Extensia părului Hollywood: tehnologie și caracteristici ale procedurii

Extensia părului Hollywood: tehnologie și caracteristici ale procedurii

Extensia părului a devenit mântuire pentru acele femei care de la natură nu sunt atât de groase cum am dori. Tehnologia vă permite să schimbați rapid lungimea buclelor pentru a crea coafura necesară. Extensia de la Hollywood are diferențele, argumentele și contra, toate acestea vor fi discutate în articol.

Ce este?

Extensia de păr de la Hollywood a venit la noi de la actriță, care avea nevoie pentru a menține imaginea de scenă, respectiv și creșterea lungimii buclelor. Efectul volumului mai mare a fost realizat cu ușurință cu ajutorul unei proceduri speciale, care a implicat mai întâi crearea de panglici pe spatele capului, a fost atașată și firele donatoare. Uneori, o astfel de acumulare se numește și afromaj datorită utilizării unor astfel de panglici.

Este imposibil să spunem că purtarea unui astfel de păr artificial a fost convenabil pentru că le-au reprezentat cu ajutorul firelor speciale. Nu puteam fi nimic de făcut și de vorbire, dar toate pentru că buclele ar putea fi călătorite cu o mișcare ușoară fără griji, așa că nu au purtat o bandă lungă.

Odată cu apariția noilor tehnologii au reușit să îmbunătățească metoda. Acum, capsulele de keratină sunt folosite prin care sunt atașate buclele de donatori. Dar ele nu sunt suficiente, aparatul cu ultrasunete este de asemenea utilizat în acest proces.

Aceasta este o soluție excelentă pentru cei care nu se pot lăuda cu părul prea gros de praf sau dorește să prelungească rapid buclele. Dar nu fiecare femeie își poate permite o astfel de procedură deoarece există contraindicații la care aparțin mai mulți factori:

  • Buclele naturale sunt slabe, foarte fragile și subțiri+
  • Există o pierdere frecventă a părului+
  • Dacă există boli dermatologice pe pielea capului+
  • Procesul de trecere a chimioterapiei sau prezența unei boli oncologice+
  • O femeie este numită un curs de antibiotice sau medicamente hormonale.

  Dar, de asemenea, specialiștii nu sunt recomandați să facă o extindere a sexului echitabil reprezentanților care au o piele prea sensibilă.

  Avantaje și dezavantaje

  Fiecare fată visează să aibă păr de lux și majoritatea se oprește la utilizarea tehnologiei de la Hollywood, deoarece posedă Avantaje din apropiere:

  • Dacă vorbim despre siguranța procedurii, atunci nu este absolut nimic de îngrijorat+
  • Puteți vizita sauna sau baia, fără a experimenta că buclele pot deconecta+
  • Locurile de atașare a firelor artificiale nu pot fi văzute, buclele extinse arată complet natural+
  • Procesul nu durează prea mult timp.

   Dar există o metodă pentru metoda prezentată și neajunsurile sale:

   • este destul de scump plăcere+
   • Va fi necesar să se facă o corecție în mod frecvent pentru a păstra o atracție+
   • conduce proiectare neprofesioniste la spanse+
   • Nu toate tipurile de coafuri sunt disponibile, deoarece este imposibil să expunem elementele de fixare, se pare inestic.

   Diferențele față de alte specii

   Daca se compara cu alte tipuri de extensii de par, de exemplu, California, apoi capsula deține mai bine, volumul este pur și simplu chic. Doar aici să crească pe parul scurt nu va funcționa această metodă, deoarece limitarea lungimii parului natural este singurul obstacol. Lungimea bucle naturale ar trebui să fie de cel puțin 200 mm, în cazul în care mai puțin, articulațiile compușilor vor fi vizibile.

   În cazul în care fetele se tem că procedura poate afecta bucle naturale, apoi în zadar, deoarece aparatul cu ultrasunete utilizează o temperatură mai mică, complet inofensive pentru oameni și părul.

   Comparativ cu alte metode de extensie pentru crearea de volum și lungime suplimentară, doar 3 ore. Nu există restricții cu privire la pictura în viitor.

   Implementarea tehnologiei

   Există două moduri de a pune în aplicare această tehnică: cu capsule si impletituri. Ambele nu sunt potrivite pentru parul scurt, deoarece cerința pentru lungimea parului naturale rămâne neschimbat. În primul rând ia în considerare opțiunea depășite, atunci când sunt utilizate fisuri.

   Pletele în lumea profesională, se obișnuiește să se numesc fire donatori care se atașează de păr natural. Acestea trebuie să fie cât mai mult posibil în culoarea și textura părului sub fiecare client în parte. Lungimea poate fi de la 300 mm până la un metru, timp de o extensie este permis să adauge la cincizeci la trei sute de fire, totul depinde de ceea ce o femeie vrea să realizeze.

   Pentru păr subțire, această metodă este una dintre cele mai acceptabile, indiferent de capsule de vorbire nu merge, pe baza codite impletite strans la baza pielii capului, fisuri și fire pentru a le fixa.

   Etapele tehnologice arata astfel:

   • Tot parul, care sunt de la linia de frunte la partea de sus a vârfului este curățat într-un pachet, astfel încât acestea să nu interfereze+
   • Apoi, separat fasciculul de păr sub curățat și tese coada de franceză de la ureche la ureche, în timp ce dimensiunea de tesut ar trebui să fie de la 1 centimetru+
   • Printr-un fir special, care trece tratament termic, fire artificiale se împletesc în bucle naturale+
   • Capătul firului care rămân pur și simplu tăiat.

    Într-o versiune îmbunătățită a expertului folosește o capsulă care, de fapt, face o acumulare similară de la Hollywood, pe baza metodei italiene, singura diferență este că nici o influență a temperaturii este numai cu ultrasunete.

    Capsulele sunt de etanșare pe suprafață, în timp ce dispozitivul în sine alege modul necesar de funcționare, având în vedere nu numai structura firului de păr, dar, de asemenea, grosimea lor.

    Întreaga procedură este împărțit în mai multe etape.

    • Mai întâi trebuie să vă spălați părul bine și uscați-le.
    • Suvite alocate treptat din masa totală. Pentru a face mai ușor la locul de muncă, cei mai mulți profesioniști preferă să facă sonde longitudinale.
    • La fiecare fir de păr puțin din capsulă fixate artificial. În acest proces, sunt folosite clești cu ultrasunete, în timp ce comandantul trebuie să controleze timpul de expunere în funcție de tipul de păr.
    • Rezultatul optim în lungime și volum este atinsă după 130 toroane extinse.

    Posibile probleme și consecințe

    Așa cum se spune, frumusete cere victime, iar acest lucru se referă la reguli și extensie de păr prea. Dupa procedura, trebuie să se ocupe cu unele probleme, mai ales în cazul în care femeia a căzut în mâinile unui maestru lipsit de experiență.

    În caz de corecție înainte de vreme și de îngrijire necorespunzătoare, există daune bucle native.

    Masters nu dau doar sfaturi – în cazul în care o femeie nu vrea să se confruntă cu probleme în viitor, atunci ea ar trebui să asculte de ei.

    De multe ori puteți observa cotele pe păr natural. Acest lucru se întâmplă atunci când curbarea este prea puternic, sau pentru că părul fetei în sine este foarte subțire și slab.

    Atunci când sunt expuse la aparatul de ultrasunete, pierderea șuvițe pot fi observate mai întâi. Tot ceea ce determină lipsa de experiență suficientă la master sau de îngrijire a părului necorespunzătoare, ceea ce este foarte important după extinderea. Este necesar să se utilizeze piepteni speciali, la capetele cărora nu există bile.

    Este foarte important ca specialistul să utilizeze numai materiale de înaltă calitate, iar fata în sine nu a ratat timpul de corecție.

    Corectarea și eliminarea

    Nu există o perioadă exactă când trebuie să eliminați buclele artificiale, deoarece depinde de cât de repede fetița crește părul. De îndată ce rădăcinile au crescut, locul în care a fost produsă suportul, devine clar vizibil. Dar pierderea apelului estetic nu este tot, există dificultăți în combinarea și spălarea capului. În apropierea rădăcinilor, buclele încep foarte mult, provin Koltuns, astfel încât corecția este cea mai bună efectuată în cel puțin trei luni de la extensie.

    Fire artificiale de cumpărare nu vor avea nevoie, puteți folosi același lucru ca și cum ar fi naturale, nu va pierde recursul extern.

    Pentru a nu strica locurile de compuși, femeia va trebui să renunțe la utilizarea de masti, uleiuri, piepteni cu localizare frecventă a dinților. Procesul de corecție durează puțin mai mult decât extensia primară, deoarece la început capsulele trebuie îndepărtate prin compoziția specială și apoi firele se fixează din nou. În medie, durează până la 4 ore. Când utilizați vechea tehnologie cu panglici, mai întâi mutată, apoi spălați, uscați și panglici din nou cu aplicarea ulterioară a părului artificial.

    Capsula este îndepărtată cu clești speciale, reziduurile de keratină sunt pur și simplu pieptănate folosind scallop.

    Nu se aplică niciun rău la păr, deoarece agentul chimic și aparatul afectează numai keratina.

    Sfaturi pentru îngrijire și recenzii

    Pentru a face coafuri, inclusiv mospering, trebuie să aveți grijă cu atenție pentru părul extins. Mai bine Comb – din lemn, cu o distanță mare între dinți. Dacă s-au format nodulii, atunci este mai bine să încercați mai întâi să se dezvăluie manual, numai după aceea începe să spele capul. Imediat după procedură, părul nu trebuie să fie în contact cu apa timp de două zile și în locul unde se află capsula și nu utilizează unelte de îngrijire.

    După îndepărtarea buclelor artificiale, va fi necesar să se consolideze rădăcinile, pentru că, măștile din uleiuri și alte componente naturale, care sunt concepute pentru a stimula creșterea becurilor. Șampoanele trebuie să fie blânde, este recomandabil să se aplice balsamuri.

    Femeile care au profitat deja de posibilitatea de a da mai mult volum și lungime părului, susțin că îngrijirea corectă poate ajuta la menținerea părului natural sănătos. Uscătoarele de păr, buclele și fiarele trebuie să fie utilizate cât mai puțin posibil, deoarece părul nu are o sarcină suplimentară.

    Avantajul unei astfel de creșteri a faptului că puteți picta părul în modul standard, dar fondurile trebuie să aibă un nivel scăzut de pH. Dacă se utilizează un șampon concentrat, este mai bine să o diluați cu apă, astfel încât să nu deteriorați capsulele și altfel buclele pot cădea.

    Părul umed, în nici un caz să se răcească sau să se înrăutățească. CORECT COMBAT numai după ce buclele au fost uscate în mod natural, începând de jos și treptat se deplasează la rădăcini.

    Femeile cu adevărat ca atunci când se utilizează această tehnologie, nu există restricții pe lungime și volum, ceea ce înseamnă că fiecare fată poate deveni o posesie de capele chic. În locuri de fixare, nu există nici un sentiment de disconfort, deoarece doar un număr mic de fete este iritat pe acumularea de la Hollywood. Mai mult decât atât, de cele mai multe alte tehnici, mai blând pentru păr este, prin urmare, procedura nu este suiced.

    donator de este rareori pieptănate sau cade dacă un cel mai bun reprezentant acționează în conformitate cu recomandările expertului de prelungire.

    În plus, despre Hollywood acumularea de păr Vezi în următorul videoclip.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: