Patch-uri coreeană pentru Petitfee

Patch-uri coreeană pentru Petitfee

Petitfee – brand coreean angajat în producția de patch-uri și măști exclusiv hidrogel. Specializarea îngustă a companiei garantează produse de înaltă calitate, pentru că specialiștii nu au nevoie de „pauză“ pentru a crea mai multe produse cosmetice. Petches petitfel se aseamănă cu aripi de basm de basm translucid. Doar acest unicitate și servit ca bază pentru numele mărcii.

Particularități

Coreea Patti Petitfee – Un remediu unic expres, care permite într-o perioadă scurtă de timp pentru a pune fața feței sub ochi. Cu ajutorul lor poti scapa de urme de noapte de nesomn și starea dureroasă. O trăsătură distinctivă a Petitfee patch-uri minciuni în sistem cumulativ: utilizarea regulată Returnează tineretul pielii, prospețimea și finețea, iar aceste efecte nu dispar dacă trebuie să dor de mai multe proceduri.

Sarcina principală a patch-uri este Crearea perfectă a pielii sub ochi înainte de a aplica produse cosmetice decorative.

Vorbind cu cuvinte simple, plăcile hidrogel netezește cutele pielii, iar conservale aplicat pe partea de sus este distribuită uniform în jurul ochilor, nu cloging în zona ridurilor.

Cosmetologi și dermatologi, care sunt strâns lucrează la crearea de patch-uri Petitfee, încercați să faceți o formulă care este capabil de a lupta eductions, echimoze si riduri la un moment dat. Asta e doar concluzionând toate aceste proprietăți în plăci mici, extrem de dificil. Și mai imposibil pentru o aplicație pentru a opri legate de vârstă modificări ale pielii. Pentru conversia unei femei adulte într-o fată de 18 ani, o îngrijire complexă va fi necesară, în care unul dintre rolurile principale joaca.

Fiecare sex echitabil este caracterizat prin caracteristicile individuale ale pielii și a corpului. Din păcate, pentru a te fiecare femeie este foarte dificil, este nevoie de patch-uri pentru derma uscate, altele – pentru gras. Cu toate acestea, specialiștii de brand Petitfee gândit în prealabil o astfel de nuanță subtilă și dezvoltată întreagă gamă de patch-uri cu baza de hidrogel, din care fiecare are anumite proprietăți medicale. În mod similar, marca Petitfee a reușit să vă rugăm consumatorii lor și să le dea doua tinerete.

Indicații și contraindicații

Femeile care au decis pentru prima oară să încerce petituri, să depășească întrebările privind beneficiile și posibilele răni din acest lucru. Și pentru a risipi toate îndoielile, este suficient să vă familiarizați cu informațiile specificate de producător pe ambalaj, unde afirmă clar că patch-urile petitfel oferă pielea hidratantă.

În plus, acestea Plăcile translucide tonează zona sub ochi, elimină umflarea, elimină edemul și, de asemenea, îndepărtați cercurile întunecate. După prima aplicație devine vizibilă că pielea din jurul ochilor a devenit proaspătă, ca și cum doamna a petrecut o petrecere a timpului liber extraordinar de agitația orașului.

Contraindicarea în patch-uri petitie este doar o singură intoleranță individuală. În timpul utilizării, iritarea poate apărea pe piele. În acest caz, utilizarea plăcilor de hidrogel trebuie oprită.

Cu toate acestea, o astfel de experiență negativă nu poate servi drept refuzul de a folosi patch-uri petitfee. Cel mai probabil, atunci când cumpărarea nu a luat în considerare caracteristicile dermei, patch-urile au fost alese greșit.

Sortiment de patch-uri

Într-un moment în care specialiștii coreeni au reușit să creeze patch-uri, a existat o întrebare serioasă cu privire la materialul adecvat pentru fundația lor. În căutarea unor diferite tipuri de materie au fost testate, printre care țesătura și hidrogelul au devenit variante optime. Aceste materiale sunt folosite în prezent pentru a crea patch-uri de înaltă calitate, și fiecare are propriile sale caracteristici unice.

 • bază Fabric. Bumbacul este utilizat pentru a crea plasturi de țesut, înmuiate cu compoziție specială umplută cu substanțe active. Purtați patch-urile urmează cel puțin o oră, iar efectul ulterior este păstrat pe piele timp de 8 ore. Procedura de aplicare ar trebui să fie efectuată în seara după spălare și filmare numai dimineața. Conform principiului lipirii, plăcile de țesut seamănă cu patch-uri. Ele sunt ușor aplicate, dar foarte greu.

 • Baza de hidrogel. Coreea a fost de mult timp faimoasă pentru cultivarea fructuoasă a plantelor Amorphofallaus Cognac, din care este minat un liant special. Principala componentă a acestei substanțe este polizaharida Glucomannan. Doar el păstrează lichidul îmbogățit cu componente utile. Această bază a devenit potrivit pentru crearea de patch-uri coreene. Fibrele dietetice pentru o perioadă scurtă de timp îmbogăți derma cu impregnare utilă, datorită căruia nu există riscul de alergie.

Din aceasta rezultă că patch-urile de hidrogel trebuie aplicate doar pentru 20-30 de minute. Și procedura de eliminare nu provoacă senzații dureroase neplăcute. Cu toate acestea, producătorul petitfel și-a dat propria preferință bazată pe hidrogenă.

Până în prezent, compania a dezvoltat o mulțime de specii de patch-uri, fiecare dintre acestea având propriile sale caracteristici unice. În continuare, se propune să se familiarizeze cu cele mai populare produse ale brandului Petitfee și să învețe de proprietate.

Agave hidrogel de răcire

Excesul sau lipsa de somn, consumul unui număr mare de alimente sărate, băut abundentă poate să se manifeste pe o față de sex feminin în formă de pungi goale. Scapă de ele va ajuta la Agave răcire patch-uri hidrogel Petic de ochi. Ca parte a plăcilor din hidrogel sunt componente, cum ar fi cafeina, alge spirulină, extracte de afine, agaves, melci, perle negre, mușețel și vinete. Acestea contribuie la instantanee de răcire și hidratare. Pentru utilizarea jumătate de oră, pielea de sub ochi devine puterea necesară, calmeaza, dobândește efect de drenaj.

La fabricarea de Agave răcire hidrogel Eye Patch foloseste un hidrogel albastru blând. Plăcile sunt strâns deținute sub ochi și chiar cu mișcări ascuțite care nu aluneca. In plus, patch-uri descrise pot fi folosite pentru a netezi pliurile părții nazolabiale a feței. Uneori, ele sunt folosite pentru a scapa de riduri în pod.

Gold & Melc

Titularii de tip piele uscată se confruntă destul de des problemele apariției vânătăi ușoare sub ochi, flexibilitatea pielii, chiar și după o perioadă de odihnă completă. Pe o astfel de piele blând, mesh-uri dermal apar foarte devreme. Doar pentru astfel de femei și a fost dezvoltat de Petitfee Aur & Snail plăci de hidrogel. Limita de vârstă a acestui fond este de 18-30 de ani. Deci, tineri frumusetile este important să se înceapă grija de mine mult mai devreme decât aș dori să. În care nu uita regularitatea procedurilor.

Petitfee Gold & Melc are multe proprietati benefice. Cu ajutorul lor, se dovedește a umple lipsa de lichid în straturile superioare ale epidermei, elimina umflarea, ascunde urmele lipsei de somn, reduce Cobblers subtiri de riduri. În plus, patch-urile prezentate sunt înzestrate cu abilitățile unui consilier ușor. Cu toate acestea, principala sarcină a Petitvei Gold & Snail este de a hidrata pielea uscată în jurul ochilor.

Compoziția plăcilor nu a fost calculată pentru a scăpa de riduri. Mici aceleași dispar de la utilizarea regulată a patch-urilor și profund ușor netezită.

Black Pearl & Aur

Reprezentați patch-uri pe bază de hidrogel Potrivit pentru utilizare de către reprezentanți ai unui sex frumos sub 45 de ani. Cu ajutorul lor, fiecare doamnă va fi capabilă să scape de vânătăi și pete întunecate, să elimine semnele de umflare și umflare. Unicitatea compoziției patch-urilor de aur și aur negru este o formulă special dezvoltată, care, în plus față de funcțiile de bază, poate umezi pielea și o face mai ușoară.

În 20 de minute de utilizare, o femeie va fi capabilă să elimine urmele lipsei de somn și utilizarea cantităților excesive de fluid. Cu toate acestea, pentru a face față cu ridurile adanci pete negre Pearl & aur nu se poate. Plăcile hidrogel doar cu ochiuri mici netezi ridurile.

Premium Gold & EGF

Acest tip de patch-uri este proiectat să aibă grijă de secole. Aurul coloidal și peptide compuse din EGF Gold & EGF Premium Eye Patch promova refacerea intensivă a pielii subțire din jurul ochilor. Acțiunea acestor patch-uri începe cu primul strat de acoperire a doua. Pielea devine intinsa, netezesc ridurile, dispare pigmentare. Mai mult decât atât, Petitfee EGF Aur & EGF Premium Petic de ochi calma umflarea si scuti fata de sex feminin de la simptome de oboseală și boli.

Snug plăci fit hidrogel permite compoziția substanțelor active rapid și profund pătrund în celulele pielii. Abreviere EGF prezent în numele de patch-uri, spune despre un factor special epidermic care previne imbatranirea prematura. De asemenea, în plasturele descris există extract caviar, care este un puternic rejuvenator. A Vitaminele A, D, E și C, împreună cu proteine ​​și fosfolipide hidrata pielea, face suplu.

Gold & EGF Eye Patch spot

Plăci hidrogel sunt versatile Reprezentată. Acestea sunt concepute pentru femeile de toate vârstele. Problema principală este de patch-uri minciuni în pregătirea rapidă a unei persoane pentru aplicarea make-up. Procedura de 30 de minute va ajuta la hidratarea pielii umflatura, se scoate, netezi ridurile. Potrivit Gold & EGF Eye Patch spot utilizatorii obișnuiți, patch-uri transforma o imagine obosit de sex feminin într-un proaspăt și umplut cu aspect sănătos.

Pe lângă funcțiile de bază, asigură un mijloc luminează pielea, indeparteaza pigmentare și face o persoană un ton uniform. Cu toate acestea, femeile trebuie să înțeleagă că Patch-uri Aur & EGF Eye Patch La fața locului conceput pentru a hidrata pielea, umflatura eliminare. Dar nu contribuie la eliminarea echimoze.

COLAGENUL CO Q10 Hidrogel ESSENCE

sexe frumoase care au petrecut cea mai mare parte a nopții la petrecere, în dimineața trebuie doar să utilizați COLAGENUL Coenzima Q10 hidrogel patch-uri Essence. Formula lor unică va permite umflarea de eliminare sub pleoapa inferioară, pentru a primi pielea cu vitamine și substanțe utile, strângeți zonele de sub ochi. Doar o singură procedură va ajuta la oboseala scuti de fata de sex feminin și să facă un aspect luminos.

O serie de substanțe active în compoziția se lupta cu succes cu un exces de umiditate în piele, are efectul de ridicare. Vorbind cu cuvinte simple, reducerea echimoze apare datorita imbunatatirii circulatiei sanguine.

Instructiuni de folosire

Petitfee patch-uri de brand sunt extrem de ușor de utilizat. Unicitatea lor se afla în posibilitatea de a aplica nu numai sub ochi, dar, de asemenea, în zona interhorn, precum și în zona pliurilor nazolabiale. Înainte de a aplica patch-uri, fața trebuie să fie clătită bine și uscată. Pentru un efect mai bun, este recomandabil să se facă un masaj față.

Dacă există unele daune sau iritarea pe față, patch-urile sunt interzise categoric. Dacă pielea este caracterizată prin sensibilitate crescută, aplicați orice fel de plăci de hidrogel cu prudență.

În procesul de utilizare a senzațiilor neplăcute, este necesar să scoateți imediat patch-urile din ochi, apoi ștergeți zona de procesare a feței cu un șervețel umed și faceți un masaj ușor.

Pregătirea

Înainte de a aplica ochi petituri la ochi, este necesar să se efectueze unele manipulări cu plăcile. Pentru a începe cu, puneți fiecare plasture în mișcările de freză de palmier și struguri. Apoi, trebuie să eliminați filmul de protecție și să impuneți zona facială prelucrată. În nici un caz nu se poate neglija instrucțiunile producătorilor, în caz contrar nu va fi posibil pentru a obține efectul necesar.

Aplicație

Print patch-uri sunt necesare cu extremă precauție, astfel încât partea superioară a plăcii de hidrogel nu ajunge la 2 mm a pleoapei inferioare. Pentru a înlătura pronunțat umflături și pete întunecate sub ochi, este necesar să se lipi un plasture hidrogel aproape de colțul interior al ochiului. Pentru a ridurilor Elimină, trebuie să aplicați patch-uri exclusiv pe suprafața tratată a feței. Principalul lucru pe care atunci când este aplicat este de a întinde pielea, astfel încât nu există cute sub placa de hidrogel.

Distribuția plasturi hidrogel trebuie făcute în direcția din partea nazală în templu. Astfel, placa se va potrivi cu fermitate pe piele, care are un efect pozitiv asupra eficienței mijloacelor.

La finalul procedurii, patch-uri sunt filmate într-o direcție similară, de la nas la templu. Scapă de gelul rămas nu ar trebui să nu. Acest excedent este condus în piele cu mișcări de strângere de masaj.

Frecvența de utilizare

Utilizați patch-uri de hidrogel petitfee Nu mai mult de 2 ori pe săptămână. Nu are sens să le aplice. Accelerarea procesului de întinerire cu proceduri frecvente nu va funcționa. Cosmeologii coreeni dezvoltă formule speciale datorită treptului schimbările de piele. Producătorii înșiși în majoritatea cazurilor fac patch-uri de unică folosință. Acestea nu sunt recomandate să fie utilizate din nou, deoarece efectul plăcilor de hidrogel este proiectat pentru o singură aplicație.

Cum de a alege?

Achiziționarea de patch-uri de ochi – problema nu este ușoară. Pentru a achiziționa produsul potrivit, trebuie să fiți ghidat de unele reguli:

 • Se folosește sexul frumos cu pigmentarea predominantă pe piele Patch-uri de hialuron+
 • Farfurii Cu aur Compoziția este dezvoltat pentru fete tinere cu riduri de mimica+
 • patch-uri de colagen – opțiunea perfectă pentru a scăpa de starea proastă a pielii.

Principalul lucru în timpul utilizării este de a respecta regulile specificate de producător pe ambalaj. În cazul în care un sentiment de disconfort, cel mai bine este de a citi despre proprietățile instrumentului dobândite, greșit, probabil, patch-uri au fost alese.

Examinați recenzii

Fiecare sex echitabil este înainte de experimente pe sine și de a folosi noi produse cosmetice, de la prietenii săi clarifica cât de eficiente sunt astfel de produse. În plus față de cuvintele cunoștințele sale, mulți sunt interesați de comentarii de pe Internet. Doar pe unstashes de World Wide Web, puteți obține răspunsuri mai ample cu privire la fiecare produs al brandului Petitfee.

Mult mai multe ori există doar un feedback pozitiv, deși printre ele puteți citi și negative.

  Cu toate acestea, opiniile despre minusurile patch-uri Petitfee sunt o explicație simplă. Înainte de a aplica plăcile hidrogel sub ochi, trebuie să citiți instrucțiunile de utilizare și nu se abate de la ea. În ceea ce privește declarațiile pozitive, numărul lor imens. Fiecare femeie care a experimentat deja proprietățile minunate ale patch-uri Petitfee, recomandă ca aceste mijloace coreene la alte femei.

  Petitfee Patch-uri Prezentare video ceas.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: