Părul de păr brun de aur: cum arată și la cine vine?

Părul de păr brun de aur: cum arată și la cine vine?

Dacă nu sunteți un susținător al experimentelor cu părul și căutați un ton aproape de natural, atunci ar trebui să acordați atenție maroului de aur. Universal, acest ton accentuează avantajele fetelor oricărei culori a aspectului, oferind o strălucire a aurului oricărui curl natural.

Tonuri de funcții

Golden Halftone Adăugați luminozitate la orice păr, dar tonurile tradiționale maro sunt deosebit de elegante. Aurul este potrivit pentru fete tinere și femei în vârstă, caracteristici de înmuiere și adăugarea de eleganță. Rulotele roșcate sunt foarte iubite de fetele adolescente din cauza imaginii originale pe care o creează.

Părul de păr brun maro este pur și simplu creat pentru fetele roșii și blonde, el subliniază perfect ochii lor maro și pielea întunecată.

Există mai mult de 40 de panouri maro cu aur, un câmp imens pentru experimente și alegeți tonul perfect va ajuta culoarea personală.

  • Primăvara și toamna. Daca ai parul blond din natura, culorile apoi auriu-blonde eficient nuanta naturala. Curate de aur doamnelor potrivite maro cu părul roșu-foc. Caramel umbra arata original pe maro. Aceste două colorages pot experimenta în siguranță cu toate tonurile de cupru ciocolată, fără teama de un rezultat inestetice.

  • Iarna si vara. Aur maro va reînvia palid frumusețile artistice, iar cenusa ciocolata se va adăuga strălucire la fete de vară lumina cu ochi cu pielea marmura. Aceste Colorant vor fi superbe cu orice nuanțe reci de cupru cu preaplin de aur.

Vom selecta nuanța perfectă

Amintiți-vă, este imposibil de a face o greșeală cu maro – este necesar doar de a alege dreptul său. să definească în mod clar parametrii aspectul dvs., iar sarcina va simplifica sute de ori.

Citește mai mult  Topirea franceză: Care sunt tipurile și tehnicile de colorare

Deci, dacă ai pielea bronzata, tonuri de ciocolata trebuie sa fie cald. Pentru a accentua pielea de măsline, este suficient să se repară în culoarea maro-bronz, va da drumul moale și chic.

Dacă aveți ochi strălucitori și piele palidă, atunci o paletă de ciocolată rece este disponibilă pentru dvs. sa nu uiti asta Toate nuanțele reci „deschise pentru a revizui” toate defectele de aspect și devin, Deci, fiți atenți la alegerea de a nu adăuga vârsta.

„Cafea înghețată” Te face o adevărată prințesă și „Ciocolată Ash“ va ajuta la echilibrarea între seriozitate și frivolism.

Independent de colorat

La domiciliu la o anumită abilitate, se pare că a obținut o frumoasă nuanță de ciocolată-aur. Dacă doriți complexă jumătate și tranziții, Merită să contactați profesioniștii într-un salon de înfrumusețare pentru a evita o posibilă dezamăgire din partea experimentelor independente.

Te consideri fericit daca ai parul blond de la natură – le vopsi în maro auriu nu va fi dificil.

Puteți utiliza absolut toate tipurile de vopsele: cu amoniac și fără colorare, tonic și permanentă. Dacă doriți doar să încercați, începe cu agenți de nuanțare lumina care se spală off în câteva săptămâni. Astfel de sampoane umbra necostisitoare și să permită să se uite la umbră, și dacă nu-mi place, atunci nimic teribil – după o perioadă scurtă de timp, tonul va pierde saturație și se va spăla la toate.

vopsele Instabil non-ammmonic sunt prezentate în piața de frumusețe, cu o listă mare de producători, mulți ani de care deține un brand: Wella, Schwarzkopf, Estel, L’Oreal. Din buget mai mare – „Rocolor”, Wellaton, Gamma, Natura. Vopsele acestor mărci de garanție pentru intensitatea culorii timp de 4-6 săptămâni, după care rezistența va scădea. rădăcini Reloing din nou, poate fi ajustat cu nuanțe – șampoane, creme și spumă.

Citește mai mult  Culoarea părului de păr spate: Alegerea nuanțelor de umbră și de colorare

7

Fotografii

Dacă sunteți în căutarea pentru un colorant rezistent, brandurile de mai sus au categorii de vopsele persistente, și amoniacul din compoziția exclus treptat, fără a reduce rezistența culorii. Marcă Syoss Regulat elibereaza vopsele non-mumie cu adaos de uleiuri, le place mulți cumpărători cu moliciune lor și de păr care afectează blând. Marca are o paletă largă de tonuri de maro auriu.

Brunete și maro-chifle poate pre-decolora părul și revopsite în maro auriu, și poate da pur și simplu de cupru lor de păr natural sau umbră de aur cu nuanțare. Dacă nu doriți să parul decolorat, dar maro auriu este încă în favorite, apoi încercați noi tehnici de colorare cu revarsarile și semitonuri – acum la vârf de moda Ballozh și Ombre. Puteți lăsa partea rădăcină a dvs. „dvs.“, și apoi, se deplasează de-a lungul lungimea părului, se joacă cu semitonuri. Aparențele proaspete și la modă.

metoda naturală

Remediile populare de umbra ciocolata de păr nu va funcționa, dar revarsarile de aur pentru a se asigura foarte ușor.

Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de scorțișoară, tarate lui Luke, coaja de stejar:

  • 3 linguri de scorțișoară (în stare de pulbere)+
  • 3 linguri de suc de lămâie+
  • 3 linguri de miere lichidă+
  • dulap plin de ulei vegetal+
  • cabinage balsam pentru păr complet.

Se amestecă toate ingredientele și se lasă Cashitz pe păr timp de 7 ore – pe parul inchis la culoare, 3 ore – pe luminos.

Dacă ești, atunci parul se poate face piuliță blondă sau caramel, iar maro poate fi transformat într-un suport de păr roșu-auriu.

Pictura toroane individuale

Dacă colorarea completă nu este opțiunea dvs., dar încă mai vreau să schimb imaginea, atunci puteți încerca să evidențieți firele separate de păr. Acest lucru va reîmprospăta imaginea și adaugă complexitatea culorii naturale a părului. Chiar dacă părul crește, evidențiarea nu va arăta cu atenție, ceea ce este avantajul său fără îndoială. Încercați să adăugați capelele de fire maro închise cu un cip de aur.

Citește mai mult  Tunsoare Gavrosh pe păr mediu: caracteristici și opțiuni elegante

Distribuția accidentului vascular cerebral poate fi efectuată pe orice tunsoare, iar culoarea naturală nu este absolut validă.

Indiferent de metoda de colorare pe care o alegeți, o culoare maro-aur va da forma de farmec și unicitate, părul va juca vopsele noi și veți fi mulțumiți de reîncarnarea.

Procesul de colorare a părului în culoarea maro auriu este dat în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: