Caracteristici și caracteristică Vichy Idealia Pro ser

Caracteristici și caracteristică Vichy Idealia Pro ser

Hiperpigmentarea pe față – un fenomen neplăcut, în special pentru reprezentanții podelei frumoase. Motivele pentru care sunt diferite. Uneori este o predispoziție stabilită genetic, în alte cazuri consecințele restructurării organismului feminin după sarcină și iubirea insurmontabilă pentru a rămâne sub lumina soarelui. Dar rămâne faptul că persoana își pierde recursul. Cu toate acestea, ieșirea este – pentru a elimina această problemă, Serul Ideea Pro a fost creat din Vichy, care poate elimina petele de pigmentare.

Particularități

Acest seronic de ser are o compoziție foarte diversă, care a trecut numeroase studii clinice, dovedind că reducerea pigmentării cu 32% este un rezultat real cu o utilizare constantă.

Deși este destul de dificil de a identifica mai multe componente ale mijloacelor, înțelegerea, este posibil să se concluzioneze că există multe ingrediente cunoscute, cum ar fi glicerina, salicilice caproil și acid citric, acizi grași polinesaturați, silicon, eperoa extract de cereale, și Emulgatori masă , agenți de îngroșare, conservanți și chiar absorbanti.

Componentele principale de lucru.

 1. Ciuperci Kombuch, produse din soiuri de înaltă calitate de ceai negru și Ceylon, care este considerat un antioxidant puternic și în același timp hrănește tesatura.
 2. Unique Active Complex „DRM Bright”, care include EPERULIN ȘI PEEST, acid ascorbic. Se elimina procesele inflamatorii ale pielii, elibereaza epidermă de substanțe toxice, care au un efect de lumină albire.
 3. Diakalitis – puțini oameni care au cunoscut componente, care, conform producătorului, este capabil de nivelul de culoarea pielii, conferindu-i o vedere actualizat strălucitor.
 4. acidul Lipohydroxy este un element care poate suprima activitatea vitală a microorganismelor patogene, stimulează exfolierea celulelor moarte, pentru a îmbunătăți metabolismul, din cauza căreia are loc normalizarea producției de lipide și grăsimea pielii scade.

Avantajul ser este considerat absența esterilor para-hidroxibenzoic în ea, de fapt, care sunt conservanți, capabile să aducă prejudicii sănătății umane.

Proprietăți

Serul „Idealia Pro“ pentru o persoană care are o acțiune farmacologică diversă care vizează anumite probleme legate de apariția modificărilor de pigment.

Sarcina principală cu care se confruntă compoziția este albire. Aceasta este rezolvată prin reducerea sintezei de melanină. Această abordare este asigurată chiar și cu pictura intensivă a unor zone.

Împreună cu acest lucru, atunci când utilizați instrumentul, alte procese pozitive care îmbunătățesc tonul și structura epidermei sunt activate:

 • Consolidarea pereților vasculari+
 • Normalizează furnizarea de țesuturi cu nutrienți și oxigen+
 • Peeling scade și inflamație.

Deoarece compoziția este capabilă să pătrundă în straturile adânci ale epidermei, rezultatul unui astfel de tratament al rafturilor și este durabil. Desigur, astfel de rezultate sunt realizabile numai sub aplicația cursului.

În ciuda faptului că medicamentul conține mulți acizi, creșterea sensibilității la lumina soarelui, deoarece dioxidul de titan este inclus în lista ingredientelor.

Conform cererii producătorului, acest lucru protejează persoana de impactul negativ al mediului extern, inclusiv ultravioletul distructiv.

Rezultatele utilizării

Dacă a apărut o astfel de problemă, ca hiperpigmentare, este necesar să se angajeze în serios și chiar utilizarea unui astfel de mijloc miraculos nu poate produce transformări instantanee. Pentru a scăpa complet de pigmentarea excesivă, veți avea nevoie de cel puțin 1-2 luni de aplicații regulate.

În plus, pot fi văzute alte modificări pozitive:

 • Efectul de ridicare este notat, conturul feței arată mai strâns+
 • Porii sunt sfâșiați+
 • culoarea pielii devine mai proaspătă și netedă, și devine mai moale+
 • Smoothed și riduri.

Se pare că serul este într-adevăr afectat pozitiv pe piele, dar, bineînțeles, clarificarea are loc foarte lent.

Cum să aplicați un medicament inovator?

Există siguri Termeni de utilizare Serum Idealia Pro:

 • Este necesar să o aplicați numai după o curățare atentă a pielii de la poluare+
 • După spălare, ar trebui să fie ușor blocat de un prosop moale+
 • Correctorul este distribuit de mișcări îngrijite fără a afecta buzele și zona ochilor+
 • Aplicați nevoia de instrumente dimineața și seara.

Durata utilizării depinde de gradul de progresie a hiperpigmentării, dar primele îmbunătățiri pot fi vizibile într-o săptămână.

Se crede că nu există contraindicații cu privire la utilizarea fondurilor, deoarece este o compoziție hipoalergenică care poate fi utilizată pentru orice tip de piele și aplicată pe față chiar și cu un proces inflamator.

Judecând după recenzii reale, acest medicament are cu adevărat multe avantaje:

 • Serul are o structură ușoară, blândă, datorită căreia se absoarbe rapid și imperceptibilă pe piele+
 • Compoziția este convenabilă utilizată sub pulbere+
 • Înseamnă potrivită pentru alimente și îngrijire zilnică+
 • Medicamentul poate elimina umanitatea și iritarea mică.

Ofertele și faptul că compoziția este ecologică, sigură, potrivită pentru orice vârstă.

În ceea ce privește strălucirea, care este ca și cum ar fi atașat față de față, din păcate nu este observată, iar eficacitatea albăstării este graduală. Correctorul nu înscrie porii, dar, de asemenea, nu produce un efect mat. În general, acesta este un remediu bun, dar nu un panaceu din problema petelor de pigmentare.

Vezi mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: