Cum de a alege culoarea părului?

Cum de a alege culoarea părului?

Moda pe culoarea naturala a parului nu a început ieri – pentru mai mult de 5 ani, femeile de vârste diferite vin la o colorsist cu o singură cerere: Vreau să se întoarcă culoarea mea. În acest caz, o tunsoare scurtă și unități alese în creștere, majoritatea clienților de saloane de înfrumusețare doresc totul imediat, să păstreze lungimea și de a reveni culoarea lor.

În același timp, o altă parte a clienților din colorists caută umbra care va fi ideal pentru ei. Încearcă să nu ghicească cu culoare și de a găsi, sfârșitul, tonul de vopsea, care le va face în cazul în care nu frumoase, doamnelor, apoi bine-Limbi. Cea mai frecventă greșeală în pictura parul este urmat de dorințele dumneavoastră cu excepția posibilităților. Pur și simplu pune, nu toate femeile se gândesc serios cu privire la modul de a alege culoarea părului. Și regulile în acest caz, într-adevăr, o mulțime.

Selecție de culoare

Angajații din industria frumuseții au o axiomă: fiecare femeie ar trebui să știe culoarea lor. Declarație categorică, dar nu lipsită de gândire rezonabilă. Coloring – punct de referință în abordarea problemelor de aspect. Aceasta reprezintă o combinație de o nuanță naturală de bucle, culori de iris și umbra pielii. Este posibil să vă identificați propria colorare pe transferul semnelor fiecăreia dintre cele 4 opțiuni.

Arc

Asociația principală – Nuanțele luminoase. Colorarea presupune o diviziune mai îngustă. De exemplu, arcul luminos poate fi găsit în irisul turcoaz, verde sau ceai. Ei au bucle maro deschise, cu o prelevare de aur sau întuneric, aproape negru, dar cu castan sau chiar roșu. Piele ușoară, tonuri de fildeș sau porțelan, cu subturi calde.

Primăvara caldă este ochii albastru sau verde cu nuanțe de măslini, ceai sau nuc de culoare. Părul este de obicei luminos, cu fire de aur. Pielea seamănă cu porțelanul, bejul de aur sau bronzul. Și o mai mare opțiune – arc strălucitor – ochi verde, albastru sau moale, fire ușoare sau castane delicate colorate (variațiile de cupru nu sunt excluse).

Doamnele din primăvara de primăvară ar trebui să se uite la culori calde sau de aur. Dacă permiteți unei jumătăți roșiatice, atunci cele mai strălucitoare. Nisipul și buclele blond blond sunt, de asemenea, impresionate de culoarea arcului. Opțiunile ideale pentru el sunt blondul de cupru, precum și blondul blond, blondă cu chihlimbarul roșu, însorit. Dacă opțiunea dvs. este o primăvară strălucitoare, atunci alegerea dvs.: nuc de pădure, brandy, castan de aur, maro maro.

Vară

În ciuda numelui, vara este în primul rând nuanțe mai reci. Colorarea presupune albul cu culoarea pielii albastre, nuanțele de păr blond non-zăvoare și ochiul îngheț.

Variațiile de colorare pot fi diferite.

 • Vară de vară. Ochii – verde fie lumina albastra, bucle – blond, fie luminoase, cu tentă de cenușă, tonul pielii – transparent pal bej sau roz deschis.
 • vara rece. Acest tip este ușor de găsit pe ochi albaștri sau gri, rece bucle maro deschis sau întunecate. piele bej deschis cu halftons gheață.
 • Soft de vară. Suvite – blond cu aur, blond cu aur. iris verde, albastru sau ceai tentă. Piele – pal, cu gălbui sau delicat subtock piersic.

Frumusetea ascetică a „lumina de vară“ este capabil de a face cenușă și platină mai expresiv, precum și paie și vanilie blondă, bej geros. Culoarea „Soft de vară“ este potrivit pentru variante de blond blond și ciocolată. Tipul „rece de vară“ va merge perla blond, blond inchis sau maro maro. Pentru suporterii de soluții luminoase, defalcare bun va fi maro violet.

Toamnă

Aceasta culoare se potrivește cu paleta caldă a imaginii cu accente de rosu-auriu. Pe fața doamnelor o astfel de culoare de multe ori pistrui.

Luați în considerare variațiile de toamnă.

 • întuneric toamna. Aceasta implică nuanțe profunde. Ochii – Culoare închisă Emerald Ori de sudura proaspete, Încuietorile – gros maro sau maro inchis, piele – cu subtock auriu.
 • Cald toamna. Rainbow cu o predominanță de nuanțe de verde și maro, toroane ușoare în tonalitatea de caramel sau miere blond inchis cu aur. Piele – cu goldenness cald, bej sau bronz.
 • Soft toamna. Puteți înțelege prin prezența de albastru, gri-verde, precum și lumina de culoare a ochilor sau a irisului karen piuliță de lumină. Acest subtip este blond cu o roșcată, blondă grâu. Pielea este foarte ușoară.
Citește mai mult  Dezinfectarea coaforilor: Reguli și metode de prelucrare

Proprietarul „Dark Toamna“ nu ar trebui să by-pass umbra de ciocolata cu reflexii aurii, miere și castane de cupru. Miere, Dark Cognac și Golden Chestnut se va potrivi „toamna cald“. tonuri luminoase organice chihlimbar și roșcate „toamnă moale“. Toate fetele de toamnă se pot întoarce la un roșu închis, miere roșie, ciocolată roșie.

Iarnă

Aceasta este cea mai rece culoare. Și el este cel mai complex față de selecția de vopsea. Astfel de femei sunt dificil de a scăpa de nuanțe lor externe, deoarece diferența lor principal este jocul de contraste.

Mai multe variante de iarnă.

 • Bright Winter. Acestea sunt doamnelor synglase cu irisul verde de smarald. Castanul lor de păr fie negru, piele palidă, chiar și alb.
 • Iarna rece. Ochii din reprezentanții acestui grup albastru sau saturate gri, păr maro sau grafit, pal piele.
 • Iarnă întunecată. Ochi negri sau strălucitori, culoarea părului profund (diamant negru sau castan întuneric), piele palioasă cu ton de măsline.

Pentru nuanțe optime pentru această culoare, veți putea atribui cerneală, antracit, ciocolata geros, ciocolata neagra, shrench rece și altele asemenea.

Ia în considerare culoarea naturală a părului

Etapă semnificativă și adesea decisivă – pentru a determina cu exactitate baza sursă a culorii naturale. Trebuie să ia în considerare și gri, va afecta alegerea culorii și rezistența Colora. Fetele cu reguli naturale sunt deseori repetate în negru, deoarece culoarea nativă le pare „mouse”, dim. Și doamnelor rare alungite, într-adevăr se potrivește cu arderea neagră. Aspectul marchează un dezechilibru. Pentru ca nuanțele întunecate să fie atrase în aparență, trebuie să schimbați culoarea sprâncenelor, machiajului și chiar garderoba.

O altă eroare este alegerea nuanțelor de cupru roșu și luminos cu femeile deja mai mult de 40 de ani. Cu vârsta, culorile luminoase atrage doar atenția asupra schimbărilor de piele legate de vârstă, contur. Astfel de nuanțe sunt susceptibile de a fi organice numai pentru părul roșu.

Deveniți o blondă – o afacere fără precedent. O sesiune se poate face, dar pentru cât de multe ore, se întinde … și chiar dacă fata cu parul inchis la culoare a decis să meargă în nuanțe luminoase de blond, ea va trebui să se adapteze la noi bucle toată imaginea sa. Poate că va trebui să lumineze sprancene, schimba machiajul de obicei, abandoneze unele lucruri în dulap. Orice culoare de tranziție implică menținerea ulterioară a vopselei, și corectarea culorii în timp util. Mai puțin dureros în acest sens este trecerea la culoare, o pereche de tonuri difera de la sursa.

Alegeți sub forma unei fețe

Formularul Face – următorul dens, care se corelează, de asemenea, cu alegerea culorii bucle. Încercați pentru a măsura distanța de la punctul de jos al bărbiei înainte de creșterea de creștere a părului la frunte, și să împartă valoarea obținută prin 3. În continuare se măsoară distanța de la nas bărbie la vârful nasului.

Rezultate: Compară

 • Dacă numerele sunt egale, iar bărbia poate fi numită rundă, prin urmare, fața este dreptunghiulară sau ovală+
 • Dacă primul număr depășește al doilea, atunci persoana este considerată extinsă+
 • Dacă al doilea număr depășește primul, fața este pătrată sau rotundă+
 • Dacă al doilea număr este mai mare, în același timp, bărbia este îndreptată, înseamnă că fața este în formă de inimă și dacă bărbia este largă – este în formă de pară.

Pentru o față dreptunghiulară bună orice nuanțe naturale luminoase: ciocolată saturată, blondă caldă, grafit. Femeile cu o formă de față pătrată vin adesea la reguli și nuanțe maro, dar nu întotdeauna este opțiunea perfectă. Luați, de exemplu, Polina Gagarina: Nu era atât de mică, ca și acum, în blondă.

O față ovală extinsă Culoare adecvată cu suprapuneri: de exemplu, maro de aur și blondă de miere. Kruglita fetelor aleg mai des culoarea întunecată. Dar încă judecă doar sub forma famului incorect. Culoare, Machiaj preferat – Acesta este ceea ce principalul lucru din alegere are nevoie de o umbră. O formă de față afectează mai degrabă alegerea unei tunsori adecvate. Culoarea este uneori potrivit, dar tunsoare corecta face fata rotunda drăguț, și fără succes – crește vizual. Dacă te duci la un profesionist, el se va descompune totul în rafturi, aspectul armonios al aspectului, și alegerea culorii înainte, într-adevăr, opțiuni adecvate.

Cum de a alege o tunsoare?

Reguli stricte Această întrebare nu are. Luați în considerare la exemple: Frumusețe Charlize Theron și nu mai puțin spectaculos Halley Berry De mult timp, toate celelalte coafuri au preferat o tunsoare scurtă. Ei știau că se întâmplă, cel puțin o astfel de versiune de tunsoare a fost întotdeauna o schimbare de imagine a imaginii. Dar este imposibil să spunem că blonda a fost Charlize mai mult decât o ciocolată neagră – Halley. Femeile aparțin diferitelor tipuri vizuale, deoarece nu este o tunsoare, și anume, agregatul datelor externe.

Citește mai mult  Caracteristici și tipuri de extensii de păr de keratină

Este posibilă numai condiționată de o mică întindere pentru a argumenta că:

 • Nuanțele roșii sunt dezvăluite cât mai mult posibil pe părul lung drept+
 • Kare poate necesita ambele culori radicale (blondă pură sau cerneală pură) și nuanțe cu simulare de ton natural+
 • Pixi a necesitat anterior o culoare beton luminos, acum tot mai multe femei cu această tunsoare sunt returnate la culori naturale de păr (rusă, castan)+
 • Cascada arată mai bine pe blonde și roșcate+
 • Bob laconic și efect pe ciocolată de caramel, grafit moale și întuneric rusom.

Dar combinațiile armonioase pot fi cele mai neașteptate. De exemplu, tot mai multe doamne au început să facă o tunsoare Pixie, tocându-și părul într-o piersică fie blondă roz. Și nu numai experimente de 15 ani sunt rezolvate pe astfel de transfigurații.

Cum de a alege cu vârsta?

Femeie mai mare de 40 de ani ar trebui să-și atragă ochii spre nuanțe discrete. Bright, senzație de arsură, culori de foc va accentua doar vârsta ei. Ca o regulă, culoarea doamnei este determinată de 35. La această vârstă, ei înțeleg deja ce vin, și din care experimentele trebuie să stai departe. Ei aleg nuante de vopsele adiacente, pe aproape tonalitatea: câteva pot schimba culoarea parului la drastic, dar poți să te joci mereu cu nuanțe – și este corect.

.

Sovieticii universale nu sunt suficiente, pentru că este de a spune că Starits închis este prea aprobare generală. Dacă Monica Bellucci si Demi Moore revopsit în blondă, vârsta ar fi adăugate vizual, și nu a scăzut. Dar aceste frumuseti recunoscute știu că nuanțele de lumină le va potrivi doar în publicitate cu filtre bune și editarea fotografiilor. Prin urmare, vopsea părul în luminos lung și nu încercați

Ceea ce nu ar trebui să facă femei după 40-45 ani:

 • Stick la numerele vopselelor pe care le-au umblat în tinerețe (atunci au existat idealurile lor, iar Burgundia și Mahagon au fost considerate lux)+
 • Suport „Culoarea părului ieftină – Nimic Munța ca o femeie frumoasă, bine păstrată adânc, culoarea saturată+
 • face mulți ani obișnuit, fără a se referi la tehnologiile actuale+
 • Imagine Henna și Basma+
 • Nu aveți încredere în profesioniști – o excursie la colorist vă poate schimba aspectul ca niciodată înainte de asta.

Odată cu vârsta, oamenii devin conservatoare, frică de schimbare, numărăm că ei vor arăta ridicol cu ​​tunsurile tineretului. Dar „tunsoarea de tineret” este un concept condițional. Puteți transforma tunsoarea scurtă de scurtă durată în Pixie, creșteți la Bob și va fi deja schimbată.

Se crede că părul lung nu ar trebui să fie la femeile mai în vârstă de 40 de ani, dar este greșit. Dimpotrivă, cu un oval non-ideală a feței pentru ao deschide cu o tunsoare scurtă – o crimă împotriva lui însuși. Prin urmare, lungimea lamelor și puțin mai jos poate fi cea mai bună opțiune de coafura la 40-50 de ani. Este mai bine să urmeze moda, mai degrabă decât stereotipurile, femeile le fac rău mult mai mult.

Alegem conform datelor externe

Standardele clasice și combinații ale baleiajelor de timp: chinezi și kazahii, asiatici si fete orientale refuza tonuri întunecate naturale și blondele platină devin, colorarea bucle in-frasin blond, cremos roz, cupru … Este imposibil să spunem că apariția de la acest lucru devine mai puțin strălucitoare. Mai degrabă, acesta va fi corect să se constate că astfel de modificări nu rămân mult timp – De-a lungul anilor, femeile încearcă să se întoarcă la original opțiunile de culoare a părului. Dar dacă vorbim despre tipul asiatic de aspect, bruneturile naturale luxoase pot profita de culori și de a da păr o umbră frumoasă, subțire (Mocha, diamant albastru, cafea neagră, cireș picant și altele).

Combinația dintre tipul de aspect și culoarea buclelor are propriile sale legi.

 • Fetele complete aud adesea că culorile luminoase nu se potrivesc. Întuneric, într-adevăr, vizual subțire, dar dacă părul este suficient de lungime, și fața păstrează o ovală plăcută, puteți rămâne în blondă.
 • Multe femei cu pistrui încearcă să scape de pigmentare, schimbând nuanțele naturale de aur pe castan sau negru. Și, de regulă, o astfel de substituție pare complet neconvingătoare. Uneori trebuie să întărești și să înnobile ceea ce ești timid. Dacă catenele cu roșu, le puteți picta într-un ton de aur blând, cupru neted. În agregatul cu îmbrăcăminte make-up dreapta și competent selectat, aspectul poate dovedi, pe luminozitate comparabilă cu Dicker synthea.
 • Slim, fetele in miniatura sunt adesea rezolvate pentru tunsori scurte a la Garson. Așa că culoarea parului nu a fost străin pe fundalul unei astfel de aspect, nu merg dincolo de nuanțe naturale. Pentru colorare, ridica culori aproape naturale, dar cu o tendință de consolidare.
 • Cu varsta, multe femei fac lungimea, încercați variantele de tunsori scurte. Dar aceeași coafura poate arăta diferit în cazul în care a fost găsit și bună perfectă opțiunea de stabilire. De exemplu, Pixie cu Mocha ciocolata va arata frumos pe o femeie de vârstă 35-40 de ani, cu o strânse oval faciale si un zambet atractiv. Broaste, deși scurt, datorită culorii va fi impresionat de volumul.
Citește mai mult  Caracteristici și caracteristici ale părului european pentru extensie

Un rol-cheie devine un machiaj. Orice culoare, chiar și o femeie inițial potrivită, poate să se estompeze și să pară străin, dacă machiajul nu se combină cu el. Dacă tu, de exemplu, a făcut o tunsoare scurtă și a pictat părul în blonda luminii, de la sprâncenele neagră dense vor trebui să refuze. Machiajul de ochi strălucitori Lăsați imaginea de seară. În după-amiaza, astfel de fete ar trebui să monitorizeze tonul neted al pielii, o roșie ușoară, fără a cu vedere la naturalitatea și sprâncenele frumos decorate în părul tonului. Sub rezerva unei astfel de baze, puteți face fără machiaj total cu eyeliner, cerneală, ruj.

Sfat

Corecția părului de flori la pictura Expertului este efectuată utilizând cercul spectral (sau cercul oswald). Acest cerc facilitează calcularea calculelor la amestecarea culorilor vopselei. Cercul conține culori care formează atunci când amestecați alte tone – acestea sunt nuanțe primare, ele corectează nuanțele nedorite atunci când le adăugați.

Reguli de amestecare Caracter:

 • Se amestecă aveți posibilitatea pigmenți doar apropiați+
 • Este imposibil să se combine într-o compoziție de vopsea de diferiți producători, ca paletele de la dezvoltatori sunt diferite+
 • Luați în considerare gradul de îmbătrânire a compoziției de vopsea pentru păr de diferite tipuri+
 • Cantitatea de compoziție de colorat pentru lungimea parului la umeri – 1 tub+
 • Se combină mai mult de 3 vopsele de o paletă, caz pentru superprofessional+
 • Între sine nu se amestecă roșu și verde, violet și galben, portocaliu și albastru subtocks.

Culoarea parului este depinde de proporțiile de nuanțe de albastru, galben și roșu. Atunci când un pigment natural este eliminat din păr de peroxid de hidrogen, baza apare clarificare. Dacă sunteți, de exemplu, doriți să mutați de la albastru-negru la Shenten, va apărea un pigment roșu, maschează corecția de culoare.

Colorists informații proprii și în raportul de tipul de coloranți și proporții de agenți coloranți. De exemplu, 60 ml de vopsea și 60 ml de comburant ia pentru a îndepărta semințele.

Într-adevăr cercul de osvald este împărțit în 3 culori de bază și 3 secundare, este folosit pentru a spori și a neutraliza umbra. Pentru a întări culoarea pe un cerc, trebuie să luați nuanțe din acel segment unde este. Pentru a neutraliza tonul, trebuie să trageți o diagonală pe partea opusă la segmentul opus și să schimbați umbra, să combinați culorile din segmentele învecinate.

Reguli coloriste – informații pe care masterat știu bine și cu care clienții sunt foarte familiarizați. Dar acest lucru nu interferează cu multe femei pentru a efectua experimente la domiciliu, încercând să respingă axiomul că vopseaua nu pictează vopsea. De aici culori murdare, pete și benzi pe păr, diferă de masa principală de rădăcini de păr și de alte rezultate negative ale colorării de casă.

Tehnologii oferă compoziții din ce în ce mai perfecte, vopsele unice de cremă, care se pot face o colorare bună chiar și acasă. Dar totuși de bază, prima schimbare de culoare (dacă vă decideți să vă reparați), are sens să aveți încredere în un profesionist. El poate da sfaturi, cum să mențină culoarea în viitor, cum acasă pentru a derula rădăcinile sau saturarea culorii.

Culoarea parului nou, într-adevăr, poate schimba viața, dar numai dacă este corect corectă și dacă sunteți gata să schimbați un mic machiaj și garderobă familia în favoarea buclelor actualizate.

Cum de a alege culoarea părului, uitați-vă în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: