Patch-uri de stradă coreeană

Patch-uri de stradă coreeană

În lumea modernă, adesea nu este timpul pentru un somn sănătos complet și, prin urmare, cercuri și pungi întunecate sub ochi – lucrul obișnuit. De asemenea, acest fenomen poate fi asociat cu probleme de vârstă. Oricare ar fi sursa cercurilor întunecate în zona ochilor, patch-urile de stradă coreeană vor ajuta la problema.

Particularități

Patch-urile nu au câștigat imediat inimile femeilor. La început, cumpărătorii tratat acest mediu cosmetice cu neîncredere, dar în timp, femeile a dat seama că aceste tencuieli mici erau asistenti indispensabile în lupta împotriva numeroaselor probleme ale pielii. În prezent, sortimentul de produse cosmetice pot să placă doamnelor de o mare varietate de patch-uri pentru a rezolva diverse probleme, Dar, patch-uri pentru ochi rămân cele mai căutate, deoarece această problemă este cel mai frecvent.

Loc special ocupă patch-uri, ca și din care o parte este prezentă extract de melc mucus. Acest ingredient neobișnuit hidratează dermă în zona ochilor, tartinabile neregularități și falduri, îmbogățește celulele pielii cu vitamine si antioxidanti.

În plus față de extractul trapa, compoziția unor astfel de instrumente pot fi completate și componente auxiliare, de exemplu, aur responsabil pentru circulația sângelui în epidermă și regenerarea celulară.

În centrul acestor autocolante pentru ochi minciuni hidrogel Gentle, Și, prin urmare, un instrument Este obișnuit să stocați în frigider pentru a mări efectul răcoritor. Potrivit cumpărătorilor, patch-urile de stradă coreeană sunt destul de bogate impregnate cu o compoziție utilă, din care vine un miros destul de plăcut.

Efectul este vizibil după o singură utilizare, pielea devine mai densă, vânătăi – mai puțin vizibile. După a cincea oară, netezirea ridurilor. De asemenea, potrivit femeilor, acest instrument se confruntă perfect cu umflarea dimineții sub ochi.

Cum de a alege?

Alegerea patch-urilor de melci pentru ochi, acordați atenție compoziției produselor. Nu vă fie frică de ingredientele adăugate, deoarece odată ce mucusul melcului din compoziție sa speriat. Astfel, tencuiele care conțin biosoloto, perle, plante marine, vin roșu, Osmanthus pot fi eficiente, extracte naturale de reprezentanți ai florei.

Căutați produse destinate unei probleme specifice. De exemplu, în cazul în care sarcina principală este de a elimina edem, atunci este mai bine să cumpere cu precizie patch-uri non-ejectiva, și nu albire, al cărui scop este de a reduce cercurile intunecate de sub ochi. De asemenea, printre sortimentul coreean pot fi găsite Hidratante, de întinerire,, ochi nutritive de regenerare.

În cazul în care este nevoie de un remediu pentru saci și se umflă, apoi uita-te pentru patch-uri de melc care conțin extracte de frunze de ginkgo biloba, cafeina, extract de castan de cal, vitaminele C, E și antioxidanți.

Aceste ingrediente vor oferi un efect de drenaj limfatic, va crește tonul capilarelor, va consolida peretele vascular. Cu această problemă, este mai bine să abandoneze tencuielile care conțin acid, glicerina, extract de perle hialuronic. Faptul este că aceste componente au un efect hidratant asupra dermei și să provoace chiar mai mare umflare.

Dacă problema principală este cercurile intunecate de sub ochi, apoi autocolante care conțin acizi din fructe, waterbutin, acid hialuronic, lamaie si extract de lemn dulce sunt potrivite. Dacă adăugați un tratament cu un masaj de lumină, efectul de autocolante cosmetice se va dubla. În cazul în care sursa de cercurile intunecate este boala varicoasă, atunci se recomandă, în plus față de patch-uri, se aplică veotonic. Nu spera într-adevăr pentru efectul tencuielilor, în cazul în care cauza întunecarea este o predispoziție ereditară.

Atunci când alegeți ochi patch-uri Atenție la producătorul. Acesta este coreeană cosmetice care conține conținutul maxim de componente naturale care interacționează bine cu substanțe care sunt conținute în pielea umană. Produsele Coreea stimuleaza pielea pentru a produce elemente nutritive care contribuie în mod independent la recuperarea celulelor si reabilitare. În plus, atunci când în curs de dezvoltare de produse, cunoștințe în domeniul medicinei de Est. A fost Coreea, care este o înălțime de patch-uri pentru ochi, și, prin urmare, cel mai bine este să cunoască tehnologiile de bază de producție.

Următorii producători coreeni merită o atenție specială:

 • Cheie secreta+
 • Petitfree+
 • Skinfood+
 • Skinlite+
 • alb Cospharm+
 • Tony Moly+
 • Shary+
 • Misoli.

Judecând după comentarii, patch-uri cu aur, cu mucus de melc si perle negre.

Cum se utilizează?

  Utilizarea eșalonată a patch-uri de stradă coreeană pentru ochi este după cum urmează:

  • Cu atenție dispersie machiaj, determină pielea feței, acordând o atenție deosebită zonei de sub ochi+
  • Atenție cu ajutorul lamei, pentru a primi câteva patch-uri din pachet+
  • Aplică autocolante cât mai aproape posibil de marginea de cereale cu un capăt ascuțit pentru pod+
  • Pentru o potrivire mai dens, lauda vârfurile degetelor de pe patch-uri aplicate+
  • Îndepărtați autocolantele după 20-30 de minute+
  • Nu spălați rămășițele esenței, lăsați-i să continue să fie absorbite în piele.

  Universitatea de patch-uri netedă pentru ochi constă și în acest sens Ei se vor potrivi aproape orice femeie. Chiar și alergiile cel mai adesea nu provoacă probleme, deoarece alergiile de pe melci apar extrem de rar. Plăcile de ochi sunt lăsate să se aplice zilnic, dar este important să se familiarizeze cu instrucțiunile din fața asta.

  Vezi mai jos.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: