FARMAVITA Vopsele de păr: Paleta de flori

FARMAVITA Vopsele de păr: Paleta de flori

Multe femei sunt înclinați să colorarea părului, mai devreme sau mai târziu, pentru un motiv oarecare nemulțumit de tentă lor naturală. Pentru a obține maximum de colorare și colorantul blând, o varietate de mijloace, diverse compoziții, metoda de aplicare și durata expunerii. vopsea italiană Farmavita este considerat unul dintre cele mai de succes în evoluția părului industrie.

Particularități

Farmavita a fost fondată în Italia, iar din 1973 el a fost în curs de dezvoltare un nivel profesional produse cosmetice pentru păr. În această direcție, ea continuă să se dezvolte și acum, punerea în aplicare cu succes produse în diferite țări.

Astăzi, TM Farmavita de sănătate și de produse cosmetice sunt în cerere de saloane de coafură din întreaga lume și preferat de iubitorii de auto-pictura. Compania are propriile instalații de producție și laboratoare științifice cu cele mai recente tehnici de generare. evoluțiile științifice moderne, tehnici analizate și tehnologii unice permit să producă produse unice de înaltă calitate.

În fiecare an, Farmavița prezintă inovații cosmetice capabile să respecte cererile fiecărui client. Cosmeticele delicate efectuează îngrijirea părului și beneficiază de pielea capului. Astfel de beneficii asigură compoziția populare produse de marcă ce conțin extracte naturale de diverse plante și ierburi.

Și mijloacele sunt saturate cu vitamine și colectarea uleiurilor esențiale care protejează părul de impactul negativ al factorilor din exterior. După aplicarea fondurilor din Italia, părul Farmavita este transformat, restabilind fostul strălucire și culoarea exprimată cu bucurie.

Desigur, de înaltă calitate, de colorare a părului este considerat a fi scopul principal al acestui produs. Dar, printre mijlocul faimosului brand, există, de asemenea, mijloace pentru tinarea moale și crearea unor efecte diferite asupra firelor.

Micile amoniac distinge coloranții TM FARMAVITA de la bunuri similare.

Structura specială a vopselei se obține datorită capotei dintr-un produs unic – nuc brazilian și ulei de argan în compoziția sa. Ea înconjoară întregul păr, nu un pigment de pornire prea adânc înăuntru. Se datorează uleiului de argan, un expert recunoscut în recuperarea părului, vopseaua se referă la blândă și sigură.

După vopsirea în structura părului, umiditatea este salvată, ele sunt mai ușor de pieptene și arată cu atenție bine îngrijite și strălucitoare. Produsul are grijă de părul ei, hrănindu-le afară pentru a-și menține sănătatea din interior.

Avantaje și dezavantaje

Primul și șeful acestei vopsea este că utilizarea sa este destul de internă și pentru toate calitățile nu deduce instrumentul profesional pentru colorare.

În același timp, vopseaua Farmavita nu este absolut naturală, deoarece demonstrează rezistența culorii pentru o lungă perioadă de timp.

Dar ea păstrează în mod corespunzător structura părului, ceea ce a fost înainte de a colora, oferind buclele vopsite de strălucire sănătoasă.

În ciuda faptului că, în vopsea conține niște amoniac, mirosul său nu simte nici maestrul, nici clientul. Uleiurile saturate de culoare neutralizează toate fluidele neplăcute cu aroma lor. Compoziția este despre parul pictat, ci și receptorii de sănffy ai tuturor celor prezenți sub procedură.

Citește mai mult  Culoarea părului perle: cine se va potrivi și cum să-l primească?

Serie

Astăzi, brandul Farmavita are mai multe serii de colorat. Ele sunt considerate profesionale, dar confortabile atât maeștrii, cât și oricine dorește să schimbe în mod independent umbra părului.

Culoare Suprema

Crema de cremă profesională pentru a efectua colorarea persistentă. Compoziția unică garantează o distribuție uniformă a pigmentului pe bucle, în ciuda procentului de păr gri pe părul ei.

Complexul de uleiuri (macadamia, arganul, avocado) și substanțele benefice de origine vegetală sunt benefice în starea CHAPELS. Ca rezultat – Manifestarea de culoare profundă intensă, strălucire și mătasere de sănătate pe păr.

Uleiurile se înmoaie vopselele chimice pe părul ei, bea din rădăcini la sfaturi și dau o strălucire uimitoare. În același timp, suntem împărțiți cu vitamine Curl A, B și E.

Avantajul vopselei seriei Suprema este și o alegere impresionantă de culori printre 106 nuanțe. Oricare dintre ele se va potrivi celor care doresc ca părul să pară natural și natural.

Life Color Plus

Producătorii utilizați pentru a crea vopsea de cremă o nouă formulă și tehnologie Excelsa HP. Toate acestea se fac din motive de conservare a sănătății naturale a părului sau a recuperării acestora.

Proprietățile Nuc brazilian nu dau o iritație pe piele și învăluie cu atenție părul cu un film. Oligopeptide asigură pe deplin păstrarea echilibrului apei în interiorul firele de păr în etapa de colorare.

Formula unică vopsea minerală conferă un ton uniform și stabil pe întreaga lungime. Se salvează intensitatea și strălucirea culorii pentru o lungă perioadă de timp. Seria Life Color Plus este reprezentată în 110 nuanțe și se descurcă chiar și cu 100% gri, literalmente de la prima culoare.

Farmacolor Essence

În vopseaua, producătorii combinate uleiuri esențiale din plante și se întinde de la ierburi mediteraneene. Pentru o moale, structura firului de păr nepotrivite incluse și componentele de aer condiționat necesare pentru mai ușor pieptănare.

Uleiurile au un sprijin de păr și de protecție împotriva efectelor negative ale vopselei în procesul de aplicare și de expunere. Pigmenții de vopsea sunt ușor introduse în structura firelor de par. Luminozitatea culorii este arătată pe părul ei de mult timp după colorare. În paletă pentru a alege de la o nuanță de 101 adâncime.

B. Culoarea vieții

Pentru o îngrijire de surf atentă în Arsenalul de la Farmavita există o vopsea neammatică cu vitamine și ulei de argan. B. Viața de culoare iubește părul și le conferă culoarea naturală cu o strălucire sănătoasă și o frumusețe exterioară a toroane vopsite.

B. Paleta seriei. Culoarea vieții este de 39 de nuanțe selectate de profesioniști.

Ametist

Vopsea măști pentru vopsire ușoară pentru o perioadă scurtă de timp. Doar 5 minute de expunere, iar instrumentul de nutrienți va picta părul într-o culoare intensă. În același timp, ei vor arăta frunze mai sănătoase, strălucitoare și parfumate de ceai și iasomie.

Citește mai mult  Cum sa faci o cascadă tunsoare la domiciliu?

Există, de asemenea, o serie de FARMAVITA foarte evidențiate, în special pentru bărbați. Aceasta este culorile extrem de naturale pentru pictura semințelor în păr.

Paleta de culori și nuanțe

Pentru a profita de noi produse de colorare, trebuie să te mai întâi cunoștință cu gama disponibilă. Farmavita oferă o mulțime de oportunități și ton de a alege de la – de la naturale și la cele mai neobișnuite și extravagante.

gamma natural este reprezentat în nuanțe de negru, castan, blond si blonda. Multe tonuri reci și calde în ajutorul paletei pentru a alege ceva, adecvat în special sub tipul feței, și să dea strălucirea pielii, iar imaginea este un farmec unic.

Acestea sunt principalele nuanțe, și există deja o clasificare de tonuri. Prima cifră de marcare este un scop important. Este aceasta înseamnă că culoarea care este predominantă în compoziția vopselei. ton în continuare determină intensitatea și nuanțele de culoare.

tonuri Ash

  De la castan albastru-negru și cenușă la platină blonda. Toate nuanțele cele mai la modă sunt colectate în această paletă reținută. Fiecare selecție la modă este făcută individual în funcție de modificările dorite de păr și de intensitatea colorării. Cu această gamma trebuie să fii atent, pentru că eșantionarea de cenușă în față este departe de toți.

  tonuri naturale reci

  Nuanțele acestei palete – o imagine reală pentru tipul extern „rece” de femei care doresc să evite legăturile roșii și de ciocolată în părul ei. De la naștere rar, care au bucle de această culoare, și cu o combinație bună cu o atingere de piele, imaginea este obținută nobilă.

  Paletă caldă

  Pentru tipul extern relevant, prin urmare, este necesară coordonarea umbrației cu stilistul. Dar, în prezența gustului, sentimentele de stilul și dorința de vopsire de origine independent este rămășițele responsabilitate în propriile mâini.

  Imagine luminoasă

  Include nuanțe de cupru și tonuri de aur, precum și irisuri specifice și alți derivați din purpuriu. O astfel de gamma luminoasă, în unele cazuri, este folosit pentru a obține „la rece“ culori de cenușă și ca bază pentru compoziții de probă.

  Puteți alege între castan iris, iris, cu o sudoare roșie și lumină, cu o lumină, dar predominant ceață roz.

  Correctore

  Nuanțe pentru muffling sau izolarea culorii nereușită, mascare inadecvată a feței Secara sau umbra inadecvată, neașteptat manifestată ca o consecință a colorării. gamma corectivă este reprezentat de marca Farmavita în culorile albastru, verde, roșu, galben și violet.

  În realitățile de uz casnic, utilizarea corectorilor necesită o anumită abilitate, pentru că această opțiune este de dorit să plece de masterat cu experiență.

  nuanțe cashmere

  O serie întreagă de variații de culoare pentru cei la gust profund tonuri de „aristocratice“. Ei arata foarte luxos, dar în același timp natural posibil, care afectează popularitatea lor incredibil.

  Instructiuni de folosire

  De obicei, de colorare a părului este un proces simplu, care este capabil să-și petreacă la domiciliu pe cont propriu. se aplică în mod corect Farmavita crema va reuși cineva care cu atenție și familiarizați cu instrucțiunile și va adera la ea, de fapt,.

  • Se amestecă în rezervoare de sticlă sau porțelan cu agent de oxidare, în proporția dorită.
  • Aplicați compoziția terminat imediat după preparare pornind de la partea occipitală din rădăcini.
  • Treptat scor uniform restul. După procesarea întreaga suprafață a capului, rămășițele compoziției pigmentate sunt distribuite pe întreaga lungime a părului. Așa că părul este mai bine pictat, remediul trebuie să fie un pic.
  • Pentru comoditate, capul poate fi acoperit cu polietilenă.
  • Se va spăla compoziția cu părul, după ce a câștigat timpul necesar, sub jetul de apă caldă cu ajutorul unui balsam special.
  Citește mai mult  Bob tuns cu bretele oblice

  Culoarea este mai bine să utilizați, un cuplu de tonuri diferă de la o nuanta naturala.

   Pentru prepararea amestecului de colorare nu este recomandat să folosiți obiecte metalice. Crema-vopsea este mai convenabil de a distribui o perie specială cosmetice sau cu un burete obișnuit. Acesta va fi în mod rezonabil un test preliminar pentru detectarea sensibilității pielii înainte de începerea colorare.

   În cazul în care părul curling chimic a fost făcut recent, trebuie să așteptați cel puțin 10 zile și numai apoi vopsea toroane.Între colorare este mai bine să aștepte aproximativ o lună.

   Inainte de stratul final, este prezentat emulsificare. Pentru a face acest lucru, este necesar să se umezește ușor părul și fixați bine, astfel încât culoarea se dovedește a fi mai saturate, iar pigmentul a încercat în mod uniform. Pentru ultima culoare mai lung, mijloace speciale sub formă de sampoane, masti si balsamuri cu un efect moale de colorare va ajuta.

   păr Bright este util să se clătește cu o soluție sau mușețel acetic decoctul slab. Luminozitatea cu părul întunecat Adăugați un rinser din cremă sau ceai negru.

   Recenzii

   Producția de brand Farmavita nu a fost de mult timp nouă pentru maeștrii profesioniști. Mulți dintre ei consideră că vopsea producția italiană a unuia dintre cele mai bune. Experții remarcă faptul că această vopsea este ideală pentru pictura semințelor. Este convenabil în funcțiune datorită texturii sale creme.

   Pictura de vopsea Farmavita nu strică părul, ci și îi întărește și dă buclele bine păstrate. Toate culorile din realitate corespund layout-ului din catalog, iar rezultatul confirmă promisiunile producătorului. Cumpărătorii privați au remarcat că părul după colorare nu pierde strălucirea și dobândește-o într-o măsură mai mare. Ei păstrează o nouă culoare pentru o lungă perioadă de timp, chiar și cu capul spălat.

   Unele femei au ajuns la concluzia că Farmavita – cel mai bun lucru pe care l-au încercat, chiar și în comparație cu mijloacele profesionale de branduri celebre. Este deosebit de plăcut să surprindeți compoziția vopselei și valoarea sa în magazine.

   Pentru blonde, această vopsea importată a devenit deloc venit binevenit. După pictura primară, galbenul din păr dispare fără o urmă. Blocările sunt aprinse uniform prin achiziționarea umbra selectată.

   FARMAVITA Paint Review este prezentat în următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: