Culoare păr auriu-blond: ceea ce arata ca, cine merge și cum să-l atingă?

Culoare păr auriu-blond: ceea ce arata ca, cine merge și cum să-l atingă?

Shimmering, turnare bucle de aur nu mai ies din moda. Această nuanță este universală în faptul că este pur și simplu pentru toată lumea – ei nu pot strica orice coafura. Tonuri Golden-blond sunt potrivite pentru orice lungime de par, pentru orice stabilire. Shining parul nu este numai frumos, dar, de asemenea, crea vizual o imagine de păr îngrijit și sănătos.

Dar, în ciuda versatilitatea acestor nuanțe, va trebui să le aleagă, concentrându-se asupra caracteristicilor aspectului și caracterului.

Particularități

Aur umbra va decora orice fir de par – atât întuneric și lumină. Există mai mult de 50 de opțiuni de culoare, dar încă specialistii nu recomanda experimentarea cu parul foarte inchis, deoarece acestea vor trebui să le lumineze, și în același timp riscul de tăiere și prejudiciu bucle.

opțiunea perfectă pentru a da depășirilor de aur – lumina de păr, blond. Culoarea părului auriu-blond înmoaie trăsăturile feței, nuanțele de lumină chiar și caracteristici de vârstă vor fi mai puțin vizibile, ușor mai luminos – tineret sudensation și Zádor.

Cine merge?

tonuri de aur, spre deosebire de toate celelalte, du-te absolut tuturor. Dar, alegerea lor, este necesar să ne amintim că există tipuri de calde și reci de aspect. Cel mai simplu mod este să se uite în oglindă și să evalueze ceea ce nuanta va fi cea mai avantajoasă.

Primăvară-toamnă – cupru cald, tonuri de maro, auriu-blonde accentua culoarea pielii blând. Verde, ochi nuci, ușor roșiatică „pisică“ va deveni mai expresiv. Toate bomboane de ciocolată va fi foarte avantajos. Nu foarte nuanțe întunecate vor apărea.

Reprezentanții o paletă de culori mai rece de iarnă-vară vor aprecia miere, caramel, ton cremos. piele de lumină, ochi albaștri sau gri, cu trăsături fine – toate acestea se va accentua culoarea corectă de culori. Universal este considerat o nuanță de aur a crescut. De preferință poate fi dat miere, piersic, culori roz blând.

Selectarea unei tentă, O atenție deosebită trebuie acordată modului natural și armonios culoarea selectată va arata. Corect aleasă de aur-blinity nu va face apariția incolor și decolorat, dimpotrivă, accentuează prospețimea și tineretul.

O varietate de nuanțe

Alegerea nuanțe aurii este foarte larg, Cu o abordare atentă, proprietarul de orice culoare parului poate ridica cele mai potrivite.

 • Spring Blondes da preferință strălucitoare glare „soare“. ochi cenușii sau albastru strălucitor strălucească în cadrul buclele de bej natural și nuanțe de grâu. Aceste culori sunt potrivite pentru întuneric, și pentru pielea de lumină.

 • Una dintre cele mai populare nuanțe – Aur-blond, care combină cupru moale și rachete de semnalizare caramel. Ideal pentru proprietarii cu ochi de lumină de lumină-blond de natura parului. Avantajele incontestabile ale acestei umbra sunt naturalete si eleganta. Potrivit pentru orice culoare a ochilor și a pielii.

 • Culoare par usor blond auriu minunat blond. Aceasta este o alegere excelentă pentru tipurile „calde“ de aspect. sensibilitate de piersică sau pentru pielea rozalie va sublinia benefitably blond auriu deschis. Ochii gri și piele de culoare gălbuie a Senatului de Aur Bej Blond.

nuanțe de caramel blond de aur și cupru sunt perfecte.

 • Adâncimea și strălucirea părului roșu va da nuanțe de aur-cupru. Este posibil pentru a obține efectul dorit cu ajutorul coloranților selectate cu succes, deoarece în natură nu există nuanțe expresive.

 • Paleta largă de tonuri maro vă permite să alegeți opțiunea corespunzătoare pentru aproape orice tip de aspect, Dar cele mai avantajoase valuri maro de aur arată pe păr blond întunecat, roșu, ciocolată.

 • Pentru tipul rece cu ochi maro, gri, albastru deschis Tonurile de cafea de aur sunt potrivite.

 • În ceea ce privește părul luminos și întunecat, tonurile de caramel de aur sunt potrivite pentru părul întunecat. Shade naturală de aur întunecată cu strălucire roșiatic va face piulițe mai expresive, ciocolată, ochi verzi și albastri.

 • Lumină de castan sau tonuri întunecate Radianța de Aur va da păr brun. Maro, verde închis, ochii de măsline vor deveni mai profunde.

 • Ton de miere de aur Uită-te în combinație cu pielea strălucitoare și ochi verde, verde, gri. Asemenea nuanțe revigorează aspectul și vă permit să arătați mai tânăr.

Etape de colorare

Colorarea – un proces chimic complex, care necesită îngrijire și precizie. Obține culoarea dorită, fără a deteriora parul, va ajuta apel la salon. Dar nu este întotdeauna posibil de a face acest lucru, astfel încât mulți preferă să dețină această procedură în mod independent,. Întregul proces poate fi împărțit în mai multe etape.

pregătire preliminară include o serie de etape.

 • Înainte de colorare, se scufundă vârfurile părului, deoarece acestea sunt cele mai susceptibile de a deteriora.
 • Uscat, păr rănit trebuie să fie pre-vindecare. Acest lucru se poate face cu utilizarea de instrumente naturale sau măști cosmetice de înaltă calitate, balsamuri, spume și alte compoziții. Dacă nu efectuează tratamentul adecvat, rezultatul procedurii poate fi destul de nesatisfăcătoare.
 • Se spală părul înainte de vopsire nu este recomandată, deoarece în acest caz, vopseaua cade grav, iar șeful capului și structura părului poate fi foarte dăunătoare. Este mai bine pentru a rezista fără a se spăla 2-3 zile.
 • Citiți cu atenție instrucțiunile și să pregătească echipamentul necesar: castron non-metalic, perii sau un burete, mănuși de cauciuc, pelerina pe umeri, agrafe de păr din plastic sau cauciuc, două din plastic sau pieptene din lemn, ar trebui să fie cu dinți mari rare, al doilea este de obicei.
 • Țineți un test de alergie: Aplicați o picătură de vopsea de pe cot ori și a rezista la o jumătate de oră. Dacă nu apare roșeață, pot fi folosite mijloace.

Un astfel de test este o obligatorie, deoarece chiar și în producătorii de coloranți obișnuite pot adăuga noi componente care pot provoca reacții alergice.

În continuare este colorația directă.

 • toroane de pieptănat, de mai multe ori, aruncându-le de la o parte în alta.
 • Împărțiți părul în mai multe părți, fixându-le cu părul de păr pe partea din spate a capului, templelor și vârfului.
 • Lubrifiați pielea de-a lungul frontierei părului cu crema grasă sau petrol.
 • Aplicați vopsea de-a lungul urechilor, pe frunte și eșantioane.
 • Eliberând treptat firele de la părul de păr, puneți mai întâi colorantul pe rădăcini, apoi distribuiți-o uniform pe întreaga masă de păr.
 • La părul saturat cu aer de mai multe ori le-a pieptănat în diferite direcții de numerar cu dinți largi.
 • Despre nevoia de a rămâne cu părul de păr și lăsați vopseaua la ora specificată în instrucțiune. Recompensarea categoric nu este recomandată – acest lucru poate duce la plângerea rezultatelor până la căderea părului.
 • Cu câteva minute înainte de sfârșitul procedurii de interferență cu vopseaua cu o cantitate mică de apă. Acest lucru îi va permite să picteze mai uniform.
 • Spălați o mulțime de apă caldă. Aproape în toate mijloacele șamponul a fost deja adăugată, astfel încât nu este necesar să-l folosească.

La sfârșitul procedurii, este necesar să se protejeze și să se asigure culoarea.

 • Kitul cu producători de vopsea, de regulă, include aer condiționat conceput pentru a asigura pigmentul. În plus, îmbunătățește starea părului, făcându-le mai moale și netedă.
 • Este util să se efectueze un tratament suplimentar, deoarece impactul chimic distruge structura părului. Este posibil să se facă o mască nutritivă și hidratantă bazată pe miere, gălbenuș de ou, grinzi de legume.
 • Pentru a asigura pigmentul, durează ceva timp, deci nu este recomandat să vă spălați capul timp de 3-4 zile.

Îngrijirea ulterioară

Pentru a avea grijă de păr vopsit, mijloace speciale: șampoane, balsamuri și aparate de aer condiționat cu etichetare „pentru păr vopsit“. Aceste fonduri nu se spală pigment și de multe ori conțin componente suplimentare care vă permit să restaurați și reîmprospăta culoarea inițială.

În cazul în care părul a crescut, iar masa lor majoră a pierdut luminozitatea, Este demn de cheltuieli colorare ușoară: aplică vopseaua numai pe rădăcini, rezista la 15-20 de minute, apoi se distribuie toate bucle. Această metodă va permite să se evite un impact suplimentar chimice pe termen lung.

Imediat după procedura Timp de câteva zile, este necesar să se abțină de la factori traumatici: Pe termen lung sta la soare, aplicarea unui uscător de păr, turmă, călcat și alte instrumente de stabilire și de curling. O vizită de baie, la saunele si piscinele, de asemenea, trebuie să fie anulate pentru un timp.

păr pictate necesită nutriție și de umiditate suplimentară. Unelte naturale sunt perfecte pentru acest lucru: măști, ca parte a ceea ce poate fi miere, uleiuri vegetale, ierburi de vindecare. Masca se aplică pe părul umed curat, atunci capul este acoperit cu o folie de polietilenă, înfășurat cu căldură și se lasă pentru o oră sau două. Se spală off apă caldă.

Actualizează culoare poate și Cu naturale cosmetice higiene pentru clatire: Pentru lumina de păr, decoctul de musetel este potrivit, pentru cupru și miere – decoct de coji pulmonare sau soluție henna, pentru întuneric – ceai și cafea. perfuzie Mușețel nu poate fi la același nivel, iar fondurile rămase pentru unele concediu timp pe păr, și apoi se spală off.

Acest lucru nu este foarte complex, dar de îngrijire eficientă va face bucle mai moale, ascultătoare și va permite o lungă perioadă de timp pentru a salva stralucitoare sclipici auriu.

În videoclipul următor veți găsi păr colorat în culoarea aurie-blond din colecția Wella.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: