Par cade grinzi: cauze și rezolvarea problemei

Par cade grinzi: cauze și rezolvarea problemei

Pierderea parului de pachete este una dintre patologiile trichological destul de frecvent găsite. Acest articol va spune despre cauzele unei astfel de stat o, precum și despre rezolvarea problemelor.

motive frecvente

Păr din cap cade de fiecare persoană. Acesta este un răspuns complet normal al corpului și indică procesul fiziologic de actualizare. De exemplu, dacă o persoană își pierde numai până la 25 de păr o zi, el nu-l observă aproape. Cu toate acestea, există situații în care buclele încep să cadă de biți.

Cu problema caderii parului grave, atât pentru bărbați și femei, se pot întâlni. Cu toate acestea, majoritatea reprezentanților podea puternic pentru o lungă perioadă de timp nu oferă acest „eveniment“ atenția cuvenită. Femeile, potrivit statisticilor medicale, la rândul său, trichologists mult mai mult și mai rapid.

Dacă după spălarea mare bug-ul a scăzut de păr, atunci în acest caz, ar trebui să fie montat. De asemenea, caracteristica este alarmanta un fapt, atunci când această situație se repetă repetată. Unii oameni observa mai întâi această problemă atunci când încep să detecteze în baie sau pe podea de duș a scăzut șuvițe de păr. Specialiștii sunt recomandate într-o astfel de situație o să nu încetinească cu o vizită la trichologist. Acest medic va organiza o examinare cuprinzătoare, inclusiv cu ajutorul instrumentelor speciale instrumentale, și apoi să fie capabil de a ridica diagnosticul corect și alocați terapiei necesare. Iar trichologul constituie în mod necesar un set de recomandări pentru îngrijirea părului.

Impacturile externe afectează cu siguranță starea locației. In fiecare zi, firele noastre sunt expuse la factorii de mediu externi. Impact negativ asupra tije de păr și aparate de styling – de exemplu, un uscător de păr sau fier indreptarea. Unele femei act de faptul că au întâmpinat problema pierderii puternice ondulare după ce o sculptură sau să se răsucească chimice.

În cazul în care parul este alpinism părul, apoi, în acest caz, este necesar să se afle motivul pentru această stare. Trichologists act de faptul că pierderea patologică a părului poate duce atât unele singură cauză și o combinație de mai mulți factori cauzali. Ei recomanda abordarea fiecărui caz în mod individual.

Numai un medic calificat poate determina cauza reala a pierderii patologice de bucle. Cu toate acestea, pentru a suspecta care motiv am contribuit la această problemă, puteți și independent.

Sezonalitate

Timpul anului este cu siguranta afecteaza aspectul parului. În lunile reci de păr, aer rece și înfășurați. În același timp, după o plimbare în suspină vreme, nu puteți prinde doar o răceală, dar, de asemenea, să se confrunte cu problema faptul că buclele vor începe să urce.

Citește mai mult  Hair Curlers Mediu Lungime: Alegere și utilizare

Specialiștii explică astfel de consecințe negative sunt destul de simple. În capacul pielii capului sunt becuri de păr. Aceste formațiuni sunt destul de bine susținute și inervat. bulbi de par – extrem de important element de sănătate a părului anatomice. În cazul în care oferta lor de sange pentru un motiv oarecare este rupt, aceasta duce la faptul că buclele încep să scadă puternic. Un astfel factor de cauzalitate în acest caz și impactul temperaturii scăzute și subrăcire locală a capului șefului capului este.

Riscul de a face față pierderii patologice de bucle, în același timp semnificativ mai mare la cei care chiar și în sezonul rece, nu le place să pălării de uzură.

Vârful de pierdere puternic de bucle din motive sezoniere adesea reprezentat de primăvară. În acest moment (mai ales în locuitorii din țările nordice), vitamine si minerale dezechilibru incepe sa se dezvolte in organism. Este conectat nu numai cu faptul că dieta este redusă numărul de vitamine și minerale necesare, dar, de asemenea, astfel încât insolarea nu este încă suficient de mare.

În timpul verii, când razele soarelui vor fi mai active, în corpul interior al corpului prin intermediul unei cascade de reacții chimice, conținutul de vitamina D va crește. Aceasta înseamnă că riscul problemei creșterii pierderii părului în sezonul de vară va scădea, deoarece acest element contribuie la consolidarea curbărilor.

Nutriție incorectă

Starea părului depinde în mare măsură de faptul că omul mănâncă. Dacă în sânge datorită nutriției dezechilibrate, conținutul elementelor importante pentru organism este redus, atunci devine cauza pierderii puternice a părului. De exemplu, o deteriorare a dietei poate duce la o deteriorare a stării părului. Astfel de schimbări apar adesea în cei care abuzează de alimente rapide sau mănâncă un număr insuficient de produse proteice.

Mulți reprezentanți ai frumoasei jumătăți a omenirii sunt de multe ori experimentează cu diverse diete. Multe dintre ele implică un regim alimentar dezechilibrat. Reducerea necesitatea fiziologică de a primi substante nutritive importante pentru organism, în multe cazuri, și este motivul pentru care bucle începe să urce.

Stres

Mulți oameni care au confruntat cu o pierdere puternică de bucle adesea asociat cu efectele factorilor de stres. Deci, această problemă apare destul de des, după un divorț dureros, trecerea la un nou loc de reședință, operațiune transferate și mulți alți factori. Trichologists act de faptul că stresul, într-adevăr, poate duce la o pierdere puternică de bucle.

Durata impactului stresantă și intensitatea acesteia afectează grav starea părului. De exemplu, în cazul în care stresul este scurt și rapid trece, atunci nu ar trebui să nu existe efecte adverse pentru Fores.

Cu toate acestea, în cazul în care factorul stresant acționează pentru destul de mult timp, apoi, în acest caz, probabilitatea ca parul va incepe o greu pentru a urca, destul de mare. De exemplu, dacă o lungă perioadă de timp o persoană care suferă de o anumită situație jenantă emoțional pentru el, aceasta poate duce la faptul că va trebui să se confrunte cu o pierdere puternică de bucle.

conduce impact factori de stres pentru o schimbare în sângele unui întreg spectru de hormoni. Acest specific „restructurare“ în derivațiile corpului la faptul că alimentarea cu sânge de obicei și inervarea schimbare păr becuri. Astfel de modificări și devin motivul pentru care buclele încep să scadă puternic.

Citește mai mult  Cât de frumos pentru a frâna două spikes?

Lipsa de vitamine

Vitamina dezechilibru – un motiv destul de frecvent pentru apariția pierderii patologice de bucle. Și la această problemă poate duce ca o lipsă de unele singure vitamine, și mai multe imediat. Reducerea fluxului de vitamine în sângele în complexul poate provoca alimentarea cu sange si inervarea bulbii de păr mai rău.

penuria de carotenoizi poate provoca, de asemenea, apariția pierderii patologice a părului. Aceste substanțe importante sunt conținute în multe legume și fructe care au un luminos galben, portocaliu și culoarea roșie. Toate celulele de nevoia corpului uman în aceste componente. Am nevoie de ea pentru bucle. Balanța de vitamina A în organism să-l mențină este foarte important. Specialiștii act de faptul că problema alopecie poate duce nu numai deficitul acestei componente importante, dar, de asemenea, excesul.

Îngrijire greșită

Fiecare persoană are propriile sale caracteristici individuale de păr. Deci, unii oameni au un fir de păr destul de subțire, altele au dens. Fiecare tip de păr necesită o îngrijire specială datorită. Și în scopul de a menține un tur frumos, este necesar ca toate fondurile care părăsesc sunt alese corect. În practică, de multe ori nu se întâmplă. profesioniști de îngrijire a ondulare remarcat că alegerea greșită a produselor de îngrijire pentru păr este destul de des motivul pentru care duce la pierderea patologică de bucle.

Prea frecvent spalarea parului este, de asemenea, în funcție de mulți specialiști, poate duce la faptul că părul va începe să cadă.

Unele femei spala parul in fiecare zi, iar pentru uscare de fiecare dată când este utilizat un uscător de păr, evitând adesea utilizarea unor produse speciale de protecție termică.

O astfel de părăsire improprie pentru bucle, în unele cazuri, în câteva săptămâni, aceasta poate duce la pierderea lor puternica lor.

Boluri

Nu numai impactul oricăror factori externi sau de îngrijire incorecte, dar, de asemenea, o serie de patologii poate duce la pierderea patologică de bucle. Deci, cauza acestei stări poate fi:

 • Boli ale glandei tiroide+
 • din piele Fungice+
 • Încălcări în activitatea sistemului endocrin+
 • anemie+
 • imunodeficiență+
 • Disfuncția erectilă (la bărbați)+
 • Un număr de boli ale tractului gastro-intestinal+
 • Boli infecțioase și autoimune.
Citește mai mult  Caracteristici Proceduri spa pentru păr

Ce sa fac?

Atunci când se detectează faptul de pierdere a parului puternic, în primul rând, ar trebui să nu ignore această problemă. Unii oameni cred că într-un fel trata pierderea patologică nu este în valoare de ea, deoarece aceasta va transmite. Cu toate acestea, trichologists ia în considerare astfel de judecăți o mare greșeală. Ei au observat că nimerind a apărut problema patologice, atunci acesta trebuie să fie nu ignorate, dar elimina.

Remedii populare

Pentru cei care preferă să utilizeze instrumente naturale pentru a elimina problema de pierdere a parului grave, Atenția dumneavoastră trebuie acordată unor rețete populare.

 • Masca de Luca. Pentru prepararea ei trebuie să luați 1.5 st. L. Sucul obținut din bulbi, miere și ulei de floarea soarelui. Pentru o mai bună amestecare, ingredientele sunt mai bine plasate pe o baie de apă. După aceea, adăugați gălbenuș de pui la amestecul gătit. Aplicați o mască ar trebui să fie pe păr curat, ușor uscat. Păstrați agentul de vindecare pe capele timp de 35 de minute, după care este spălat temeinic.
 • Placă de urzică. Ei ar trebui să clătească părul după spălare. Pentru gătit 2 st. L. frunzele de urzică zdrobite trebuie să toarne 0,5 litri de apă clocotită și apoi la vârf timp de o jumătate de oră. Clătiți acest decocție de legume ar trebui să fie curat, doar buclele de zbor nu sunt mai mici de două ori mai mari de 7-8 zile.

Sfaturi pentru îngrijire

  Pentru a nu întâlni o pierdere puternică de bucle, ar trebui să aveți grijă în mod corespunzător. Asistență în această recomandare a specialiștilor.

  • Alegeți produse de îngrijire bazate pe caracteristici individuale de păr. Unii experți remarcă faptul că, în cazul în care a apărut problema împușcării puternice, atunci în acest caz, este necesar să se modifice toate instrumentele de transport pentru bucle.
  • Nu uitați de combaterea regulată. Această procedură simplă contribuie la faptul că fluxul de sânge în rădăcina părului se îmbunătățește. Un astfel de impact contribuie, de asemenea, la faptul că buclele sunt mai puțin rezultate. Alegeți fluctua datorită structurii părului. De exemplu, comic pentru proprietarii de păr gros și drept nu poate veni la fete având bucle subțiri și curbate.
  • Spălați-vă părul cu apă non-cuplu. Impactul temperaturii prea ridicate poate avea un efect negativ asupra stării părului. Încercați să vă uscați părul (cât mai mult posibil) fără a aplica un uscător de păr.
  • Fetele cu care se confruntă cu problema pierderii puternice a părului, nu se recomandă să recurgeți la construirea de curl. O astfel de procedură nu poate decât să agraveze această afecțiune patologică.

  În următorul videoclip, trichologul spune în detaliu cauzele căderii părului.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Narcisa Raescu

  Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: