Cosmetica Librederm: Caracteristici, linia de produse, reguli de alegere

Cosmetica Librederm: Caracteristici, linia de produse, reguli de alegere

Librederm Cosmetics utilizează în ultimii ani printre compatrioții noștri. Comentariile clienților despre produsele de marcă, în cea mai mare parte pozitivă, acestea sunt adesea impulsive, bazate pe prima impresie. Pentru a evalua în mod obiectiv eficacitatea cosmeticelor libredermului, merită familiarizată cu opinia specialiștilor cu privire la compoziția seriei propuse, avantajele și dezavantajele produselor.

Despre producator

Reprezentanții sexului fin în majoritatea cazurilor preferă cosmeticele importate, dar are un preț destul de ridicat, deoarece nu fiecare femeie este disponibilă. Acesta este motivul pentru care mulți acordă atenție cosmeticelor producătorilor interni. Printre ei Un loc aparte este ocupat de marca Librederm, ale căror produse combină evoluțiile tehnologice ale celor două industrii – medicina si cosmetologie.

Toate produsele Cosmeceum ale acestui brand este complet producția rusă, care este exact ceea ce face ca costul produsului să fie disponibil compatrioților noștri. Pentru a populariza marca, stelele de film și de afaceri au fost invitate, care au îmbunătățit doar interesul față de brand.

Fondurile librederm sunt implementate numai în farmacii.

Avantaje și dezavantaje

Cosmeticele de marcă librederm a apărut pe piața noastră relativ recent, totuși a reușit deja să-și cucerească fanii. Multe femei cu surpriză descoperite pentru ei înșiși Producătorul este firma rusă. Un punct plăcut poate fi, de asemenea, considerat că majoritatea covârșitoare a produselor cosmetice sunt produse în conformitate cu precizie cu GOST-urile, iar un design de ambalare luminos și elegant este un bonus plăcut.

Toate produsele sunt cel mai probabil pentru cosmeceutice. Voi explica diferența de produsele cosmetice tradiționale de exemplu. Cosmetica obișnuită este concepută pentru a umple pielea elementelor lipsă, permit, acid hialuronic, colagen și elastină. Librederm, spre deosebire de ele, stimulează producerea acestor componente necesare de către celule.

Libredermul se potrivește cu reprezentanți ai sexului slab de orice vârstă și vă permite să luptați cu o gamă largă de probleme de aspect.

Dintre aceste avantaje, pot fi distinse mai mulți factori.

 • Toate produsele sunt ecologice și hipoalergenne.
 • Eficiența ridicată a compozițiilor se datorează unei selecții aprofundate de ingrediente. Toate componentele sunt măsurate în proporțiile exacte necesare pentru a obține un efect, în același timp, nu face rău.
 • Compania lucrează strâns cu laboratoarele de cercetare ale țărilor europene, datorită cărora experții întreprinderii pot urmări realizările în domeniul produselor farmaceutice si cosmetologie, introducerea acestora într-un ciclu tehnologic.

Cu toate acestea, nu toate opiniile sunt atât de entuziaști – multe femei susțin că produsele achiziționate nu justifică așteptările.

Dacă vorbim despre costul librederm – este cu siguranță cosmetice nu este un buget, în același timp, și elita nu-l suna la nici un cost, nici în compoziția.

Trebuie remarcat faptul că Unii experți au pus la îndoială eficiența produselor de marcă. Ei susțin că produsele în cele mai multe cazuri se bazează pe efectul de înlocuire. Deci, umidificarea profundă, care este de obicei furnizate de Haluron, nu apare în practică – femeile pot observa un anumit efect, dar se realizează datorită silicon prezentate în compoziție în cantități mari. Toate componentele care ar trebui să joace rolul de bază, în produsele cosmetice sunt prezentate doar nominal – acest lucru este demonstrat de menționarea lor la sfârșitul listei de ingrediente utilizate.

Compoziţie

cosmetice Librederm conține vitamine și minerale utile. În funcție de serie, colagen, celule, uleiuri nutritive, elastină și acid hialuronic pot fi incluși în compoziția produselor cosmetice stem. Orice linie de produse cosmetice include, de asemenea:

 • sare a acidului poliacrilic de sodiu – această componentă în microstrosis reduce salinitatea pielii si are un efect pronunțat mătuire+
 • Dimeticonei – normalizeaza activitatea glandelor sebacee+
 • Zetajil Octanate – contribuie la netezirea straturilor superioare ale epidermei.

Toate dozele sunt selectate foarte atent, motiv pentru care Librederm poate fi recomandat pentru utilizarea de zi cu zi.

reguli populare

Avantajul incontestabil al tuturor produselor cosmetice Librederm este, care le permit să acopere toate aspectele principale ale îngrijire a pielii de zi cu zi, și anume:

 • Creme sunt create pentru față, precum și măști și serurile+
 • Pentru buze, consumatorii sunt oferite balsamuri, uleiuri de îngrijire, precum rujurile igienice și luminițe care conțin vitamine, acid hialuronic și aminoacizi+
 • Pentru mâini, compania oferă un set de întinerire și nutrienți creme, care sunt recomandate pentru a completa ser de albire pete pigmentare+
 • Pentru corpul vă poate recomanda cele mai diverse geluri, care combină efectele de igienă și de întinerire+
 • Picior poate fi recomandată o compoziție de înmuiere care protejează pielea de tocuri din holopal si bataturile+
 • Colectia de sampoane si balsamuri nutritive îmbunătățește semnificativ starea părului și a scalpului.
Citește mai mult  Alegem o oglindă de machiaj evidențiată

Anti-îmbătrânire serie

Cele mai populare cu femeile se bucură seria anti-îmbătrânire Mezolux. În conformitate cu descrierile producătorului, lăsând cosmetice pentru femei mature ale acestui brand conține colagen și peptide.

Colagenul este o proteină structurală a pielii care este responsabilă pentru elasticitate și elasticitate. Dacă comparați pielea cu o saltea, atunci colagenul va efectua rolul izvoarelor sale, când fibra de colagen este distrusă, sala este formată – la fel cum apar riduri. Colagenul ca parte a cremelor este destinat să pătrundă pe cele mai adânci straturi ale pielii și să restaureze cele distruse.

Peptidele, printre care locul onorabil ocupă coenzima Q10, sunt relaxante musculare care acționează prin analogie cu Botox. Astfel de produse cosmetice ar trebui să fie utilizat pentru o lungă perioadă de timp, astfel încât efectul este acumulativ. Cu expunerea îndelungată la riduri adânci netezite, iar ovalul fețelor sunt strânse vizibil.

cosmetice pentru femei în vârstă de peste 45 de ani anti-îmbătrânire sunt create ținând cont de toate caracteristicile hormonale ale organismului feminin după debutul menopauzei. La această vârstă, de îngrijire a pielii este complicată: cele mai bune femei vor potrivi cu ritualuri de mai multe trepte cosmetice. Este recomandabil să se utilizeze un complex de medicamente, constând din ser, loțiune, ulei și smântână

line Hyalurone

.Când se folosește seria de hidratare Librederm Femeile sărbători:

 • Lipsa de arome și coloranți+
 • Textura Lumina care oferă compoziția de absorbție rapidă+
 • aroma Gentle+
 • sentiment lung de umidificator după utilizare+
 • Eliminarea șanselor cauzate de uscăciune.

În același timp, utilizatorii observat că, odată cu utilizarea îndelungată a liniei de preparate pori sunt înfundate, și începe inflamație. Unele femei au descoperit efectul de dependenta, deoarece timpul de peste, hidratare nu devine atât de pronunțată.

Experții au găsit o explicație pentru comentarii negative. Faptul este că scopul principal al acidului hialuronic este umidificarea intensivă a pielii și fibroblaste de stimulare responsabil pentru alocarea activă a colagenului propriu. Cu toate acestea, în medicamentele cosmetice propuse, este rar pentru a satisface o proteină, similară cu aceea este produs de organismul uman – molecule Hyalurone sunt prea mari pentru a pătrunde prin porii. În cazul în care o astfel de substanță este inclusă o în compoziția produselor cosmetice, ea pur și simplu va cădea sub forma unui film pe suprafața epidermei.

Acesta este motivul pentru care producătorii recurg la tehnici de scindare artificială. Ca urmare a acestei prelucrări a moleculei, substanța este obținută prea mică – este periculoasă, deoarece pot provoca oprimarea fibroplastilor. Tehnologia de obținere a moleculelor optime de acid hialuronic este caracterizată de costuri destul de ridicate și având în vedere prețul relativ scăzut al compozițiilor libredermului, se poate presupune că nu include componente cu adevărat eficiente.

Colecția de colagen

Când se folosește linia de colagen, femeile indică astfel de avantaje ale compozițiilor ca:

 • Nu există componente dăunătoare în structura+
 • miros placut+
 • Pe senzațiile tactile în primele câteva ore după aplicarea pielii devine puțin mai strânsă+
 • Crema se absoarbe rapid, fără a lăsa senzații neplăcute+
 • Cu utilizare regulată șanse minore.
Citește mai mult  Caracteristici și normele de aplicare ser Laura

În corectitudine, trebuie precizat că acest efect este, în cele mai multe cazuri temporare. Multe recenzii indică absența unui rezultat pronunțat declarat de producător. Femeile remarcă faptul că, după câteva săptămâni după aplicarea regulată pe piele, porii au început să fie înfundați, produce inflamație, medicamentele sunt slab coping cu hidratarea cumshots, adesea pe piele există un sentiment de măcinare și uscare.

Experții indică faptul că, pentru a atinge efectul recomandat, concentrația de colagen ar trebui să fie de aproximativ 2% și luând în considerare acest lucru Producătorul libredermului nu indică procentajul componentei – de a trage concluzii cu privire la eficiența utilizării medicamentului destul de dificilă. Cosmetologii occidentali sugerează că efectul cosmetic al seriei de colagen se datorează prezenței în compoziția uleiului de ricin – astfel, atunci când se utilizează medicamente, pielea se înmoaie, umezită și se hrănește, dar nu merită să aștepți efectul terapeutic.

Seracin

Pentru fete cu pielea problemă, Librederm produce o linie de preparate „Serangess“. Creme și măști de poluare a pielii serie elimina și a reduce Sebam. Formarea de acnee pe piele se datorează acțiunii microorganismelor patogene. Pentru a scăpa de ele, este nevoie de un atom de sulf, care este prezent în produsele cosmetice Librederm.

reliefează de zinc ca o componentă suplimentară – se descurcă cu inflamații locale, dă fata o nuanta neteda.

Celule stem

Componenta destul de original, se bazează pe baza creării uneia dintre cele mai populare serii LibrederM – celule stem de struguri. in orice caz, comentarii profil despre această substanță sunt destul de sceptici. Pentru a înțelege atitudinea negativă a experților, trebuie mai întâi să rămână pe teoria problemei. Celulele stem sunt considerate, în esență, de maternitate, astfel încât acestea să poată fi încorporate absolut în orice organism viu – această proprietate este utilizat pe scară largă în medicină și cosmetologie. Cu toate acestea, acest subiect se află în prezent doar în stadiul de dezvoltare și de experiment, prin urmare, medicamentele cosmetice pe baza de celule stem cu eficacitate dovedită nu există. Vorbind despre ineficacitatea seriei, experții conduc mai multe argumente.

Celulele stem, într-adevăr, pentru a îmbunătăți starea pielii, dar numai în cazul în care acestea sunt în viață. Ei au nevoie de substanțe nutritive și de oxigen, în plus, este important să se respecte regimul de temperatură, umiditate și menținerea unor alți parametri ai mediului extern. În creme și alte compoziții cosmetice, aceste condiții nu sunt îndeplinite, ceea ce înseamnă că celulele stem pur și simplu inutil.

Cosmeticele Librederm utilizează celule stem de plante, și aceasta înseamnă că, chiar dacă observă teoretic toate condițiile de mai sus, ei nu vor aduce beneficii. Faptul este că din materialul strugurilor poate crește doar o plantă sau un anumit fragmente individuale – fără interacțiune cu epiderma, în plus față de superficială, nu va intra.

Astfel, componentele cremei au un efect benefic asupra stării pielii, dar nu merită așteptat regenerarea lor armată.

Vitaminele AEVIT

Având în vedere beneficiile fără îndoială că vitaminele au, nu este surprinzător faptul că conducătorul este foarte popular. Femeile sărbătoresc astfel de avantaje ca:

 • O îngrijire bună în sezonul rece+
 • Lipsa de coloranți și parfumuri.

În același timp, sentimentul de moisturgenicity a pielii poartă un efect pe termen scurt. În plus, experții indică faptul că această cremă nu poate fi numit nutritive, mai degrabă este un antioxidant ușor. Și având în vedere că vitaminele A și E din lista de componente sunt la sfârșitul listei, iar concentrația lor nu este specificat, nu este posibil să vorbim despre gravitatea efectului.

Îngrijirea părului

cosmetice Librederm poartă nu numai pentru pielea corpului și feței – în aproape orice colecție există fonduri destinate îmbunătățirii calității și starea părului. Este cunoscut faptul că părul uman este compus 80% din proteine ​​cheratină, și conduce sale deficiență faptul că tija de păr este subțiat, ea devine mai slabă și teren. Șampoane de marcă cu keratina îmbunătăți semnificativ starea părului: atât părul și pielea capului este bine curățată, dar buclele nu pierde.

Citește mai mult  Cum să utilizați deodorant?

Panthenolul este folosit ca o componentă suplimentară de transport, care înmoaie și calmează pielea scalpului.

Potrivit recenziilor, detergenții libredermi fac ca principalele probleme de păr 100%, își curăță perfect capul și pot elimina procesele inflamatorii, dar nu dau volum.

Pentru copii

Toată lumea știe că pielea copiilor de până la 3 ani este mult mai subțire decât adultul, nu a dezvoltat încă mecanisme de securitate de bază. De aceea copiii sunt necesari corecte, de îngrijire specială. Colecția BabyDerm Baby este proiectată special pentru hidratarea, curățarea moale, protecția și masajul copiilor încă din prima zi a vieții lor. Compoziția uleiurilor și a cremelor include extract de bumbac, care asigură îngrijirea atentă a pielii și ajută la întărirea barierelor sale de protecție.

Toate produsele sunt complet hipoalergene, ceea ce asigură siguranța sa mare pentru copii.

Mijloacele din seria copiilor nu conțin Peg, Sles, SLS, nu există ftalați, parabeni, precum și siliconi, parfumuri și orice coloranți.

Ingrijirea unghiilor

Fetele moderne acordă o atenție deosebită aspectului lor, motiv pentru care manichiura a devenit un atribut indispensabil al imaginii unei femei elegante și bine îngrijite. Shellac și de extensie a face forma mai elegant, dar în același timp, rănește placa de unghii. Pentru ao restabili, unghiile vor avea nevoie de uleiuri și lacuri speciale. Aceste medicamente sunt reprezentate pe scară largă în linia de fonduri librederm – Ele restaurează placa, ascundeți galbenul și netezi vizual toate neregulile de pe unghii. Preparatele sunt făcute fără utilizarea formaldehidă și toluen.

Reguli de alegere

Este foarte important să selectați produse cosmetice terapeutice în conformitate cu vârsta.

Asa de, De la 15 la 20 de ani fete se confruntă adesea cu probleme asociate cu schimbările hormonale ale corpului. În special, acestea apar adesea acnee și erupții cutanate. Desigur, în timp, ei trec de la sine, ci cu ajutorul fondurilor Librederm, puteți reduce semnificativ numărul acestora. Ofertele Cosmeseceticism o varietate de loțiuni și tonice, fără conținutul de alcool – acestea permit curatarea pielii, normaliza procesele metabolice, a scăpa de inflamație și verde.

Dupa 25 de ani, erupții cutanate adolescente rămân în trecutul îndepărtat, iar primele riduri încă nu apar. Acesta este motivul pentru care în produsele cosmetice destinate Pentru doamnele din grupul de vârstă de 25-35 ani, principalul obiectiv al Librederm face prevenirea schimbărilor legate de vârstă timpurie. Baza complexelor sunt hidratante componente, precum vitaminele E și C.

Dupa 30 de ani deja încep să devină și primele semne de ofilire. Pentru a încetini procesele de îmbătrânire din linia Librederm sortiment prezentat produsele cosmetice cu colagen si peptide.

Femei cu vârsta cuprinsă între 45-50 de ani Nu există produse cosmetice vă va ajuta la tineret întoarcere, dar să suspende schimbările fiziologice produse cosmetice sunt destul de reale.

În linia de fonduri 55+ Brandul oferă produse concepute pentru a schimba fundalul hormonal. Ingredientele active ale produselor cosmetice anti-îmbătrânire nu sunt doar saturate cu elastină și colagen, ci contribuie, de asemenea, la producerea acestor proteine ​​în mod natural.

Examinați recenzii

    Analizând recenzii rămase despre profesioniștii din Cosmetics Librederm și cumpărători obișnuiți, se poate spune că opiniile despre cele mai ambigue medicamente. Experții nu contestă eficacitatea procedurii, dar este evident că este imposibil să se realizeze transformări cardinale cu ajutorul drogurilor din acest brand. Mijloacele sunt sigure, hipoalergenice, ei înmoaie pielea, făcând un fel de bine mai bine.

    Dar concentrația ingredientelor active este minimă. Cel mai probabil, veți obține în continuare un anumit efect, dar pentru ao salva, va trebui să cumpere produse cosmetice. Și dacă refuzați să o utilizați, veți reveni în curând probleme cu pielea.

    Cosmetice Prezentare generală Vezi mai multe.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: