Totul despre restaurarea parului cheratină

Totul despre restaurarea parului cheratină

Zilnic impactul asupra mediului agresiv, lipsa de lumina soarelui și de vitamine, utilizarea frecventă a șuruburilor pentru curling sau călcat pentru indreptarea – toate acestea se reflectă în aspectul părului. Chiar și coafura de lux fără îngrijire adecvată începe să se estompeze și de a descuraja. În fiecare an moduri tot mai multe noi de restaurare a cetății și a părului inițiale de sănătate sunt rezultate. Acestea pot fi diferite, atât la metoda lor de preț sau de impact și de rezultatul final. Cineva preferă să sesiuni de restaurare așteptare la domiciliu, iar cineva vizitează în mod regulat salon. Până în prezent, una dintre cele mai populare proceduri care pot fi efectuate atât master și independent este de recuperare cheratină.

Ce este?

Keratina este o proteină de origine naturală, care se obține din lână de oaie sau capră. De fapt, acesta este un material de construcție natural pentru piele acoperire, plăci de unghii și, desigur, păr. Prin structura sa, proteina animală este cât mai aproape posibil de proteina de păr uman, și, prin urmare, se pare grozav. Prin hidroliză, keratina este împărțit în componentele molecule și convertit într-o substanță solubilă în apă, pe baza cărora diferite șampoane, creme de ambalaj sau agenți reducători produse. În cosmetologie și medicină, este cheratină hidrolizată, care este popular, deoarece există peptide cu drepturi depline și aminoacizi în compoziția sa. În același timp, prețul nu este atât de mare ca și alte componente naturale.

Principiul de acțiune al compozițiilor proteice este destul de simplu. Când se utilizează mijloacele, fiecare primeste fire de par un fel de acoperire care învelește-l și face mai dens. În același timp, moleculele divizate pătrund în structura părului și completează goliciunea existentă. Datorită unei astfel de umpleri a părului pare mai gros, în timp ce devine mai moale. Adesea, în publicitatea diferitelor șampoane și măști puteți vedea femeile cu păr lung lung, strălucitor în lumină, ca o țesătură de mătase. Un efect similar oferă recuperarea keratină.

Cel mai eficient este considerat a utiliza hidrolizatul proteic pur, mai degrabă decât șampoane și măști care îl conțin în compoziția sa. Astfel de proceduri fac posibilă face față fragilității și pierderii de culoare, fac părul obraznic și pufos drept și neted.

Nu merită confuzie procesele de recuperare și îndreptare a keratină. Specialiștii susțin că acestea sunt două proceduri diferite, astfel încât ei nu își amenință proprietarii de Kudryashi răutăcios.

PROS

Procedura de tratament keratina parului poate fi făcută în aproape fiecare coafor, să nu mai vorbim de saloane profesionale. Deci, o mare popularitate se datorează unui număr mare de avantaje din utilizarea compozițiilor speciale.

 • Ouare ușoară. Acoperite cu proteine ​​coajă parul devine mai lin, pieptene este mai ușor de alunecare între fire și nu confundat în noduli. Dacă înainte de procedura era necesară pentru a lansa buclele de fiecare dată după spălare, atunci este suficient să se usuce parul cu un uscător de păr. Nu este nevoie de a trage suplimentar le cu un fier de călcat, îndreptare valuri și reducerea pufos, toroane caminected va cădea imediat în poziția corectă și îndreptați în sus în greutate.
 • Protecţie. Filmul exterior, care este acoperit cu păr după aplicarea compoziției, îl protejează de efectele unui mediu agresiv. În plus, keratină prevede consolidarea suplimentară a structurii părului. Face mai puțin fragilă, menținând în același timp flexibilitatea și moliciune.
 • Saturare. refacere a parului cu ajutorul unei proteine ​​animale hrănește materialul de păr amino-acizi care le este dor. Acest lucru vă permite să realizeze nu numai modificări externe în imagine, dar, de asemenea, face parul mai puternic și sănătos, capabil să rezolve factori și efecte după încheierea acțiunii.
 • Salvarea culorii. Problema principală a părului vopsit nu este chiar că acestea sunt tăiate și subțiat, dar chiar și scump vopsea profesional nu este în măsură să păstreze culoarea ei pe părul ei pentru o lungă perioadă de timp. Keratina instrumente de ajutor prelungi această perioadă prin creșterea acesteia de la câteva săptămâni la câteva luni. În același timp, nu este necesar să se utilizeze vopsele, care includ substanțe chimice puternice. Chiar si henna naturale sau bas va dura mai mult, în cazul în câteva zile după colorare, vizita salonul sau de a folosi setul de casă pentru recuperare cheratină.
 • contraindicații mici. Este foarte dificil de a întâlni o persoană care ar avea o intoleranță individuală de cheratină. Cu folosirea corectă a acestor compoziții, riscul de a afecta sănătatea lor este neglijabil și, practic, zero, lupta pentru. În același timp, o atenție deosebită trebuie acordată componentelor concomitente, care fac parte dintr-o soluție cheratină. Ei sunt cei care pot face un stimul puternic pentru pielea capului în cazul unei cereri non-exacte.
 • Procedura Easy. Nutriție și de restaurare a părului cu o marcă de proteine ​​nu numai cosmetice profesionale lucrătorilor salon. Mijloacele adecvate pot fi ușor cumpărate într-o farmacie convențională sau magazin speciale. Cel mai adesea în pachet puteți găsi o instrucțiune pentru aplicația de urmat. Întregul proces va dura cel puțin 3-4 ore, dar este capabil să cheltuiască chiar și un adolescent.
 • Efect lung. Chiar și o procedură de recuperare a keratină este suficientă pentru ca rezultatul să se mulțumească clientului câteva luni. În același timp, compoziția însăși nu conține un număr mare de substanțe chimice agresive și nu schimbă structura părului în sine, ci doar plicuri și o umple. Desigur, în timp, spălați accidental o astfel de cochilie devine mai ușoară. Cu toate acestea, dacă respectați mai multe reguli pentru îngrijirea părului după aplicarea unui agent de keratină, rezultatul poate fi salvat pentru o perioadă de o jumătate de an.
 • Ascunde sfaturile de secvențiere. Filmul care acoperă părul după procedură este gluigă capetele divizate și secunde ale părului. Tunsoarea va arata mereu proaspata si in esential.

Minusuri

Din păcate, ca orice procedură de cosmetologie, recuperare keratina are propriile sale minusuri. Și, în unele cazuri, în special atunci când nerespectarea instrucțiunilor și selectarea necorespunzătoare a fondurilor, consecințele pot fi catastrofale.

 • Horregous. Prețul procedurii cabinei de recuperare cheratină începe de la câteva mii de ruble și se termină la câteva zeci de mii. Totul depinde de reputația cabinei în sine, eficacitatea mijloacelor si marca, concentrația de proteină hidrolizată și setul de alți factori. Un set special de produse pentru efectuarea procedurii de la domiciliu este, fără îndoială, mult mai ieftin. Cu toate acestea, eficacitatea sa poate fi de mai multe ori mai mici decât produsele cosmetice pentru păr profesionale.
 • Îngrijirea ulterioară. Pentru a nu deteriora filmul keratină și nu-l spălați, achiziționarea de departe de îngrijire bugetară și respectarea anumitor reguli de comportament este necesar. Va trebui să introducă noi obiceiuri în programul zilnic și să le urmeze cu strictețe. Dupa procedura, este în valoare de un moment să renunțe la agrafelor strânse și benzi de cauciuc, nu pentru a pune coafura cu clești fierbinți sau prinderea.
 • Pierderea volumului de prăjire. Desigur, este inofensiv pentru nici un fir de păr, nici pentru pielea capului. Cu toate acestea, imaginea în ansamblu va arăta oarecum diferit. Va trebui să ne gândim mai mult la coafuri si hair styling, precum și schimba pălăria strâns pe o batistă liberă sau o glugă, astfel încât să nu mai puternic pentru a termina parul de pe partea de sus. În plus, filmul subțire de proteine ​​pe părul ei este cel mai adesea murdar decât coafura de obicei, astfel încât trebuie să se spele capul de cel puțin 3-4 ori pe săptămână.
 • Pierderea parului. Din păcate, nu întotdeauna foliculii de par sunt capabile să reziste chiar și la greutatea obișnuită a părului. Și de recuperare a keratina face fiecare fir de păr mult mai greu, astfel încât acestea să înceapă să scadă și mai puternică.

Înainte de a recurge la procedura de laminare a proteinelor, este necesar să rezolvăm problema inițială cu pierderea părului și să întoarceți cetatea de păr.

Care se potrivește?

Cel mai adesea, se recomanda procedura de restaurare de păr keratina, în cazurile în care este necesar să se corecteze starea lor internă și, în același timp, a îmbunătăți aspectul. Indicații pentru impunerea de hidrolizat de proteine ​​servesc:

 • Cărămidă, păr uscat+
 • Elasticitatea pierdută+
 • Slăbirea de colorare frecventă sau clipuri chimice+
 • Pesked de ultraviolete+
 • răsfățată de contactul frecvent cu apa clorurată sau de mare.

În plus, un astfel de serviciu al salonilor este oferit să efectueze și ca prevenirea problemelor de mai sus. De exemplu, de ceva timp la vacanța planificată sau înainte de înscrierea claselor în piscină.

Separat, merită menționat și contraindicații că dermatologii împiedică medicii. Nu luați acest serviciu în următoarele cazuri:

 • Cand parul cade+
 • Atunci când există probleme de sănătate cap+
 • In cazul astmului+
 • Cu reacții alergice frecvente la diverse componente cosmetice+
 • Dacă există boli oncologice+
 • în timpul sarcinii sau în timpul hrănirii copilului+
 • Fetele sub vârsta de 14 ani.

Dacă există probleme serioase cu foliculii de piele și de păr, este mai întâi necesar să se elimine cauza bolii, după care va fi posibil să se angajeze în restaurarea și consolidarea părului în sine.

Vizualizări

Există doar două tipuri de îngrijire profesională de păr slăbită.

 • restaurare keratina brazilian. diferența său principal este o concentrație mai mare de formaldehidă, care permite obținerea unui efect de durată mult mai lungă. În același timp, o astfel de procedură este o mult mai ieftin.
 • american. Recuperarea părului pe tehnologia americană este mai moale care afectează țesătura, totuși are un efect mai puțin lung. În plus, o astfel de procedură are un preț foarte ridicat, deoarece costul componentelor naturale este un ordin de mărime mai mare.

Pericolul unei cantități mari de formaldehidide este că aceste substanțe toxice sunt capabile să spargă structura părului și otrăvit țesăturile.

În acest caz, în concentrații mici (nu mai mult de 2%), ei dezvăluie porii părului și permit nutrienților să pătrundă adânc în ele. Efectul inițial și din metoda braziliană și din American arată absolut la fel.

Fonduri și instrumente

Singurul lucru care va fi necesar pentru a obține recuperarea keratină de la un profesionist este să plătească pentru serviciu și să vină la salon. Cei care au decis să efectueze procedura pe cont propriu, vor trebui să achiziționeze tot ce aveți nevoie în avans. În primul rând, va fi necesar să se decidă asupra mijloacelor.

Cei care doresc să se simtă efectul de a folosi o proteină hidrolizată, pentru prima dată, poate încerca mai întâi o varietate de măști de păr care conțin keratino. Restabilesc fire deteriorate și stratificat, elasticitate și strălucire da. Desigur, efectul lor este dificil să se compare cu mijloace profesionale reale, dar chiar și astfel un mijloc gential va da o idee generală a rezultatului final al procedurii. Una dintre cele mai populare măști, care pot fi ușor achiziționate în magazine cosmetice sau comanda on-line, este „KERA Restore Tratament“ de la Indola. Prețul fluctuează în zona de 500 de ruble.

Mai amintește de salon produse de îngrijire a părului este cheratina lichid. Astfel de mijloace o va ajuta la restabilirea lipsit de viață, chiar și bucle de paie sau limpezite asemănătoare cu păpuși toroane. În același timp, o astfel de mijloace straightens și trage buclele, ceea ce le face netedă și strălucitoare. Un bun exemplu de astfel de mijloace este o Keratina „de aur“ de la Cocochoco. Prețul de o sticla de astfel de apa cheratină va fi de aproximativ 1.500 de ruble.

Există, de asemenea, seturi complete pentru auto-procesare. Compoziția lor include nu numai un borcan cu hidrolizat proteic, dar, de asemenea, un thermoactivator speciale, precum și o mască de păr și șampon. Un exemplu de astfel de set este un „ESTEL keratin“ din Estel. Pretul unui set depinde de punctul de vânzare și variază de la 1000 la 2000 de ruble.

În plus față de mijloacele pentru efectuarea unei proceduri de acasă, va fi necesar, de asemenea, o cantitate mică de instrumente:

 • Mănuși medicale de cauciuc+
 • tifon masca+
 • Ciucuri pentru aplicarea+
 • Pieptene cu dinți frecvenți+
 • Baltă+
 • Indreptarea parului fier.

Acest set este suficient să se aplice de păr.

Cum face?

În ciuda faptului că procedura de recuperare cheratină este considerat un profesionist, nu este nimic supercommunicable în comportamentul său. Principalul lucru este de a alege instrumentul potrivit și să respecte o instrucțiune simplă. Pas cu pas întregul proces arata ca acest lucru.

 • Se clătește părul cu un șampon special pentru a elimina nu numai praful obișnuit și reziduurile de styling mijloace, dar, de asemenea, pentru a degresa părul, dezvăluie solzi și discredita sale. Este mai bine să se repete procedura de două ori pentru a obține un efect mai bun.
 • cale naturală a părului uscat sau rece redus de aer de curgere a fluidului.
 • păr divizat pe fire subțiri folosind pieptene frecvente.
 • Se aplică un remediu cheratină pe păr, retrăgându din rădăcini de cel puțin 1-2 centimetri. În această etapă, atenție specială va fi necesară, după cum este necesar pentru a trata fiecare fir minuscul la aceeași cantitate de fonduri. Este important să nu facă o greșeală cu această sumă. Lipsa de cheratină face ineficiente procedura, iar excesul va face parul este prea gras și strălucitor.
 • Se usucă uscător de păr ca de obicei.
 • Din nou, du-te prin pieptenele de păr fin și împărțiți-le în șuvițe.
 • Îndreptați fiecare blocare de călcat din ceramică, care trece cel puțin 10-12 ori pe ea. Această fază va necesita, de asemenea, atenția și capacitatea de a gestiona calcatul, ca orice cameră care a apărut în cursul unui lungă perioadă de timp să rămână pe păr.

Pentru a menține efectul tratamentelor cheratină, atâta timp cât posibil, trebuie să urmeze reguli simple.

cap de spălare poate doar acele sampoane, structură care nu include sulfați și clorură de sodiu. Cel mai bine este de a cumpăra un set de instrumente cu o cantitate mică de aceeași proteină.

De asemenea, este în valoare de mai mult decât să aibă grijă de cel mai procedurii de spălare a părului. Nu este necesar pentru a trage puternic și ieftin bucle. Nu este nevoie să le freca între palme și pe cap. Mișcările trebuie să fie deși masaj, dar foarte ușor și elegant.

În cele din urmă, trebuie să protejeze părul procesat de contactul frecvent cu apă. În timpul ploaie și zăpadă umedă, aveți nevoie pentru a acoperi capul cu o glugă sau o pălărie gratuit. La baie în mare sau la piscină, trebuie să poarte o trapă specială pentru înot sau să încercați să nu ude.

Recenzii

Majoritatea cumpărătorilor de diferite keratina sau servicii de restaurare a părului de concediu de refacere a parului admirative si feedback-ul cald pe forumuri și site-uri web. Ei au observat ca buclele devin mai ascultător, umplut cu forță și sănătate. Unele marcat cresterea parului mai rapid în comparație cu starea obișnuită. Mulți plan de a introduce o procedură similară în programul lor și să mențină efectul constant.

Printre comentarii negative au găsit cele mai multe ori fonduri dezamăgit de client pentru uz casnic. Unii dintre ei nu au putut efectua în mod corespunzător procedura, alții au devenit victime ale fraudelor și au cumpărat fals în loc de costisitoare. Cu toate acestea, cele mai des revizuiri negative sunt asociate cu un preț ridicat pentru un serviciu sau un produs similar.

Avizul experților a fost, de asemenea, împărțit. Unii susțin că procedura este utilă și demonstrată de o varietate de femei. Alții cred că o astfel de procedură este dăunătoare și dă un efect extern. În același timp, aceia și alții au avertizat că, cu o selecție necorespunzătoare de fonduri și desenarea încălcării tehnologiei, există un risc pentru a face față problemei creșterii pierderii părului.

Și aceștia și alții sfătuiesc înainte de a merge la salon sau de a cumpăra cele mai ieftine bunuri pentru a se consulta cu un dermatolog specializat în problemele scalpului și părului însuși – tricholog.

Despre restaurarea părului keratin este descrisă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: