Secretele scară de bangs

Secretele scară de bangs

Fiecare femeie care se îngrijește de părul ei preia stilul potrivit. Există o cantitate imensă de tunsori, dintre care multe completează prezența bangurilor. Există, de asemenea, multe soiuri de bangs. Una dintre cele mai populare opțiuni – Bangs Ladder. Această specie este coafura se va potrivi aproape orice tip de față.

Caracteristici ale creației

Scara de bang este creată prin metoda de a suprapune o singură parte la alta. Ca rezultat, un aspect pasul pare foarte elegant și neobișnuit. Cu toate acestea, pentru a menține atractivitatea imaginii, este necesar să actualizeze în mod regulat marginile unor astfel de breton.

Crearea unei tunsori originale, trebuie să vă asigurați că marginile bretonului nu au rezolvat, nu șapte și t. D. Este important să se conformeze îngrijirii îngrijirii părului, altfel veți obține o specie neclară. Pentru a evita acest tip de problemă, puteți tăia firele cu foarfece fierbinți. Termenele metalice încălzite decât prevenirea unei secțiuni transversale.

Tocul creat prin acest mod permite bangului să rămână în formă excelentă pentru o lungă perioadă de timp.

Înregistrare

Tranzele tăiate merg aproape toate femeile. Dar, deoarece există diferite modele ale bangului, ele pot fi așezate în mod diferit. Ia în considerare mai multe moduri.

 • Cascadă cu două fire lungi. Crearea unei astfel de varietăți este folosită în principal pentru a ascunde o alungire facială excesivă. Când faceți o tunsoare, ar trebui să luați în considerare regulile simple: buclele ar trebui să acopere fruntea, lungimea firelor de pe laturi nu ar trebui să fie mai mică decât bărbia. De asemenea, merită considerat că astfel de coafuri se uită cel mai bine la părul ușor. Volumul părului nu contează.
Citește mai mult  Cum să faci o grămadă fără un Bagel?

 • Pe partea de. Firele sunt stivuite într-un fel. Această opțiune este potrivită pentru aproape orice formă de față. Coafura este ușoară în stabilire. Încuietori blocate blochează că puteți scoate „fier” prin fixarea lacului de păr sau gel. De asemenea, le puteți pune cu un val moale cu un puf. O altă opțiune este o capelă umedă pentru a usca uscător de păr, tragând imediat buclele în lateral.

 • Extensia-oblic, transformarea în lungimea totală a părului. Acest tip este coafura pentru doamne care nu doresc să-și schimbe drastic stilul. Opțiunea excelentă combinată cu părul lung. Simplificarea coafurii este destul de ușoară – doar la uscarea pieptenei rotunde, dați părului forma dorită. Puteți pune fie o parte sau pe ambele, împărțind firele în jumătate.

Cum de a alege?

Pe tipul de față

Fiecare persoană este individuală. Toate femeile au o formă diferită de față, au o structură de păr diferită. Vârsta, stilul de haine și așa mai departe. Desigur, alegeți tipul de bangs pe care îl puteți absolut pe oricine, dar este mai bine să vă consultați cu un coafor, astfel încât tunsoarea să pară armonios și a subliniat doar avantajele dvs.

Dacă nu există timp să vizitați coaforul, puteți ridica singur modelul. Dar, înainte de a reduce buclele, merită studiat mai multe sfaturi ale profesioniștilor la alegerea unei versiuni adecvate de bangs în funcție de aspect.

 • Pe posesorii bărbia o formă dreptunghiulară, un model de lung va arata bine. Lungimea optimă este sub sprancene, aproape la gene. De obicei, firele merg la o parte. Aceasta se adaugă la imaginea de sexualitate.

 • Femeile la o rundă, dolofan lechka se va potrivi cazul.
Citește mai mult  coafuri feminine ale anilor '70

 • O forma fetei extinse va fi suplimentat cu un model volumetric pas stabilit.

 • Persoana cu caracteristici ascuțite perfect armonizeaza gradat, forma semicirculara.

 • Femeile cu frunte mare va merge groase, lungi de variație.

 • Proprietarul unei forme fata ovala poate fi purtat de un model de breton scara. De asemenea, o astfel de fată se va potrivi cu orice lungime.

 • Pentru fire buclate, în cazul în care nu merg la creșterea de creștere, forma în trepte stabilite.

De-a lungul lungimii părului

breton frumos poate fi ales pe orice lungime de păr. Luați în considerare cele mai populare modificări pentru diferite lungimi de bucle.

Pentru fire scurte:

 • Proprietarii unui kare netedă se vor potrivi cu modelul gros, direct+
 • Pentru părul ondulat, cea mai bună alegere va fi, de asemenea, o varietate directă+
 • Tunsori stratificate (de exemplu, cascadă) arata bine cu model profilat, oblic, subtire+
 • Cu o coafură de „punk”, opțiunea extinsă este armonioasă+
 • La modă, bine-cunoscutul tunsoare „Pixie” este perfect combinat cu un model lung de bang oblique+
 • Pentru coafuri sub forma unei pălării, se va potrivi o opțiune asimetrică.

Pe părul mediu:

 • Classic Bob Care arată bine cu o națiune târâtoare a unei cruste (frumoase, vederi și modele drepte și ușor răsucite)+
 • Hairstyle „Pagina” Costumele specii rupte+
 • Tunsoarea cascadă arată perfect cu bang triunghiular+
 • Titularii de campioni foarte groși de lungime medie pot purta fire combatane.

Pentru bucle lungi:

 • Tunsoare cu o felie neteda si bretonuri drepte – o alegere mare pentru parul lung+
 • Cu aceeași tunsoare, un bang lung va fi perfect combinate, transformarea fără probleme în capitolul principal+
 • Cascade cu breton oblice – o opțiune de câștig-câștig pentru orice tip de apariție+
 • Lestenka cu capele profilate nu vor fi ignorate.
Citește mai mult  Hair Curlers Mediu Lungime: Alegere și utilizare

Bretonul cu coafuri asimetrice – partea de sus a fanteziile de stilisti. Aici sunt masa variante de lungimi diferite: o parte este peste alta, modelul oblic ridicat, cu margini alungite și t. D. Singura regulă care este urmat – buclele trebuie să fie drepte.

Stabilirea și îngrijirea

Sănătos, păr curat – cheia pentru aspectul minunat de orice tip de coafuri. Checklings, bucle maro pentru a revigora cu măști speciale tratate cu balsamuri, mijloace pentru a consolida. Este mai bine să utilizeze fondurile profesionale recomandate de meseriași, dar uneori pot ajuta și „Babushkina“ metode (ciobanesti de plante medicinale, uleiuri).

Indiferent de coafura în combinație cu scara pe care o alegeți (efect umed, bucle, păr drept, nimeni), va trebui să fii frumos așezat. Dacă aveți nevoie să dați volumul la poala umedă aplicați mousse, potrivit pentru tipul de păr. După aceea, rotunjirea pieptenelor rotunde cu fire înșurubate înăuntru, se usucă breton cu un uscător de păr. Dacă aveți nevoie de un efect neted, utilizați agenții de protecție termică și tipul de captură „Fier”. Bangii lungi cu scară cu unelte speciale de așezare sunt conectate cu un volum total de păr și apoi fixat cu lac.

Despre cum să taie singurad bretonul ca o scară și să-l puneți, uitați-vă în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: