Părul de culoare de cenușă întunecată: nuanțe și finețe de colorare

Părul de culoare de cenușă întunecată: nuanțe și finețe de colorare

Părul de culoare de culoare din cenușă acum câțiva ani, purtând doar cele mai îndrăznețe. Foarte obsesivă a fost asocierea cu gri, pe care puțini oameni doresc să exponat. Dar ultimii doi ani, boom-ul de pe parul inchis la culoare cenușă eclipsat această asociere și a devenit un fenomen la modă. păr lung, kara, Pixie și Bob a început să expună colorarea atât de neobișnuit.

Femeile de diferite tipuri sunt create de imagini luminoase și îndrăzneală atractive, moderne și atenție. Și de culoare ușor de reținut nu mai pare.

Particularități

Culoarea închisă a părului de cenușă – moda ca trendsetteri, celebrități și bloggeri. Cenușa a atras atenția tehnologi pentru o lungă perioadă de timp, această nuanță a fost oarecum exploatat în industria modei. Dar imagini artistice și promoționale create cu ea, nu a mers dincolo de limitele de capace la modă și spectacole. În viața de zi cu zi, unitățile au fost soluționate pe o astfel de culoare de. Dacă cineva a preferat să-l un punct culminant al propriei sale imagini face, astfel încât această vârstă doamnelor.

Astăzi, totul sa schimbat. Foarte tinere fete, elevii de liceu au făcut culte de culoare de cenușă pentru generația lor. În natură, cenușă întunecată nu este de fapt găsită. Există un ton aproape de el care poate fi numit rar. Nu este doar o nuanță rece, el este intens rece.

În formula de culoare, gri, blond și argint. În ciuda astfel de aspect a, culoarea „mouse-ul“ nu va funcționa, prea luminos face apariția, dar nu în umbră. Deși, dacă nu merge această culoare, el va forța aspectul dvs. să se estompeze. Va fi vizibil disarmony, pentru că Darkestation de cenușă întunecată – nu motivul pentru care trebuie să contactați un astfel de îndrăzneț, dar în același timp, nu lipsit de umbra nobilimii.

Dacă ați decis în mod serios să faceți o parte de culoare a imaginii dvs., acordați atenție exemplelor de succes: cum femeile îmbrăcate cu culoarea de cenușă întunecată a buclelor, ce fel de machiaj au, figura, lungimea părului. Așa că imaginea este organică, este important să se combine toate componentele sale.

Cine vine?

Răspunsul la întrebarea principală la care va merge aceasta culoare, poti prezice. Cea mai mare probabilitate de femei de succes cu ochi albaștri și pielea de lumină. Mai bună, mai mică tonul pielii, cel mai mult atragerea de imagine. Întuneric cenușă bine se uita la fete foarte tinere și femei în vârstă de 60+, care nuanței poate fi imobilizat, noblețea.

Cu coafura selectate în mod corespunzător și styling culoare închisă cenușă face elegant imagine. Și stilul păstrează întotdeauna.

Femeile cu caracteristici reci ale feței (culoare de vară) – cel mai de succes categoria de vopsire într-o cenușă întunecată. Desigur, este mai profitabil, se uită la bucle lungi si coafura de lungime medie. Parul scurt este o bază suficientă pentru a arăta toate caracteristicile de culoare. Cu toate că excepțiile sunt cu siguranta.

Există exemple atunci când tunsoarea lui Pixi foarte interesantă se uita în tonuri de cenușă întunecată. În același timp, tunsoarea mai scurtă, cu atât mai puțin importantă pentru culoarea femeii.

În cazul în care aspectul este luminos din natură, caracteristici foarte expresive, cenușă de culoare închisă poate deveni o încadrare bună. Luați, de exemplu, Kara Melievin. Fața epocii, una dintre cele mai la modă modele de modernitate nu se teme să aranjeze experimente cu aspectul. Dark cenușă ea „a încercat”: el nu și-a adăugat vârsta ei, dar a făcut imaginea lui Nordic, strictă, misterioasă. Dacă veți căuta același rezultat, de culoare chiar și doar psihologic va potrivi cu tine.

Citește mai mult  Pearl Blonde: Nuante de moda si sfaturi pentru colorare

Consultarea individuală cu colorist – cea mai bună soluție dacă vă îndoiți de alegere. Femeile lui Colorarea Maestrul vede rezultatul. Poate că va oferi opțiuni cum ar fi umbra, tonurile adiacente, în cazul în care el vede că aceasta este cea mai buna culoare pentru tine.

Care nu se potrivește?

Primul și cel mai important tabu – departe de pielea perfectă a feței. Pentru orice neregularitate, roșeață, pigmentare, acnee, cicatrici si cicatrici Cenușa de culoare închisă clipește atenție. Din păcate, este așa: culoarea are nevoie de o bază netedă, un ton omogen. Cu riduri pronunțate luminoase, nu cea mai bună ovală a feței funcționează prea.

Al doilea caz în care merită găsirea unei alte culori, este un tip de aspect cald. Culoarea femeilor „toamna”, indiferent cât de mult doriți să obțineți o nuanță la modă, cu greu satisface rezultatul. Dacă aveți ochi verde sau maro, ceai, maro sau roșcată, bucle de aur, în cazul în care pielea cu pistrui – atunci când se repetă în tonuri de cenușă, aspectul va deveni dezamăgitor.

Și un avertisment mai mult. În cazuri rare, culoarea nu va necesita machiaj expresiv. Sunt fete cu caracteristici foarte luminoase ale feței, ochi albaștri sau negri expresive, pielea netedă, care atunci când pictura in cenusa se va arata perfect. Dar în majoritatea cazurilor Culoarea cenușii implică machiaj de calitate, sprancene perfecte, plasarea corectă a tuturor accentelor semnificative în machiaj.

Dacă nu sunteți gata să aplicați machiajul în fiecare zi dacă vă obosiți de cosmetice luminoase, ar trebui să fiți atenți la alegerea culorii părului.

Spectrul de culori

În acest grup de culori există trei lideri – Ash Dark însuși, și „partenerii” săi – Blond închis și cenușă maro închis. Una dintre cele mai interesante și opțiuni de compromis este o culoare blondă întunecată cu găluște de cenușă. Nu pare atât de provocatoare ca cenușă, este mai naturală. Dar dacă nu ar fi pentru subturi, umbra nu ar fi atât de nobilă, fumată, strictă. Gray Ting este foarte vizibil, dar asociațiile nu generează asociații.

Caracteristicile altor nuanțe.

 • Maro-cenușă. Culoare saturată și plină de viață, care se va potrivi proprietarilor de culori de vară. Tonul este aproape de gri, dar maro nu este „închis”. Necesită un producător, doamne adecvate cu caracteristici expresive ale feței și nu părul foarte subțire.

 • Umbra luminoasă de cenușă întunecată. Reamintește culoarea gri deschis, va fi o opțiune bună pentru cei care se tem de colorarea radicală. De obicei, blondele sunt rezolvate pe o astfel de alegere. Și dacă o umbră strălucitoare merge, ei vin treptat la cenușă întunecată. Adică, această culoare poate fi numită încercare, opțiune de tranziție.

Luați în considerare nevoia și starea părului. Cu cât este mai rău, cu atât mai puțin atractiv va fi rezultatul. În plus față de faptul că cenușă întunecată atrage atenția asupra defectelor pielii, se concentrează asupra acestuia și pe sfaturile de secvențiere, uscăciunea.

Selectarea vopselei

Mai jos sunt bine-cunoscute branduri incluse în evaluarea celor mai populare.

 • L’Oreal. Tonul 10.21 „Stockholm” – cea mai preferată nuanță de cenușă a părului. Nu este foarte întunecat, dar atunci când obținerea unui ton de bază, parul poate fi tonifiat înainte de pană de curent. Vopseaua acționează ușor asupra buclelor, demonstrează o bună rezistență, prețul său în intervalul de disponibilitate medie.

 • Garnier. Prezintă mai multe nuanțe din „Series cenușă”. Mirosul ascuțit (important pentru alergii), rezistență, uniformitate a manifestării culorilor – acestea sunt principalele caracteristici ale produsului.

 • Schwarzkopf. Culoarea va fi saturată de aproximativ 1,5-2 luni, mirosul este neutru, foarte confortabil în aplicarea. Nuanțele mai ușoare arată mai interesant întuneric.

 • Wella Wellaton. Rezistent la mousse cu colorare uniformă și omogenă. Culoarea este saturată, dar poate să nu coincide puțin cu cererea.
Citește mai mult  Ombre pe întuneric par scurt: Caracteristici și Tehnologie

 • Syoss. Efectul după colorare este impresionant – părul este în viață, matasos, fulgerea sănătății. Culoarea este foarte expresivă, dar luna nu va trece, cum va începe să umple.

Potrivit multor experți, toți reprezentanții Linia de bypass pe piața de masă Brand Kapous. Aceasta este o compoziție delicată, în formula căreia nu există amoniu. În pachet, nu veți găsi imaginea modelului, culoarea părului (în majoritatea cazurilor – generată pe computer) confundă așteptările și varianta reală a colorării. Din cele mai populare nuanțe de Kapous – „blondă intensă-cenușă”.

Dacă doriți exact o versiune de cenușă întunecată, fără amendamente la partea de clarificare, acordați atenție Ollin Culoare, Corrector permanent rezistent „Ash 0/11”. Această compoziție poate fi considerată un amplificator foarte bun din oțel.

Sunt bucuros și marca Estel Deluxe. O serie de nuanțe de cenușă este de invidiat – de la cea mai strălucitoare până la maro. Poate cea mai interesantă opțiune – „Blinul Ash-Purple 7/16”. Printre beneficiile produsului – Textura moale și plastic a compoziției de colorare, distribuție bună lungime. Rezistent la culoare, miros discret.

Interesant, foarte întunecat cenușă de umbră oferă vopsea Matrice. Aceasta culoare este baza Osin-negru, o opțiune neașteptată, dar frumos, bogat. Amoniacul în componența nr, colorarea cât mai sigur posibil, cu toate acestea, prețul este mai mare decât media pe piață.

Cum să atingeți tonul dorit?

Aici, fără reguli de culori de oriunde: importante ce culoare încearcă să plece. De exemplu, aveți o blondă, proprii sau artificiale, sau lumina bucle blonde. Pentru a obține o cenușă saturată, veți avea nevoie de Nuantare Mousse de la orice brand cu o reputație bună. pigment natural componente Mousse nu scor, structura firului de păr nu este de fapt afectată. Dar încă nu este vopsea, ci o nuanțare vopsesc cu o sudoare frumoasă, așa Deja după 8 proceduri de spălare, rezultatul va fi departe de inițială.

Daca ai parul blond, atunci problemele sunt deja programate. păr River are un pigment de culoare portocalie, iar atunci când colorarea, el se manifestă. Elimină culoarea galben numai violet. Adică, sunt necesare vopselele din seria 1 și vopseaua rândului pentru vopsire. De exemplu, un maestru se poate amesteca umbra cenușă violet cu îngheț-brun (ambele colorant – un brand). Ca rezultat, pigmentul portocaliu va arunca o răceală violet, și se pare că o culoare întunecată grațios cenușă. Oxigenul la vopseaua ia 1,5%, pe rădăcini întunecate – 3%.

De castan devin asholna nu este mai ușor decât de lumină. Pentru a face o tranziție de culoare, veți avea nevoie de iluminat și de nuanțare. Avem nevoie de nuante, care va rezista îngălbenire – corectoare de grafit, gri și argintiu. În cazul în care parul este subtire, timpul de vopsea se reduce cu 5 minute, dacă este greu – crește timp de 5 minute. Brunete fi, de asemenea, sigur de a trece procedura de clarificare, fără ca acest lucru, acesta nu se va transforma în cenușă.

Paint această nuanță mine – acea aventură încă. Colorarea în mai multe etape, și vă poate da involuntar parul nedorit ton sau subton. Și dacă doriți ca tranziții de culoare netedă, fără serviciile colorist nu poate face.

Tehnici de colorare

Fetele cu parul scurt pentru a alege cenușă marca se concentreze pe o tunsoare, care, cu o culoare diferită, poate părea nu atât de luminos. Lungimea medie a părului este o bază bună pentru culoarea, mai ales dacă doriți să atașați părul, făcând valuri mari și bucle. Pe cenusa parul lung va dezvălui cât mai mult posibil, mai ales dacă doriți să faceți o tranziție de culoare. Aceasta va ajuta Tehnica Ballyuzh.

Avantajele lui Balaby cu tonul de cenușă:

 • da parului volum+
 • Imaginea răcoritoare+
 • Rădăcinile Profilul încetează să mai fie o problemă+
 • minim trauma pentru păr.

  „Balayaz” este tradus ca „val”, „frotiu”, care transmite esența tehnicii în sine. Paint master, cu mișcări verticale închide la vârfurile părului, fără a afecta distanța decentă din rădăcini (3-10 cm). Pentru a da un volum coafurii, amestecul este aplicat șuvițe mici, cu întindere mare de culoare. În timpul lucrărilor, colorsist folosește mai multe nuanțe, diferența dintre care nu depășește 3 tone.

  Citește mai mult  Profesionist italian par Vopsele: Caracteristici, Producatori, sfaturi de siguranță

  Ash Ballwear se va potrivi cu femei ușoare cu ochi, cu o tentă de piele palidă și bucle întunecate. Dar o astfel de combinație va face de multe ori nu se întâlnesc, pentru că, prin natura in-întuneric cu părul doamnelor ochi caprui si pielea inchisa la culoare. O lungime potrivita pentru buchet de cenușă este considerat a fi de păr, ajungând la lame și de mai jos.

  Hairstyle se concentrează pe un oval al feței și, după cum sa observat deja, pe tonul pielii.

  Alte opțiuni de colorat – Obram, Sombrov, Shatuch, de topire. Puteți picta buclele în cenușă, folosind tehnica clasică, atunci când culoarea este uniformă pe întreaga lungime.

  Culoare de cenușă nu diferă rezistență ridicată, Se spală relativ repede departe, deoarece va fi necesar să dețină părul și să folosească umbrele, sampoane speciale si balsamuri pentru a menține Colora.

  Dacă doriți să scape de cenușă de culoare, nu trebuie să faci singur – rezultatul poate fi îndepărtat de intenționează. Dacă utilizați în mod regulat o masca de ulei de masline si suc de lamaie cald, culoarea va începe să-l spele mult mai repede.

  Și una mai frecvente întrebare se referă sprancene, în cazul în care parul este vopsit în cenușă întuneric. Regula clasică este declanșat aici: sprancene mereu pe parul ton mai inchisa. Daca sunteti frasin blond, apoi sprâncenele gri sunt adecvate, în cazul în care cenușa maro – sprancene umbra grafit. Întunecate sprâncene maro și negru da rigoare excesivă a feței.

  Îngrijirea buclelor

  După colorare să se relaxeze devreme. Așa că culoarea nu a devenit o jucărie pentru câteva săptămâni, În timpul părului, trebuie să organizați o îngrijire specială. Mai întâi de toate, acestea sunt șampoane și balsamuri, cu un efect de nuanțare ușoară. O astfel de astăzi pot fi găsite la vânzare, fără probleme, orice categorie de preț.

  Nu neapărat, cu fiecare procedură pentru spălarea capului, luați un șampon de stoarcere, dar o dată pe săptămână să faceți o astfel de staniu ușoară.

  La culoarea cenușii este rezistentă, aveți nevoie de:

  • Utilizați șampoane / balsams / măști numai pentru părul vopsit – în ele există componente care acoperă scale de păr care dețin pigment în ele+
  • Evitați șederea lungă sub lumina soarelui dreapta+
  • mai puțin probabil să folosească turme și fier+
  • Utilizați protecția termică dacă nu puteți refuza aceleași solare și redresoare+
  • După ce colorați cel puțin 3 zile, nu pentru a vă spăla capul și nu faceți măștile nutritive, reducerea măștilor timp de 2 săptămâni+
  • Reduceți utilizarea uleiurilor naturale până la 1 timp pe lună.

  Și dacă ai obosit cenușă întunecată, poți încerca Nuante de culoare. Opțiunea la modă este considerată cenușă blond cu subtock violet. Arată foarte interesant pentru fete tinere și pe doamne elegante legate de vârstă.

  Îmbrăcăminte doamnelor cu nuanțe la modă de cenușă întunecată pe părul ei preferat în lucruri de joc rece. Toate nuanțele de gri în acest caz sunt adecvate. Decorațiile pot fi aur și argint, dar dacă aurul este texturat, atrăgător.

  Dacă sunteți obișnuiți cu culorile Ocherului, Brown-bej, iar cea mai mare parte a dulapului dvs. sunt reprezentate de astfel de lucruri, alegeți părul brun cenușiu. Cald și rece nu ar trebui amestecat într-o singură imagine, unitățile reușesc să facă acest filigran. Oricine altcineva nu ar trebui să încalce regulile de bază, astfel încât imaginea lor să nu fie contradictorie și neconvingătoare.

  Păstrarea părului în Blonde Blonde Uită-te în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: