Tunsori uniforme: idei de performanță și tehnologii

Tunsori uniforme: idei de performanță și tehnologii

Forma tunsoarea, ideal combinat cu conturul capului, este principala condiție a coafurii selectate cu succes. Până în prezent, preferința este adesea la marje de ajustare uniforme, bine corelate cu contururile feței, înălțimea frunții, structura generală a capului.

O astfel de coafura va prefera proprietarul capului, structura care nu are defecte.

Ce este?

Tunii uniforme este un contur circular, un cap de repetare și complementar din toate părțile. Cerința principală este aceeași prelucrare a firelor din toate părțile. Fiecare dintre componentele este tăiată în general, unită pentru toate nivelurile. Unghiul de ieșire a părului important și drept. În același timp, contururile sunt coafura superbă în cercul craniului. Aici metoda „o singură parte a celuilalt”. Strandul de control – fascicul de păr tratat mai întâi.

Avantaje și dezavantaje

Schema de tunsoare similare este simplă și accesibilă tuturor începătorilor. Chiar și în cazul unor erori grave realizate prin crearea coafurii necesare, acestea sunt ușor și rapid corecte. O astfel de tunsoare este clasică, va fi întotdeauna la modă. in afara de asta, Coafura se va potrivi cu doamna de toate categoriile de varsta.

Dar uniformitatea tăierii este foarte solicitantă pentru aspectul femeilor. Găsiți o coafură potrivită pentru această tunsoare destul de dificilă: Stabilirea și îngrijirea nu vor costa fără hassle zilnică.

În același timp tunderea uniformă creează un stil strict și solide. Diversificați imaginea rezultată va fi dificil.

Cui se va potrivi?

Deoarece starea esențială a tunsoarelor uniforme – același păr care se încadrează, atunci coafura creată arată armonios, iar în același timp subliniază. O astfel de tunsoare este perfect potrivit pentru deținătorii unui triunghi sau forma feței alungită, plite unghiului contururilor, se concentreaza atentia femeilor din jurul altora pe pomeții.

Citește mai mult  Cum să faci bucle mici mici?

O astfel de metodă este utilizată atunci când părul sofisticat tăiat cu dense normală. Părul greu și gros, cu aceeași tunsoare, crește prea mult tensiunea. Pe partea din partea inferioară a buclelor, amprentele uniforme sunt efectuate în principal pentru părul îndreptat sau curl.

Buclele netede în același timp obțin o tăietură clară și stabilă, se transformă în mod înclinat în asemănarea unei pălării îngrijite.

Pe tunsoare scurtati cheeve este nivelat sub catena de control, luate de pe fața. Pentru parul mediu si lung, rola este tăiată într-o specială. Proprietarii nu sunt prea contururi ideale cap mai bine prefera alte tipuri de coafuri, deoarece tunsoare uniformă nu se va ascunde defectele craniului. Nu este recomandat să taie benzile și proprietarii unei persoane pătrate, rotunde sau ovale.

Dar tunsoare uniformă ușor poate adopta femeile cu bucle ponderate.

Pregătirea și tehnologia de execuție

După cum sa menționat deja, baza de coafuri uniforme – tunderea sub aceeași lungime. O opțiune este, de asemenea, posibil, atunci când este posibil să se alinieze lungimea părului, împingând departe de nivelul preferat de înțelegere sau lungimea dorită. Aici sunt utilizate foarfece obișnuite, cleme și calcule. bucle lungi pot fi tăiate și în mod independent, dar numai un maestru va ajuta cu parul scurt.

tunderea uniformă se realizează pe aceeași tehnică de păr de orice lungime. Așa că coafura a reușit în slavă, regulile și acțiunile de bază se reduc la următoarele.

  • Umed și toroane bine rupt tăiate de la temperatura, se deplasează treptat în jos, la partea din spate a capului și templele.
  • În frunte, de-a lungul liniei de creștere a capacului părului, dețin un fir la 1 cm lungime și se taie la lungimea preferată. Această componentă va fi baza pentru procesul de continuare. De la ea și se taie restul firelor.
  • Următoarea toronului este capturat lângă triggered. Prin aceasta se obține o scurtare omogenă a lungimii buclele în jurul perimetrului acestei zone. Păstrați unghiul de a întârzia și sufocare – 90 °.
  • La sfârșitul procesului, vom efectua potrivesc de tăiere și de a da coafura textura necesară.
  • În cazul în care cheekell necesită declanșatoare speciale, apoi atârnă în conformitate cu dorințele. Coafura va naturalețea nu pierde, frumusețe și volum. Pentru a schimba structura logo-ul, coafura necesită re-stabilire.
Citește mai mult  Shatus pe păr blond: selecție de culori și tehnici de colorare

Creând pe păr de diferite lungimi

Printre clienții cu aspect de model, o coafura uniformă ocupă un loc special în rating de tunsoare. Cel mai adesea, coafurile model combină diferite metode de coafură a părului.

Pe scurt

Verificarea, demnă de admirație, – O tunsoare uniformă a unui pachet având o formă sferică comună. Acoperind Broaste cap sunt bordurate cu un singur nivel. Îngrijirea Page Multi-Layer – Nivelul de bază este tăiat în mai scurt a ceea ce este mai sus. Blocările așteaptă în interior, părul îngroșat va fi mai ușor.

Pentru a crea opțiuni speciale Kare sau Boba Care Cut acoperă bucle – se creează o margine omogenă și limpede.

Această metodă se aplică local atunci când se creează o realizare specială a unei tunsoare pixie sau „sub băiat“.

Dacă alegeți Garson, atunci aici coafura este ajustată în funcție de absolvire sau de marcare bucle individuale. Ea va dori proprietarii de cap cu contururi perfecte, adecvate și simetrice. Garson uniforme vor prefera doamnele de comportament ascuțite, cu nevoia de a peste tot și în toate „cuiul a programului“.

Pe mediul

tunsori clasice uniforme – Păr Cares la Umerii. Formularul Culk într-o specială. Această opțiune este potrivită pentru grăbindu pentru totdeauna, imobilizat în comportamentul doamnelor, îmbrăcat clasic sau romantic.

Pe lung

Masters taie de multe ori capetele de bucle lungi, păstrând uniformitatea lor. frezare Exposeal a nivelului-cut-off adaugă coafura noutate, dă proprietarul unui stil strict și flirt lumină.

scurtarea uniformă de bucle lungi da coafura. dobândește par bine îngrijit și textura sănătoasă, iar îngrijirea este simplu și rapid. Uniforma de tundere de bucle lungi se potrivesc narutoms feminine și sofisticate de măsurare de viață.

Citește mai mult  Bangs pe două părți: Cine merge cum să facă și să pună?

Îngrijirea ulterioară

Evitați de stabilire ca o coafura admise doar pe parul scurt. Pentru a da lumina parului neglijență scurt biciuit, aplicarea mijloacelor de stabilire. bucle lungi bine ingrijite uite inițial uimitor și fără prea mult de stabilire, dar este încă nevoie – de exemplu, cea mai simplă opțiune este de a indrepta parul cu un călcarea sau închis. Ca rezultat, doar parul de lungime mijlocie este supusă ouatului obligatoriu – acestea necesită adăugarea de mai mult volum mai aproape de rădăcinile și ascultare suplimentară pe toată lungimea lor.

toroane Uniform bordurate necesită îngrijire constantă. Faptul este că bucle alungite treptat și se termină secventierea da coafura. Tunderea sfaturi se repetă în fiecare lună. Alege o coafura uniformă și sistemul său de etape va ajuta la un stilist cu experiență. Acesta se bazează pe caracteristicile concrete inerente într-o singură femeie.

Este necesar să se ia în considerare înainte de a alege o tunsoare a acestui plan pentru tine.

A se vedea clasa de master pe tunsoare de păr uniformă și mai mult.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: