Tunsorile că tinerii

Tunsorile că tinerii

Indiferent care de frontieră de vârstă este trecut, o femeie poate rămâne frumos, elegant și modern. ritmul de viață modern necesită femei mature de participare activă. o importanță uriașă în formarea unei imagini elegant este coafura. La urma urmei, o formă selectată în mod competent a tunsoarei și culoarea firelor poate crea minuni reale: pentru a ascunde deficiențele de vârstă, atrage atenția asupra avantajelor și a reseta o bună zece ani.

Particularități

Femeile la vârsta adultă trebuie mai întâi să se concentreze pe stilul lor decât de modă, dar consideră că tendințele actuale din arta coaforului este, de asemenea, necesare. Îmbunătățirea coafurilor sunt destul de diverse, cele mai multe tehnici se concentrează pe toate segmentele de vârstă. Taba nu este impusă la aproape nici o tunsoare feminină, principalul lucru este să alegeți lungimea potrivită și să ajustați firele pentru a lua în considerare caracteristicile individuale.

Tunsori capabili de întinerire diferă:

 • plasticitate, ele pot fi efectuate diferit pentru fiecare femeie+

 • Asimetrie, nu statică+

 • lungime medie și scurtă+

 • Bangs selectați corespunzător capabili să masca ridurile, oval îngust și de a ridica, de regulă, este o asimetrie, oblică, compus, sfâșie.

De la firele lungi este mai bine să refuzi, stilistii le consideră nepotriviți la vârsta adultă. Dacă doriți să arătați mai tânăr decât anii tăi, dar nu sunteți gata să schimbați drastic imaginea, faceți o alegere în favoarea lungimii medii.

De asemenea, a permis tunsori cu capete zdrențuite, lungimea căreia se termină în zona lamelor. Cu toate acestea, buclele ar trebui să fie oarecum mai scurte, în nici un caz nu merge sub umeri. O altă ocazie de a proteja lungimea este o coafură asimetrică.

Vizualizări

Trendy și tunsori elegante de sex feminin, care sunt bolnavi, diferă în lungime de toroane. Dacă aveți părul lung, opțiunile de coafură sunt mult mai mult, iar modelele scurte și medii sunt potrivite. Cele mai bune tunsori, în același timp, nu numai că atașați tinerii, dar, de asemenea, nu necesită stil complex. La urma urmei, ritmul de viata modern nu permite în fiecare zi să-și petreacă timpul în salonul de înfrumusețare.

Pe părul scurt

Pixuri

Această tunsoare pentru o lungă perioadă de timp a fost considerată tineri, dar este atât de laconic și elegant că a trecut în mod legal în categoria de întinerire. Esența acestei coafura – în crearea de volum în zona occipitală și vopsea. În același timp, zona de temple și urechi rămân pe Mobilare. În Pixie, o mulțime de spate băiat, va face prospețimea și imaginea dinamică necesară. Există mai multe variante de Pixie:

 • Smooth linii contururi plane+

 • pene strand rupti, haotic.

Un bangs poate deveni un punct culminant al pixie, este permis în orice formă și orice lungime, deci este selectată individual în funcție de tipul feței. Luxos arată complicat, breton pe diagonală.

„Capac”

Aceasta tunsoare feminin de epocă este din nou la vârf de popularitate. Denumirea pe care ea este obligată să formeze un capac, care pare să-și încadreze capul, Bang – obligatoriu. Dacă aveți o formă de față, va trebui să o refuze, deoarece va sublinia și în jurul ovalelor. Toate celelalte tipuri se vor potrivi perfect, adăugați volum, scoateți gâtul.

Citește mai mult  Șampoane pentru părul subțire: soiuri și cele mai bune mijloace

Această coafură pare ușoară în execuție, dar nu este. Liniile de tunsoare trebuie să fie netede, puteți adăuga o asimetrie ascuțită, ceea ce va face coafura modernă, mai ușoară, expresivă. O altă variație este un dublu „cap”, potrivit pentru cei care nu sunt gata să taie prea scurt.

Garson

Numele vorbește pentru sine – această coafură provine din arta de coafură masculină. Acesta se va potrivi cu orice categorie de vârstă, arată foarte bine pe doamne 50+. Dacă nu vă este frică de schimbările cardinale și sunteți gata să faceți parte cu o lungime, „Garson” – o opțiune excelentă. Este potrivit pentru fire directe, buclele de la natură și garson sunt incompatibile. Forma de coafura este clar, din părțile laterale și pe partea din spate a parului, parul va fi scurtcircuitat cât mai scurt posibil sau doar pentru scurt timp și profilate. Cel mai lung variația Garson – ușor căzut pe urechi.

Caracteristici tunsori:

 • În mod ideal, arată cu sfaturi panglică+
 • nu se potrivește campaniei, doamnelor luxuriante+
 • Nu-l aleg pentru cei a căror fața în formă seamănă cu un pătrat și un cerc+
 • Arată foarte bine în imaginea de afaceri+
 • Diferite moduri de stabilire.

Pagină

Aceasta este una dintre cele mai populare coafuri care sunt capabili de a întineri imaginea, ca scondrilor volumetrice răsucite la fata bine ascunde dezavantajele. Se arată bine în scurt și mediu toroane. adaugă perfect volumul de păr subțire. Pagina trebuie să fie efectuate cu breton, opțiunea sa canonică se va potrivi numai frumuseti clasice, dar interpretări moderne ale tunsorile vă permit să se extindă lista solicitanților.

Este suficient pentru a înlocui bang-ul direct pe o diagonală, profilat, ca imagine imediat va deveni mai ușor și aer. Puteți crea fire scurte în față alungite sau în funcție de tipul feței.

Pe lungimea mijlocie

Îngrijire

Cel mai model universal de tunsoare pentru orice varsta, care are proprietăți de întinerire. Variante ale acestei coafuri canonice foarte mult, puteți alege orice lungime, prezența sau absența breton este, de asemenea, nu este obligatorie. Kare Modern este completat de asimetrie, frezare, rupt. Cu toate acestea, opțiunea clasică este capabil de întinerire, dacă alegeți lungimea corectă și culoarea. Aceasta coafura este popular, deoarece este foarte modest în pozarea, potrivite pentru orice tip de fata si strand. În plus, Kare este perfect combinat cu diferite tehnici: Cascade, Lestenka, Bob.

Bob caracteristică caracteristic – scurtat toroane din spate și în față alungită. Bob poate fi atât scurt, cât și mediu și chiar alungit. Această versatilitate este foarte convenabilă, deoarece vă permite să alegeți lungimea optimă pentru orice tip, ascundeți dezavantajele. Stripped Strads Trage silueta, gâtul, face imaginea în sine mai tânără, mai ușoară. Variațiile care completează bob poate fi o mulțime: absolvire, tăiate ascuțit, pene, frezare, asimetrie.

Gavros

Această coafură a fost de aproape 50 de ani. În timpul apariției sale, Garson a fost foarte sfidător și, așa că numai reprezentanții tineri îndrăzneți au fost înșelați. Astăzi coafura clasică Gavrosh, cu care este ușor de resetat de mai mulți ani. Firele sunt compilate cu atenție, lungimea lor diferită distrage atenția de la schimbările legate de vârstă, accentuează ochii și sprâncenele. Această coafură prietenoasă este foarte dinamică, în ciuda lungimii medii a părului. Cel mai adesea, Gavrosh este observat că – firele de jos sunt jucate cu linia de umeri, partea de sus este redusă. Nu există practic nici un tip caruia Gavrosh nu va veni, mai ales dacă ia în considerare caracteristicile individuale ale feței și ajusta coafura. Sharp caracteristici bine toroane ascunde, alungite, în zona de templu, iar fața rotundă va extinde asimetrie.

Citește mai mult  Închis culoarea părului de cupru: cine merge și cum să obțineți?

Pe părul lung

Potrivit stilisti profesionale, dacă împlinești Kare dreptul de a alungit, atunci proprietarul său poate reseta 10 ani. Esența Kara este o fire de lungime, în linie, netedă și netede, dar modificările actuale sunt foarte diverse. Morarit si absolvire permite toroane să fie mai bine să mintă și mai ușor pentru a se potrivi. Dacă o femeie nu este pregătită să o parte cu cardinal lung, ar trebui să încercați această opțiune tunsoare special.

Frizerilor recomanda ca sunt necesare Bangs asimetrice, lung sau mediu, cu capetele zdrente. Aceasta este o modalitate foarte bună de a sublinia aspectul pentru a ascunde ridurile de pe frunte și distrage atenția de la alte defecte.

Cascadă

Aceasta tunsoare sezonul trecut a revenit la liderii printre coafuri la modă. Cascada multistrat este o modalitate foarte bună afară pentru cei care prefera fire lungi, poartă kudri sau care sunt vizibile de bucle naturale. Pentru ca cascada de a respinge persoana, este necesar să se urmeze anumite recomandări: toroane absolvent, formarea de volum în locurile potrivite. Cascada este incredibil de diversă, se poate face la lungimi diferite si arata foarte bine cu breton și fără o scară.

Așa că coafura a dat imaginea de prospețime, să renunțe la fire prea lungi, groase breton grele.

„Lestenka”

Trepte din fire, fata de încadrare, perfect ascunde modificările de vârstă și orice defecte de aspect. În plus, „Lestenka“ face un volum fir. Perfect arata pe doamne mature „Lestenka“, cu asimetrie, breton. Puteți lăsa orice lungime, cu excepția opțiunile cele mai radicale, în orice caz, Lassel a reîmprospătează feței și elimină cele de mai sus. Simplu o astfel de tunsoare este foarte simplu, puteți chiar pur și simplu asambla în coadă, dacă este necesar.

Substones selecției

Pentru a selecta competent o tunsoare si culoarea parului pentru persoanele în vârstă, este necesar să se analizeze cu atenție feței, caracteristicile sale, determina ce defecte trebuie să fie lupta, ce avantaje pentru a sublinia. În plus, un stil de viață și de stare este extrem de important pentru femeie de vârstă. Dacă toate aceste accente sunt aranjate în mod corect, nu contează după 40, 50, 60 sau 70 de ani te duci la stilist. Puteți alege o tunsoare care va fi contestată, chiar și pentru o femeie complet gri. Mai ales că îmbătrânirea naturală este o nouă tendință tendință.

Cel mai important lucru este, ceea ce nu ar trebui să se întâmple după schimbarea imaginii – deficiențele nu ar trebui să fie vizibile, vizual nu ar trebui să pară mai în vârstă decât anii tăi. Selecția de stil – o întrebare foarte gravă. Puteți alege culoarea firului și coafura într-o cabină virtuală specială, încercând pe peruci. În primul rând, determina tipul de fata:

 • oval – forma corecta in sine nu este necesară, mai ales că orice coafura este potrivit pentru el, așa că este mai bine pentru a naviga tipul de toroane+

 • cerc Este necesar să se retragă, astfel încât toate variantele de volumetrice violet, pași, diagonală breton nu scurte+
Citește mai mult  Tunsori scurte pentru fete

 • pătrat – Este mai bine să se evite tunsorile scurte, ci pentru a da preferință asimetrie și faptul că acestea se înmoaie caracteristici: Cascade, „Lestenka“, specii alungite de Kare și Bob+

 • triunghi – Aici, în prioritate netezirea colțuri, astfel încât lungimea medie și liniile moi din favorite sunt un pătrat, în cascadă, bob cu elemente de asimetrie, cu un bang rotund+

 • dreptunghi – Ar trebui să uităm despre tunsorile scurte radicale, da preferință la mai multe straturi, asimetrie, fata de înmuiere: Cap, Cascade, Kare, „Lestenka“.

Un șir separat ar trebui să se înregistreze regulile pentru alegerea o tunsoare pentru o persoană completă, deoarece una dintre principalele modificări de vârstă este de a crește în greutate. Principala sarcină în acest caz este de a ascunde rotunjime, ascunde grăsuț, prelungi silueta, face mai ușor. secrete de bază:

 • Evitați simetrie și netedă linii în orice parte: breton, eșantion+
 • Lungimea medie este soluția perfectă, deoarece o imagine de lungă greu, și un scurt pentru a deschide o bărbie masivă+
 • Bang în diagonală, asimetric corectează perfect ovale plin+
 • Marele tunsori Bob, Cascade, „Lestenka”, Kare.

Următoarele tehnici vor ajuta pentru a regla plutitoare ovale și două bărbie:

 • direcții de acțiune nu ar trebui să traverseze linia umerilor+
 • Uita de linii clare și tăieturi, da preferință la calibrare+
 • Excludeți opțiunile fixe de stabilire+
 • Soluție excelentă – încuietori moi.

Ascunderea ridurilor și pliurile nazolabiale pot fi urmate de vârfurile stilistului:

 • BANG – modalitatea perfectă de a închide fruntea veche și de a schimba atenția asupra viziunii+
 • Refuza monocrom colorație în favoarea speciilor complexe de gradient.

Cum să stivuiți?

Stylistii recomanda sa urmeze unele reguli, astfel incat sa stivuirea nu devine, ci dimpotrivă, întinerirea:

 • Uita de statica, lac pentru stabilire, coafuri netede+
 • Mobilitatea, ușurința, multipatage, multistrat este foarte redusă după an+
 • Coafuri magnifice, piepteni în vrac, linii plate plus tine zece ani+
 • da preferință catenele rupte, capete acute, dar într-o formă moderată+
 • Aruncați „elegantă”, o neglijență elegantă – lovirea ultimelor sezoane și perfect copi cu sarcina de întinerire, dar nu capul nu ar trebui să fie haos, va contribui la o disonanță inutilă+
 • Dacă alegeți tunsori alungite, pune firele de fier sau coafat+
 • Marile fire de reîntinerire efect da limpezite ale feței.

Exemple frumoase

Cele mai recente tendințe de moda declara naturalețe și simplitate. Kare dinamic ușor – o modalitate foarte bună de a sublinia eleganța și nu adăugați vârstă.

În cazul în care caracteristicile feței – corectă, puteți schimba alegerea în favoarea spectaculoase și laconică.

„Lestenka“ se descurcă perfect cu ceea ce face imaginea de expresivitate, luminozitate și de tineret. Distrage atenția de la defecte de vârstă.

Tineret pixie elegant poate crea un adevarat miracol al tineretului. Cu toate acestea, este potrivit doar pentru doamne subțiri.

La maturitate, este mai bine să dea întâietate cascada de lungime medie. El este mai mult aer, dă silueta de sofisticare.

fata completa bucle tăiate perfect, mai ales dacă nu sunteți un fan al elementelor gradate de tunsori moderne rupti.

Ușor și eleganță, simplitate și stil simplu – cele mai bune moduri de a ascunde vizual vârsta.

Cu vârfurile stylist cu privire la selectarea o tunsoare care vă va permite să se uite mai tineri, puteți ajunge să cunoască următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: