culoare cafea sau orice alta la 1-2 tone de brichetă sale, nu este necesar să se aplice o vopsea rezistentă, este suficient să se aplice o compoziție de colorare ușoară. Acestea sunt mijloace non-ammatic care dețin pe părul ei nu mai mult de o lună. Acestea se referă la bucle cu atenție, deși ele sunt slab vopsite cu gri.

nuanțare parului vă permite să dea fire întunecate de orice umbră. Cu ajutorul spray-uri, lacuri, ventilatoare și șampoane aveți posibilitatea de a alege practic nelimitat de tonuri. Acesta este cel mai rapid si usor mod de a schimba aspectul. Cu ajutorul lor se poate actualiza culoarea naturala.

Tonere sunt un înlocuitor de vopsele care rupe structura firului de păr. Ele ajuta la crearea unei imagini a unei fete moderne și rapid schimba-l. Are o mulțime de avantaje, dintre care sunt simplitatea utilizării, conservarea părului sănătos. Dezavantaje – durata de viață scurtă. Păstrează culoarea la următoarea spălare a capului.

Henna și Basma – coloranți naturali care nu numai că nu dăunează părului, ci și le întăriți. Pentru a deveni maro, se amestecă vopseaua în proporție 2 la 1. Pentru a obține culoarea „Cherry Negru”, amestecați 1 parte a henna și 2 părți ale basului.

Colorarea completă este o schimbare completă a culorii. Fă-o simplu. Vopseaua este aplicată la bucle, apoi ratați cu atenție fiecare firmă, pieptene shake-uri și închise cu o pălărie timp de 40-50 de minute. Apoi spălați apa. Pentru a crea o culoare saturată, este necesar să completați fiecare firmă în folie.

Profesioniștii nu sfătuiesc să facă colorarea monocromă, deoarece rădăcinile negre vor fi vizibile în două săptămâni. Este de preferat să se facă o colorare, colorare sau colorare parțială.

Îngrijire

În cele mai multe cazuri,-brunetă fashionmented pentru a face culoare modernă, trebuie să se lumineze parul. Deci, au nevoie de îngrijire specială. trebuie respectate următoarele reguli:

  • Imediat după vopsire este necesar să se folosească balsam de păr pentru a consolida+
  • 1 dată pe săptămână face o masca nutrient+
  • spală capul cu un sampon special+
  • Se taie șapte sfaturi+
  • Cum se poate folosi cu ușurință uscător de păr și alte dispozitive de încălzire+
  • păr proteja de lumina solară+
  • Completa de colorare pentru a face mai des decât o dată în 3 ani.

Anulează parul inchis la culoare ar trebui să fie în aceleași nuanțe întunecate sau mai deschise a părului lor pentru 1-2 tone. Pentru clarificare, este de dorit să se utilizeze vopsele naturale sau de a folosi tonere sau non-ammmonics.

Tehnica de pictura contemporană vă permite să lăsați rădăcinile părului non-vopsit, care permite, de asemenea, să salvați sănătatea lor.

Tendințele de colorare a părului la modă sunt prezentate în următorul videoclip:

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: