nuanțarea părului după limpezire: caracteristici, alegerea de fonduri, nuanțe ale procedurii

nuanțarea părului după limpezire: caracteristici, alegerea de fonduri, nuanțe ale procedurii

bucle frumoase, sanatoase si stralucitoare – vis de fiecare femeie. Pentru a crea o imagine unică și unic, multe femei recurg la fire de iluminat. Această nuanță de culoare este de mulți ani, care a fost cea mai populară și de cerere. Încălcarea tehnologiei de clarificare, selectarea incorectă a agenților de vopsire, precum și calitatea scăzută a mărfurilor folosite adesea duce la un efect negativ, care poate strica starea de spirit a unui reprezentant al podelei slabe.

Pentru a netezi culoarea, îndepărtați petele galbene și de a da părului overflow sănătoasă și o nuanță profundă, sunt recomandați specialiști după tăierea părului pentru a-și ținea nuanța. Această manipulare poate fi efectuată nu numai în saloane de înfrumusețare, dar acasă. Condiția principală pentru obținerea unui rezultat calitativ este de a respecta activitatea de muncă și utilizarea instrumentelor certificate și de marcă.

Particularități

Tonifiere – procesul de restabilire a structurii părului după clarificare, ceea ce face posibilă acordarea de bucle rezistente și umbra profundă. Mecanismul de decolorare de bucle este de a elimina pigment natural din tija de păr, precum și în dezvăluirea scalele de suprafață.

Tonifiere face posibilă pentru a crea un strat protector dens în jurul tijei de păr, ceea ce va reduce impactul negativ al mediului asupra părului, precum și de umplere a baremelor deschise de pigment neutru.

După tonifiere, părul își păstrează structura cât mai mult posibil, și numărul de semințe de capete este redus în mod semnificativ.

Avantajele procedurii:

 • Utilizați imediat după decolorare+
 • Gama scăzută a prețurilor+
 • Utilizare ușoară+
 • Posibilitatea utilizării frecvente+
 • efect negativ minim+
 • Absența substanțelor chimice periculoase și toxice în componența fondurilor+
 • Corectarea și saturația culorii părului+
 • Crearea unei umbră netedă și curată+
 • Schimbarea culorii pentru mai multe tonuri+
 • Hidratante și consolidarea tija de păr+
 • Eliminarea petelor galbene+
 • Creând o coajă protectoare+
 • Oferind netezime părului, mătase și luciu+
 • Reducerea numărului de confuz+
 • Conservarea lungă a culorii+
 • Accelerarea stilului de păr.

Dezavantaje:

 • Vopsea incompletă înclinată cu păr, care duce la pălării de colorare și lenjerie de pat+
 • Distribuitor+
 • Nici o posibilitate în termen de 2 luni de la o procedură de curling chimic+
 • Nevoia de utilizare frecventă+
 • Lipsa de oportunitate de a da bucle gri de ton+
 • Imposibilitatea de a colora buclele, culoarea care a fost schimbată folosind henna.

Stylistii profesioniști nu recomandă clarificarea repetată sau colorarea părului, Dacă, după decolorare, buclele au dobândit ton inhomogene sau nuanțe galbene.

Pentru a rezolva această problemă, este necesar să efectuați pur și simplu tăierea buclelor cu medicamente care sunt de câteva tonuri cu culoarea bazei mai întunecate.

În cazul unei reacții alergice la componentele individuale, mijloacele este strict interzis să dețină această procedură. Pentru a determina prezența alergii, aveți nevoie de o cantitate mică de mijloace de a aplica timp de câteva minute, pe partea interioară a mâinii. Dacă nu există înroșire și erupții cutanate după spălare a compoziției pe piele, atunci medicamentul poate fi aplicat.

Medicii interzic categoric orice tipuri de păr colorat în timpul perioadei de tooling fetusului sau hrănirea copilului cu sâni, precum și în prezența unor boli ale sistemului endocrin. Expertii nu recomanda utilizarea anchior mai devreme de 1 săptămână după clarificare. Dacă această procedură nu a adus efectul dorit, trebuie să apeleze la saloane de coafură profesionale care vor găsi decizia corectă.

Vizualizări

stiliști profesioniști aloce mai multe tipuri de tonifiere, care diferă nu numai prin schema de culori finala, dar, de asemenea, rezistența rezultatului obținut.

Intens

Pentru a restabili părul după colorare, saloane de coafură li se recomandă să efectueze nuanțare intensă, acesta va da posibilitatea de a umple golurile și închideți scalelor de păr, și va crea, de asemenea, un film protector pe suprafața tijei de păr. Conduita această procedură cu tonic, șampoane și vopsele de satelit fără amoniac.

Efectul rezultat va rămâne pe buclele de mai mult de 3 luni.

Blând

Procedura blândă se efectuează folosind spray-uri și șampoane, care includ complexele de vitamine și uleiuri esențiale. Efectul de creștere de tonifiere nu mai mult de 30 de zile va dura.

plămân

Procedura Easy nu are un efect de lungă, iar rezultatul a condus imediat după spălare a capului. Acest tip de tonifiere este destinat numai pentru selectarea schema de culori dorită.

Decât Tint?

Pe rafturile de magazine specializate puteți vedea un număr mare de bani profesioniști și preparate pentru uz casnic.

Specialiștii alocă două tipuri de produse.

 • Simplu – medicamente gata făcute care, după cumpărare, pot fi utilizate imediat. Bunurile simple includ șampoane, spray-uri și balsamuri.
 • Sofisticat – mijloace care constau din coloranți și agenți oxidanți. Înainte de utilizare, trebuie să vă conectați cu siguranță ambele componente. Cantitatea de oxid nu trebuie să depășească 3 procente.

Puteți utiliza următoarele produse pentru ajustarea culorilor.

 • Șampon de nisip – instrument popular și accesibil care vopsește părul în nuanțe naturale. Pentru a obține rezultate maxime, se aplică șampoane de probă ar trebui să fie în mod regulat, după o perioadă scurtă de timp. Produsele non-ammonice au un nivel de penetrare superficială și efectul negativ minim.
 • Spray – agent de scurtă durată pentru obținerea unui rezultat instantaneu. Compoziția este utilizată pentru pictura rapidă a rădăcinilor și firelor rezultate. Dispariția agentului de colorat se va întâmpla după prima spălare a capului.
 • Penka – medicament care vă permite să ajustați culoarea și petele galbene curate.
 • Balsam – compoziția de colorare persistentă, care nu numai că dă fire gama de culori necesară, dar, de asemenea, îi pasă de ei. Compoziția de pictură repetată poate fi efectuată nu mai devreme de 30 de zile mai târziu.
 • Compuși non-ammonici semi-efectuați – înseamnă, efectul după care deține 3 luni.

La alegerea unui tip de agent de tonifiere, ar trebui luată în considerare o marcă comercială a produsului. Experții recomandă acordarea atenției următoarelor mărci.

 • Kmon Kroma – producătorul ale cărui produse nu numai că îndepărtează galben, dar, de asemenea, protejează firele de la radiațiile ultraviolete.
 • Kapous – marca, producând o cantitate mare de șampoane, spray-uri, tonice și balsamuri. Produsul acestui grup include sare minerală, proteină, vitamine, uleiuri esențiale și vegetale care au un efect de recuperare maximă.
 • Culoarea lui Wella – marca populară de tranzacționare care este utilizată în saloanele de înfrumusețare. Mijloacele acestei mărci au un efect de netezire cu fixarea simultană a umbrei.
 • Estel – Una dintre cele mai populare branduri folosite la domiciliu. Keratin, care face parte din droguri, face buclele la fel de moi, strălucitoare și puternice.
 • Schwarzkopf – Brand renumit care produce 6 nuanțe diferite. Produsele acestei companii pot fi utilizate atât pentru tăcerea intensivă, cât și pentru blândețe.
 • Matrice – marca care produce compoziții de pictură pentru buclele gri. O paletă de culoare imensă este formată din mai mult de 60 de nuanțe.

saloane de coafură profesionale nu sunt recomandate pentru achiziționarea de bunuri ieftine de marcă necunoscute, care au un nivel scăzut de calitate. Cele mai bune produse au întotdeauna prețul corespunzător.

Părul ușor și cu grijă cu un mușețel obișnuit, un decoct puternic de care aveți nevoie pentru a clăti componentele după fiecare spălare a capului.

Cum să alegeți o umbră?

Alegerea corectă a umbrei este cheia pentru a obține un ton neted și saturat cu efect lucios. Companiile mari care produc fonduri pentru colorare și nuanțare a părului, a creat o masă specială comprimat. Acest tabel vă permite să alegeți rapid tonul necesar chiar și novice Suites, precum și să vedeți vizual rezultatul posibil după procedură.

Pentru a obține efectul maxim, aveți nevoie pentru a alege un instrument de umbră, a cărei culoare este cea mai apropiată de nuanța părului. Pentru a tonodize necesitatea buză de a folosi tonic auriu cu paleta caldă. Smooth Culoarea părului roșu sau nivelul Umbra întunecată va ajuta tonul de cupru cu o nuanță roșie strălucitoare. Pentru bucle gri și cenușă, trebuie să alegeți argint și platină. Numai pentru a obține efectul buclelor arse, puteți utiliza tonuri mai luminoase.

Specialiștii nu recomandă fetele care au o piele ușoară și un tip de păr, să aplice o gamă de culoare închisă. Procedura efectuată va face fața slabă și inexpresivă și va crește, de asemenea, vârsta de câțiva ani.

Dacă amestecați câteva culori apropiate înainte de tonifiere, atunci puteți crește vizual volumul de coafuri. Speeciously și viu, coafura va arata, atunci când creați care au fost clarificate doar unele fire, și tonifiere a fost efectuat pe toate bucle. Cu ajutorul aplicării alternativ câteva nuanțe, puteți face de colorat la modă și elegant.

Începător fashionmented trebuie să se țină seama de faptul că nuanța părului după procedura va fi un pic mai ușor declarată în tabelul de culori.

Cum se face?

Tonifiere este o procedură simplă, care poate fi efectuată atât în ​​condițiile de saloane profesionale de înfrumusețare, și în mod independent la domiciliu. Timp de câteva zile înainte de tonifiere, un complex de proceduri de wellness trebuie să fie efectuate, care constă în aplicarea în mod regulat substanțe nutritive, hidratante și restaurarea măști, precum și utilizarea de balsamuri și aparate de aer condiționat.

Înainte de normalizare, culoarea buclele decolorat la domiciliu trebuie să fie achiziționate următoarele instrumente și materiale:

 • Coafor Capul sau Big prosoape+
 • Mănuși din cauciuc sau din polietilenă+
 • Container de plastic+
 • Burete sau perie+
 • dinți rari.

Este strict interzisă utilizarea uneltelor metalice ale căror particule se pot alătura reacției cu instrumentul de colorat și condiția părului recoltării.

Această procedură constă în mai multe etape:

 • cap de spălare cu șampon de penetrare profunda+
 • Uscarea părului cu o cale naturală la temperatura camerei+
 • Plug Divizia cel puțin 4 părți+
 • Aplicarea pe Locks Pornind de la secțiunea occipital+
 • Ținând o anumită perioadă de timp specificată de producător în instrucțiunile+
 • Apă caldă caldă caldă+
 • Finisarea capului de spălare cu șampon+
 • Clătirea aer condiționat+
 • Masca nutritivă+
 • Spălarea părului cu un prosop de terry.

Experții recomandă rădăcini de strivire numai la sfârșitul procedurii. Ai nevoie pentru a șterge capul cu un prosop vechi sau întuneric, datorită posibilei colorare cu resturile Tonic. Frizerilor recomanda punerea pe pielea de pe frunte, urechi și creme grase gât, care va face mai ușor pentru a elimina vopseaua din aceste zone.

În cazul în care această procedură nu a adus rezultatul dorit, sau aveți nevoie pentru a schimba rapid gama de culori a parului, specialistii recomanda directii de actiune de prelucrare cu mijloace speciale pentru a elimina vopsea sau de mai multe ori pentru a spăla capul de șampon de curățare profundă. Dacă după aceste manipulări, nu a fost posibil pentru a elimina complet pigment de colorare de la buclele, aveți nevoie pentru a face măști speciale. Masca de la produse alimentare lapte cald de conținut ridicat de grăsimi ajută nu numai pentru a elimina rapid vopseaua, dar, de asemenea, îmbunătăți starea generală a părului.

Scoateți inutil de pigment va ajuta parul de spălare cu bicarbonat de sodiu sau sare solidă. După această procedură, care se usucă părul, este necesar să se facă o mască de hidratare. Absorbant lut cosmetic va ajuta la întoarcerea părului natural. Acest remediu trebuie dizolvat cu apă și pus pe fire. Pentru a elimina lut, trebuie doar să vă spălați capul.

Pentru a obține rezultatul dorit, sunt recomandați experți să urmeze recomandările de mai jos:

 • Înainte de procedură, ștergeți capetele secvențiale, care, după vopsire, vor avea o umbră întunecată+
 • Aplicarea și distribuția vopselei trebuie efectuate cât mai repede posibil.

În absența experienței de urmărire, este necesar să se consulte cu specialiștii și să urmăresc cursurile de masterat educaționale.

Cât de des se poate tonifia?

    Datorită faptului că aceste fonduri au un nivel scăzut de stabilitate și se spală rapid, stilistii recomandă tinting 1 timp în 14 zile. Această frecvență va maximiza gama de culori și să nu vatăme structura părului.

    Frecvența acestei proceduri afectează îngrijirea ulterioară pentru toroane. Pentru culoarea parului să-și păstreze o perioadă mai lungă de timp, este necesar să se respecte următoarele recomandări ale specialiștilor.

    • Spălarea capului numai 4 zile după procedura. Această perioadă de timp va permite pigmentul la fel de sigure în siguranță pe suprafața părului.
    • Utilizați numai crestele din lemn care împiedică electrificarea părului.
    • Pieptănat numai după uscarea completă.
    • Folosiți cantitatea minimă de instrumente de încălzire pentru ouat.
    • Purtarea pălării atât în ​​sezonul rece și vara.
    • Hair clătirea doar cu apă fiartă și estimată, care conține o cantitate minimă de clor și săruri ale metalelor grele.
    • Folosirea regulata a produselor cosmetice hidratante și restaurarea.
    • îndepărtarea lunară a celor de mai sus.

    Care sunt caracteristicile de tonifiere a părului după clarificare, a se vedea următorul videoclip.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: