Caracteristici și Prezentare generală Produse de deodorante Ops!

Caracteristici și Prezentare generală Produse de deodorante Ops!

Produsele igienice OPS! Concepute pentru persoanele cu un nivel anormal de înaltă de transpirație. În unele cazuri, această condiție este cauzată de tulburările sistemului nervos, o scădere a zahărului din sânge, tuberculoză și este considerată patologie. Cu toate acestea, hiperhidroza este adesea provocată de stres, exerciții intense și apoi vorbim despre cauzele fiziologice ale producției ridicate de sudoare.

Până în prezent, deodoranții de acțiuni lungi! Abilitatea de a ajuta pe toți cei care s-au ciocnit cu această problemă și cât de eficiente sunt și inofensive, încercați să aflați chiar acum.

Compoziţie

De fapt, mijloacele de protecție împotriva mirosul de sudoare, cu astfel de boală trebuie să aibă cel puțin parțial, compoziția de medicament, și în acest caz, dezvoltatorii german folosit într-adevăr componente farmacologice.

Mai mult decât atât, similar cu orice medicament, OPS deodorant! Conține elemente care sunt substanțe active care au o anumite efecte terapeutice.

 • Ingredient natural – alantoina (carbamidă), obținut ca rezultat al oxidării acidului uric. Această substanță hipoalergenic nu conține toxine, este capabil să întărească metabolismul, recuperarea și reînnoirea celulelor, diferă cu proprietăți conice și purificare. Componenta îmbunătățește alimentarea cu sânge a țesăturilor, este capabil de a dezinfecta pielea de microorganisme fungice, virale și bacteriene. În procesul de efecte benefice, alantoina avertizează apariția iritației, întărește efectul altor elemente ale compoziției.
 • Clorura de aluminiu – substanță anorganică obținută din caolin uscată când este expusă la carbon și clor. Sarcina sa este blocarea conductelor sudoripare, ca rezultat al cărui sudoare este ținut în interiorul pielii, nu publică un miros respingător și rămâne într-o stare uscată pentru o lungă perioadă de timp (până la câteva zile). Vom vorbi despre pericolele și beneficiile mai târziu, ca și pentru eficacitatea antiperspirant, aceasta se realizează în acest fel.
 • Un alt ingredient – hidroxietilceluloza, Pur și simplu pune, eter de celuloză (fibre, polizaharidă vegetală). O componentă naturală oarecum modificată este necesară pentru a da un deodorant o anumită consistență, ca substanță stabilizatoare asigură durabilitatea compoziției, și de asemenea, datorită formării unui strat subțire de protecție protejează pielea de reproducere a florei patogene.

Ops antiperspirante auxiliare! Conține apă purificată prin metode moderne de laborator.

Avantaje și dezavantaje

Ops! acțiune prelungită, într-un anumit sens, mântuirea pentru cei care suferă de transpirație excesivă.

Citește mai mult  Serul cosmetic: caracteristici și utilizare

Aceste fonduri sunt meritate cererii datorită multe calități pozitive, inclusiv:

 • Lipsa mirosului și a bazei de alcool+
 • Eficiența la orice nivel de transpirație+
 • Stabilizarea funcției transpirației+
 • Softeing de piele+
 • Protecție lungă pentru sudoare+
 • Ușurință în utilizare+
 • cost scăzut+
 • Abilitatea de a utiliza cu tipul sensibil al pielii.

Avantajul produselor germane este că orice procedură de apă, scăldat și înotul nu reduc eficacitatea deodorantului, în plus, instrumentul este caracterizat de economie – este consumat încet, iar un pachet este ratat timp de 6 luni.

Dezavantajul deodorantelor este prezența sărurilor de aluminiu și mulți cu frică aparțin această componentă a compoziției, dar când se expune apare doar îngustarea temporară a canalelor sudoripare, și nu sunt înfundate cu substanță. Desigur, dacă nu se aplică antiperspirantul pentru prea mult timp.

De asemenea, prezența unor contraindicații, nerespectarea dezavantajul care duce la diverse complicații neplăcute. Restricțiile se referă atunci când sunt utilizate următoarele state și Ailments:

 • o tendință de a manifesta alergii+
 • Orice boli dermatologice, inclusiv a celor care sunt semne de infecție+
 • Perioada de tonted copilului+
 • alăptarea.

Regulile de utilizare a unui agent medical și igienic prevăd utilizarea de piele uscată și curată, în absența oricărei daune care încalcă integritatea. Prin urmare, este mai bine să nu folosiți imediat un deodorant imediat după urmărirea părului – trebuie să așteptați până când tăierile mici sunt enumerate complet.

Utilizarea zilnică lungă determină astfel de efecte secundare ca tulburări digestive, insuficiență de somn, excitabilitate nervoasă crescută, cefalee, atacuri de greață. Cel mai neplăcut că consecințele se pot manifesta un an sau chiar câțiva ani.

Tipuri de produse

Ops! Oferă trei tipuri principale de produse.

 • Deodorante cu acțiune moale și delicată (spray de confort), Potrivit nu numai pentru armpituri, ci și alte părți ale corpului. Caracteristica compozițiilor este o aplicare ușoară și uniformă pe piele, lipsa de pete umede, o atenuare vizibilă a epidermei. De regulă, ele sunt făcute sub formă de spray-uri.
Citește mai mult  Soiuri și caracteristici ale clarizilor serice

 • Confort antiperspirant (confort) reprezintă mijloacele utilizate în mod tradițional pentru depresia axilară, pentru oprire și palme. Astfel de medicamente sunt foarte eficiente pentru ten normal si da rezultate bune cu hiperhidroză progresivă.

 • Compania OPS! Eliberează, de asemenea, o cremă și spray pe termen lung (confort super) pentru picioare și palme. Astfel de medicamente au în compoziția substanțelor puternice capabile să împiedice apariția mirosului repulsiv.

Trebuie amintit faptul că spray-uri eficiente sunt absolut nepotrivite pentru persoanele cu blând, predispuse la iritarea pielii, iar deodorantele mai pe termen lung in format crema sunt cele mai extinse.

Doctorii de aviz

Cu o astfel de boală, cum ar fi hiperhidroză, probabil, este încă mai bine să se consulte mai întâi cu un dermatolog. Specialist, după ce a studiat pielea pielii, va ajuta alege cel mai sigur și mai eficient medicament, având în vedere caracteristicile individuale ale pacientului său. De fapt, Poate fi respins din lecturi oficiale recomandate pentru produsele OPS! Aceasta este o umezire puternică a depresiei axilor, transpirația abundentă cu antrenamente sportive îmbunătățite, o selecție excesivă de sudoare în diferite părți ale corpului.

Desigur, este interesant să știți ce gândesc medicii despre asta. Opinii Doctori despre Deodorante Ops! Destul de contradictorie. Unii specialiști exprimă opinia că mijloacele productive chiar și cu clorură de aluminiu din compoziție și-au dovedit eficiența și au ajutat mulți oameni să se simtă mai confortabil și să scape de depresia inevitabilă în această stare. Mai ales că dezvoltarea rețetei antiperspirant este strâns legată de numeroase studii și testarea dovedirii siguranței produselor.

Alți medici nu sunt de acord cu o astfel de evaluare și cred că aluminiu în orice formă și cantități sunt periculoase pentru sănătatea umană, este capabil să ducă la complicații și eșecuri severe în sistemele vitale ale corpului. Judecățile lor în majoritatea cazurilor sunt susținute de practica medicală, în care au fost deja îndeplinite cazuri de tulburări grave datorită acumulării în țesuturile corporale unui astfel de compus nociv – clorură de aluminiu.

Citește mai mult  Cosmeticele din Asia: Revizuirea producătorilor și sortimentului

Dar principalul lucru este că majoritatea utilizatorilor nu au nevoie să folosească deloc echipament potențial de protecție și numai că trebuie să puneți nervii, să abandonați obiceiurile proaste și alimentele dăunătoare pentru a uita de o astfel de necazuri.

Despre beneficiile și utilizarea deodorant ops! Uită-te în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: