Opțiuni pentru quest-uri pentru copii pe stradă

Opțiuni pentru quest-uri pentru copii pe stradă

În ultimii ani, a devenit foarte la modă la zilele de naștere aparține copiilor lui în Quest-Rummy – spații speciale echipate pentru jocuri tematice. peisaje spectaculoase, escorta muzicale si lumina, animatori profesioniști și scenarii complicate vor face orice vacanță de neuitat. Din păcate, prețul acestui divertisment începe de la 3 mii. freca. Dar acest lucru nu este un motiv de disperare – o vacanta pe care le puteți aranja propria în aer curat, va aduce emoții mai puțin pozitive și impresii bune. În acest articol, ia în considerare opțiunile pentru deținerea quest-uri pentru copii pe stradă.

Reguli de organizare

Salvați statisticile spune că copiii moderni sunt aproape 80% din timpul lor stând în camera. Este departe de a fi cel mai bun mod de a afecta sănătatea lor. De aceea este atât de important să se folosească orice oportunitate pentru a ajunge pe aer proaspăt și mutarea activă. De regulă, copiii cu mare plăcere să ia ideea de a aranja o căutare. În acest joc interesant, participanții efectuează sarcini interesante, rezolvă cifrele și puzzle-urile.

Ei depășesc obstacolele complexe și, cu ajutorul solicitărilor primite să găsească obiecte valoroase sau să atingă un alt obiectiv important.

Inițial, căutarea a fost exclusiv un joc pe calculator, dar câteva decenii în urmă a ieșit din realitate virtuală și transformat într-un joc de aventură off-line. Astfel de jocuri pot avea cele mai diferite subiecte. Ele devin o bună alternativă la televizoare, smartphone-uri, tablete și alte gadget-uri. Astfel de jocuri sunt utile pentru copii, fără excepție – ei nu numai că dezvoltă mintea și inteligența copilului, dar, de asemenea, îmbunătăți forma fizică său, forma rezistență, dexteritate întindere. În timpul jocului, băieții angajează o abilitate de căutare suplimentară. Jocul este comandat, astfel încât echipa este rafting, învață asistență reciprocă și sprijin reciproc.

Să rămânem mai multe despre caracteristicile căutărilor pentru copii și tineri în diferite momente ale anului.

Iarnă

Aventuri, organizate în aer proaspăt în timpul iernii, creează o dispoziție specială. Zăpada transformă complotul de uz casnic în pădurea de zână și casa – într-o colibă ​​magică. Vremea oferă programului de divertisment evidențiat, face studiile mai interesante.

Cu toate acestea, planificarea distracției de iarnă pentru copil, părinții săi trebuie să-și amintească următoarele reguli importante:

 • Nu se recomandă efectuarea unei căutări la temperatura aerului sub -10 grade+
 • O altă contraindicație pentru eveniment va fi vânt puternic+
 • Toți participanții căutarea trebuie să fie îmbrăcat în cald, dar, în același timp, nu la mișcările de haine + asigurați cu atenție și vă că toți participanții la distracție sunt ocupate în jocuri în mișcare, în caz contrar acestea pot îngheța+
 • păr cantarind, respirație rapidă, fata pictat – Toate acestea sunt semne ale unei tulburări de schimb de căldură în corp pentru copii, un indicator de intensitate a sarcinii excesive + atunci când apar astfel de simptome, cel mai bine este de a trimite un astfel de copil în cameră, și comuta alți copii să se relaxeze mai mult+
 • Amintiți-vă că în primul rând, căutarea trebuie să fie sigure – să explice copiilor că, în timpul jocului, este imposibil să se arunce bulgări de zăpadă în față și cap, împinge reciproc, să vină peste slide + este strict interzis să atingă limba și mâinile ude la conductele și orice alte suprafețe metalice.
Citește mai mult  Ce să dai șeful pentru Anul Nou?

  În zilele de iarnă, puteți merge împreună cu copiii dvs. în căutare de comori îngropate de pirați undeva în pădure sau în zona de țară. În ajunul Anului Nou, puteți merge la căutarea de cadouri pe care creaturile malefice răpit la bun Moș Crăciun. Aventuri pe gerul poate fi diversificat prin activitățile următoarele:

  • Bazându-se pe zăpadă cu rahat+
  • Pasajul de labirint pe piste confuze+
  • Depășirea obstacolelor de bandă+
  • Excavarea tuneluri+
  • snowfall exact în țintă.

  Vară

  În sezonul cald, este practic imposibil de a transmite în flux la domiciliu, motiv pentru care mulți oameni călătoresc în jurul cu debutul verii – care se afla la cabana, care este pe un bar tur care se află în tabără. lumina zilei și de lungă vreme caldă a crea condiții ideale pentru quest-uri. Fetele vor, probabil, la fel ca testele cu ghicitori, concursuri culinare, dressing și butoane de dans.

  Băieți va fi fericit pentru a salva planeta, uita-te pentru probe și să conducă echipa în căutare de comori.

  Cu toate acestea, vremea caldă este în pericol. Deci, nu ar trebui să dețină joc în cazul în care temperatura aerului a depășit marca de +30 de grade – în caz contrar riști să o lovitură de căldură. Rețineți că soarele este cel mai activ de la 11 la 16 ore, așa că încercați să dețină o căutare dimineața sau mai aproape de seara. Toți participanții la eveniment trebuie să fie îmbrăcat în vreme, este obligatoriu să aibă o frizură. În timpul jocului, trebuie să aveți apă de băut cu tine, astfel încât corpul copilului nu suferă de deshidratare.

  Important! Ar trebui să explice în prealabil copiilor că animalele și insectele nu pot fi atinse în timpul căutării pentru sfaturi, precum și încercați boabe necunoscute.

  Este strict interzis să intre în orice obiecte periculoase, dacă desișuri de pădure, structuri abandonate sau construcții. Nu țineți jocuri lângă apă.

  subiecte Idei

  Subiecții căutării pot fi cele mai diferite, respectiv, sunt diferite și locații. Deci, puteți aranja o vacanță mică în curtea mea sau a aranja un oraș Quest-tijă. Cel mai ușor pe stradă pentru a pune în aplicare una dintre mai multe idei.

  Minecraft

  Aceasta este una dintre cele mai populare cu distracție moderne pentru copii. Este un joc pe calculator, dintre care personajul principal trăiește într-un univers special compus din blocuri și cuburi. În această lume, player-ul produce elemente utile, construieste case și chiar orașe, găsi o armă, bucătari poțiuni și se ascunde de monștri noapte. Pentru fiecare baieti de lucru a efectuat corect primi un element de carte.

  Sarcina lor – pentru a găsi toate fragmentele și citiți cuvântul cod. Aceasta este că va indica locul unde sunt ascunse comori.

  Cele mai multe teste interesante vor fi următoarele:

  • Decoratiuni si puzzle-uri+
  • Depășirea obstacolelor de bandă+
  • Erecting mare turn de cuburi.

  Sfaturile pot fi ascunse în baloane cu pipete și cozile trase pe ele. Băieții vor exploda cu plăcere pentru a descoperi un fragment de hartă. Membrii evenimentului vor fi bucuroși să lupte cu Dragonul Ender. Pentru a face acest lucru, trebuie să trageți un ticălos pe hârtie și să atacați hârtia.

  Citește mai mult  Cum să sărbătorim ziua de naștere a unui copil?

  Fort Boyard

  Această căutare sa bazat pe un spectacol fascinant de televiziune, a cărui acțiune se desfășoară într-o cetate veche lângă țărmurile Franței. Ea ascunde comorile indispensabile. Pentru a le obține, jucătorii vor trebui să treacă printr-o mulțime de teste complexe pentru un timp foarte scurt. Ideile de testare sunt ușor de implementat, și anume:

  • Tăiați gâtul sticlei din plastic și puneți cheia de pe fundul flotorului de spumă + playerul trebuie să toarnă atât de multă apă într-un minut la lingură, astfel încât plutitorul să poată pluti la nivelul unde poate fi înmânat+
  • Puneți băncile metalice pe bancă și ascundeți cheia într-unul dintre ele + pentru a obține un trofeu, băieții vor trebui să bată toate băncile într-un timp scurt.

  Fort Boyard de neconceput fără un vagon înțelept. Lăsați-l să ceară participanților la căutare o ghicitoare interesantă, de exemplu: „Ce putem vedea cu ochii închiși?”.

   Participantul care a răspuns corect va primi o altă cheie. Toate solicitările primite în timpul jocului ar trebui să indice locul unde este ascunsă comoara. De exemplu, cheile „Student”, „manual”, „lecție”, „Parta” indică locul în care culparea celebrării face lecții.

   jocuri Olimpice

   Tsar ifit a trăit în Grecia antică. Nu se poate uita la suferința poporului tău, el a decis să vină cu o cale de a opri războaiele, să oprească jaful și violența. Acesta este modul în care a provenit tradiția Jocurilor Olimpice. Cu această legendă, puteți începe o căutare educațională și sportivă pentru copii. Într-un astfel de joc, participanții vor trebui să demonstreze nu numai logica si eruditie, dar, de asemenea, pentru a arăta activitatea fizică.

   În cazul în care numărul de participanți permite, este mai bine pentru a le sparge în două echipe – va crește strălucirea pasiunilor și va face evenimentul chiar mai interesant.

   Jocurile Olimpice sunt de neconceput fără torță, el este undeva ascuns în colțurile labirintului și este păzită de un minotaur feroce. Doar unul care mai mult de mai mult și mai repede toate testele și sarcinile vor avea dreptul de a transporta foc. Pentru această căutare, aveți nevoie pentru a alege competiții sportive, montate de certificate istorice, rebuy-uri, ghicitori și concursuri. In curte se pot organiza un bar de obstacole. Bătălia de meduze arată Gorgon neobișnuit – pentru aceasta, jucătorul va trebui să intre în imaginea unei ființe mitice, înapoi în picioare să-l și caută numai în oglindă.

   Întrebări pentru chestionare pot avea un grad diferit de complexitate. De exemplu, care aprinde focul olimpic, care a fost interzis să participe la concursuri din Grecia antică, ceea ce este un maraton și așa mai departe. Ca o referință istorică, vă pot spune că băieții înainte de câștigători au fost venerați ca eroi naționali. În onoarea lor, au existat laudations de ODY, au pus monumente în timpul vieții lor.

   Și vă pot spune, de asemenea, băieții că inelele olimpice împletesc inițial simbolizează prietenia popoarelor de pe toate continentele.

   PDD

   Cele mai mici participanți la vacanță nu vor rămâne indiferenți față de căutarea pentru cunoașterea regulilor de drum. Începe aventura cu raportul pe care huliganii au furat o lumină de trafic și numai participanții de vacanță vor fi în măsură să aducă ordine pe drum. În procesul de astfel de mers pe jos o, copiii vor face cunoștință cu semnele rutiere și regulile principale de trafic. Nu uita despre jocurile active, – Racing pe scuter și care rulează cu depășirea obstacolelor va fi 100 în subiect de căutare.

   Citește mai mult  Cadouri de top pentru noul an

   Etapele de preparare

   Pentru orice căutare aveți nevoie pentru a pregăti cu atenție. Pentru început, să examineze cu atenție temele și sarcinile de lucru corespunzătoare, ținând seama de interesele și vârsta participanților. Cel mai adesea folosesc mai multe teste.

   • Incanking cu cerneală. Toată lumea știe că textul scris de lapte se manifestă după foaia de hârtie peste foc viermilor sau conduce fierul de călcat. criptare oglindă – în acest caz, puteți citi în scris prin oglindă.
   • Enciphen. Codul de text poate fi criptat cu emoticon-uri, și pot folosi caractere. În acest din urmă caz, participanții vor trebui să găsească un decodor.
   • sarcini grafice. Băieții un sfat tras, este necesar să se stabilească în ea, în care locul este ascuns următoarea sarcină.
   • sarcini logice. De obicei, jucătorii sunt date mai multe imagini sau obiecte, acestea ar trebui să cred că acestea sunt unite. Jocul ofera vizavi de copii pentru a afla mai multe de prisos – rezolvat-o, băieții vor înțelege, în ce direcție pentru a merge mai departe.
   • misiuni de căutare. În acest caz, iubitorii de prepeliță va trebui să meargă tot site-ul și sfaturi de colectare ascunse.
   • Ei bine, clasic de divertisment – rebusuri și ghicitori.

    Pregătirea jocului pentru copii este foarte important pentru sarcini inteligente alternative cu sport și divertisment.

    Un fel de entuziasm în joc aduce mai multe concursuri.

    • Pautinc. Cablul este rănit între stâlpi sau copaci, astfel încât băieții trebuiau să încerce înainte de a ajunge cheia prețuite.
    • Labirint. În acest caz, trebuie să atragă în avans pe asfalt labirint de creioane colorate, pentru a alege un copil și cravată ochii mei. Esența de divertisment este că restul băieților cu cuvintele „conduse“ el pe drumul cel bun. În același timp, el nu ar trebui să interceptat pe linia labirintului – în cazul în care acest lucru sa întâmplat, jocul începe prima.
    • Popitories. Puteți picura un recipient din plastic, în care este plasat paste spirală. Băieții vor trebui să ia în considerare-le pe toate pentru că nota cu prompterul doar într-unul dintre ele.
    • O mulțime de interes este o fotografie octot. Pentru a face acest lucru, va trebui să ia o imagine a naturii în natură în avans, în cazul în care sunt ascunse solicitările, oferta participanților fragmentele lor. Dacă vă petreceți căutarea strada pentru copii, este mai bine pentru a imprima fotografii și a ascunde în locuri countersight. Adolescenții vor avea, probabil, sufletul opțiunii atunci când imaginile sunt trimise pentru a le pe un smartphone.

    Cum de a organiza căutarea de detectiv pentru copii, uite în videoclip.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: