uscătoare de păr italiană: mărci și sfaturi privind alegerea

uscătoare de păr italiană: mărci și sfaturi privind alegerea

Este dificil de făcut fără un uscător de păr, nu numai aderenții modei, dar, de asemenea, cei mai mulți oameni comune. Cu toate acestea, aveți nevoie pentru a înțelege de ce uscătoare de păr italiană sunt atât de bine. Este la fel de important să se înțeleagă branduri separate, precum și să ia în considerare principalele sfaturi privind alegerea.

Particularități

În orice coafură sau salon de frumusețe, suflantele funcționează aproape la fel de intense ca foarfece și lame de ras. Și dacă vă întrebați profesioniști, ei vor răspunde cu siguranță că este de preferat să se folosească uscătoare de păr italian. Comparativ cu alte modele specializate, acestea sunt benefice pentru o serie de avantaje. Într-un fel sa întâmplat că Era plantele din Peninsula Italica pe care le-au creat și de a crea până în prezent cele mai bune constructii. Încercările de competitorii străini de a face ceva de genul asta sa dovedit a fi nepromițătoare punct de vedere economic.

Toți cei mai importanți producători mondiali achiziționeze pur și simplu produse din Italia, și apoi se colectează așa-numitele sale șurubelniță, nu vine în nici o comparație cu ansamblul original,. Dar Chiar și în patria de înaltă calitate, uscătoare de păr aloca 5 companii de top care livrează motoare electrice decente. Alte marci indică doar un ansamblu bazat pe aceste motoare în carcasele lor. Cu toate acestea, cultura de producție avansate face posibilă de a face la un nivel decent și o astfel de tehnică.

Revizuirea a producătorilor și a produselor lor

Vorbind despre cele mai bune uscătoare de păr din Italia, nu poate trece prin Timbre Parlux. Firma a fost de lucru din 1977. Cu toate acestea, în țara noastră, produsele sale au început în mod oficial să vină doar începând cu anul 2010. Întreprinderea principală este situată în apropiere de Milano. mărfurile Parlux sunt în cerere de la profesioniști și casnice obișnuite la fel (desigur, vorbim despre diferite modele).

Citește mai mult  ELECTROQUIGADI REMINGTON: Ce este și cum să le folosiți?

Alyon Light – model implicit pictat în 1 din 8 culori diferite. alimentare cu aer rece și de saturație a fluxului de ioni. Utilizatorii disponibile 4 moduri de încălzire și 2 viteze cu jet. Întinderile electric 3 m lungime. Pentru un ochi special, este ușor să-l atârne.

ADVANCE LIGHT Preferați saloane de coafură profesionale. Acest uscător de păr are 12 culori diferite. Cu fabricarea produsului și chiar și în fabricarea de containere, de mediu au fost aplicate materiale neutre. Carcasa este destul de durabil și rezistent la șocuri. În interiorul amplasat încălzitor ceramic, iar nivelul de zgomot este relativ scăzut.

I. Destul Uscător de păr GA. MA Comfort 5D Terapie cu halogen 2200 W. Acesta este un produs profesional excelent, resursa electromotoare care ajunge la 2500 de ore. Compania a fost de lucru din 1969. Împreună cu uscătoare de păr, ea produce o serie de alte dispozitive de îngrijire a părului. uscătoare de păr GA. .

MA este echipat cu sisteme de ionizare a aerului, dar compania designerii incearca sa caute in mod constant noi soluții tehnice

Produs merită o atenție Marca Elchim, existente pe piață din 1945. Aceasta companie declară, de asemenea, aplicarea constantă a ultimelor evoluții în produsele sale. Toate piesele pentru uscătoare de păr Elchim sunt realizate pe teritoriul Italiei, care oferă de înaltă calitate și siguranță. Un exemplu luminos al unui produs excelent al unei astfel de marcă poate fi considerată 3900 ionic alb 2400 W, care:

 • Echipat cu un strat deosebit de durabil+

 • se poate schimba puterea 2.2-2.4 kW+

 • are o grila frontală cu un strat ceramic+

 • Cântărește doar 0.59 kg+

 • are 4 temperaturi.

Citește mai mult  Culoarea parului Ciocolata amara: Ce arata, care este potrivit si cum sa ajunga?

Cum de a alege?

Dar cu toate avantajele echipamentului de coafură italiană, chiar și trebuie să aleagă. În cazul în care este necesar dispozitivul pentru casa, este imposibil să se confunde temperatura de putere și de încălzire. În realitate, puterea afectează doar viteza fluxului de aer. Decât este mai mare, cu atât mai mult păr este făcut. Adevărat, facturile de energie electrică vor fi, de asemenea, adecvate.

În plus, modelele foarte puternice pot tăia părul dacă sunt utilizate în mod regulat.

IMPORTANT: MULT DECÂT HERM, cu atât mai puțin puterea ar trebui să fie. Compromisul la cumpărarea unui produs pentru întreaga familie sau uscător profesionist de păr devine un model cu ajustare a rezistenței. Când este planificată să vă uscați numai capul după spălare, nu are sens să cheltuiți bani pe un set complet extins. Este nevoie de Difuzorul dacă aveți nevoie pentru a exclude deteriorarea părului, atunci când uscare și dau un volum suplimentar. Este recomandabil să se acorde prioritate modelelor cu un filtru fiind eliminat, deoarece este ușor de curățat și, prin urmare, prelungi durata de viață.

La alegerea modelelor profesionale, să acorde o atenție la:

 • Cost (buget)+

 • Tip (Style, Dispersor, Hub)+

 • mânere Comoditate+

 • Material confortabil+

 • Mass Design+

 • Lungime cablu de rețea+

 • Zgomotul la locul de muncă.

Privire de ansamblu dintre cele mai populare uscătorul de producție italiană în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: