Totul despre culoarea de spălare a părului

Totul despre culoarea de spălare a părului

Atunci când o nouă nuanță de fire a fost plictisit și vrea să se întoarcă la un ton natural naturale, fondurile profesionale vin la salvare. Spălare de păr ESTEL COLOR OFF este doar o astfel de compoziție a. Printre avantajele sale evidente este o formulă specială, lipsit de reactivi chimici nocivi și periculoși. Respectarea instrucțiunilor de utilizare a spălare acide, la domiciliu poate fi recâștigarea ușor și rapid tonul natural al bucle.

Particularități

Spalat ESTEL COLOR OFF este facuta de marca rus specializat în produse pentru îngrijirea părului și de vopsire. Conceput special pentru coafură profesioniști, compoziția are capacitatea de a rapid, eficient și în condiții de siguranță de pigment de ștergere de orice nivel de saturație. Principala diferență sa de la decantoare obișnuite este un impact mai atent pe etape pe structura părului.

Indiferent de vopsele intense vopsele, cu ajutorul curățării, impactul acestora poate fi în mare parte neutralizat prin restabilirea nuanței naturale a firelor de-a lungul întregii lungimi. Baza acidă, mai atentă decât amoniacul, evită deteriorarea intensivă a vârfurilor și a tijei de păr. Chiar și părul negru pentru mai multe sesiuni poate fi făcut mult mai ușor.

Formula profesională este favorabilă diferită de iluminatul standard ușor. După procedura nu se simte creșterea incidenței, uscăciunea, așa cum se întâmplă după utilizarea blondei.

Principiul spălării Esthel este destul de simplu. De distruge pigmenții unui colorant artificial, fără a atinge pigmenții naturali ai părului lor. Folosind mijloacele, efectul de influență nu este atins, firele sunt pur și simplu returnate la parametrii de culoare original. Cu colorare fără succes, puteți aplica imediat instrumentul, fără a aștepta un timp.

Este de remarcat faptul că este posibil să se realizeze depigmentarea cu mijloacele acestei linii, doar pe păr, culoarea care a fost schimbată folosind semiforație sau coloranți rezistenți, non-ammame, conținând peroxid de hidrogen.

Nu va fi posibil să se obțină efectul dorit asupra șuvițe tratate cu sampoane eșantion și pigmenți direct-acțiune. În acest caz, schimbarea de culoare poate fi imprevizibil.

Ce eficacitatea depinde de?

Nu trebuie să se aștepte la minuni de la utilizarea de curățare: albite direcții de acțiune nu va dobândi tonul inițial, deși se apropie maxim să-l. În același timp, utilizarea pe părul întunecat aproape întotdeauna dă manifestarea treptată a roșiaticului. Eficiența utilizării mijloacelor depinde în mod direct de mai mulți factori:

 • Varietatea colorantului: Semi-perforanții sunt mai ușori decât permanenți+
 • Hue la care părul pictat: negru radical și toate nuanțele de roșu sunt curățate mai dificile+
 • Multitudinea de modificări de culoare a făcut: mai des colorația a fost repetat, cu atât mai probabil refolosirea spălare+
 • Lungimea toroane: pe câștig scurt depigmentare cu succes mai ușor datorită faptului că vârfurile nu a înscrie prea mult de culoare+
 • Structura părului+
 • Recomandările recomandărilor producătorului.

Totul este foarte individuală, dar definiția corectă a tuturor acestor factori în suma dă rezultatul necesar.

Compoziţie

Spălați culoarea ESTEL, care este adesea poziționată ca o compoziție de decapare a casei, este vândută în pachete de marcă care conțin 3 componente. Componentele includ acid fosforic, oferind un miros neplăcut, mai degrabă persistent. Dar aceasta vă permite să oferiți într-adevăr un impact intensiv.

preparare chimică eficace. Cu acesta, puteți face atât spălări acide și mai adânc decapping profesionale. Acest lucru se realizează prin includerea de 3 ingrediente dintr-o dată:

 • Restaurator+
 • catalizator+
 • culoare neutralizer.

Fiecare dintre ele este conținută în sticlă numerotat, are un aspect de recunoscut. În funcție de rezultatul care este planificat să fie obținut, poate fi necesar pentru a conecta diferite ingrediente. Cu o spălare acidă standard de acasă, numai fiolele 1 și 2 go. Pentru a obține rezultatul dorit, pot fi necesare 3-5 proceduri. Neutralizator este apoi aplicat.

Avantaje și dezavantaje

avantaje reale și minusuri de mijloace sunt de o mare importanță, deoarece vorbim despre un impact radical asupra structurii părului. Printre avantajele ESTEL COLOR OFF poate fi remarcat:

 • Eficiență ridicată atunci când se ocupă cu schimbare de culoare în pretenții+
 • Ușurința de returnare a tonului original: Instrumentul vă permite să salvați propriile rădăcini de mers înapoi, fără a expune depigmentare lor+
 • Lipsa de componente chimice agresive în compoziție+
 • viteză de reacție excelentă: rezultatul este vizibil în doar 20 de minute+
 • Nu există restricții privind utilizarea de colorare: se poate trece la el după folosit neutralizator+
 • Ușor de utilizat+
 • Costul disponibil+
 • miros relativ tolerant față de alte compoziții.

Nu face fără defecte.

 • De exemplu, emulsia nu este capabil să facă față cu eliminarea de pigment, obținute cu coloranți naturali: henna și bas.
 • Un moment mai important: Nu există mănuși necesare pentru lucrul cu substanțe chimice.
 • mărfuri de achiziție nu par în mod liber să fie posibilă: Aceasta se aplică dealeri care lucrează pe piața profesională de coafori.
 • În cazul în care nu este colorat făcută imediat, Cu orice umectare, părul răspândește un miros chimic puternic. Poate fi o problemă atunci când vizitați piscina, saunele sau pur și simplu atunci când contactați ploaia sau zăpada.

Instructiuni de folosire

Utilizați produsul este ușor. Instrucțiuni detaliate pentru utilizarea curățării la domiciliu vă permit să evitați cele mai frecvente greșeli. Pentru a vă decapida, Merită să examinăm recomandările producătorului și să le urmați cu strictețe.

 • Conținutul primei și celei de-a doua sticle sunt amestecate în rezervorul nemetalic, comunică unei stări omogene fără o separare pronunțată asupra fracției.
 • Pornind de la rădăcini, Părul uscat neschimbat este procesat cu grijă de masa groasă rezultată. Instrumentul aplicat este rezistent la aproximativ 20 de minute.
 • Hârtie uscată sau prosop obișnuit Amestecul este îndepărtat perfect de la fiecare componentă.
 • Repetați din nou întreaga procedură. Continuați să o faceți până când umbra se apropie de dorit. Pentru baza neagră va fi necesară cel puțin 5 proceduri, astfel încât schimbările să devină evidente.
 • De îndată ce rezultatul este atins, Trebuie să luați o sticlă cu un neutralizator și să controlați calitatea îndepărtării pigmenților. În acest scop, o aplicație de testare se efectuează pe o singură partenet. Dacă culoarea întunecată revine din nou, trebuie să scoateți neutralizatorul, spălându-l cu apă. Apoi procesul de spălare repetă.
 • Aplicarea unui fixator (neutralizant) este efectuat pe toate părurile, dacă culoarea catenei de control nu sa schimbat timp de 5-7 minute.
 • Spălarea părului. Șampon condus pentru purificare profundă. Complet complet pigmenții rămași, finalizând procesul. Se recomandă utilizarea unui balsam pentru a alinia structura părului.

Spălarea finală este produsă de apă, în timpul procedurii puteți aplica suplimentar căldură, fire folie. După terminarea procesului, puteți reproba buclele în nuanța dorită. Pentru a face acest lucru, se recomandă utilizarea proprietăților permanente ale coloranților.

Polițarea după spălarea acidă implică alegerea pigmentului la bricheta tonului sau utilizarea unui oxigen mai concentrat.

Recenzii

    Recenzii ale profesioniștilor și iubitorilor în cazul emulsiei de culoare este un caracter pozitiv. Aproape în toate cazurile vorbim despre un proces complex și serios de tranziție de la părul negru pictat la tonuri mai naturale și naturale. În plus, în lupta împotriva pigmenților roșii rezistenți, acest instrument se dovedește a fi eficient.

    Adevărat, consumatorii notează durata procedurii: Pentru a obține rezultatul este de aproximativ 3 ore. Și indică, de asemenea, complexitatea sa. Prin urmare, este mai bine să invitați un asistent care să aplice compoziția și să-l elimine din păr.

    Aproape totul converge în opinia că exploatația unei proceduri de domiciliu nu este cea mai bună idee. Un miros chimic puternic se răspândește rapid și este prepedial pentru o lungă perioadă de timp într-un spațiu limitat de baie. În plus, compoziția trebuie să fie atentă cu atenție. Un ambalaj este, de obicei, împărțit la 4-5 etape și le cheltuiește unul câte unul. Potrivit cumpărătorilor, este destul de obositor, dar rezultatul este corect.

    Consumatorii sunt mulțumiți că este posibil să se elimine consecințele colorării sau evidențierii nereușite, eliminați culoarea fabricii. În toate aceste cazuri, camionul de spălare funcționează într-adevăr mai bine decât blonda și mult mai atent tratează părul decât produsele de amoniac cu peroxid de hidrogen.

    Mai multe detalii despre spălarea cu vopsea de păr cu Culoare ESTEL la domiciliu puteți învăța din videoclip.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: