Tunsoare Domboy : Caracteristici și subtilități

Tunsoare Domboy : Caracteristici și subtilități

Lumea tunsoarelor pline de modele fermecătoare pentru fiecare gust și culoare. Multe coafuri au fost familiarizate cu mult timp, așa că nu le acordăm o atenție deosebită. Cu toate acestea, există astfel încât să fie forțați să se întoarcă și să-și facă posesorii. Astăzi vom ridica cortina peste tunsoarea „DOMBOI” – una dintre cele mai ambigue și curioase din lumea de tunsori la modă.

Ce este?

Nimeni să surprindă imagini lucioase, unde modelele se lovesc cu părul scurt. Părul scurt nu este știri, totuși, Tomba are un loc separat în lumea coafurilor.

Ce este caracteristica ei, vom vedea acum. Haideți. Tradus din cuvântul englez Tomboy înseamnă „Torvan”, „Hooligan”, „Fidget”. Pe baza unui singur nume, puteți ghici că vorbim despre o tunsoare „sub băiat”, purtând un caracter ușor rebel, îndrăzneț și curajos.

„DomBoy“ – o tunsoare unisex, realizată în principal pe parul scurt, dar versiunea de sex feminin a performanței poate fi realizată pe mediu și pe părul lung în ultimul vârf al modei.

Componentele obligatorii ale acestei tunsoare sunt:

 • Asimetria în general+
 • care se încadrează la întâmplare fire rupte+
 • În aer liber de căldură și Whiskey+
 • Un bang asimetric extins.

Hairstyle poartă o notă de neglijență artistică, precum și din cauza lipsei unor reguli precise de executare, la cererea proprietarului, poate include și zone epilate. O astfel de coafura reprezinta elementele unui contrast mai multe niveluri și are nevoie de stivuire, cu care se poate incorpora numărul nenumărat de stiluri și imagini.

De ce femeile aleg Tomba?

Cel mai adesea acest lucru este alegerea fetelor puternice, volitive și femei, dar din cauza soiurile de stabilire, coafura „Domboi“ poate fi purtat cu nuanțe romantice în imagine.

Luați în considerare motivele pentru care a ales această tunsoare special.

 • Nimic suplimentar. Par dobândește definirea formei pentru care este ușor de întreținut.
 • Coafura destul de lumina cu o selecție largă de stiluri.
 • Există o opinie că eseurile coafura de sex masculin pe cap de sex feminin, contrar logicii, sublinia feminitatea și fragilitatea.
 • Problemele de vârfurile despicate ale parului dispar. Mesa arată, păr sănătos – viu.
 • În general, ecranul este întotdeauna bine întreținute și îngrijite, precum și cu un efort minim.

Demnitatea la lotul tunsoare o. Pentru cei care au decis să schimbe stilul și lungimea părului, Tomba este o opțiune foarte interesantă.

Istoria originii

In anii 20 ai secolului trecut, primele imagini ale femeilor „bold“ cu un fel de puternic caracter de acest gen și voită a început să gliggle pe ecranele cinematografului. rochii feminine a dat modalitate de a se potrivi rezervor, și bucle blânde – tunsorile scurte „sub băiat“. Arăta ca o provocare pentru societate, o cerere de independență și libertatea femeilor de stereotipuri.

Citește mai mult  Bangs frezate: tipurile și tehnici de execuție

tunsoare Koko Chanel „Tomba“ este strâns legată, care, în plus față de legendara rochie neagră lui mai mic, a părăsit lumea la moștenire și imaginea unei femei, demonstrând curaj coafura cu elemente ale acestei tunsoare.

Care se potrivește?

„Domba”, ca aproape toate tunsurile scurte, nu sunt potrivite pentru femei. Alegerea acestei coafuri, este necesar să se ia în considerare nu numai forma unei persoane, ci și caracterul în sine, precum și caracteristicile fizice sale. Este demn de remarcat faptul că vârsta nu joacă un rol special – „Tomba” poate decora capetele atât de tineri de modă, cât și mai multă doamnelor mature.

După cum sa menționat deja, fizicul joacă un rol important: „Domboy” arată foarte bine pe femei cu o figură subțire, iar doamnele cu forme luxuriante sunt recomandate pentru a alege mai multe coafuri feminine.O astfel de tunsoare reprezintă un spectru mare de opțiuni de versiune, deci se potrivește aproape orice formă de față.

Principalul lucru este de a ridica armonios breton și eșantion.

fetele cu forme presupunem fata rotunda si pătrat va merge breton oblic și probe laterale, în combinație cu volumul rădăcină. Proprietarii unui tip de formă alungită a feței poate fi mulțumit cu o selecție mai largă de stil am discutat coafuri, singura nuanta este un bang lung competent selectat.

În orice caz, stilul perfect pentru fiecare persoană este selectată, în mod individual de master.

După cum sa menționat mai sus, este important în coafuri de alegere și caracterul proprietarului său. Aceasta coafura va completa imaginea unor personalități îndrăznețe, remarcabile, creative cu un temperament voită. În esență, aspectul unei femei este proiecția lumea ei interioară.

Alegerea o tunsoare par scurt, este important să realizăm că cea mai mare parte atenția va fi atras de fata.

O tunsoare scurta poate fi agravată de defecte, astfel încât coafuri ale Tomba trebuie să monitorizeze cu atenție starea pielii și pentru machiaj perfect.

„Domboy” – mântuire pentru acele femei care au părul subțire, rar. Datorită versatilității sale și a unei diapozitive de fire, această tunsoare creează efectul volumului și a elementelor abundente.

Putem purta adolescenți?

Tunsoarea „Domboy” a intrat în lista celor mai pline de coafuri cele mai pline de farmec pentru tineri de moda. Frumusețile angajaților tind să efectueze „experimente” cu imaginea lor. Bunctorii în spirit, cu o dorință inepuizabilă de a vă arăta, doamnele tinere găsesc în fiecare zi diferite tipuri de stabilire pentru modelul lor individual „Tomba”.

Citește mai mult  Închis părul roșu: nuanțe de actualitate și recomandări pentru colorare

Această tuns scurtă pe părul fetelor adolescente de la 13 ani și mai în vârstă creează un efect de jucători, accentuând propria imagine unică.

Dar, în această vârstă fragedă, este necesar să luăm în considerare faptul că „Domboy” nu este potrivit pentru toată lumea. După cum sa observat deja, oferind această succesiune la modă poate fetele cu caracteristici rafinate ale feței având un corp subțire. Acest lucru nu înseamnă că alte marje de ajustare sunt interzise. Desigur că nu. Am indicat doar acele cazuri în care acesta va fi garantat să arate spectaculos.

fetele mai mari pot fi completate cu o coafura elegant colorat joc.: Colorat, de topire, Selecție de fire individuale. Utilizarea crete multi-colorate pentru par – ultima noutate în rândul tinerilor.

Cuplu iubitor de tunsori „Domboy“ specific pentru a completa imaginea unic, cu diferite accesorii. În plus față de clame, bandele și jantelor, fetele încă mai place să colecteze locuri coafuri lungi în cozi originale. Elemente de ras unele zone ale capului – și tendința spontană a tinerilor avant-gardeists. Puteți simula zona occipitala, whisky sau direct o parte a capului.

Soiuri

Tunsoare are propriile lor soiuri. Ia în considerare.

Rupt clasic „DomBoy“

Această opțiune coafurile utilizarea unui aparat de ras, și se realizează prin tăiere prost. Un rol fundamental este jucat de chapelurs de frezat de înaltă calitate, pentru a obține efectul de planeitate și „Radia“. Nepăsarea și sfaturi de par haotice – munca de succes Master.

Asimetric

Această varietate coafuri ia baza unui scurt „bob“. Lungime de par nu mai mult de 15-17 cm este. Principiul de execuție cu coincide varianta precedentă, cu excepția uniformității toroanelor, care întreg capul are vedere diferite lungimi.

Nici o performanță șablon – fiecare coafura în acest stil se obține printr-o capodoperă unică.

Dar, moda, ca întotdeauna, continuă spre surprinderea. Astăzi, în plus față de descris două versiuni, există multe alte variante de tunsoare „Tomba“: acesta poate fi adăugat la ea Pickles si lungi șuvițele, fantezii cu breton, se joacă cu colorat și de a folosi diferite accesorii pentru a obține rezultatul dorit. În mod similar, se creează o imagine individuală: pentru cineva în stil retro, pentru alții – cu nuanțe romantice ale feminității.

Procedura de comandă

Deschiderea alegere pe această coafura, aveți nevoie pentru a căuta un specialist bun, care nu îi este încredințată teribil cu părul său, pentru că Tomba necesită o atenție deosebită în sine și consiliere obligatorie.

Pentru tunsori, veți avea nevoie de:

 • foarfece+
 • Scurgerea foarfecelor+
 • pieptene+
 • Clipuri+
 • Spray Hidratare Spray.
Citește mai mult  În ce culoare pentru a picta parul cu fetele cu ochi căprui?

Tehnica tunsori este pas cu pas după cum urmează.

 1. Parul este împărțit în două părți ale unei probor laterale naturale. Fiecare femeie are un individ.
 2. Zona tempororal este împărțită în linii orizontale, catena de control este preluat la vârful urechii.
 3. Hair turnat sub toronului de control cu ​​o alungire treptată la coloana vertebrală.
 4. După aceea, du-te în față. Părul este pieptănat pentru a înlocui înainte.
 5. Un fir de control este selectat cu o lungime aproximativă a bărbiei.
 6. Partea de lucru a capului (față) este împărțită în nivele orizontale. Firele sunt acoperite cu prelungirea în față, înclinându-se pe firul de control.
 7. Tăieri de căldură cu deplasare în partea din față a capului, diferența de nivel este de aproximativ 2 cm. Castelul poate fi, de asemenea, ras cu o alungire la partea de sus.
 8. Asigurați-vă că țineți o margine triunghiulară.

Opțiuni pentru stabilire

Tomba trebuie să mențină forma potrivită, ca orice tunsoare scurtă. Deci, va fi necesar să vizitați salonul cel puțin o dată în 3-4 săptămâni. La domiciliu, de asemenea, stivuirea simplă pentru o imagine zilnică sau o ocazie specială, dacă este necesar. Dar așezarea se poate face pe cont propriu. Pentru a atinge stilul dorit, veți avea nevoie de mijloace diferite: spume, mouss, geluri și lacuri. Părul scurt trebuie fixat, uneori chiar și prindere a fierului.

Stabilirea trebuie să fie capabilă să rezolve 3 goluri. Luați în considerare fiecare separat.

 1. Realizarea volumului: tunsurile scurte arată mai eficient dacă sunt completate de volum.
 2. Alocarea firelor și crearea de linii clare: pene asimetrice, lungimea jocului este o parte puternică a tunsoarei „Domboy”.
 3. Formulare subliniate: „Domboy” – o coafură unică. Folosind starea potrivită, puteți accentua demnitatea feței și puteți ascunde deficiențele.

Cu ajutorul stilului, puteți varia stiluri: retro, avangardă, clasic și altele. Merită să ne amintim că de avangarda pe care doriți să o arătați, cu atât mai multe mijloace pentru a vă stabili va trebui să utilizați.

Puteți adopta pentru dvs. următoarele opțiuni pentru stivuire.

Fiind una dintre opțiuni, puteți să vă deranjeze partea din față a capelelor și puteți repara totul cu gel și lac, creând o imagine în stil retro sau clasice.

Vă puteți piesa părul părului.

Pentru tinerii proprietari coafura „Domboy” există o oportunitate de a ridica partea lungă a părului în coadă.

Tendința originală din ultimii ani este utilizarea de cretă multi-colorată, ca o colorare originală temporară.

În cele din urmă, puteți adăuga cea mai ușoară și cea mai universală opțiune – tulburarea artistică creată de mousse.

Sfat: „Domboi” nu trebuie făcut pe părul foarte curbat.

Metode de așezare a tunsoarelor „Domboy” în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: