Restaurarea părului molecular: Ce este, tehnica de execuție

Restaurarea părului molecular: Ce este, tehnica de execuție

Industria modernă oferă diferite tehnici de restaurare pentru părul deteriorat. Una dintre ele este restaurarea moleculară. Spuneți-ne mai multe despre ceea ce este, precum și luați în considerare tehnica de efectuare a acestei proceduri.

Esența tehnicii

Această metodă asigură restabilirea structurii părului deteriorate la nivel molecular datorită utilizării unei substanțe speciale – keratină. Această proteină structurală este baza pentru formarea tijei de păr. Din păcate, diverse expuneri pot provoca deteriorarea acestei componente: diferențele de temperatură, colorarea frecventă, buclele chimice și mulți alți factori.

Datorită penetrarea adâncă a keratina, care este în preparate speciale utilizate pentru procedura de restaurare a părului moleculare, proprietățile sale externe sunt schimbate în interiorul tijei de păr.

Astfel de impact contribuie la o faptul că scalele care sunt în echilibru sunt netezite. Extern, se manifestă prin faptul că parul arata mai lin și strălucitor.

Avantaje

recuperare moleculară – o procedură care vă permite să realizeze, într-adevăr, un rezultat decent. Deja, de regulă, după aplicarea o singură dată a acestei metode, apariția părului este îmbunătățită. Utilizarea produselor cosmetice destinate contribuie recuperare moleculare la hidraulicitate profunde de par.

Compozitia cheratină aminoacizi are un impact cuprinzător asupra structurii tijei părului. saturarea par de aceste componente contribuie la faptul că buclele cresc mai repede. Sfaturile în același timp arată mai bine îngrijite și lansate semnificativ.

Un alt avantaj al acestei proceduri este acela Se poate face atât în ​​salonul de înfrumusețare, cât și în casă. Produsele cosmetice pentru recuperarea moleculară pot fi achiziționate în magazine de produse profesionale de îngrijire a părului.

Efectuarea acestei metode pentru bucle la domiciliu ajută la salvarea semnificativă, deoarece nu aveți nevoie să plătiți masterul pentru muncă.

Această procedură contribuie:

 • creând pe părul unui film special care le protejează de diverse efecte negative+
 • Sigiliul fire de păr fără povară excesivă+
 • Antistatic Lockonov+
 • Reducerea pufosului+
 • „Scaune” de sfaturi secundare+
 • Eliminând orice stivuire+
 • Protecția părului pictat de pigment rapid.
Citește mai mult  Tunsori și coafuri pe părul mediu pentru femei după 40 de ani

  Conducerea de restaurare moleculară este posibilă nu numai fetelor având păr drept. Frumusețe cu bucle ondulate sau bucle poate recurge, de asemenea, la acest mod de a îmbunătăți aspectul capele. Kudri după această procedură va fi salvată. În același timp, parul ondulat va arata mai mult texturale.

  recuperare moleculară oferă un păr frumos aspect timp de mai multe luni. După procedura efectuate, parul este frumos strălucească și ușor de pieptănat, de regulă, chiar și fără a folosi orice mijloace auxiliare de stabilire. Cu toate acestea, în scopul de a păstra rezultatul obținut după restaurare păr moleculară mai lung, experții de îngrijire buclat recomandăm folosirea produselor speciale.

  De exemplu, un șampon care nu conține componente chimice agresive, care contribuie la rapidă „spălare“ cheratina de tija de păr sunt potrivite pentru spalarea parului.

  Cum procedura este efectuată?

  Pentru a realiza această metodă de refacere a parului, va fi nevoie de fier. Este mai bine să alegeți un dispozitiv care are o opțiune de modificare a regimului de temperatură. Pentru această procedură, este necesar ca fierul să se încălzească Până la 180 de grade. Este cu un astfel de regim de temperatură de keratină și alte componente conținute în produsele de recuperare moleculară pot pătrunde în interiorul tijei de păr.

  Procedura începe cu o spălare a capului folosind un șampon special. Profesioniștii din domeniul îngrijirii părului sunt recomandate înainte de a începe să vă spălați capul, buclele sunt bune. Acesta va contribui la faptul că toate componentele sunt mai ușor de pătruns în interior.

  După ce părul este spălat, este aplicat un agent de recuperare moleculară cu o ciucurie specială. Aplicați că ar trebui să fie strand. Puteți începe aplicarea din orice zonă de cap (deoarece este convenabilă). Produs cu keratina ar trebui să fie în mod uniform, astfel încât să poată pătrunde pe întreaga lungime a tijei de păr.

  Citește mai mult  Care sunt chignonii și cum să le reparați corect?

  Dupa ce parul are un mijloc de recuperare moleculară, toroane trebuie să „întindere“ cu masă. Și fiecare fir pentru ca toate componentele să pătrundă bine în păr, acesta este procesat de 4-5 ori. O astfel de „fixare“ contribuie la faptul că keratina din mijloacele începe să umple spațiul interior al tijei de păr, care contribuie la schimbarea proprietăților sale fizice.

  Dupa ce parul este procesat în acest fel, acestea ar trebui să fie lăsat timp de câteva minute. În acest timp, buclele sunt complet răcite, iar toate componentele conținute în produsele de recuperare moleculara vor pătrunde în interiorul firelor de par. Apoi, părul se spală și stivuite.

  Restricții privind conduita

  recuperare moleculară – o procedură care, practic, nu are contraindicații. Instrumentele care sunt utilizate în această metodă au o compoziție bună și afectează în mod favorabil starea locației. Cu toate acestea, unii oameni pot provoca apariția unor manifestări nedorite. Asa de, Această procedură se recomandă să refuze persoanelor care au diferite daune si rani pe piele.

  Înainte de a aplica orice produs cosmetic, specialistii sunt recomandate pentru a face un test pentru alergii. Dacă există manifestări alergice în timpul pre-testare, atunci este recomandat să refuze să refuze de la utilizarea unor astfel de produse cosmetice.

  Și specialiștii nu sunt recomandate pentru a efectua această procedură pentru persoanele care suferă de pielea scalpului. În acest caz, înainte de efectuarea procedurii de restaurare a părului moleculară Este mai bine să se consulte în prealabil cu un dermatolog sau trichologist.

  Unele fete cred că prin această procedură vor putea să facă față mătreatului. Cu toate acestea, nu este. Această procedură contribuie în principal la hidratarea și nutriția firelor de păr. Pe părul capului, este practic niciun efect.

  Citește mai mult  Totul despre bretele oblice

  Îngrijirea ulterioară

  După recuperare, buclele arată foarte frumos. Pentru ca keratina să supraviețuiască în tija de păr, este necesar să se îngrijească. Deci, pentru spălarea părului, se recomandă utilizarea șampoanelor, în care nu sunt conținute aditivi de sulfat. Aceste componente chimice pot contribui la spălarea rapidă a keratinului, ceea ce va duce la ambulanță.

  După recuperarea moleculară, este salvată o coafură frumoasă. Poate rămâne chiar până la 1-1,5 luni, iar în unele cazuri și mai mult. Dacă vă pasă de bucle în viitor cu unelte speciale bogate în keratină, atunci Salvați rezultatul realizat poate fi în termen de șase luni.

  Pentru a păstra strălucirea naturală frumoasă a părului după recuperarea moleculară este recomandată pentru a utiliza balsam special de aer condiționat. Păstrați netezimea cu măștile de transport care conțin keratin.

  Este important să vă amintiți că nu merită abuzul cu utilizarea unor astfel de produse cosmetice. Deci, măștile cu keratină sunt recomandate să nu utilizeze mai mult de o dată pe săptămână.

  Recenzii

  Opiniile despre restaurarea părului molecular sunt diferite. Deci, unele fete remarcă faptul că prin această metodă au reușit să îmbunătățească în mod semnificativ aspectul părului lor. În același timp, ei observă, de asemenea, că buclele după restaurare moleculară au devenit netede și au dobândit o strălucire naturală atractivă.

  Există, de asemenea, opinii negative. În unele opinii, există referiri la faptul că, practic, nu procedură desfășurată au contribuit la structura firului de păr îmbunătățit. O astfel de comentarii negative se întâlnesc, de regulă, de la frumusetile cu păr blond.

  Experții act de faptul că buclele deteriorate după decolorarea frecventă printr-o procedură nu va fi în măsură să. În acest caz, ar putea fi necesar să re-conduită, precum și utilizarea altor tehnici.

  Despre modul în care procedura de restaurare a părului moleculare este în curs de desfășurare, a se vedea următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Narcisa Raescu

  Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: