Coafuri pentru băieți 10-14 ani

Coafuri pentru băieți 10-14 ani

Fiecare mama doresc copilul ei favorit la aspect elegant. Pentru o lungă perioadă de timp, au fost deja intrat în vremurile trecute, când băieții Streyli goi sau „în pieptene“ – astăzi tot mai mulți tineri adolescenți preferă tunsori spectaculoase, demonstrând astfel de bun gust si individualitate. Stylistii oferă o gamă largă de coafuri pentru adolescenți de diferite stil de viață, caracter și tip de aspect.

Alegerea vârstei

Vârsta adolescenței este perioada de formare rapidă a personalității copilului, în această perioadă, fiecare cel mai mic factor extern nefavorabil este capabil să ofere o mulțime de experiențe neplăcute și chiar provoacă vătămări mintale grave. La acea vârstă, copiii încearcă să-i impresioneze pe cei din alții, motiv pentru care încep să experimenteze cu apariția lor și, în special, cu coafuri.

Tunsoarea ineptă poate provoca durere și ridiculizare din partea colegilor, care generează o mulțime de complexe, iar până când firele sunt în creștere, tânărul nu se va îngrijora cu greu. Dar o coafura bine ales este capabil de mult – adauga ea un copil de încredere, ajută să se realizeze ca un adult, formează o imagine favorabilă în rândul colegilor. Principalul lucru este că adolescenții obține posibilitatea să se uite la ei înșiși sub un unghi nou – și acesta este un pas foarte important pe calea grea de a te face.

  La vârsta de 11-12 ani, băieții se transformă treptat de lucrători pic amuzant care iubesc jocurile în soldați, în băieți cu o grămadă de hobby-uri pentru adulți, inclusiv fete, motiv pentru care alege în mod competent coafura – este foarte important. Cu toate acestea, atunci când aleg, este necesar să fie ghidat mai întâi toate caracteristicile caracterul băiatului însuși, este necesar să se ia în considerare temperamentul adolescent.

  Deci, valuri de lumină și netedă linii perfecte va sportivi nu se potrivesc și Fides, dar un sport coafura care vă permite să încercați o varietate de stive – acesta va fi exact ceea ce este necesar.

   În plus, vă puteți concentra pe mulți alți factori.

   • Lungimea și densitatea capele. De exemplu, pe un fir de păr scurt, nu va fi capabil să facă o cascadă și un adevărat ridicol poate arata ca un adevărat ridicol.
   • Caracteristici Apariții. Pentru runde, este mai bine pentru a alege tunsori asimetrice. Pentru pătrat este în valoare de adăugarea unui domeniu de aplicare suplimentar.
   • Vârsta copilului. Deci, să spunem, Iroquais pe tânărul 14-15 ani va fi foarte spectaculos, dar pentru băiat în vârstă de 9-10 ani, el este, la toate.
   • Complexitatea găinilor. Asigurați-vă că să se gândească în prealabil la această întrebare. Dacă băiatul nu are posibilitatea de a face o tunsoare în fiecare zi, atunci este mai bine să se folosească opțiuni mai puțin supărătoare.

   Profesioniștii în aceste zile sunt folosite de cele mai avansate tehnologii, datorită cărora gama de băiat coafura și-a extins în mod semnificativ. În sezonul actual, tendința principală este lipsa oricăror standarde și contururi pronunțate,.

   Adolescenții cu vârsta cuprinsă între 10-14 ani au dreptul de a decide pe cont propriu, cum să aranjeze o dinamică și modelul elegant pe cap.

   Ia în considerare fața feței

   Majoritatea covârșitoare a părinților, alegând o tunsoare pentru copilul lor, în primul rând ghidat de cerințele practice. Acest lucru nu este surprinzător – copiii deplasezi mult și sunt angajate în sport, pentru că părul scurt, care nu au nevoie de stabilire, ele devin cea mai potrivită opțiune. Cu toate acestea, pentru adolescenți cu vârsta cuprinsă între 11-12 ani, este în valoare de o preferință pentru forme mai rafinate, iar în 14 și este în valoare de vedere tunsori complexe, deoarece dezvoltarea spirituală a copilului la această vârstă necesită o manifestare externă indispensabilă.

   Există multe opțiuni interesante pentru bărbați mici și pentru a alege cea potrivită, trebuie să procedați mai întâi de la forma feței și caracteristicile structurii părului.

   Deci, pentru tinerii cu persoane rotunjite, este mai bine să alegeți o opțiune cu bangs sau să scoateți vizual fața cu asimetrie ușoară, va arăta, de asemenea, foarte elegantă.

   Pentru persoanele ovale, puteți alege orice tunsoare, dar țineți cont de faptul că nu ar trebui să provoace disconfort în timpul sportului și școlii.

   Dacă fața băiatului este îngustă, atunci ar trebui să încercați să faceți un bob, ceea ce va da o parte din rotunjirea feței și moale.

   Pentru formele triunghiulare, Kare extins este potrivit, un breton oblic lung arată, de asemenea, bine.

   Fața pătrată trebuie să fie înmuiată cu fire asimetrice, iar pentru persoanele din forma trapezoidală, este oportun să se creeze un volum suplimentar în partea de sus a vârfului.

   Nu uita despre caracteristicile chapelurs, de exemplu, dacă un băiat are parul subtire, apoi se ține cont de faptul că acestea vor fi rău pentru a menține forma, astfel încât nu va fi asimetric optim, tunsori multi-strat și a absolvit, care masca defectele grosimii parului.

   Mult mai multe oportunități pentru crearea de ceapa elegante sunt fire dure, care sunt în mod corespunzător nu necesită coafare Hedgehog, box si semi-mongox, precum și Bobrik, și loc de joacă din Canada.

   tunsoare clasică, cu un volum suplimentar în domeniul modelelor în combinație cu regiunile temporale si occipital cu parul scurt sunt cele mai opțiune universală care se potrivește băieții cu orice tip de față și păr structurale.

   Mulți părinți sunt siguri că băiatul cu parul cret poate fi tăiat doar pentru scurt timp – aceasta este o concepție greșită comună, arata par ondulat foarte elegant în coafuri de sport, un efect asupra capelele ondulate Iroquat, precum și Spaniolul.

   Alegerea stilului

   În ciuda abundenței de factori individuali, care ar trebui să fie luate în considerare atunci când se selectează coafuri, există tendințe de conducere care dicteaza moda și regulile lor.

   Tunsoarea unui adolescent modern trebuie să fie în mod necesar mai multe niveluri, care este, fire prescurtate ar trebui să fie combinate cu mult timp, chiar și un arici tipic de performanță la modă este realizată cu o mașină cu 2-3 duze.

   Într-o coafura elegant, există în mod necesar asimetrie, margini rupte de obicei decisive și în toroane bordurate tranziții ascuțite, combinația de temple alungite macushi și scurtate sunt populare.

   Orice stiluri respectuoase în sezonul de curent are un bang, o excepție este, probabil, doar tinerii cu un nivel scăzut orice – acestea sunt fire de cădere care aproape jumătate din față, în mod direct contraindicata.

   Să ne locui pe cele mai populare coafuri pentru adolescenti.

   Şcoală

   Tunsori școlare trebuie să fie scurt, practic, fără a provoca elemente. Mai multe opțiuni sunt cele mai solicitate.

    Cezar

    Băieții de doisprezece ani sunt deja puțin probabil să intereseze coafuri clasice, ei cauta sa fie, spre deosebire de unul de altul, astfel încât să reflecte tunsoarea complet interior auto-dimensionarea și personalitatea băiatului. Caesar este o opțiune mare, el se misca un pic din canoanele clasice ale coafuri băiatului, dar în același timp, codul vestimentar de școală este un răspuns complet.

    Cu o astfel de coafura, lungimea de fire de păr este de aproximativ 5 cm, toți stau cu siguranță în direcția înainte, cu siguranță, să elaboreze breton.

    O astfel de coafura stivuite foarte simplu – trebuie doar să pieptene parul, iar dacă acestea sunt subțiri și obraznic, puteți lubrifiați în plus un pic de Mies styling.

    Box

    Aceasta este o tunsoare bărbați destul de popular, care este perfect băieți puternice și curajoase adecvate.

    Trăsătura caracteristică a unei astfel de tunsoare este că există cel mai scurt (nu mai mult de 3-4 cm), firele sunt situate pe master foarte. O astfel de coafura este destul de practic, nu are nevoie de nici etape, și numai foarfece sunt necesare pentru designul său, precum și mașină. Linia de tranziție de la firele de păr scurtate în zona coloanei vertebrale la cel mai înalt punct de pe partea de sus a unei clare sau a netezi.

    Tunsoarea se realizează în mai multe variante:

    • clasic – Pentru această tehnică, whisky-uri strânse sunt caracterizate, capete scurte cu o tranziție treptată elegant în regiunea ussay+
    • maşini simplificată – Atunci whisky și capete radă complet+
    • Asimetrică de tunsoare – sugerează o tranziție destul de pronunțată din zona cefei la partea cu ultrasunete+
    • Box cu breton – Acesta oferă o muchie pronunțată cu catena alungită maximă pe partea de sus de sus, care merge într-un bang elegant.

    Box este bine armonizată cu școala, și cu aspect de sport, astfel optim pentru adolescenți.

    Box este o tunsoare foarte universal și simplu, care nu necesită utilizarea unor mousse styling: pentru a obține un efect elegant, este suficient doar pentru a obține breton un pic înapoi, fie pur și simplu pierd parul cu degetele.

     Jumătate de vulpe

     O altă opțiune populară, care este un pic ca caseta, Dar, cu toate acestea, ea are diferențe pronunțate:

     • Lungimea catenei la un semi-pat este de 6-8 cm pe pictorul, în timp ce atunci când forfecare box nu depășește 5 cm+
     • Borduri în ambele cazuri variază – când box, tranziția între catene individuale se formează deasupra nivelului cefei, iar în jumătatea de sticlă – exact în regiunea cefei.

     Tunsoarea pe jumătate accentul este destul de modest în îngrijire, se pare bine pe tinerii de un fizic dens.

     Alungat Bob

     Pentru băieți timid și puțin romantice cu adaos de subțire, puteți gusta un bob alungit. O atenție specială trebuie acordată breton: În acest sezon, saloane de coafură recomanda pentru a face alungită, care împiedică lecțiile să facă și să citească, pentru că orice pantă a capului, ea începe să cadă pe ochi și provoca disconfort substanțiale.

     Acesta este motivul pentru băieți de vârstă școlară, este mai bine să rămână pe opțiuni cu un bang scurt.

     Sheggy

     În acest caz, ele taie benzile de mai multe lungimi, și frunze de whisky refrigerată. Un astfel de model este un optim pentru par prea gros – vă permite să taie părul, fără a deteriora structura firelor de par. Această opțiune este optimă pentru adolescenți 12-13 ani.

     Când de stabilire trebuie să fie îndreptate direct, astfel încât acestea încadrate fața.

     loc de joacă scăzut

     Locul de joacă este o opțiune bună pentru păr gros și greu. În toate celelalte cazuri, este mai bine să se oprească la execuție cu rază scurtă – în acest caz, partea superioară este ușor redusă și este creat grunge temporal. O tunsoare similară este foarte de mers pe jos de un băiat de 10-13 ani.

     Oală

     Ceapa arata foarte bine pe vrac și groase fire de lungime medie, numai în acest caz și bucle scurte mai mici, iar partea de sus alungit va minți frumos. Dar ține cont de faptul că o astfel de tunsoare trebuie să se potrivească cu imaginea interioară a băiatului. Cel mai adesea, aceasta se face de arte cu entuziasm băieți, precum și pentru sport și adolescenți îndrăznețe, o astfel de coafura va fi inadecvat.

     Dar, de asemenea, rețineți că îngrijirea acestei tunsori – ocupația este destul de supărătoare, aici o condiție indispensabilă pentru menținerea unui aspect îngrijit este de spălare frecventă și un uscător de păr.

     „Dima Bilan”

     Acest stil de tunsori, purtând numele faimosului artist rus, a intrat în moda acum 10 ani, dar încă nu și-a pierdut relevanța. Firele din zona parietală sunt pieptănate pe frunte, după care sunt aliniate de-a lungul conturului feței, iar firele mai scurte lasă fire mai lungi.

     Lipsa coafurilor constă în faptul că va fi necesar să se spală și să se așeze atât de păr în fiecare zi.

     Sport

     Pentru băieți, care duc un stil de viață activ, pentru jucătorii de fotbal, luptători sau jucători de tenis sunt potrivite pentru tunsori sportive, arata elegant, dar în același timp, să nu interfereze cu băieții pentru a efectua de formare pe termen lung și de a participa la concursuri.

     Bobrick

     O astfel de tunsoare este foarte asemănătoare cu ariciul, dar în acest caz există o platformă mică pe temă, iar firele templelor sunt un pic rotunjite. Tunsoare, deoarece este imposibil să potrivit pentru băieți de sport, deoarece breton nu urca în ochi, și în căldura verii, cu o astfel de tunsoare.

     Hood

     O altă versiune sportivă bună, care este preferată de tineri cu un păr slăbit și subțire, iar părul poate fi ca gros și curbat. Tehnologia de tunsoare implică părul puternic de tăiere în zona coloana vertebrală, iar partea de sus și fragmentele templelor lasă puțin mai mult.

     Modern

     Pe băieți 10-12 ani, o pânză scurtă arată foarte elegantă, unii numesc un astfel de îndreptat, în această performanță, firele individuale sunt lăsate în raport cu lungimea mică, astfel încât acestea vor fi mult mai ușor să le pună. Această opțiune este bună pentru adolescenții care au început deja să se monitorizeze, dar încă nu au abilitățile de „comunicare” cu spume și moussami.

     Este un spectaculos, dar departe de singura opțiune de tunsori moderne pentru tinerii în adolescență.

     Iroquois

     Bold și tunsori creativi. În versiunea sa clasică, tunsoarea este destul de radicală și nu îndeplinește cerințele comune pentru apariția elevului, motiv pentru care multe variații în tema vârfurilor la modă sunt inventate pentru adolescenți. De exemplu, astfel de opțiuni includ o tunsoare cu temple rușinoase, această tendință a fost la vârf de popularitate pentru mai mult de 3 ani. În acest caz, whisky rade complet mașina „sub zero”, uneori formează un gradient pronunțat, când partea de jos a capului este de scurtare a firelor cât mai mult posibil și mai sus face mai mult. Datorită acestei soluții, tunsurile adolescente arată foarte neobișnuit.

     Imaginile pe zonele ras arata foarte elegante. creativitate similară este imposibil de a face o mașină de scris, deci va trebui sa vizitati destul de des la coafor pentru a regla modelul. Pentru băieți cu vârsta de 10-12 ani, cel mai adesea radă:

     • Netede sau rupte linii+
     • Tot felul de zigzaguri+
     • căpușă+
     • Moneda de la templu la ureche.

     După 12 ani, puteți afișa o creativitate pic mai mult, și de a crea un adolescent la temple:

     • oval+
     • romi+
     • Triunghiuri+
     • linii Cascade.

     Cu toate acestea, dacă doriți, puteți aranja orice alt model de modă elegant.

     În 14 de ani, de preferință oferă desene geometrice mai complexe sau imagini individuale, de exemplu, eroii jocului favorit calculator sau personaje de benzi desenate.

     ANDERCAT

     Aceasta este o coafura spectaculoasa, care face tânăr tânărului. Cu aceasta tehnica, executarea de whisky și radă capetele, și breton și partea de sus, dimpotrivă, face destul de extins. Dacă se dorește, o astfel de bang poate fi născut și, prin urmare, schimba aspectul său.

     Acest stil este foarte convenabil pentru adolescente baieti, deoarece parul nu interferează, dar se pare puternic. Aceasta este o tunsoare universală, care este aproape toate, indiferent de tipul de față și păr structura. Singura excepție este deținătorii de triunghiuri, deoarece în acest caz, andercat poate chiar mai sublinia persoanei unghiului. Ei bine, în plus, minusurile tunsoarea ar trebui să fie atribuită necesitatea constantă de stabilire – aici este necesar să se ceară utilizarea sau spumă, în caz contrar nu va fi posibil pentru a da toroane direcția dorită.

     Îngrijire

     Baietii cu parul ondulat poate fi recomandat pentru a recomanda un pătrat elegant, modern, în special relevante pentru coafura cu breton scurtate. În același timp, se face un Kara rotund pic, filmat și formează o probă, fie oblică directă.

     Este destul de ușor de a aduce o astfel de tunsoare, în ordine – este necesar doar pentru a curăța capul regulat și bine pieptănat-le.

     Cascadă

     O altă opțiune spectaculos pentru adolescenti cu parul cret, o astfel de coafura tăieturi în mai multe straturi și vă permite să efectuați orice stil, parul este suprapusă sub formă de pași, după care comandantul este moara destul.

     Jumătate

     Aceasta este o tunsoare neobișnuită și cu adevărat creativ. În acest caz, partea inferioară a acțiunilor cap sub Hedgehog lui, iar partea de sus, împreună cu breton rămâne destins. Cu toate acestea, ține cont de faptul că, înainte de a obține o tunsoare, trebuie să crească cu atenție.

     Grunge

      Aceasta coafura necesita parul cu o lungime de 5-10 cm, toate firele sunt, de obicei pieptănate înainte și se taie de pe o lungime. Coafurii este ideal pe fire drepte, dar chiar și în acest caz, necesită utilizarea de agenți de styling. Apropo, grunge este considerată o opțiune excelentă pentru adolescenții cu probleme ale pielii, deoarece firele sale care se încadrează acoperă parțial fața, ascunde multe dintre defectele sale.

      Exemple de coafuri la modă

      Stilistii create pentru adolescenți 10-14 o mulțime de modele tunsori rece.

      Tendința principală a acestui an este breton lung de pe partea, pantelor și grunge lumina.

      Nu ieși din modă și fotbal clasic tunsori, cu toate acestea, ele sunt realizate în versiuni mai moderne.

      Mai multe despre coafuri pentru băieți 10-14 ani veți învăța din videoclipul de mai jos.

      Evaluează articolul
      ( Încă nu există evaluări )
      Adaugă comentarii

      ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: