Foarfece pentru păr frezat: cum de a alege și de utilizare?

Foarfece pentru păr frezat: cum de a alege și de utilizare?

Foarfece pentru ramura – acesta este un instrument profesional pentru a da coafura completitudinii, luminozitate și bine de întreținere. Astfel de foarfece pot fi achiziționate nu numai un coafor, dar orice fată. Accesoriu este destul de potrivită pentru uz personal. coafor profesional, de asemenea, nu va fi capabil să facă fără foarfece de frezat, deoarece acestea sunt parte integrantă a crea o tunsoare superba.

Metode de ramură

Toate foarfece mobilion au același scop – frezare sau „Rise“. În ciuda faptului că sarcina are una, există o mare varietate de modele pentru par frezat.

parul este de frezat câteva specii:

 • Prelucrarea capetele părului+
 • rădăcini de prelucrare+
 • Tratament de par pe întreaga lungime.

Fiecare specie poate distinge printr-o tehnică de tunsoare.

păr gros necesită utilizarea de procesare de prăjire. Este necesar ca parul reducerea vizuala. De multe ori obosim de păr de șoc, iar procesarea de prăjire va simplifica viața cu părul grele. Pentru păr subțire și drept, această metodă nu se va potrivi. prelucrare de praf este utilizat pentru a evidenția bucle individuale. Firele de păr sunt pline cu dungi diagonale chiar sub rădăcină, iar distanța dintre prima și a doua bandă trebuie să fie lăsat cel puțin un centimetru.

sfaturi de par filmează pentru a atenua frontierele tăiate. Cu o astfel de fibilion există, în cazul în care „se răcnește“. Acestea sunt tăieturi drepte și oblice.

Umplerea pe toată lungimea părului conferă elasticitate. Odată cu executarea corectă a unei astfel de tunsoare, păr devine ascultător. Această metodă nu numai simplifică îngrijirea părului, dar poate ajusta și fața.

Există mai multe metode pentru efectuarea părului ramificației:

 1. „alunecare”+
 2. Slice dințată+
 3. punctul felie+
 4. „o injectie”+
 5. Vychpy+
 6. La catena răsucite+
 7. Şir.

Fiecare metodă are o secvență proprie de execuție. Unele dintre ele pot fi efectuate chiar și acasă.

 • „Alunecare” este o metodă la care foarfecele trebuie păstrate paralel cu părul. Condițiile importante de implementare sunt acuratețea și o prelucrare lentă a fiecărui fir.
 • Există metode de ramuri care sunt efectuate chiar și cu foarfece convenționale. De exemplu, tăierea vitezei. Retreat 1.5 sfaturi cm și se taie pe lungimea evidențiată. Apoi stoarceți părul.
 • La punctul tăiat, există un alt nume – „mers pe jos”. „Going“ este o tunsoare pe degete, care vă permite să facă Mobilia de cele mai multe directii de actiune subtile de 1-2 mm.
 • „Crucea“ este realizată cu foarfeca la diferite niveluri. Această metodă a atins efectul „care stau la baza“.

Tipurile rămase de ramuri sunt cel mai bine în condițiile salon, deoarece millilization este realizată nu numai de foarfece, dar, de asemenea, un aparat de ras. Cu o astfel de metode de tunsoare sunt complet diferite.

Cum de a alege?

Inainte de a cumpara foarfece profesionale, este necesar să se înțeleagă diferențele dintre foarfece obișnuite și frezat. Dacă ați oprit selecția de pe urmă, apoi să decidă unilateral sau bilateral alege.

foarfece simple de forfecare – aceasta este o pânză solidă, o linie orizontală. Foarfece pentru ramura – aceasta este o pânză pe care se află o varietate de dinți mici. foarfece simple taie întreaga bandă și de topire – doar o parte a părului.

Diferența de foarfece este singura – localizarea dinților. Ele pot fi fie pe o parte sau pe două.

De asemenea, foarfecele sunt diferite și dinți: numărul, locația, frecvența, forma, metoda de ascuțire.

Foarfece bilaterale de frezare recomandă utilizarea coaforilor novice. Cu un astfel de model de mai puțin șanse de a strica parul si coafura ca un întreg, deoarece părul subțire într-o măsură mai mică.

Când alegeți foarfece pentru sucursală, acordați atenție confortului mânerelor. Acestea trebuie să fie echipate cu un focalizare amovibil pe deget și au un amortizor de șoc pe inel.

Dacă lucrați simultan cu două foarfece, pentru a nu schimba mâinile în mod constant, multe branduri ofera kituri „Straight + Fillins”.

Atunci când cumpără un instrument, să acorde o atenție la frecvența dinților. Cu atât mai des din dinți, tăierea uniformă a părului în fire.

Regulile pentru alegerea foarfecelor pentru o tunsoare a casei sunt destul de simple. Instrumentul trebuie să fie convenabil și practic, dar și la un preț accesibil, deoarece acestea sunt cumpărate pentru exploatare lungă. Regulile de bază pentru alegerea foarfecelor de frezat sunt similare pentru un coafor începător, iar pentru mama, care dorește să-și taie copiii pe cont propriu și să nu dau bani coaforilor. Alegeți un model care va fi confortabil să se culce în mână. Fiți atenți la forma și materialul inelelor.

Prezentare generală a producătorilor populare

Cele mai populare foarfece de companie – Jaguar. Aceasta este o companie germană care a câștigat respect în rândul profesioniștilor. Jaguar oferă o gamă largă de modele de foarfece de frezat.

Pro:

 • C+
 • Rezistenta la uzura+
 • Materialul calitativ+
 • Ușor de utilizat (există o potrivire amovibilă pentru deget și un amortizor moale)+
 • Potrivit atât pentru maeștrii începători, cât și pentru profesioniști.

Minusuri:

 • preț mare.

Una dintre cele mai populare modele, care conține 33 de dinți curbate și oțel aliat de cobalt va costa aproximativ 29,000. ruble.

Cauzele de încredere și populare firmă Dewal. Foarfece în Germania și Italia sunt fabricate.

Diferă de la oțelul precedent japonez. Producătorul este de asemenea responsabil pentru calitatea și rezistența la coroziune.

Aceasta companie ofera foarfece la un preț accesibil, în timp ce calitatea rămâne ridicată. Prețul de foarfece cu un suport detașabil din oțel de înaltă calitate va varia în 2.5-3,000. ruble. Un model de serie va face apel la toată lumea – atât nou venit, și un profesionist.

Cea mai mare cerere este brand- Kedake. Compoziția oțelului este plictisitor, mangan și vanadiu, care afectează durata de funcționare a sculei.

Cel mai mare avantaj este că nu este necesar să ascuți astfel de foarfece timp de trei ani (cu o utilizare ușoară).

Prețul este mai mare decât cea a Dewal. Unele foarfece sunt decorate cu cristale Swarovski. Costul unui astfel de instrument de – 7,000. rubles.

Opțiunea fiscală este compania Zingere. Preț – de la 300 ruble. În ciuda faptului că categoria de preț a unor astfel de foarfece este mult mai mic decât cele anterioare, ofertele de brand o varietate de modele, ușor de utilizat. Singurul minus este din material plastic, care se află la baza compoziția mânerelor. De-a lungul timpului, el poate rupe.

Cum se utilizează?

Înainte de a lua foarfece de frezat în mâinile, este necesar ca instanțele convenționale pentru a da parului forma, și numai după aceea se poate trece la etapa finală – frezare. Fa-o nevoie să se usuce, păr laid. Acesta va ajuta să navigați în fiecare fir are nevoie de prelucrare. Când ați găsit componenta dorită, acesta trebuie să fie ridicat și îndreptat vârfurile. Puteți ridica toron cu faguri sau degete.

ramură Pat este rar folosit. Este folosit cel mai adesea în tunsoarea creativă, precum și pentru a reduce volumul de coafuri.

Frezarea sunt făcute din mijlocul firelor pentru a da o tunsoare de originalitate.

Îngrijire

Cu o utilizare corectă, foarfecele de frezare vă vor servi mult timp. Luați în considerare mai multe reguli care au dezvoltat specialiști de coafor.

 • Păstrați foarfecele într-un caz. Cazul este necesar pentru a proteja instrumentul de diferite influențe.
 • După tunsoarea șterge întotdeauna foarfece. Pentru a face acest lucru, utilizați o țesătură moale și absorbantă. Ea nu numai că va absorbi umiditatea inutilă, ci va elimina și firele mici.
 • După utilizare, nu lăsați instrumentul imediat eliminați-l astfel încât să nu cadă și deteriorat.

În cazul nerespectării acestor reguli, foarfecele dvs. vor eșua în curând: lamele vor răni, vor începe să rupă, să se spargă.

În următorul videoclip, veți învăța caracteristicile utilizării foarfecelor de frezat.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: