Dreadlocks de la Kanekalon: Tipuri și metode de țesut

Dreadlocks de la Kanekalon: Tipuri și metode de țesut

Interesant coafura de tineret amintește vizual mulți puțin confuz impletituri. Cu tesut propriu-zis, dreadlocks arata bine îngrijite și atractiv. Anumite îngrijire va ajuta la menținerea aspectului pentru o lungă perioadă de timp. Kanekalon este utilizat atunci când țesut dreadliths în condiții de siguranță de diferite tipuri.

Material Despre

Înainte de țesut Dreada, este în valoare de a afla mai multe despre un astfel de material ca un canchelon, care este artificială de fibre de înaltă calitate. Aspect cât mai mult posibil pentru păr natural.

Există diferite tipuri de materiale.

 • Monofonică kanekalon.
 • Ombre. Made in forma de o tranziție lină sau ascuțite de la o culoare la alta.
 • Făină. Perfect potrivit pentru coafuri de tineret. Kanekalon strălucește sub influența ultraviolete.
 • Cameleon. Sub influența luminii solare își schimbă culoarea.

Materialul este igienic cu purtarea lung. Kanekalon pot fi spălate și pieptene. Distinge canchelon din alte synthetics este destul de simplu. Udati sfaturi și să urmeze reacția materialului – pentru canchelon amintește vizual păr natural umed, și un material ieftin, începe să se onduleze.

Caracteristici Coafuri

Dreadlocks din kanekalon sunt considerate sigure. O astfel de coafura, practic, nu dăunează părului. Dreadlocks cu artificiale vibrante catenele imagine de zi cu zi Diversificarea. Enumerăm beneficiile dreadlocks sigure.

 • Se poate face nu numai în cabină, dar la domiciliu.
 • îndepărtarea ușoară. Necesitatea de a restabili parul numai după utilizare îndelungată.
 • Puteți alege orice lungime și culoare. Kanekalon poate avea atât culoarea naturală și luminoase.
 • Puteți face o coafura cu o lungire pentru par scurt (de la 8 cm).
 • impletituri kanekalon nu mai mult de două luni sunt.
 • Puteți spăla 1 dată pe săptămână, dar nu se poate folosi un uscător pentru uscare.
 • Îngrijire pentru Dreadlocks este mult mai ușor decât în ​​spatele parul liber.

dreadlocks Safe face ușor pentru a schimba imaginea. Este important să se ia în considerare faptul că coafuri lung poartă va duce în continuare la epuizarea parului, va fi necesar să se efectueze un curs de nutriție și de recuperare. Structura de material sintetic este diferită de structura părului, astfel încât Dreadlocks va fi mai gros.

Vizualizări

dreadlines sigure pot fi realizate în diferite moduri. Distinge 5 tipuri de bază de coafuri.

 • Clasic – se aseamănă vizual ușurința naturale și caracteristica. împletitură manuală.
 • D. E. dreadlocks Realizat manual și au o formă de spirală, cu un capăt îngust. 2 dreads sunt atașate la un singur fir de păr, care vă permite să creați o coafura vrac.
 • S. E. dreadlocks Vizual seamănă cu vizualizarea anterioară și sunt realizate manual. O trăsătură caracteristică este aceea că unul dintre canchelon este atașat la un fir de păr natural.
 • Ja Dredi Made în producție. Diferite cu finețe și textură netedă. În versiunea clasica ajungi la 80 cm lungime. Țesute în păr natural în moduri diferite.
 • Trash Dreadlocks (Dreads Lights) sunt realizate manual. Seamănă în exterior cu clasicul, singura diferență este Dreadlocks Lightlocks Double. De obicei țesute în același mod. E.
Citește mai mult  Blondă caldă: varietate de nuanțe și vopsirea părului pe etape

Pregătirea și îngrijirea

Hairstyle vă va încânta timp de două luni, iar apoi Cancelonul este pieptănat de păr. Dacă doriți, nu puteți trage Dreadlocks, ci să vă alăturați. Prima dată când această procedură se efectuează după primul cap al capului. Dacă o să spargeți Dreadlocks, atunci pregătiți-vă pentru păr pentru a cădea. De fapt, numai acele fire de păr, care au căzut deja în timpul purtării coafurilor.

Asigurați-vă că pentru o zi la coafuri trebuie să vă spălați capul cu săpun pentru copii fără aer condiționat. Un astfel de mijloc poate usca părul și facilitează confundația. Data viitoare când vă puteți spăla capul în 7-10 zile, în această perioadă, Dreadlocks va deveni mai densă. Specialiștii recomandă reducerea contactului cu apa, altfel firele artificiale vor fi umplute. Ștergeți capul șefului decoctul de musetel pentru curățare.

Dreadlocks puternic absorbi mirosurile străine. Scapă de ele doar – plimbare în aer curat, astfel încât totul este erodate. Dacă vă simțiți mirosul de un cap unwitched, apoi ține cont de faptul că aceasta nu vine de păr, și din piele. Ștergeți capul unei lână umed pentru a elimina problema. În Dreda, la fel ca în păr, pot fi stabilite. Specificul coafura ușor face dificilă pentru a elimina paraziți. Fondurile împotriva păduchilor nevoie să fie aplicate în mai mult decât de obicei, și se spală bine în afara. Asigurați-vă că să se ocupe de toate lenjerie de pat și îmbrăcăminte. Dacă nimic nu ajută, apoi taie Dreadlocks.

Preveni apariția de paraziți este mult mai ușor decât a scăpa de ele. Utilizați capota, o bandă sau capac, atunci când te duci în locuri periculoase. Amintiți-vă că păduchii pot fi ridicate atât în ​​natură și în locurile de acumulare mare de persoane, în special în transportul public. Evitați contactul cu persoane infectate.

Cum se țese la domiciliu?

Vom analiza diferite moduri de dreadlocks de țesut de la kanekalon la domiciliu.

Citește mai mult  Cum să faci bucle mici mici?

Sigur

Pentru coafuri clasic, trebuie să ia un fir caninean, care este de 2 ori mai mare decât lungimea naturala a parului, si ceara pentru Dreadlocks. Bun pentru a face o astfel de coafura pe parul subtire.

 • Se spală părul cu săpun fără produse înmuierea și cu atenție uscată.
 • împărți ușor părul în pătrate de 2 kV. cm, începe cu cefei. Se recomandă să se stabilească cozi mici, într-o ordine verificator, astfel încât Dreadlocks sunt îngrijite. Fix șuvițe lângă rădăcinile cu gumă mici.

 • Trebuie să dreadlocks tese prea. Scoateți banda de cauciuc de la un fir și se împarte în 3 părți. Start țese panglica cu adaos de canchelon.
 • În cele din urmă, să facă o panglica din partea de jos în sus și fixați cu benzi mici de cauciuc pentru coafura. Trebuie să obțineți un ham dens. Este important ca la sfârșitul scuipat nu au existat sfaturi gratuite.
 • În mod similar, lipire toate păr.
 • Fiecare ham să ceară mâner. Apăsați ușor fiecare panglica pentru a face față cu fire de par obraznic.

D. E.

Asigurați-o astfel de coafura este destul de ușor. Este necesar să se ia un pieptene pentru păr, piese auto din canchelon si ceara. Pre-spălare și părul uscat.

 • Bundle decalajului canchelon în 3 părți, astfel încât media este mică. benzi de cauciuc Secure.
 • Părțile extreme Start, răsucire de-a lungul și de rola între palme.
 • Indoiti piesa de prelucrat în jumătate prin partea de mijloc. Deci, se pare că de-dreads.
 • Împărțiți părul în șuvițe mici, de aproximativ 1,5 kV. cm, începe să lucreze cu cefei. Fiecare fir pentru a fixa, cu o bandă de cauciuc mic din rădăcini.
 • Pissing pigtail cu adaos de o parte liberă a canchelon. benzi de cauciuc fixe de fund.
 • Ungeți fiecare ceară coadä. hamurile artificiale, de asemenea, trata.
Citește mai mult  Parul părului brun brun: Cum de a alege o umbra si vopsea dreapta?

Croșetat

Pentru un astfel de mod, trebuie să luați un cârlig de tricotat ordinară și împletituri gata făcute din canchelon. Acestea din urmă pot fi făcute fire artificiale pre-. În acest fel, puteți prelungi parul. Asigurați-vă Dreadlocks în condiții de siguranță, cum ar fi acest lucru:

 • împărți tot părul pe fire egale+
 • mosiches subțire Peel+
 • Pentru a inhaleze cârligul în baza împletiturii din canchelon și stick împletiturii din păr natural+
 • Pentru a consolida coafuri, aplica ceara pentru par pentru fiecare panglica.

Vezi mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: