Părul de ciocolată-cenușă: Tipuri de nuanțe și colorare

Părul de ciocolată-cenușă: Tipuri de nuanțe și colorare

Paleta de culori, care este utilizată astăzi pentru culoarea părului, este izbitoare de colectorul său. Printre opțiunile naturale și extraordinare, soiurile de nuanțe de bază sunt, de asemenea, populare, de exemplu, ciocolata-cenușă, care își găsește un fan al femeilor în rândul femeilor și fetelor de vârste diferite.

Cui se va potrivi?

Culoarea părului maro sau de ciocolată recunoaște vizual fiecare, deoarece este considerată o varietate de naturale, care se găsește la femeile care nu își expun buclele la colorare. Acesta este motivul pentru care este extrem de rar pentru pictură, spre deosebire de nuanțe și subtocks unice, care sunt prezentate în abundență în paleta de compoziții de vopsea. Una dintre ele este cenușă și ciocolată, în formă pură, aproape nu a fost găsit.

Având în vedere exotice și unicitatea acestei culori a parului, această nuanță la modă nu va veni departe de fiecare reprezentant al podelei frumos.

 • În primul rând, este recomandat să utilizați brunetele. Culoarea va cădea fără pregătire prealabilă de bucle, deoarece pigmentul final va schimba minim, iar umbra va fi distribuit prin păr, fără pete și concis pronunțat tranziții, chiar și în zona de friptură.
 • blondele naturale pot fi, de asemenea, a recurs la colorarea cu ciocolată și cenușă, dar expresivă tot ce se va uita la o colorare moale sau calendarul de fire.
 • În ceea ce privește tunsoarea, cenușă brun vor juca ca atractiv pe părul mediu în lungime, precum și pe coafuri cu asimetrie, pe tunsori cu bang-uri de panglică.

Rezolva o întrebare importantă despre dacă culoarea este potrivit pentru un client, va fi în măsură să ia în considerare culoarea femeii.

 • Brownul de cenușă este legat de schema de culori reci. De obicei, se recomanda fetele si femeile de flori de vară, cu ochii gri sau albastru, precum și porțelan de culoare.
 • Pentru culoare de iarnă, este în valoare de a alege variante de lumină, care nu vor avea adâncimi prea expresive.
 • Femeia și fetele de flori de primăvară nu ar trebui să fie repetate în nuanțe prea contrast, deoarece lupta de căldură și frig poate afecta negativ rezultatul. Cu toate acestea, pentru sincronizare zona sau colorare în tehnica de cort, această opțiune va fi ca și în cazul în care calea. Este important ca tranzițiile să fie cele mai naturale și mai netede.
Citește mai mult  Multistilers: vizionările, branduri populare și criterii

De asemenea, merită remarcat faptul că unii dintre reprezentanții sexului frumos Alegeți culoarea de ciocolată-cenușă pentru pictura nu este recomandată.

Acest lucru se aplică la Brown, femeile cu pielea de lapte, precum și fetele de colorat de toamnă, cu pistrui și pete de pigmentare pronunțate.

Spectrul de culori

Ciocolata-cenușă se referă la nuanțele scăzute de scferare. Este prezentă gri fără linii de bronz sau galben, ceea ce determină predispoziția la schema de culori reci. Din Ash-blond, care este destul de des confundată cu cenușă maro, se distinge prin nuanțe saturate care sunt oarecum scoase din culoarea șoarecii.

Umbra este destul de multiplică și se bucură de popularitate bine meritată, De fapt, rămâne pentru toată ciocolata cunoscută, dar cu prezența unui subton gri, care îl conduce din variații calde de maro, în plus, aurul în ea nu va fi complet. Pentru colorarea completă astăzi prezintă mai multe variante de ciocolată-cenușă.

Ciocolată ușoară cu cenușă

Producătorii se referă la o astfel de culoare un mod diferit. Această opțiune este populară datorită faptului că va deveni o nuanță intermediară între un saten și blond plin. Ciocolata ușoară a recomandat femeilor care preferă schimbări ușoare fără o schimbare cardinală a imaginii. Tonul final va avea un val gri atractiv, care este potrivit pentru fete si femei de toate vârstele.

Potrivit clienților, o astfel de culoare este capabil de a aduce prospețime desen de prospețime, întineri câștigătorul capele la modă.

Mediu maro-cenușă

Versiunea clasică dintr-o serie de nuanțe reci ale Shawn, care poate fi utilizat pentru vopsire completă sau parțială. În mod ideal, se armonizează cu contrastante, precum și subtones mai ușoare sau întunecate în timpul lucrului cu parul in tehnica de colorare parțială.

Ciocolata neagra-cenusa

Potrivit pentru schimbări cardinale ale imaginii pentru brunete. Stilistii foarte des-l utilizați împreună cu ciocolata cu lapte pentru a lucra cu părul în tehnica de tranziții line de nuanțe unul la altul, de exemplu, Ombre, fixare și altele. În ciuda universalității culoare, are unele restricții, în special, acestea se referă la vârstă.

Deci, femeile în vârstă de peste 40-50 de ani, nu se recomandă să-l folosească, pentru că există posibilitatea ca frigul gri va face inutilă un accent pe schimbările legate de vârstă în aparență.

Subtilități de pictură

Cele mai multe dintre opiniile sunt de acord că pictura de lucru este cel mai bine pentru profesioniștii imputernici, dar transformarea în ciocolată-cenușă este foarte posibil acasă. Rezultatul va depinde în mare măsură de starea de bucle, precum și experimente cu culoarea anterioare efectuate. În acest caz, buclele care au fost deja înainte de vopsite în nuanțe întunecate, de exemplu, ciocolata amara, vinete, negru, va necesita o pre-îndepărtarea de pigment de culoare vechi. Și, de asemenea, să efectueze o nevoie de spălare să fie un reprezentant frumos etaj, având anterior o culoare mahon de păr sau un copac roșu.

Citește mai mult  Tunsori la umeri: Caracteristici, specii, de selecție

Procedurile preliminare nu ar trebui să se decoloreze un pigment natural, ci doar elimina artificial vechi. Pe culoarea naturală a ciocolatei-cenușă situată chiar mai mult și mai bine. Dacă vom neglija procedurile preliminare, apoi nuanta noua modă pe parul va fi, practic, în umbră.

Brown cu cenușă este în cerere, printre stiliști și clienți ai salonului, datorită faptului că este aproape pe orice nuanta naturala va da o culoare frumoasă finală de ciocolată.

Dar, conformitatea cu întreaga pictura algoritm, precum și ținând cont de particularitățile pigmentarea cuticulele va fi obligatorie. După cum arată practica, mai frumos și cel mai ușor de culoare va cădea pe bucle blonde. Pentru părul gri și punerea în valoare, este necesar pentru a ridica compoziția pictura concepute pentru astfel de locații. Cauzate de caracteristicile structurii de tije de păr similare.

Pentru procedurile de acasă, vor fi necesare următoarele inventar:

 • colorant+
 • Mănuși, Cape+
 • Ciucuri, capacitate pentru pictura compozitie+
 • Hood, prosoape+
 • Dacă este necesar, decantorul.

În cazul în care sarcina principală este de a elimina vopseaua veche, decantor ar trebui să fie aplicat bucle nespălate, ascunde părul sub pălărie, să reziste timpului. După un timp, compoziția de păr ar trebui să fie spălate, bucle mâner cu un produs de neutralizare pentru a opri acțiunea substanței anterioare.

Apoi trebuie uscate părul, aplicați tonul selectat întregul cap pentru colorare completă, sau să facă o împâslitură. În acest scop, puteți utiliza o pălărie specială cu găuri pentru toroane sau folie. Rezista vopseaua, zăbrele de timp, se spală departe.

Păr trebuie să fie necesară după spălare să se ocupe de un balsam care va stabili culoarea – De obicei, este pus în aplicare împreună cu vopsea. Alternativa la el la domiciliu poate fi o soluție dintr-o masă de oțet și apă. Rezultatul pe parul poate fi oarecum diferit de ambalaj vopsea. În cazul în care nuanța finală nu se potrivește deloc, este posibil să se utilizeze o serie de balsamuri ton sau șampoane pentru a da bucle de culoarea dorită.

Printre producătorii de colorare compoziții care oferă produse în această schemă de culori, puteți evidenția compozițiile profesionale ale Estel – mama maro de perle sau maro de gheață, precum și ciocolată de cenușă prezentat de comerț branduri Indola, L’Oreal, Garnier.

Îngrijirea buclelor

   Pentru acele femei care au ales vopsea în variante de ciocolată-cenușă, există o serie de recomandări, care se referă la îngrijirea locomonului ulterior.

   • După vopsirea, spălarea părului trebuie efectuată de compozițiile special destinate tijelor de păr pictate. In prioritatea sampoane, masti si balsamuri fabricate special pentru paleta întunecată de bucle pătate.
   • Așa că, atâta timp cât posibil, de culoare a rămas saturate, este necesar să se aibă grijă de părul de la intrarea lumina directă a soarelui. Acest lucru se aplică la utilizarea de pălării, precum și utilizarea suplimentară a fondurilor specializate (spray-uri, balsamuri), care protejează cuticula de la penetrarea ultraviolete dăunătoare.
   • Siguranța părul și să le dea sclipici va ajuta masti nutritive. Ele sunt recomandate pentru a face cel puțin o dată pe săptămână. Pentru ca pigmentul colorat să fie spălate înainte de timp, este în valoare evitarea compozițiilor cu prezența de nucă de cocos și ulei de in.
   • Se recomandă să se utilizeze încălzirea dispozitivele pentru fixarea la cald posibil, fie că este vorba de păr uscătoare, fier sau bucle. Cel mai bun că buclele uscate natural.
   • Se spală capul mai corect cu apa moale, evitând fluide cu conținut ridicat de clor.
   Citește mai mult  Ballozh: Descrierea tehnologiei și recomandări pentru colorare

   Sfaturi pentru pictura de păr în acest aspect nuanță următoare.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: