Ceea ce arată ca un pătrat fără ao pune și la cine merge?

Ceea ce arată ca un pătrat fără ao pune și la cine merge?

Lumea modei este foarte schimbabilă. În fiecare an suntem surprinși de noi tendințe în domeniul coaforilor, dar există coafuri care sunt întotdeauna relevante. Acestea includ, de exemplu, Kare. Această opțiune este potrivită pentru foarte multe femei. Acesta a fost popular în timpurile sovietice, și rămâne la modă în ziua de azi, cu toate acestea, acum Kare pot fi reprezentate în diferite variante, completate cu o culoare neobișnuită și alte detalii.

Particularități

Karea este o tunsoare grafică de lungime medie, cu linii clare drepte deasupra umerilor și dedesubtul urechii. Efectuarea o astfel de coafura, coafor foloseste interior metoda de absolvire. Destul de opțiune populară „Fals Kare“, ceea ce implică calibrare spre exterior, în acest caz, capetele firului de par, de asemenea, îndoite spre exterior.

Se crede că Karea se potrivește femeilor cu fețe frumoase, deoarece o astfel de tunsoare atrage o atenție sporită față. Dacă există defecte pe fata, este mai bine pentru a da preferință la o altă coafura.

Karea stivuite cu spumă, perie rotunda si uscator de par. Sfaturi ar trebui să fie în interiorul îndoit. Cu toate acestea, este posibil să se poarte o astfel de tunsoare și fără a adăuga.

Cum de a purta fără de stabilire?

Orice KARE nu va putea crea o imagine completă fără breton, și mai bine dacă bangurile vor fi groase. Cu toate acestea, bretonul, cum ar fi coafura în sine, adesea are nevoie de o așezare temeinică care necesită o mulțime de timp, deoarece uneori puteți face fără această procedură de zi cu zi. Îngrijirea fără stivuire nu arată ușor, mai degrabă, o astfel de coafură dă imaginii ușor de inexacție, farmec, pretinere. Stilul poate fi evitat în următoarele cazuri.

Citește mai mult  Coada de coafură: Tipuri și tendințe de modă

KAREA extinsă

Uneori o astfel de tunsoare este numită „inversată bob”. Implică fire de faciale alungite și volumul deasupra. Atribut indirectic – Bangs oblic.

Stabilirea în acest caz este opțională, ușor neglijentă, vor arăta misterios și nevinovați.

cu asimetrie

Firele sunt strânse la lungimi diferite datorită cărora femeia nu trebuie să fie decorată. Puteți să vă spălați părul și să le uscați cu un uscător de păr, ușor răsuciți sfaturile cu o perie.

A absolvit

Acesta se distinge prin șuvițe pronunțate, care dă volum coafura și formă.

Fără stabilire, această opțiune arată ca o lipsită de griji fată, și chiar naiv, care este adecvat în special pentru tinerele fete.

Rupt Karen cu breton

Cascada se bazează pe, în timp ce tunsori un salon de coafură creează un volum cu o ramură, prin urmare, este posibil să se poarte această opțiune, fără de stabilire.

Cine vine?

Pentru diferite tipuri de păr, diferite variante ale Kara sunt potrivite. De asemenea, un tip de tunsoare este determinată de forma feței. În continuare, ia în considerare, care se va potrivi cu cele mai multe tipuri populare de kara.

alungita

Poate fi utilizat pentru păr de orice grosime și structura. Cele mai multe dintre toate această opțiune este de preferat pentru femeile cu o forma fata rotunda sau dreptunghiulara, astfel un fel de netezește linia cheekl.

Dar fetele cu parul cret ar trebui să fie abandonat de astfel de coafuri.

Grija pe picior

Caracteristica distinctivă o astfel de tunsoare – cap în aer liber. Volumul este creat din cauza lungimii părului scurt pe partea din spate a capului. Potrivit pentru formele de față ovale și alungite. Doamnele complete sunt mai bine să nu ia în considerare această opțiune. Popular este, de asemenea, o varietate de pitch alungit pe un picior, asigurând prezența firelor faciale care sunt semnificativ mai mari decât părul în urmă și în câmpul templelor.

O astfel de tunsoare se va potrivi fetelor cu bucle curbate, dar apoi li se recomandă să crească bretele.

Oblic

Caracteristică caracteristică ca coafuri – păr de diferite lungimi pe laturile din față. Aceasta este o opțiune excelentă pentru fetele cu părul curat sau, dimpotrivă, pentru doamnelor cu fire perfect netede.

Citește mai mult  Curling chimice

Dubla

Are două etape de tăiere. Vizual se pare că un pătrat scurt pus pe extins. Potrivit pentru păr cu o structură fină, lipsită de volum și plămâni.

Pentru doamnele mature se recomandă alegerea unei opțiuni cu o tranziție moale între nivele, iar o tunsoare pronunțată sau o opțiune cu capete sfâșiate va fi mai potrivită pentru fetele tinere.

Cum de a alege?

În funcție de structura părului, puteți alege cel mai potrivit tip de coafură. Pentru aceasta, utilizați următoarele recomandări.

Grijă de părul lung

Acest tip este convenabil pentru că de fiecare dată când imaginea poate fi ușor schimbată. Mai popular cu o opțiune Long Bang. Strandurile feței lungi vă permit să ajustați forma feței, pentru a da imaginea unui stil de afaceri sau de seară.

Pe părul mijlociu

Optiune optimă pentru orice tip de față și orice structură de păr.

Potrivit pentru breton de orice lungime, este perfect combinat cu fire netede și cu bucle.

Pe părul curat

Fetele cu bucle sunt recomandate pentru a alege un kare de mijloc cu bangs. Potrivit unor astfel de doamne și o tunsoare cu mai multe straturi, va permite să sublinieze buclele naturale și să netezi forma feței.

Îngrijirea pe părul ondulat nu are nevoie de o așezare serioasă.

Pe părul subțire

De obicei, femeile care nu au bucle groase groase, recomandă alegerea unei mașini netede la mijlocul gâtului, cu unele prelungiri în față. O astfel de coafură va da un vizibil pe părul păsărică, evidențiază obrajii, liniile formei de față. Această tunsoare poate fi supusă celui mai simplu stivuire. O altă opțiune pentru doamnele cu părul subțire este un dublu Kare, care a fost deja menționat mai sus.

Citește mai mult  Extensia părului Hollywood: tehnologie și caracteristici ale procedurii

Despre ce coafura se poate face pe piata, vezi urmatorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Comments: 1
  1. Carmen

    Ce înseamnă să fie un pătrat fără a avea și la cine se îndreaptă? De ce este important acest aspect?

    Răspunde
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: