Discolorarea părului: Caracteristici, Fonduri populare și tehnologie

Discolorarea părului: Caracteristici, Fonduri populare și tehnologie

Nu este un secret că decolorarea părului – procedura este foarte dăunătoare și se întinde calitatea capelelor. Dar tehnologiile moderne au făcut posibilă realizarea formulărilor mai puțin toxice. Ei au fost ocazia de a testa procedura de decolorare a buclelor la aproape toate fetele modernității. Despre cum se face decolorarea și cum să maximizați efectele deteriorării părului, citiți în acest articol.

Ce este?

Este bine cunoscut faptul că tehnologia de decolorare a părului este de a legi pigmentul din bucle. Numărul de pigmenți ca culoarea sa, fiecare persoană este individuală și determinată de setul de gene de moștenire. Când înălbind un păr blond, un pigment galben rămâne, și părul întunecat după cum arată lumina-rusia cu o nuanță portocalie. Desigur, astfel de compoziții pot muri și pigmenți artificiali. În acest caz, umbra ulterioară este dificil de prezis daca pictura nu a fost făcută de un maestru high-end.

Este necesar să se facă distincția între două proceduri diferite – iluminarea și decolorarea. Primul sugerează că spălarea parțială a pigmentului, iar al doilea este un flutus complet la umbra „cenușă”.

Lăsând subiectul, merită remarcat faptul că Părul solicitant nu păstrează vopseaua. Pentru a câștiga și consolida o nouă umbră, sunt necesare cel puțin 3 sau 4 proceduri de colorare.

Caracteristicile decolorării în timpul sarcinii

Oricare ar fi uimitor, dar decolorarea pentru femeile însărcinate devine mult mai relevantă decât pentru restul femeilor. În această perioadă, corpul dă toate rezervele sale nutritive la copil, iar femeia arată ca un pic mai rău în fiecare zi.

Există multe ipoteze despre pericolele aproape a tuturor compozițiilor părului de pictură pe fructe. Dar, este în valoare de știind că nu există nici o dovadă științifică. De obicei, substanțele chimice conținute în compoziții, în cazul în care este dăunător, apoi imediat atât pentru corpul mamei și a copilului.

Pur și simplu pune, Harm de a aplica produse de slabă calitate va afecta femeile nu în poziția. Dar acest lucru se referă numai produse bugetare sau auto-alone. producătorii moderne, și în special branduri renumite, cu reputație bună, nu permit să se utilizeze compoziții care afectează negativ organismul. În special, impactul extern de amoniac și de peroxid de hidrogen nu afectează corpul mamei și a copilului viitorului.

În ciuda probabilității unor astfel de riscuri reduse ale efectelor coloranți, în timp ce decolorarea părului, următoarele reguli vor adera la următoarele reguli

 • Procedura în sine este mai bine să-și petreacă timpul de-al doilea trimestru. În această perioadă, riscul unor situații neprevăzute este redusă, deoarece sperietura este deja.
 • Utilizați compoziții numai cu coloranți naturali. Un exemplu viu de un astfel de detergent natural – henna albă.
 • Încercați sau întrebați vrăjitorii să nu aplice amestecuri pe rădăcinile părului și chiar mai mult pe scalp.
 • Evitați aplicarea compușilor cu metale grele. Ele sunt, în general, dăunătoare oricărui organism.

În urma acestor reguli simple, puteți reduce efectele nocive ale substanțelor pe corpul fătului. Dacă, desigur, sunteți încă în îndoială cauzarea de rău ireparabilă pentru sănătate. În mod separat, merită remarcat faptul că medicamentele luate în interior pot avea un efect mult mai tangibil asupra copilului decât cosmeticele aplicate la straturile exterioare ale pielii și derivatele sale.

Avantaje și dezavantaje

Nu sunt foarte bune consecințe ale acestei proceduri foarte mult, iată câteva dintre ele:

 • Probabilitate ridicată de arsură de păr. mediul alcalin compoziție afectează în mod negativ solzi de păr, ca urmare a care ei încep să dezvăluie. O astfel de stare de fiecare fire de păr împreună și dă efectul de păr ciufulit, subțire.
 • Compozițiile „se spală off“ protecție naturală a părului. Așa cum a devenit deja evident, cei neprotejați și pierzându-și strălucirea.
 • Influența negativă asupra glandelor sebacee ale scalpului. Amestecuri uscate nu numai de păr, dar, de asemenea, pielea, lovind care este aproape inevitabilă în timpul procedurii în cazul în care parul este luminat din rădăcini. Aceasta, la rândul său, conduce la faptul că stratul protector al foliculului încetează să mai fie produse, ca rezultat al cărui bucle poate începe să cadă.
 • Uneori, astfel de proceduri pot fi însoțite de senzații neplăcute, inclusiv mâncărimi, arsuri și chiar arsuri ușoare.
 • Procedura de decolorare necesită o cantitate mare de timp și bani. Costurile vor continua după procedura – pe de corecție și de îngrijire regulate.

Dar, ca în orice procedură, există părți pozitive:

 • Cu alegerea corectă a umbra „rece / caldă” nu există aproape un singur reprezentant al genului frumos, care nu ar fi o nuanță ușoară de păr.
 • Arată la fel de bine atât pe un păr lung, cât și pe scurt.
 • Cu un nivel ridicat al calității produsului, compozițiile sunt perfect reușit să facă față atât părul subțire, cu leziuni severe pentru a le, și cu bucle groase și dure.
 • Procedura poate fi un „baston de tăiere” pentru câștigătorii părului gri. Decolorarea este în măsură să se ascundă pe deplin sămânța.
 • Reduce scalpul și părul gras. Dacă întâmpinați o problemă a capului de grăsime, decolorarea va ajuta nu numai să facă față acestei probleme, dar, de asemenea, reîmprospătați imaginea.

În general, trebuie spus că Discolorarea merită încercată tuturor fetelor, mai ales dacă există o oportunitate financiară de a permite lucrările maeștrilor de înaltă clasă.

Ce păr de ardere?

În mediul profesional de coafură, diverse mijloace de decolorare a părului sunt numite coloranți ai primului grup. Unul dintre reprezentanții celor mai izbitoare ai acestui grup – „vopsea” bazată pe peroxid de hidrogen (30%). Ca parte a peroxidului „Vopsele” ar trebui să fie utilizat numai cu un catalizator – alcool amoniac (3%).

Cele frămîntă de soluții în următoarea proporție: o parte a alcoolului la cele trei părți ale peroxidului. Merită să ne amintim acest lucru Alcoolul accelerează acțiunea peroxidului de hidrogen, deci dacă adăugarea alcoolului este prea mare, atunci peroxidul de hidrogen este complet descompus în componentele componentelor. Uneori alcoolul amoniac se înlocuiește cu bicarbonat de amoniu. Acesta este capabil să „elimine“ o roșcată sau umbra galben, care este consecința frecventă a decolorării. Raportul de peroxid de hidrogen la amoniu – șase la unu.

De asemenea, apa este de asemenea inclusă în decolorarea (temperatura recomandata este de aproximativ 50 de grade) și șampon (nu mai mult de 60 de grame la 100 de grame de compoziție). Această compoziție de aplicare seamănă cu o crema lichida, actioneaza asupra parului si pielea capului relativ fără a afecta, dar efectul de rezultatul nu este de așteptat întotdeauna și bun venit. O astfel de compoziție este ușor de a face la domiciliu.

Deja cunoscut pentru mai multe decenii și primele mijloace de decolorare a parului sunt Tablete hydroperita. Ele sunt un amestec de peroxid de hidrogen și uree. Acesta acționează asupra părului. Acest amestec este destul de oprima, și arde arsuri pe piele. Cu toate acestea, acum este încă folosit, dar numai pentru a clarifica firele de păr nedorite pe corp.

Hydramerite cu o datorie de întreținere distruge complet structura părului, care poate fi foarte de dorit pentru păr pe corp și față.

Mult mai bine cu sarcina sale curate preparat pulberi pentru decolorarea părului. Există mai multe branduri ale căror produse au primit un feedback pozitiv.

 • decantor Destul de celebru este „Blonderan specială“. Pulberea se amestecă cu apă oxigenată (6-12%) la starea pastei, după care se aplică pe părul. Folosit în procedura de împâslire sau decolorarea completă. Bună „Obținerea Lot“, cu toate nuanțele de păr. Nu necesită timp de expunere, timpul maxim este de 50 de minute. De asemenea, recenzii bune a primit un amestec de „Bondoran-SUPRA“. Destul de similar cu produsul anterior, are un risc minim de deteriorare a părului.
 • Alte produse soft de acțiune, relativ disponibile pentru fiecare client, – L’Oreal Blonde Supreme. Este un efect destul de destul de blând pe păr. Cu toate acestea, nu destul de potrivit pentru parul inchis la culoare.
 • Un alt producător – Rocolor. Produsele de acest brand pot fi atribuite opțiuni de buget. Maximă salvează culoarea naturală a părului, în timp ce ceea ce le face mai ușoare. De asemenea, potrivite numai pentru fete cu părul blond.

Dacă aveți nevoie pentru a clarifica parul pentru mai multe tonuri, este foarte posibil să se facă numai prin aplicarea de oxid. 6% concentrație pentru această.

Cât de des se poate procedura?

Trebuie remarcat imediat că este imposibil să se efectueze o procedură de decolorare din nou imediat după procedura anterioară.

Dacă prima dată nu a reușit să atingă umbra necesară, ar trebui să se facă următoarea procedură cu cel puțin o pauză de la printr-una sau două săptămâni.

Uneori, procedura de decolorare a părului se efectuează numai în scopul de a scăpa de o nuanță nedorită după vopsire nereușită. În acest caz, de asemenea, trebuie să așteptați cel puțin o jumătate de lună după prima procedură, dacă doriți să complet „spele“ culoarea anterioară.

Atunci când se efectuează o procedură simplă și „acasă“ pentru a clarifica suc de lamaie, in care trebuie doar să se amestecă suc de lamaie si apa în proporții egale, iar mai târziu a pus-o pe par, nu ar trebui să vă faceți griji cu privire la frecvența.

Următoarea procedura de astfel de albire poate fi făcută după o jumătate de oră după ultima.

Tehnologie

Tehnologia de aplicare a compoziției pe păr ca un întreg, nu este dificil, dar necesită îngrijire și acuratețe, și, uneori, viteza. Înainte de inițierea procedurii, trebuie să se pregătească instrumente in avans: tampoane de bumbac, perie pentru aplicarea de pastă și de protecție mănuși.

Instrucțiunea include următoarele etape:

 1. Deoarece compozițiile de decolorare poate provoca arsuri chimice, este necesară pentru a proteja pielea cât mai mult posibil. Haine va necesita, de asemenea, o protecție – pentru aceasta va fi suficient pentru a acoperi umerii, și, uneori, gât, un prosop dens. Pielea în jurul liniei de creștere a părului și, în special, fruntea și whisky-ul trebuie să lubrifiați cu cremă gravă.
 2. Acum puteți trece la reproducerea amestecului. Amestecați toate ingredientele trebuie să fie rapid și în proporțiile corecte, deoarece astfel de compoziții își pot pierde în mod modat proprietățile sau chiar se descompun.
 3. Blocurile sunt combate cu grijă și împărțite în fire. Se recomandă să nu vă spălați capul înainte de procedură timp de câteva zile, astfel încât să existe o protecție naturală pentru ei.
 4. Punctul principal este să se aplice. Dacă părul nu a fost decolorat anterior, atunci în acest caz, compoziția nu este aplicată la rădăcini. Distanța optimă față de rădăcini la „linia” amestecului – 3-5 centimetri. Pastele sunt aplicate cu atenție la fiecare catenă și distribuite uniform pe întreaga lungime.
 5. După ce ați terminat aplicarea în vrac a părului, trebuie să aplicați amestecul și pe părul armei.
 6. Îngrijirea părului bine și colectați. Concediu timp de 10 minute.
 7. Acest pas trebuie să facă pe cei care nu mai sunt prima dată. Este necesar să se aplice amestecului și pe rădăcinile bucle. Lăsați încă 20 de minute.
 8. Stadiul Pronator – Spălarea amestecului cu părul. Fă-o cea mai bună apă caldă. După ce trebuie să spălați părul cu o soluție de suc de lămâie și oțet (9%).
 9. Pasul final – este necesar să scăpăm de umiditate cu un prosop de terry și fire de combatere.

Uneori nuanțare parul este adăugat la procedura – Pentru a da o umbră mai naturală sau mai dorită.

Profesioniștii recomandă aplicarea unui amestec Pornind de la încuietori pe partea din spate a capului și treptat se deplasează spre fire deasupra și templelor. De asemenea, merită considerată că pentru fiecare compoziție, timpul de expunere este diferit.

Acest lucru este valabil mai ales pentru amestecurile gata făcute de la producătorii de produse profesionale.

Probleme posibile

Dacă aveți nevoie să re-decolorați părul la timp, se recomandă mai puțin de două săptămâni pentru a aplica după prima procedură pentru vopseaua de acțiuni moi fără un conținut de amoniac. Acest lucru va reduce efectele ulterioare ale clarificatorului. Cel mai bine este să vă opriți alegerea pe miere sau nuanțe de aur. De asemenea, coloranți cu pigment violet. De regulă, cu o astfel de situație, se confruntă proprietarii părului întunecat, pentru care transformarea, de exemplu, în „Platinum blond”, de la prima procedură este foarte dificilă.

Lifierea părului poate fi și mai problematică dacă capelele au pictat anterior cu vopsele rezistente de culoare închisă. Uneori, în astfel de cazuri după procedura de discreditare, părul poate deveni roșu, roz sau a dobândit o nuanță verde pronunțată. Cea mai bună opțiune va fi tonificată astfel de păr, iar după două săptămâni pentru a face din nou procedura de clasă.

Așa că părul pur și simplu nu se desprinde, mai ales după o procedură repetată, Este necesar să se aibă grijă de zi cu zi atentă în termen de o lună de la ultima procedură. Vom vorbi despre acest lucru mai jos.

Dacă părul cade după decolorare, atunci este necesar să se ia mai în serios pentru îngrijirea ulterioară. Pentru a face acest lucru, trebuie să aplicați măști speciale, care includ ricin și ulei de împovărător. Putem folosi ulei de nucă de cocos.

Este necesar să se amestece toate ingredientele într-o proporție egală și cald pe baia de apă, iar după frecarea rădăcinii părului. Apoi parul este acoperit cu pachetul si se tine la cald (în prosop) câteva ore (de la două și la noapte întreagă). O astfel de mască este un ușor de spălat cu șampon și apă. De obicei, pierderea parului este tipic pentru rupt inițial, uscat și chapelurs puternic deteriorate.

Îngrijire

În această secțiune, vorbim despre let grija generală pentru orice fir de par care trebuie să fie efectuate după această procedură. Dacă pentru părul care nu a fost expus unor formulări este optic, dar este încă de dorit, atunci pentru părul supus procedurii de grad, este pur și simplu necesar. Îngrijirea principală – măști de aplicare regulate și balsam. De asemenea, este necesar să achiziționați șampoane de sulfat.

Recenzii pozitive au primit o mască de casă de ulei de măsline, gălbenuș, miere și brandy. Toate ingredientele trebuie amestecate în cantitatea de 1 lingură și un singur lucru (pentru gălbenuș).

O astfel de mască trebuie să „păstreze cald” pe capul meu câteva ore și după clătire cu apă non-rigany.

Încercați să reduceți maxim influența diferitelor expuneri termice. Cel mai bun spală capul cu apă moale, și nu de sub robinet. Pentru aceasta, va fi suficient să o fierbeți. Acum, în vânzare există filtre speciale pentru apă, înmuierea apei cu clor.

În concluzie, merită să spunem că cererea de procedură de decolorare a părului crește în fiecare an. În plus, nu există, poate, nu un singur stilist al modernității, care nu va sfătui ușor să clarifice părul fiecărui reprezentant al podelei frumoase.

decolorarea părului este un proces foarte delicat și laborios. Video de mai jos arată o tehnică, care va ajuta în mod uniform decolora rădăcinilor, care au crescut mai mult de 2 cm. Este necesar să se știe cum în cazul în care amestecul de clarificare se aplică imediat în întreaga zonă procesată, apoi în zona de rădăcină (1-1,5 cm), buclele vor clarifica mai puternic, și va apărea banda albă, care va crea ulterior probleme.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: