Alegeți o lampă pentru oglinda

Alegeți o lampă pentru oglinda

Lumina potrivită are o importanță deosebită pentru machiaj, deci atunci când alegeți o oglindă de machiaj sau o face cu propriile mâini, trebuie să acordați suficientă atenție selecției lămpilor. În primul rând, este necesar să aflați exact ce lămpi sunt necesare pentru oglinda de îmbrăcăminte și în ce cantitate. În mod similar, este important să știți care becuri sunt mai bune în umbra strălucirii, tipul de sursă de lumină și luminozitatea.

Tipuri de lămpi

Există mai multe lacuri ale becurilor cu oglinzile de dressing. Cea mai populară viziune care utilizează cel mai adesea aceste zile este Lampa cu LED. Acestea au o serie de avantaje importante – nu se încălzește, servesc pentru o perioadă lungă de timp, la prețuri accesibile. În plus, acestea sunt vândute peste tot, astfel încât becul care a ajuns la disidență nu este o problemă.

Lămpi cu incandescență care au fost populare în trecut, acum pentru a face oglinzi de machiaj practic nu se aplică. În ciuda faptului că spectrul lor este potrivit pentru machiaj de înaltă calitate, ele evidențiază o mulțime de căldură, deci dacă stați în fața unei oglinzi cu lămpi cu incandescență, fața va transpira și face machiajul înotați.

Lămpile fluorescente sunt rareori folosite, deoarece lucrul cu ele este organele de viziune și pot provoca dureri de cap.

Puterea necesară

Puterea lămpilor este unul dintre parametrii cheie atunci când le alegeți. 3,5 W becuri și 6 wați sunt cele mai frecvente.

Lămpile șase de viață sunt în cererea de stații de dressing mari și oglinzi full-teren în care se uita la o distanță de 1-1,5 metri.

Ele sunt, de asemenea, bine potrivite pentru activitatea de make-up artist, care este situat înapoi în oglindă și are nevoie de o iluminare suficientă a feței clientului. 3.5 W becuri sunt mai des aleg sa lucreze la domiciliu și pentru oglinzi mici.

Citește mai mult  Lancome Cosmetice: Caracteristici și opinie

Cât de mult ai nevoie?

Pentru cea mai completă de iluminat, se recomandă de a plasa o lampa pe toate cele patru laturi ale oglinzii. Deci, veți primi suficient de ușor pentru machiaj uniformă, precum și orice denaturare sau umbre vor fi absente.

Puteți să ne limităm la locul becurilor în trei părți – pe părțile laterale și la partea de sus. Este convenabil dacă oglinda este atașată la masa sau se află pe masa. În astfel de cazuri, rândul de jos de lămpi va crea inconveniente, interfera cu plasarea de produse cosmetice.

Numărul de lămpi depinde în mod direct de dimensiunea oglinzii. De obicei, ne gândim la cantitatea necesară atunci când designul este făcut independent. Etapa de iluminat este becuride la 20 la 35 de centimetri, Prin urmare, măsurarea piesei dvs. de lucru pentru oglinda viitoare, puteți calcula cu ușurință numărul dorit de lămpi.

De exemplu, faceți o mică oglindă pentru o casă de 40 la 40 cm. Pe pereții laterali în această situație o se recomandă să se stabilească 3 becuri cu un decalaj de 20 cm. De asemenea, va necesita un minim de 3 lămpi pentru cureaua superioară, respectiv, Numărul total va fi de 9 bucăți. Aceeași lumină este adecvată și Pentru 40 de oglinzi cm, Numai pe laturile vor trebui să fie montate cu intervale în 30 cm.

Dacă sunteți interesat de oglindă, Înainte de care se va efectua machiajul profesional, atunci dimensiunile sale vor fi Nu mai puțin de 60 la 100 cm. Situat pe laturile acestui design by 4 lămpi la fiecare 25 cm, A Top – 3-4 becuri, Veți primi o sumă finală 11-12 bucăți, Iar rezultatul va fi iluminat uniform mansardă.

În ceea ce privește oglinzile creștere deplină pentru montarea camerei sau dulap, apoi se adaugă de obicei lumina de jos, astfel încât pentru fabricarea lor, acestea iau cel puțin 20 de becuri.

Cum de a alege?

Cumpărarea becuri cu LED-uri, trebuie mai întâi să decidă cu privire la tipul de bază. Este de dimensiuni E14 (mici) și E27 (mai mare). Pentru a nu fi confundat, înainte de cumpărare, verificați cu dimensiunea de capace pe oglinda. Apoi, trebuie să alegeți Vezi de balon, Având în vedere că transparentă la lumină mai mult direcționată și greu, și mat mai plăcut ochiului, lumina lor este mai moale.

Citește mai mult  Oriflame Cosmetice: Compoziție și descriere a produsului

După aceea trebuie să acorde o atenție Temperatura de culoare a modelelor dobândite. Această caracteristică este indicată pe ambalaj. Lămpi cu culoare caldă (2700K) dau iluminat lumina asemanator lampă cu incandescență, așa acestea creează o cameră specială în cameră, dar pentru Machiaj nu sunt adecvate, pe măsură ce distorsiona ten.

becuri cu culori neutre (în medie 4100 K) sunt cele mai comune, deoarece este cel mai confortabil de a lucra cu ei, iar tenul este natural.

Lampă la 6500 K, care au lumină rece, de asemenea, practic, nu este utilizat în fabricarea de oglinzi make-up, deoarece nu este foarte frumos de a lucra sub ele.

Există, de asemenea, lămpi cu LED-uri, care pot fi reglate de putere. Acestea sunt modele speciale care apel Dimmirum, Din moment ce ei au un variator. Schimbarea puterea lămpilor incandescente nu este în valoare de, Din moment ce acest lucru va duce la încălzirea lor puternic sau rapid curajos.

Despre ce este nevoie de becuri pentru oglinda grimer, uite în videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: