Cât de des se poate face pentru păr botox?

Cât de des se poate face pentru păr botox?

Păr Botoxication este o măsură eficientă de îmbogățire a acestora cu substanțe utile, datorită cărora se îmbunătățește aspectul bucle. Ca orice procedura de cosmetice, Botox-ul are propriile sale nuanțe. pe scurt Să anula scoate în evidență și frecvența.

Ce face parte din?

Lista substanțelor active ale medicamentului constă dintr-o varietate de ingrediente active. Acestea sunt vitaminele A, B, C, E, proteine, aminoacizi, keratina, colagen. În plus, agenții de finanțare sunt uleiurile vegetale, extracte din plante și acid hialuronic. Nu există substanțe mai puțin semnificative sunt elastina, cisteină.

Cine are nevoie?

Această procedură cosmetică este prezentată de către cei care au:

  • Există o secțiune transversală a vârfurilor de toroane+
  • Există o responsabilitate ridicată de păr+
  • Încet încetinit+
  • Par plictisitoare, slab și dureros+
  • păr raritate recomandate+
  • bucle de sunet.

Procedura este prezentată în chelie, contribuie la stimularea consolidării și restabilirea becurilor de păr.

Cum este?

În medie, procedura ia nu mai mult de o oră și constă în mai multe acțiuni consecutive. Mai întâi spălați capul utilizând un șampon special cu efect de curățare. Este necesar să se elimine transpirația și praful, precum și resturile echipamentelor cosmetice pentru ouare. Pregătiți-vă pe Botox în sine: o fiolă și o seringă sunt plasate în apă fierbinte timp de 2 minute. După ce Botoxul devine transparent, acesta este tipărit din fiolă și este conectat la apă, apoi amestecat pentru a obține o soluție albă.

Aplicați compoziția pentru sonde, distribuind remedierea pe întreaga lungime. După aproximativ o jumătate de oră, un fixator special este aplicat la fire și după încă 5 minute se spală. În timpul procedurii, au pus pe o trapă specială pentru crearea unui efect de seră. Acest lucru vă permite să lipiți scalele de păr, în plus, substanțele nutritive ale PAC sunt mai bine absorbite sub capac. După spălare off, stilistul netezește firele de pe fierul de călcat, sigilând astfel botox în interiorul fiecărui fir de păr.

Citește mai mult  Culoare par cappuccino: varietate de nuanțe și pictură caracteristici

Cât de des se poate face?

Botoxic – util pentru procedura de păr. Cu toate acestea, ciclicitatea acesteia depinde de starea părului și vârsta unei femei. În cazul în care firele sunt sănătoase, de stabilire rezultatul este posibilă cel mai devreme după 14-16 zile de la momentul primei proceduri. Cu toate acestea, este imposibil de a percepe aceste date, de regulă, pentru toate cazurile. Numai un specialist este capabil să evalueze în mod corespunzător starea părului înainte de a începe procedura și să recomande un anumit interval de timp înainte de sesiunea următoare.

În plus, frecvența poate depinde de tipul de beximation. Acesta poate fi rece și caldă. A doua metodă presupune îndreptare a părului, care se face după aplicarea serului de recreere. Acțiunea este mai întâi ca scop rezolvarea problemelor și stimularea pielii si cresterea parului. Această procedură poate fi repetată nu mai devreme de 3 săptămâni pentru a asigura efectul rezultat.

Face în mod constant și mai ales de multe ori nu se poate Botoxic. Acest lucru duce la efectul opus: părul cu o aplicație frecventă a Botox devine fragil, acestea se răresc și cad de multe ori.

Experții act de faptul că Botox-ul poate dăuna fire, și, prin urmare, în mod ideal, buclele au nevoie de o vacanță mai lungă. Uneori, structura lor este restaurat timp de 8 săptămâni. Acest lucru poate fi cu diferiți factori.

De exemplu, Botoxication poate provoca apariția unei reacții alergice, sub forma unei mantale, proces inflamator, exfolierea si chiar seboreea. De asemenea, pauza dintre procedurile poate fi crescută în timpul clienților de vârstă mai mari. În plus, pauza dintre procedurile poate fi majorat cu numărul de zile de menstruație: este imposibil de a face Botoks în cazul în care clientul are zile critice.

Citește mai mult  Laminarea părului ESTEL: Caracteristici, compoziții și aplicația lor

Master class BOTOX pentru păr Botox A se vedea în clipul video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: