CERATIN recenzii de la Honma Tokyo

CERATIN recenzii de la Honma Tokyo

Keratin îndreptat este una dintre modalitățile destul de simple de a-și da netezimea părului, aspectul sănătos și strălucit. Această tehnică este foarte populară și, prin urmare, a existat o selecție imensă de diferite mijloace și linii de la companii care au făcut un pariu pe producția de compozite pentru o astfel de îndreptare populară utilizând keratina. Seria Honma Tokyo, creat în tradițiile orientale de îngrijire minuțioasă pentru toroane obraznic, a dobândit o mare popularitate.

Avantaje și dezavantaje

Îndreptare de la compania Honma Tokyo – aceasta este complet componentele naturale care sunt prezenți diferiți aminoacizi, precum colagen si vitamine utile. Această metodă de îndreptare este nu numai pe deplin în condiții de siguranță, dar este extrem de util. Unelte pentru netezire îngrijite nu au o formaldehidă periculoasă, deoarece acestea nu sunt considerate dăunătoare.

Procedura ajută la „netezi“ toroane cu orice grad de rigiditate, chiar bucle africane complexe, voință de mândrie și de a restabili capacul de păr din interior. Această metodă diferă în mod semnificativ de tehnica de executie de la alte tipuri populare de indreptare. Cu această tehnică, nu va fi necesară pentru a dobândi un sampon special, un anumit mijloc este pur și simplu aplicat pe par, iar după ce este expus la fier, firele sunt întinse.

Nu este nevoie să utilizați măști sau balsamuri, ceea ce va economisi în mod semnificativ timpul, care este de obicei cheltuit pe procedură, deși îndreptarea mai degrabă a firmelor lungi vă va duce încă de la o oră.

Bixiplasția este destul de nouă, foarte saturată cu substanțe speciale pentru nutriția părului, extrem de ușor de utilizat compoziție. Aici puteți găsi gama de uleiuri cele mai utile pentru uleiuri cu drepturi depline, care vor fi îmbogățite cu keratină și aminoacizi complexi.

Ca rezultat al aplicării sale, un client satisfăcut va obține o fire sănătoase, uimitor de drepte, uimitor de netede. Compoziția restabilește structura părului deteriorat, îi hrănește, dă tipul de bine îngrijit. De acum încolo, părul dvs. va fi protejat de efectul razelor UV, va deveni mai rezistent la umiditatea ridicată.

Amino acidul îndreptându-se este o metodă absolut nouă de a netezi chiar și cele mai curbe fire. O astfel de îndreptare se va întoarce cu ușurință a vieții chiar foarte plictisitoare, aproape pline de viață, care au fost vopsite, mai ales dacă au fost luminate, laminate sau curbate. Această metodă va fi capabilă să alinieze până la 95% din firele puternic umplute și curbate. Este anulată chiar și pe părul excesiv de dur.

După punerea în aplicare a acestei proceduri într-un salon bun, rezultatul obținut va păstra până la șase luni. Termen pe care îl puteți mări semnificativ dacă utilizați o plecare specială.

Citește mai mult  Bronz Culoarea părului: Tipuri de nuanțe și reguli de alegere

Botox pentru fire (se numește și nanoplastie) de la compania Honma Tokyo este o procedură populară care efectuează netezirea și restaurarea 100% a firelor de orice tip.

Botoxul este perfect pentru părul copleșit, grav deteriorat. El nu numai că le hidrata, dar, de asemenea, va ajuta pentru a face munca piesei de prelucrat în calitate înaltă, să le dea o vedere magnifică. Botox-ul va elimina culoarea galben urât în ​​blondele neîndeplinite.

Honma Tokyo va face scăpa de fluffyness de mare, da strălucire fire, face mai ușor să se stabilească capele. Botox-ul nu se va indrepta parul, și le netezește, conferindu-le astfel elasticitate.

Efectul va dura până la două luni și va acumula de la o procedură până la următoarea.

Avantajele de fonduri de la Honma Tokyo:

 • Mulți compuși se va potrivi complet în orice fel de bucle+
 • Anumite compoziții nu sunt interzise de chiar sânii gravide și cele care alăptează Mama+
 • Imbogatita cu componente naturale+
 • nu numai îndreptați, dar, de asemenea, a restabili toroane deteriorate+
 • Potrivit pentru tipurile de păr slab și prea subțire+
 • parul dupa procedura nu va fi greu și să păstreze un volum de rădăcină frumos.

Această metodă are propriile sale minusuri, totuși, la bucuria consumatorilor, sunt destul de mici. Îndreptarea nu trebuie făcută dacă:

 • Părul dvs. a fost recent clarificat și extrem de slăbit, mai întâi este necesar să le tratăm și apoi să îndreptățiți+
 • Nu ați folosit coloranți naturali, cum ar fi Henna și Basma.

Și, de asemenea, durează prea mult prețul ridicat al acestei proceduri, dar rezultatul depășește chiar și cele mai modeste așteptări.

Această tehnică a plăcut mult timp multe dintre sexe minunate pentru compoziția naturală, abilitatea de a trata victimele buclelor, de a le face la atingere uimitor de mătase, foarte moale.

Care sunt seturile?

Honma Tokyo produce câteva seturi interesante pentru a implementa procedura de îndreptare. Ele diferă între ele, dar au un singur scop – de a restabili victimele firmelor și de a le rectifica eficient.

Premium de cafea

Compoziția are cheratină, extract de cafea Arabica, aloe și un sistem special numit Luna Matrix. Acest produs nu se va îndrepta doar buclele, dar, de asemenea, le hidrateaza.

Setul complet include:

 • Șampon pentru cea mai mare posibilă curățarea+
 • compoziția indreptare+
 • mască atentă.

Efectul va persista aproximativ șase luni. Acest remediu se va îndrepta chiar și cele mai jucăușe bucle.

PLASTICA capilar

Mark abundă în proteine ​​și diferiți aminoacizi utile. Poate fi folosit pentru orice tip de capele. Există extracte naturale, polimeri speciali și sistem inovator MATRIX SILVER. Împreună, ele sunt destul de profund pot penetra structura parului deteriorat, restaurarea lor și va da echilibrul acid alcalin dorit.

Compoziția include:

 • şampon+
 • Pentru a alege dintr – un sistem de indreptare activă și recuperarea completă a Pitanga & Asai sau Mentol+
 • finalizer speciale.

Efectul tehnicii va fi vizibil la 6-7 luni. Conform prezenței fructelor și a fructelor din extract, se pot distinge 3 specii.

 • Extract de oase de cires. Potrivit pentru blonde cu păr ne-rigid.
 • Extract Maracui. Potrivit pentru fire dure. Are un parfum foarte frumos.
 • Mentol. Potrivit pentru părul foarte ondulat, ajută la închiderea scalelor dureroase de păr, făcându-le atractive.
Citește mai mult  Păr deasupra capului: ceea ce este, cum să atașați și să vă îngrijiți?

Numărul unu banană și cafea

Această compoziție va consolida și îmbunătățește părul. Ca parte a unei masci – extracte de banane, cafea, precum și un sistem special de matrice Luna. Face un tur de blând, îndreptându-se în același timp drept 100%.

În setul 3 instrumente:

 • Șampon de curățare profund care pregătește părul pentru procedură+
 • Compoziție keratină pentru îngrijire și îndreptare+
 • Masca pentru îngrijire.

Efectul aplicației este salvat timp de aproximativ 5 luni.

Escova de Melaleuca Blond

Acest sistem de îndreptare a keratină a fost creat special pentru îngrijirea firelor foarte deteriorate. Conține pigmenți violet, care este necesar pentru a elimina galben, există aici și cantitatea potrivită de aminoacizi, ulei și extract de aloe.

Setul include:

 • Șampon de curățare de înaltă calitate+
 • Sistemul Keratin pentru efectul de îndreptare+
 • Finalizator pentru efectul de fixare.

Rezultatul va fi păstrat timp de 3-6 luni.

Părul părului Bixyplastia

Această compoziție conține o formulă de la diferite tipuri de uleiuri de ieșire și esență citrice, multe alte componente care vor da părul uimitor uimitor, strălucire luxoasă și hidratează-le.

În set:

 • Șampon pentru curățare+
 • Compoziția de netezire.

Rezultatul va continua timp de 6-8 luni.

Escova de Melaleuca

Lăsând un instrument, care vă permite să restaurați blondele de păr aproape fără viață. Ușor se descurcă cu tratamentul șuvițe datorită uleiurilor unui arbore de ceai, precum aloe vera și alte extracte utile. Va salva rezistență la șase luni.

H-perie Botox Capilar

Acest program a fost dezvoltat nu numai pentru procedura de redresor, dar, de asemenea, pentru a restabili bucle puternic slăbite. La nivel celular, ajută la recrea membrana intre celule, umplerea golului. Ca rezultat, parul obtine o stralucire sanatoasa, firele devin netede și maxime ascultător.

Aceasta este cea mai bună compoziție pentru blonde lăcuite H Perie botox capilar perfect cu galben se descurcă. Rezultatul procedurii va fi salvat timp de aproximativ 2 luni, în timp ce acesta poate fi repetat din nou și din nou, la sfârșitul perioadei de valabilitate.

Instructiuni de folosire

Procedura de îndreptare rapidă a unui fir de compoziție din Honma Tokyo este extrem de simplu. Este necesar să se aplice treptat remediul selectat pentru bucle, să urmați complet sfatul din instrucțiune și să efectuați în mod eficient stilul de păr imediat după finalizarea compozițiilor.

Partea pozitivă a acestei compoziții este faptul că nu există o formaldehidă în el, care vă permite să apelați complet această procedură inofensivă. Acest lucru reduce semnificativ posibilitatea alergiilor și elimină arome neplăcute în procesul de realizare a procedurii. Optim opțiune – după procedura de îndreptare a părului cu un fier fierbinte (230 ° C), care va întări efectul de îndreptare și netezire.

Citește mai mult  Tunsoare Page pe păr mediu

După îndreptarea părului pare uimitor – Spălătorii sunt netezite, încetează să putrezească, să devină mai drept, surprinzător de ascultător, să obțină strălucire, umplute cu forță. Stabilirea buclelor anterioare este foarte simplificată, ocupă mult mai puțin timp și efort.

Rezultatul așteptat va fi vizibil de la 3 până la 6 luni (depinde de linie și corespunzătoare de îngrijire a).

După îndreptarea compoziției Honma Tokyo, trebuie să vă amintiți anumite reguli importante:

 • Se spală părul este permisă numai 3 zile dupa procedura de produs+
 • Cel mai bine este să se aplice sampon confuz+
 • 14 zile nu sunt în valoare de fire paining+
 • Primele 3 zile parul nu ar trebui să fie asamblate în coadă, lanțul sau umed+
 • Nu atingeți de păr+
 • nu uitați să frumos pentru a hrăni părul cu balsamuri.

Compoziții din Tokyo Honma profesioniști cu experiență sunt numite ușor de utilizat de către un profesionist. Și observați că cu ajutorul ei puteți îndrepta cu ușurință fire acasă, și nu în cabină.

Dacă doriți să faceți această procedură la domiciliu, atunci nu uitați că toate compozițiile sunt aplicate doar în mănuși, și nu este necesar să se atingă scalpului.

Acest lucru înseamnă și contraindicații.

Achiziționați formulări keratină sau să le utilizeze în cabină nu ar trebui să fie în cazul în care:

 • Ai orice boli ale scalpului, răni pe ea sau inflamație+
 • Ai o mulțime de păr cad, deoarece după această procedură a capelei va fi chiar mai greu+
 • Ai alergie la componente compoziție sau astm bronșic+
 • Sunteți gravidă sau alăptați copilul (pentru unele compoziții)+
 • Prezența tumorilor canceroase.

Recenzii

   Producătorul Honma Tokyo nu are nevoie de femei pentru a utiliza atunci când părăsesc sampon, care nu conține sulfați, în același timp, în cazul în care considerați comentarii, atunci când sunt aplicate, efectul de îndreptare se va menține mult mai mult decât de obicei. În plus, puteți face, de asemenea, laminare Strand. Acest lucru va permite să sigila compoziția în structura părului la un timp, chiar mai mult considerabil.

   Mulți utilizatori care au o fire ușor ondulate și obraznice, încearcă mai întâi produsele lui Honma Tokyo în condițiile salonului și apoi încep să conducă la părăsirea procedurilor la domiciliu și destul de mulțumiți de rezultatele obținute.

   Părul nu este complet răsfățat în același timp, dar priviți la aceeași îngrijire, ca după vizitarea cabinei. Toate notă de faptul că, în comparație cu alte compoziții pentru îndreptare, această compoziție nu are chimie malițios și umplut cu extracte de îngrijire și diverse uleiuri.

   Honma Tokyo lansează o linie destul de mare de o mare varietate de îndreptare de înaltă calitate cu keratină. Aici, fiecare femeie va putea găsi instrumentul cel mai potrivit pentru ei înșiși pentru prețul disponibil. Rezultatul ei va incanta pentru o lungă perioadă de timp, parul va primi un aspect frumos, sănătos.

   Despre cum să aplicați Ceratina de la Honma Tokyo, consultați Video următorul:

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: