Coafuri cu arcuri pentru fete

Coafuri cu arcuri pentru fete

Orice eveniment solemn pentru o fată este un motiv pentru a face o coafura frumos și elegant, care va face frumos, elegant și eliberat. Clasicii genului în acest sens sunt arcuri, și coafuri pot fi cele mai diferite – în măsura în care fantezie. stilisti moderne au pregătit multe opțiuni interesante pentru coafuri cu arcuri pentru fete mici si mai mari frumuseti tinere.

Arcuri

În zilele noastre mame, în orice magazin, ai putea cumpăra satin și mătase arcuri de diferite nuanțe, astăzi puteți găsi astfel în scaunele de cusut, dar chilipiruri în formă de interdicții sunt oferite într-o gamă largă. Dacă doriți, puteți face arcuri cu propriile mâini de orice prietena a plecat după fabricarea de haine, folosesc cel mai des dantelă, orice material sintetic, piele naturală și artificială, precum și alte materiale.

Se pare foarte eficient o jantă cu un arc din bucle artificiale sau cercuri cu pietre – astfel de decoratiuni sunt optime pentru cele mai multe evenimente solemne.

În plus față de benzi și agrafe de păr, pentru a crea o coafura spectaculoasa va avea nevoie de accesorii suplimentare:

  • Invizibil+
  • Studii+
  • pieptene+
  • Baltă+
  • Styling fonduri.

Coafuri cu arcuri pe „linia“

Cea mai simplă opțiune de coafura solemnă la 1 septembrie este Tails cu arcuri mari. În cazul în care fata este proprietarul unei capele lungi groase, atunci puteți colecta parul într-o coadă de cal și fixați banda de cauciuc, iar pe partea de sus pentru a purta un arc.

Dacă fata are parul mai rar si mai subtire, atunci este mai bine să acorde prioritate două cozi – algoritmul este același. Pentru numărare minute, se pare foarte simplu, dar în același timp, o coafura interesanta si jucaus.

cu Kosyos

Poate unul dintre cele mai coafuri populare pe conducătorul școlii este o împletitură cu o panglică, precum și diverse variante – puteți schimba numărul de împletituri și diversifica opțiunile pentru țeserea lor, de exemplu, o opțiune foarte popular, care este cunoscut sub numele de cunoscut ca „Coadă de pește“. Pentru a construi destul de ușor.

Citește mai mult  Coafuri frumoase și așezarea pe părul lung

Faceți o probă de buna pe cap. Broaste dispar pe 2 părți identice și de la fiecare pentru a evidenția un fir subțire. Ambele fire trebuie să fie încrucișate cu fire de propria parte, și apoi se întretaie. Pe de o parte, încă o dată să aloce un fir subțire și cruce împletitura de sus. Alternând într-un mod similar, laturile sunt împletească și să stabilească o bandă de cauciuc. În apropierea bazei un arc mic, cu un ac de păr fixat.

Deschidere

Dacă aveți abilități pentru țeserea, puteți face o panglica mai complex, de exemplu,, Ajurat – In zilele noastre, ei sunt pe partea de sus de popularitate. Tehnica împletirea este destul de simplu. Parul este separat prin chirurgie oblică, atunci un singur fir este ales lângă el și împărțiți-l în 3 părți egale. Țesutul sunt realizate în tehnica pivotului inverse, deplasarea alternativă a firului din partea de jos, în timp ce de la o margine, firele sunt luate de-a lungul liniei de creștere, iar de cealaltă – primul din probor, și apoi din toată restul păr.

În timpul țesut, cu siguranță, aveți nevoie pentru a trage firele subțiri înainte țesute în împletitura, astfel încât acestea au format volum ajurat.

La sfârșitul impletituri atașați un mic arc.

O opțiune excelentă va fi De stabilire a făcut pe baza a două împletituri franceze invers. Pentru a face acest lucru, mai întâi împărțiți toate părul în două părți printr-o creștere directă, apoi dintr-o trage parte dintr-un fir mic și să înceapă să țeasă panglica franceză standard, dar în același timp, benzile sunt puse sus, ca de obicei, si sub.

Când scuipatul este complet gata, acesta este fixat cu partea de jos, cu o bandă de cauciuc, apoi trageți întregi toroane, formând un efect în vrac.

Aceleași Manipulările se repetă cu partea a doua, ai pus pe arcul mare de sus – coafura este complet gata.

Citește mai mult  Coafuri frumoase pentru Ziua Mamei

Cu bucle lejere

În cazul în care fata nu este suficient de lung pentru coada si tesut impletituri, sau pur și simplu intenționați să părăsească buclele cu mult, atunci puteți să acorde o atenție la o astfel de opțiune interesantă Malwinka.

Pentru a porni pe cap, face o probor buna directă. Pe ambele părți, ele sunt separate de un fir subțire din partea de sus a șocului, fixate cu benzi de cauciuc sau agrafe. Thong fixați arcul în miniatură. Astfel arata o coafura impresionanta mai ales în cazul în care clustere de par un pic.

Malun se poate face cu utilizarea de tesut – în acest caz, înainte de a stabili părul din spate, vom împleti o panglica mică pe ambele părți.

Cu grinzi

Arcurile arata foarte original, Cu grinzi, Astfel de coafuri sunt la modă și în același timp destul de original, în afară, pentru a le face destul de simplu.

Pentru a începe cu, parul se înșurubează cu clești la circa până la mijloc, după care fac cel mai obișnuit coadă, astfel încât ultima dată parul se va transforma într-o gumă nu în întregime la sfârșitul anului. Penetrarea a apărut ca rezultat, iar vârful se transformă pe baza fasciculului. Hairstyle fix invizibil și atașați un arc.

Idei pentru fiecare zi

Există o opinie că coafuri cu arcuri sunt o relicvă a trecutului sovietic, relevant numai pe linia de școală septembrie. Acest lucru nu este așa, există o mare varietate de coafuri cu accesorii de culori și forme diferite, datorită căruia fata arată ca o fată în fiecare zi, dar în același timp elegant.

Astfel de accesorii arată spectaculos la școli de 11-15 ani, le dau imaginii unor jucători și neglijență.

Arcurile de orice dimensiune arată perfect pe buclele selectate și slăbite și pot fi atât drepte, cât și curbate în bucle.

Styling

Această metodă este optimă pentru ziua de friptură de vară, coafura este destul de distractivă și, în același timp, necomplicată efectuată.

Citește mai mult  Cum sa faci bucle la alpinism parul scurt?

Părul trebuie să fie spălat, uscat și cu grijă de bucle. Pe ambele părți, firele înguste ar trebui să fie separate de ambele părți, pentru a frâna în pigtails, în siguranță cu o bandă de cauciuc, după care țese spikeletul cel mai obișnuit. Sfârșitul panglicii este fixat pe partea din spate a capului, cu ajutorul gingiei fine. Împreună cu spray-ul rezultat, împletiturile laterale sunt de colectare, după care se colectează într-o coadă comun în zona zoda și formează un pachet moale, stiletts fixa și puțin deasupra grinzii atașarea unui arc.

Babetta

Aceasta este o coafura cu adevarat legendar, de obicei face pe unele motive solemne, ca de zi cu zi pentru copii, nu este potrivit. Este necesar să se acționeze după cum urmează. Parul este asamblat de sus într-o coadă de cal de mare. Șuvițe sunt împărțite în două părți diferite grosimi. O masă mare de păr este pieptănat, formează un fascicul magnific și fixat într-un lugua, și nu stoarse plasat pe partea de sus a întregului proiectare și fixat cu știfturi.

Bow poate fi atașat în față, partea din spate, fie Babetta.

În completarea, observăm că în aceste zile, în magazine puteți găsi cea mai mare varietate de arcuri de diferite nuanțe – puteți achiziționa alb tradițional, și puteți rămâne pe versiuni de culoare.

Dacă doriți ca copilul dumneavoastră să se uite clasic, este în valoare de ședere pe golfuri alb, lapte și bej, și dacă vă place diversitatea – atunci da preferință la culoare.

Pentru unele opțiuni mai multe coafuri, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: