În ziua de naștere în loc de rochii de heroină a filmului Hârtie Tokyo a pus pe un tricou cu schelete

În 2017, primul sezon al thrillerului penal „Hârtie House” a început pe serviciul de stregnare Netflix. El a dobândit o mulțime de fani din întreaga lume, chiar și regele de groază – Stephen King, a apreciat activitatea directorilor spanioli. Oriunde oamenii au început să cumpere costume roșii și măști de Salvador Dali. În primul rând, un astfel de costum întruchipează semnul de rezistență.

Ieri, pe 11 august, unul dintre personajele principale ale filmului „Hârtie” – Ursula Corbero, a fost o zi de naștere și ea și-a schimbat costumul roșu … dar nu pe rochie, dar pe un tricou cu schelete amuzante!

În ziua de naștere în loc de rochii de heroină a filmului  Hârtie  Tokyo a pus pe un tricou cu schelete

Ziua specială în calendar

Tokyo este unul dintre cele mai strălucite roluri ale Ursula Corbero. În filmul „Hârtie”, ea joacă membrii echipei profesorului. Amintit de audiența cu caracterul rapid și ascuțit. Ea face mai întâi, și apoi crede. Dar care este eroina filmului în realitate? Abonați Instagramul ei ar putea observa că actrița și în viața de viață și „pe valul ei”.

11 mai Ursula Corbero și-a sărbătorit ziua de naștere, a împlinit 31 de ani, deși poate da cu ușurință mai puțin. La fotografia post-out din Instagram, a semnat: „Mulțumesc. te iubesc. Am alergat 31, dar pot să mă întorc 12, oka?»In imagine, ea cu cozi, într-o îmbrățișare cu un câine și … într-un tricou cu Spearly! Publicația a marcat 3 052 943 Ca.

Fanii Ursula Corbero și au observat anterior dragostea ei pentru imagini luminoase adolescente. Uneori îi place să poarte rochii scurte și adidași. Actrița arată foarte bine în orice imagine! Korbero sarbatorit ziua de nastere in Buenos Aires, unde locuiește împreună cu prietenul său – actor, regizor și compozitor, Chino Darin.

Citește mai mult  Katty Parry a recunoscut că el nu va radă picioarele ei după nașterea fiicei sale din Orlando Bloom

popularitate în toată lumea

Puțini oameni știu că Ursula Corbero a inceput o cariera la varsta de 13. În 2002, ea a debutat în seria „rupe inima“, iar după 6 ani, a primit unul din rolurile centrale în serialul de televiziune „Fizică și Chimie“, pe care o stea în Spania a făcut. Popularitatea Lumea a venit la ea numai după „casa de hârtie“, datorită rolului unui criminal cină.

În prezent, Ursula Corbero este una dintre cele mai căutate după stele, infoensers și prezenta deschiderea anului! Actrița și modelul reprezintă drepturi egale femeilor, se consideră un feministă și implicat activ în caritate. În mod regulat transmite o parte din taxa în fondul de asistență pentru copii cu boli oncologice.

În plus, Corbero atrage atenția universală la dezastre ecologice și problemele de încălzire globală.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: