În cazul în care pentru a face părul după o casă tunsoare?

În cazul în care pentru a face părul după o casă tunsoare?

Eroina folclorului rus – proprietarul unui strat de păr strălucitor gros de păr. Părul transportă putere magică și semnificație mistică. atitudine atentă față de ei – cheia energetic. Nu va fi nici o încredere și starea de spirit, în cazul în care vârfurile sunt nervos, și breton. Situația se va rezolva în campania coaforul, dar amâna la ultima, temându-se deteriorarea de deteriorare și puternice dureri de cap. Consecințele negative cu ușurință să evite care acționează în mod corect, cu părul scurt.

Istorie

Temerile nu au apărut de la zero. Slavii sunt cunoscute pentru atitudinea lor specială bucle. Ei au atribuit lor forțe magice, având în vedere antenele pentru comunicarea cu cele mai mari forțe. Reprezentanții acestei comunități majore vorbitoare de limbă etno din Europa a crezut sincer că acestea stochează informațiile și energia umană din momentul nașterii. Slavii transformat de îngrijire a părului în ritualul de a le face mai puternic, lung și strălucitor. Ei au confruntat tunsori: sănătate, tineret și viața a plecat cu bucle cut-off. Cu cât părul a fost, mai multă bogăție, abundența, fericire și armonie în familie.

O atitudine similară față de păr și-a dezvoltat la păgânii. Nici un bărbat și nici o femeie le taie fără a fi nevoie. Astfel încât părul lung nu a interferat cu campaniile, bărbații împletit și a dobândit puterea în lupta împotriva inamicului. Nu era necesar să apară o fată tânără cu părul liber la om, dacă nu voia să vadă vrăjitoarea și visa de o căsnicie de succes.

Dacă părul cade atunci când le amestecă, le-au ars într-o flacără de foc sau legată de ramurile de pomi fructiferi. De la asta au crescut mai bine și au devenit mai puternici.

Semne și superstiții

De atunci, au trecut mulți ani. În timp ce se ia în considerare semne legate de tunsoare de păr, superstiții întunecate, alții cred în ele și observă.

 • Nu poți să taie buclele, dacă fata visează despre fericirea în căsătorie.
 • Nu vă puteți imagina soțul de păr, astfel încât să nu se îmbolnăvească.
 • Copiii nu pot tăia mamele și tații pentru a nu obține o moarte de ambulanță pe ele.
 • Mama nu-și poate imagina fiica de păr sau fiul să nu-și taie fericirea.
 • Este imposibil să faceți o tunsoare a unei femei însărcinate dacă șoselele dvs. de sănătate și de sănătate.
 • Este imposibil să se aranjeze în timpul sesiunii și examenelor din școală, pentru a nu uita de cei învățați.
 • Nu puteți arunca părul pe stradă astfel încât să nu provocați dureri de cap.
 • Nu puteți ura cu un necredincios, neputincios și nu provoacă încredere, coafor. El poate invidia succesul și poate aduce o privire la o persoană rigy.

Cel mai teribil de la va dura – ultimele două. Fără teamă să meargă spre coafor, ignorându-i, iar vrăjitorii superstițioși invită maeștrii, stau acasă și le detectează părul pe cont propriu, catarg.

Eliminarea părului

În funcție de cine și la ce vârstă face o tunsoare, metodele de eliminare a părului diferă.

Citește mai mult  Babyliss Curl: Ce sunt și cum să utilizați?

Copil

Există vederi contradictorii pe o tunsoare de băieți și fete într-un an. Coaforurile sub conducerea sensibilă a mamei superstițioase sunt tăiate cu o singură componentă – faptul că în partea de sus. Ei o iau la ei înșiși și depozitate cu grijă până când copilul se potrivește. Este ascuns într-un colț retras, alături de icoana Fecioarei binecuvântată, crezând că va salva spiritele rele de boli și dăunători.

Există mame care solicită să ia un copil de un an. În înțelegerea lor prin părul intrauterin generic, păstrat până la un an pe cap, putere și sănătate. După tunsoare, ele iau de asemenea părul „infantil” și depozitate în cutie ca un farmec.

Conform înțelegerii

De la generație la generație a transferat credința la faptul că tăierea părului stocat în sine o particulă de vitalitate. Prin urmare, toate bunicile mele de viață și străbunicile le-au adunat într-o pungă specială și înainte de moarte au întrebat aproape să-l pună în mormânt – în cap.

În secolul al XXI-lea, rareori întâlnesc oameni îndreptați mystic care coaceu despre soarta părului tăiat în coafor. Cei care cred în semne le colectează de la podea și au grijă de ei, astfel încât părul nu prinde vântul, nu a luat un om cu intenție rea și nu a luat pasărea în cuib. Ei împing într-un astfel de pas de frică pentru sănătate și perspectivă – pentru a face față problemelor.

Fetele decid unde să facă părul după o tunsoare a casei.

 1. Le ard în cuptor, vatră sau flacără de incendiu. Întregul negativ acumulat se va evapora în foc, scapă de necazuri și afecțiuni.
 2. Ei aruncă bucle într-un iaz sau un canal. Această opțiune nu este aleasă pe toți, ci numai cei care sunt încrezători că fericirea nu se spală împreună cu fluxurile de apă.
 3. Ei îngropau părul tăiat în pământ într-un selovoy. Pentru a face acest lucru, săpați gaura adâncă. În caz contrar, animalele sau păsările vor ajunge la bucle.
Citește mai mult  Rowenta saters: Ce se întâmplă cu modul de alegere și utilizare?

Eliminarea părului cu pieptene

Cu fiecare păr de pieptănat pe scallop rămâne părul. Fetele vin cu ei în moduri diferite. Unii, fără să se gândească, să le arunce într-un coș de gunoi, iar alții selectează o metodă de eliminare, nu contrară tradițiilor strămoșilor. Doamna scapă de tăierea părului, spălați-vă mâinile. Ei cad în chiuvetă. De-a lungul timpului, scurgerea va fi născută de tauri de păr și va trebui să provoace instalații sanitare. Astfel încât acest lucru să nu se întâmple, Este mai bine să le aruncați în toaletă și să clătiți cu un curent mare de apă.

Vânzarea părului

Fire de la 25 de centimetri lungime și vinde mai mult. Prețul lor depinde de faptul că sunt vopsite sau nu, gri (preț de 15-20% mai mic) sau nu. FAD-urile de stilisti și dorințele dorințelor impune o amprentă pe ce păr de culoare va prefera – întuneric sau ușor, ondulat sau drept, asiatic sau european.

Cumpărați adesea bucle de decupare în coafor. Maestrul va face o ofertă dacă vede că clientul a decis pe o tunsoare scurtă. Uneori, refuză să-l, ca el a oferit un preț mic și să vândă în mod independent, anunțuri pe internet, in revista, pe un gard sau post.

Principalul lucru este să nu se grăbească și să aleagă oferta optimă.

Tabelul de mai jos prezintă prețurile aproximative pentru alimentare cu caracteristica de păr de metropolele.

Lungimea parului Preț în Rubble
25-40 cm 400-600 ruble. / 100 g
40-60 cm 1-1500. freca. / 100 g
60-80 cm 2-2500. freca. / 100 g
80-100 cm 2.8-3,000. freca. / 100 g
Mai mult de 100 cm Până la 5000. freca. / 100 g
Citește mai mult  Box impletituri cu o canchelon: specii și subtilități de creație

Fiecare fată are dreptul de a decide cum să acționeze cu limită în timpul tăierii. Ea le poate ridica după tunsoare și înece în toaletă, lăsați în cabina sau de a vinde în cazul în care lungimea permite.

Vezi mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: