Îngrijire scurtă fără bangs

Îngrijire scurtă fără bangs

Hairut Kare nu iese din modă de mai multe decenii. Este potrivit pentru femeile de orice vârstă și există o mulțime de opțiuni. Unul dintre ele este un KARE fără breton, caracteristicile sale și ia în considerare în acest articol.

Particularități

Karea a fost cunoscut de multe secole – povestea lui a început în Egiptul antic și am purtat un kara și bărbați și femei. Mai ales popular această tunsoare a devenit la începutul secolului al XX-lea. Versiunea sa clasică implică bangs și linia de păr strict în partea de jos, care nu ajunge la umeri.

De atunci, coafura sa schimbat foarte mult, dar rămâne în continuare iubită de mulți, datorită versatilității și simplității sale. Fiecare femeie, în funcție de vârstă, formă de față, culori și plămâni, poate alege o tunsoare la gust. Kare nu necesită o așezare lungă și curling.

Cu toate acestea, femeile care poartă o astfel de tunsoare, arată grozav și la locul de muncă în birou și în teatru și în activități sportive. Și tendințele moderne oferă toate opțiunile noi pentru această coafură. Kare uzură Pe părul unor lungimi diferite, drepte și curly, cu bretele și fără ea.

Soiurile sunt foarte mult, iar această coafură este potrivită pentru aproape fiecare doamnă.

Opțiuni Strezhek

Alegeți o tunsoare pentru părul subțire, nu este ușor. Tipul de persoană, structura buclelor și chiar și stilul de viață. Buclele subțiri sunt mai puțin voluminoase decât grosime, dar ele sunt mai ușor să le pună. Adevărat, stivuirea trebuie să facă în mod regulat. Îngrijire scurtă fără chei pe părul subțire – Opțiunea universală, Mai ales doamnelor de afaceri preferate.

Deschide fruntea, accentuează feminitatea, nu ia mult timp să aibă grijă, întotdeauna arată modern și la modă.

Luați în considerare câteva soiuri de tunsoare scurte Kare pentru părul subțire fără bangs.

 • Îngrijirea clasică – Este întotdeauna la modă. Lungimea variază de la mijlocul obrajilor la umeri. Părul pe întreaga lungime este același. Eșantionul poate fi în centru sau lateral.

O astfel de coafură iubește o femeie de afaceri care ar trebui să arate întotdeauna bine. Tunsoarea nu necesită multă grijă, Lipsa de bretele se deschide și subliniază frumusețea frunții, și bucle în jurul femininității femininității.

 • Îngrijirea piciorului A fost mult timp popular. Aceasta este o tunsoare scurtă, înaintea lanțului ajunge la bărbie și pe spatele mașinii capului. Partea din spate a capului și partea de sus devin luxuriant și cea mai mare parte, care este foarte potrivit pentru parul subtire si drept.

Un mic de absolvire se va da și mai mult Părul subțire Pomp. Potrivit absolut tuturor, dar mai ales recomandat pentru fete cu un frumos gât lung și subțire. Ea nu are nevoie de îngrijire specială.

 • Bob Care – O altă varietate interesantă. Înainte este Kara și în spatele – Bob. Populația ridicată dă puf și volum chiar păr subțire.

 • Cascadă – Aceasta este o tunsoare care se potrivește tuturor. Oferă volumul cu părul subțire scurt, atrage atenția.

Este potrivit cu orice haine și creează un aspect unic îndrăzneț.

 • A absolvit Kare tăiați pașii, coafura creează un aspect de viraj, activ și oarecum neglijent. Tunsul scurt nu este mai puțin atractiv decât lung.

 • Îngrijire scurtă cu alungire. În jurul valorilor de lungă durată, în spatele întregului timp de acord. Zatil și deschis gât. Hairstyle nu are nevoie de îngrijire specială, iar buclele lungi în fața a lungi viewfully feței.

 • Asimetric Îngrijirea pe o parte a feței poate fi declanșat, cu cealaltă, ea scade sub bărbie.

Cum de a alege tipul de fata?

Pentru a afla ce tip de tunsoare este potrivit pentru tine, trebuie să știți tipul de fata ta. Cum să-l determine să ia în considerare mai jos.

 • Oval. O astfel de fata este îngustat de frunte și bărbie, pometi nu sunt emise, bărbia este ascuțită. Este potrivit pentru orice coafura. Dar opțiunea perfectă – Kare fără breton. Aceasta tunsoare va sublinia individualitatea și atractivitatea unei femei.

 • Rundă. Abilitati largi, fata rotunda. Tăierea din spate trebuie să faci cu o populație deschisă, iar în față – sub linia pomeților pentru a restrânge fata. pătrat scurt cu fire alungite față, fără breton – aceasta este ceea ce se potrivește fete cu cap rotund. Elongated toroane trăgând vizual feței și ascunde plinătatea sa.

De asemenea, aici este asimetric kara.

 • Pătrat. Bărbie grea și pomeții, fata dreptunghiulară, fără rotunde. Ar trebui să faceți o tunsoare mai lungă sau cel puțin pentru a alege un Kara cu fire alungite. Arată bine cu acest tip de cascadă de tăiere a feței, asimetrică, a absolvit. Ei înmoaie fața, ascunde trăsăturile unghiulare.

 • Triunghiular. Lob larg, bărbia se îngustă. Nu merită să se extindă și mai mult. Nu se recomandă efectuarea de tunsori prea scurte.

Pentru acest tip de față se potrivește pătratului extins pentru a crește volumul în zona de bărbie. De asemenea, ei vor arăta bine Bob-Kare și Kare pe picior.

 • Trapezoidal (sau pere). Acest tip de bărbie este mai largă decât fruntea. Se recomandă transportul bretonului pentru a echilibra partea inferioară a feței și a alege coafuri volumetrice. Lungimea tunsoarelor trebuie să fie sub nivelul bărbiei.

Dacă fată din anumite motive nu vrea să facă breton, este mai bine să luați în considerare alte opțiuni de tunsoare.

Deci, pentru fete cu păr subțire, toate coafurile enumerate mai sus sunt potrivite pentru orice tip de persoană, cu excepția trapezoidală. Cu acest tip, nu se pot face tunsorile scurte de Kare fara breton.

Cum să stivuiți?

Tunsoare Kare chiar și fără ao pune, arată autosuficient. Dar pentru cazuri solemne, multe femei preferă să bucle de lansare la domiciliu. Cea mai simplă versiune pentru Suite – Kara redusă. Să trăim pe mai multe opțiuni de așezare pentru o astfel de tunsoare și pentru multe alte soiuri de Kare.

 • Părul subțire drept poate Pune o perie rotunda Cu uscător de păr și spumă de păr. MOUSSE oferă un volum suplimentar.

 • Dacă doriți să obțineți o coafura buna drept, să profite Fier pentru păr.

 • Dacă doriți bucle buclat astăzi, utilizarea Plângând sau billword. După așezarea presoare cu lac.

 • Pentru iubitorii de coafuri excentrice libere trebuie aplicate un pic Muss pe mâini și amintiți-vă părul, apoi se pune în dezordine. Un rezultat similar dă gel cu efect de păr umed. Aplicați gelul la mijloc și vârfurile părului, nu atingere. După aplicarea pentru a bate joc de păr, nu-i pieptene.

 • Cel mai rapid mod Styling minciuni păr subțire în faptul că are nevoie de păr umed curate pentru a fi împărțită eșantion oblică, fixați agrafelor, se înece, se stropesc cu o mesa, apoi scoateți agrafelor.Valuri „A la în anii ’30“.

 • Pentru fata dreapta clasic adecvat Respiratia înapoi păr. parul umed, cu o nevoie de perie să fie pieptănat și fixați sau spray de păr lac. Puteți decora buclele unui ac de păr frumos decorativ sau decorare.

Acesta va fi o opțiune festivă.

 • Se pare originală Asimetric Îngrijire. Spălarea și părul uscat este pieptănat pe de o parte, prin pulverizare cu lac.

Puteți veni cu multe alte stiluri, deoarece o tunsoare a unui kara dă un spațiu mare pentru crearea de coafuri diverse. Instrumente și mijloace de așezare la domiciliu Foarte simplu: Uscător de păr, curling, coalerii de păr, mousse, poloneză de păr, gel, spumă pentru a crea volum, fier de îndreptare fier.

Nu uitați că un șampon special este potrivit pentru părul subțire. Aerul condiționat este mai bine să nu utilizați, Din moment ce el conduce părul subțire. Pentru a întări părul liber, trebuie să vă spălați capul în rădăcinile părului. Uleiuri speciale de întărire sau faceți măști.

Despre cum să faci o tunsoare Kare fără breton, spune următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: