Zgura de stabilire a parului: cum de a alege și de utilizare?

Zgura de stabilire a parului: cum de a alege și de utilizare?

Pentru a da parului forma necesară și consolidarea acesteia, utilizați un număr de diverse instrumente: spumă, spray-uri, geluri, lacuri, ceruri și altele. Fiecare dintre ele are propriul său destin. Chiar și produse similare pot diferi în mod semnificativ la compoziția, deoarece unele au componente chimice, altele, dimpotrivă, mai natural. Printre acest soi se evidențiază un instrument unic, până la foarte faimos pentru utilizarea acasă, ci mai degrabă în cercurile profesionale. Aceasta este o argilă cosmetică, dar nu ca o componentă a măștilor, ci ca un agent eficient și natural pentru styling.

Caracteristici și specii

Ca parte a unui astfel de produs a, există o argilă naturală, cu un set de substanțe benefice. Aplicarea acestuia, vă puteți întări părul și să le hrănească în plus. Dar încă principala sarcină a mijloacelor – modelarea fasciculelor și fixarea lor. Toate tipurile de fixare argila diferă unul de altul cu compoziția și proprietățile.

 • Albastru corespunde în mod optim pentru păr gras. Dintre toate soiurile, este considerat cel mai util datorită prezenței de aluminiu, calciu, siliciu și fier în ea. Sub influența sa, firele sunt eliminate, becuri de par devin mai puternice, uscate si sfaturi secante sunt hrănite. În plus, acest tip de argila contribuie la ieșirea toxinelor și ajută la eliminarea mătreții.
 • alb Varietatea de argila hidratează perfect șuvițe uscate, și, de asemenea, ajută la recuperarea buclele vopsite și încrețite chimic.
 • Verde Conceput pentru păr predispuse la grăsime. Uscarea rădăcini, ea le hidratează. După aplicarea unei astfel de argilă, nivelul de transpirație a pielii este redus semnificativ, iar matreata este eliminat.
 • gri Promovează fire bune și ajută la umezire restabilirea boabelor.
 • Roz toroane satisfăcuți. Acesta previne apariția de păr încurcat și contribuie la pieptănare lor ușoară. Ei bine, sa arătat în lupta împotriva sfaturi fragile, și previne, de asemenea, iritarea scalpului.
 • Galben În mod ideal, meciurile slăbit și de rupere de păr, eliminând structura lor deteriorate. Datorită acestui fapt, ei a lua o stralucire sanatoasa si buna textura.
 • Negru Promovează creșterea șuvițe, afecteaza in mod favorabil starea de depresiuni ale pielii și părului. De asemenea, mici rani șovăie pe piele si regleaza circulatia sangelui. Ca parte a acestui lut sunt multe minerale utile, inclusiv fier, azot și magneziu.
 • roșu afecteaza bine starea de fire grase. Îndepărtează sursele de iritare, calmează pielea și își reînnoiește oferta de vitamine și minerale nutritive.
Citește mai mult  Părul roșu: nuanțe care merg și cum să picteze păr?

  În plus față de varietatea de specii, argilă cosmetice este diferită în consistență.

  • Solid Prin densitate, este similar cu un plastilina moale, potrivit pentru utilizarea pe toate tipurile de păr scurt, chiar foarte greu și obraznic. Utilizați-l numai pe fire uscate. Un astfel de mijloc de stabilire are o fixare foarte puternică.
  • fără cuvinte atașații strălucească bucle, dar în același timp, ele arata oarecum tăcut. Aplica-l pentru fixarea, pe păr mediu și lung.
  • Powdered aplicată în formă pură, nu se amesteca cu apa. Atunci când se aplică acest tip, puteți ajusta gradul de fixare. Acesta este utilizat pe orice tip de păr, inclusiv pe obraznic, dă bucle de unele mattness. Metoda de îndepărtare – Apă caldă.

   Atunci când se utilizează argilă, puteți realiza simultan mai multe efecte:

   • volumul suplimentar+
   • fixare durabilă+
   • elasticitate și elasticitate.

   În plus, grijile de lut cosmetice pentru pielea capului și ajută să facă față condițiilor problematice de păr, care nu se poate face alte mijloace.

   Cum se aplică?

   Clay pentru păr cu alegerea potrivită va ajuta la a face bucle mai frumoase și mai luminoasă și mai effectory coafura. Înainte de a aplica, este necesar să se spele sampon cap folosind Balzam. Parul uscat complet sau lăsați ușor umed. Pe palma palma mijloacelor și se încălzește ușor, atunci nu se grăbește la cald, argila, cu mișcări îngrijite pentru a aplica pe par, simulând pozarea. Este necesar să se distribuie uniform și în strat subțire, astfel încât să nu pierde parul.

   Pentru a da o imagine sănătoasă la vârfurile de fire, argilă trebuie aplicată direct pe această parte. Un avantaj semnificativ de folosirea acestui instrument poate fi numit ca nu este absolut vizibil pe păr. Are lut și interdicțiile lor. Nu-l aplicați pentru părul greu și prea densi, cu ei nu vor face față nici un mijloc de fixare. Dacă nu vă bucurați niciodată de lut, nu trebuie să riscați și să vă așezați părul pe cont propriu, poate că nu este posibil ca așteptat.

   Citește mai mult  Estel parului Botox: Pro și Contra, instrucțiunile de aplicare

   Nu puteți utiliza prea des instrumentul, pentru a nu dăuna structurii și aspectului părului.

   Datorită manipulărilor simple, se dovedește o așezare constantă și, în același timp, părul este prevăzut cu vitamine și minerale utile. Firele vor fi voluminoase, deși arată absolut natural.

   Se întâmplă că au uitat să închidă borcanul cu lut și s-au uscat. Apare imediat întrebarea, pot să o folosesc și cum să o fac. Acest lucru se întâmplă datorită evaporării umidității de la suprafață, în special în timpul iernii. Dacă argila sa întărit, puteți scoate cu grijă stratul uscat superior și apoi nu-mi pierde calitățile. Suma necesară este bună pentru a încălzi mâinile înainte de a aplica.

   Despre cum să aplicați lut mat, a spus în următorul videoclip:

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: