Cum de a alege un deodorant pentru igiena intimă?

Cum de a alege un deodorant pentru igiena intimă?

Deodorant pentru igiena intimă este conceput pentru a rezolva problema unui miros specific care are loc în cele mai delicate zone ale corpului uman. Astăzi, versiuni speciale de sex masculin și de sex masculin de parfum și agenți igienici, arome de mascare care apar cu o activitate fizică crescută sau o supraîncălzire a corpului. Acestea iau în considerare caracteristicile pH-ului pielii, hipoalergenice și pot avea atât un efect de deodorizare excepțional, cât și influențează cuprinzător intensitatea glandelor.

Particularități

Creșterea transpirației oferă adesea disconfort în lunile de vară sau iarna, când corpul se supraîncălzește sub îmbrăcăminte caldă, iar glandele lucrează mai intens. Înainte de a alege o deodorant de sex feminin pentru o zonă intimă, Este necesar să înțelegem motivele transpirației. Acest lucru se poate datora particularităților de anatomie sau încălcări ale hormonal, precum și cu caracteristicile individuale ale corpului. În orice caz, de mare transpirație oferă anumite disconfort și necesită rezolvarea unei probleme.

Sarcina principală care deodorantul este rezolvat pentru igiena intimă este de a elimina mirosul neplăcut și îmbunătățirea nivelului general de puritate și prospețime a pielii în domeniul organelor genitale. Cele mai multe dintre compozițiile prezentate în vânzare are doar un efect cosmetic și nu se luptă cu transpirație ca atare. Dar există, de asemenea, antiperspirante cu drepturi depline capabil să regleze gradul de intensitate a hardware-ului.

În acest caz, rezultatul aplicării compoziției nu va fi doar absența unor mirosuri străine de lenjerie și îmbrăcăminte, dar, de asemenea, pielea uscata

Deoarece deodorant pentru o zonă intimă are o zonă de aplicare destul de delicată, cerințele privind calitatea și proprietățile sale sunt, de asemenea, prezentate destul de mare. Nivelul neutru de aciditate este obligatorie, deoarece microflora a organelor genitale este foarte sensibil la schimbările sale și poate răspunde la intervenția din exterior prin manifestări disbacterioza. Absența alcoolului este, de asemenea, o caracteristică importantă a acestor fonduri, argintul sau acidul lactic apar ca o componentă antibacteriană.

Citește mai mult  Buchete de cosmetice: Ce sunt și cum să faceți?

Când trebuie să se aplice?

Utilizarea deodoranților pentru igiena intimă este necesară în cazurile în care o femeie are hiperhidroză, există un corp supraponderal, provocând transpirații crescute sau există probleme în activitatea sistemului endocrin. În plus, pot apărea probleme în tulburări existente în starea microflorei zonelor delicate. Sturzul și alte boli fungice în procesul de tratament provoca apariția unor mirosuri specifice, care pot complica puternic viața unui adult.

vreme caldă este motivul pentru care chiar și oamenii care de obicei nu suferă la creșterea transpirație sunt recurs la deodorante intime. Pe lângă îndeplinirea funcției sale principale, compoziția aplicată pe piele poate preveni apariția zonelor granulate pe suprafața pielii, a minimiza iritatia după ras sau epilare. utilizarea pe tot parcursul anului a acestor facilități de igienă arătat oamenilor, cea mai mare parte a timpului petrecut într-o poziție șezând. În acest caz, vă faceți griji cu privire la curățenie și prospețime de lenjerie, haine, chiar și după o zi de lucru mature, nu trebuie să.

Vizualizări

deodorant femei pentru care zona intimă este aplicația principală, pot fi prezentate în diferite tipuri.

 • Sprays. Cele mai frecvente opțiune. Spray pulverizat pe piele sau lenjerie, vă permite să preveniți sau să încetinească aspectul unui miros neplăcut.
 • Instrumente cu bile. Ele sunt aplicate folosind o rolă specială, masca mirosul bine, țineți mai mult decât spray-urile, dar pot provoca reacții alergice.
 • Poezii. Aceste deodorante uscate sunt destinate să rezolve 2 probleme simultan: eliminarea mirosului neplăcut și reglarea transpirării crescute. La momentul acțiunii, pielea va rămâne uscată chiar și în cea mai severă căldură.
 • Servetele umede. Mijloacele de eliminare instantanee pe termen scurt a mirosurilor neplăcute sunt produse în pachete compacte, este ușor de utilizat, poate fi folosit după cum este necesar în timpul zilei. Astăzi, servetele sunt produse pentru bărbați și femei, este mai bine să le alegeți în linia aceluiași producător ca principalul deodorant.
Citește mai mult  Totul despre cosmetice Divage

Aceste fonduri nu anulează procedurile de igienă standard și sunt doar o adăugare la acestea.

Revizuirea mărcii și a produselor

Printre producătorii populari de deodoranți pentru igiena intimă pot fi remarcate de mai multe.

 • Faberlic. Produce serii de experți Pharma pentru audiența feminină și masculină. În plus față de spray-uri, oferă spray-uri de gel care se disting printr-un efect bine consolidat.

 • Oriflame. Eliberează Deodorant Feminelle, precum și o serie de produse de igienă. Există șervețele și gelurile în stoc, permițând menținerea curățeniei corpului pe parcursul zilei.

 • Femfresh. Compania britanică creează un spray feminin proaspăt Deo, caracterizat prin pulverizare uscată și durabilă, până la 8-10 ore, acțiune. În seria Active Deo Fresh Active, compoziția produsului este întărită cu ioni de argint.

 • Unic și inovați. Eliberează senzațional de modalitate deodorant masculină fără parfumuri parfumuri. Remedierea se face pe baza evoluțiilor moderne, având în vedere intensitatea transpirației reprezentanților sexului puternic.

 • Porumbel. În seria Intimo Neutro, marca produce dezodorizarea fonduri pentru locurile cele mai delicate. Compoziția conține substanțe care facilitează îngrijirea pielii care îmbunătățește starea sa după ras și epilare. Ei bine, mirosuri măști specifice în timpul menstruației.

Recomandări pentru alegerea

Alege un deodorant pentru igiena intimă ar trebui să fie corecte. În primul rând, se recomandă să se acorde atenție personalului. Nu ar trebui să aibă alcool, aluminiu, alte substanțe chimice agresive. Asigurați-vă că pentru a se asigura în neutralitatea chimică a deodorant. aciditatea acestuia ar trebui să fie în intervalul de pH 3,3-4,5.

Indicatorul de înaltă calitate va fi prezența ionilor de argint – componenta antibacterian natural eliminând principalul motiv pentru apariția mirosului. Lactatul (acid lactic), va fi un ingredient util, oferind compoziția produselor de igienă similaritate cu mucoasa corp microfloră. Lovirea pielea, o astfel de deodorant, cel mai probabil, nu va provoca iritații.

extracte naturale de materii prime de origine vegetală (mușețel, gălbenele), cu toate că au un efect dezinfectant pronunțat, există concentrare mai degrabă homeopată și influență directă asupra combaterii mirosuri în astfel de mijloace. Dar un parfum parfum ascutit este un motiv să renunțe la achiziționarea, deoarece astfel de compoziții sunt de multe ori mai agresive, poate provoca iritarea pielii.

Termeni de utilizare

Când se utilizează deodorante aplicate în locuri intime, este în valoare de anumite recomandări să adere la. În urma acestora, vă poate oferi cele mai sensibile zone de îngrijire a pielii și de îngrijire delicată, pentru a preveni apariția unui miros neplăcut de transpirație în zona intimă.

 • Puteți aplica pielea pe piele numai după recepția igienică a dușului sau a băii. Restul timpului este mai bine să utilizați șervețele umede.
 • Direct pe câmpul crescute de gel de transpirație sau cremă sunt aplicate. Bastoane se ocupă de pliuri în înghițite fără a afecta membrana mucoasă. Spray spray la o distanță de cel puțin 15 cm pe pielea uscată curată.
 • Astfel încât sentimentul de prospețime este păstrat mai mult, merită să tratați deodorant și lenjerie de corp.
 • În timpul perioadei de menstruație, merită să creșteți frecvența procedurilor de apă și utilizarea mijloacelor de deodorizare între ele.
 • Nu este nevoie să re-aplicați compoziția sau să o utilizați în cantități prea mari. Poate fi dăunător pielii din cauza depășirii concentrației de substanțe antibacteriene.
Citește mai mult  machiaj minerale Jane Iredale

Prezentare generală a fondurilor pentru igieunts intimă Vezi mai multe.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: