Cum de a face patch-uri pentru ochi face singur?

Cum de a face patch-uri pentru ochi face singur?

In zilele noastre, multe produse cosmetice au devenit o adevărată Mast Hav, adică, necesitățile de bază pentru reprezentanții podea frumos. În același timp, femeile sunt de multe ori întrebam cum de a face patch-uri pentru propriile lor mâini și cu costuri minime. În mod firesc, un proces similar are un număr de nuanțe importante, și este necesar să se apropie de punerea sa în aplicare cu mintea, care deține informații relevante.

Rețete de patch-uri de la medicina tradițională

Remediile sunt avute în vedere se referă la categoria de merit de ingrijire expres. Aceste tampoane având o formă de semilună au un efect cu adevărat fenomenal. Plasturi pentru îngrijirea pielii blândă în zona ochiului sunt impregnate cu diferite soluții cu o concentrație crescută de anumiți nutrienți. În ciuda complexității aparent, aproape fiecare fată poate face patch-uri pentru ochi cu propriile lor mâini.

Este important să se ia în considerare faptul că o opțiune cu producătorii independenți oferă costuri financiare și temporare minime. În acest caz, există un număr destul de mare de rețete populare.

În urma instrucțiunile, puteți face diferite patch-uri rapid și ieftin, ținând seama de caracteristicile pielii.

Cu suc de aloe

Una dintre opțiunile de preparare prevede utilizarea unui gel cu aloe extract. Este demn de remarcat faptul că acesta este un instrument popular, care are multe femei. Oricum Odată cu achiziționarea gelului nu vor exista probleme. Poate fi cumpărat într-o farmacie sau o comandă prin Internet. În conformitate cu numeroasele recenzii, Gelul de 92% al mărcii Republicii Nature a dovedit că nu este rău.

Patchele de tonifiere aloe sunt una dintre cele mai de succes opțiuni. O sticlă relativ mică a cosmeticelor finite este suficientă pentru o lungă perioadă de timp și, prin urmare, beneficiul în acest caz este evident. În plus față de faptul că tampoanele de casă vor costa mult mai ieftin decât cumpărat, procesul de pregătire este cel mai mult.

Pentru patch-uri de aloe, va fi necesar:

 • Luați un disc de bumbac și tăiați-l ușor în două jumătăți+
 • Impregnați cu atenție ambele părți prin gel răcit+
 • Opțional, puteți întârzia o parte a lânii – în acest caz, tampoanele (autocolante) vor fi ușoare și nu vor putea întinde pielea.

După aceea, aplicați numai semiscenții preparați la pleoapele inferioare timp de aproximativ o jumătate de oră vor fi aplicate pe pleoapele inferioare.

Cu castravete

La domiciliu puteți face rapid patch-uri hidratante și nutritive cu multe legume populare și iubite. Există deja legende despre proprietățile sale miraculoase.

Următoarele ingrediente vor fi necesare pentru gătit:

 • Castravete – 1pc+
 • Vitamina E (sub formă lichidă) – 15 ml+
 • Zahăr (de preferință nisip mic, maro) – 2 ore. L.

Castravetele trebuie curățate din coajă și se mănâncă cu un blender sau cu un cuțit obișnuit. Următorul necesită de la masa rezultată pentru a stoarce sucul. Zahărul și vitamina E sunt adăugați la acesta și toate acestea sunt încălzite la dizolvarea completă a nisipului de zahăr. După ce va putea decât să răcească lichidul și pradă rezultată cu el a pregătit jumătățile de discuri de bumbac.

  A doua opțiune este Patch-uri universale, ingredientele soluției pentru care sunt castravete și aloe.

  Acest remediu are un efect clarificator și hidratant și creează, de asemenea, un efect de întinerire.

  Aceste componente vor fi necesare:

  • Castravete fără coaja de dimensiuni medii – 1 buc.+
  • Suc de aloe – 20 ml+
  • Lavanda ulei esențial – 2-3 picături.

  Castravetul este zdrobit de un blender, după care ingredientele rămase trebuie să adauge la cashitz rezultat. În etapa finală, este necesară o masă gata făcută să se răcească.

  Cu proteine ​​de ouă

  Imediat merită să spunem că această rețetă nu este un mijloc miraculos capabil să ofere un efect lung. Cu toate acestea, este popular cu femeile. Acest mortar pentru tampoane poate fi îndrăzneț pentru a apela mijloacele cosmetice de acțiune expres.

  Pentru gătit va trebui să pregătească Proteina 1 ouă și vitamina E în capsule. Proteina este necesară pentru a bate de înaltă calitate înainte de formarea unei spume caracteristice de alb. Apoi se adaugă conținutul capsulelor. După aplicarea soluției pe crescențele discurilor de bumbac Este necesar să se aplice acestora astfel încât acestea să fie acoperite cu o zonă de zonă exterioară a ochilor.

  Cu iaurt

  Această rețetă va ajuta la gătit la domiciliu un mijloc destul de eficient de a face față ridurilor sub ochi. În primul rând, va fi necesar să bateți cu atenție mixerul sau blenderul 2 linguri de iaurt. Apropo, este important ca să fie natural și nu conțineau aditivi.

  De asemenea, vom avea nevoie de 2 lingurițe de zahăr din trestie și 1 linguriță de ulei de migdale. Dacă în cele din urmă, masa sa transformat prea gros, poate fi diluat cu lapte. Acesta va rămâne numai înmuiat cu discuri de bumbac și le va aplica în zona din jurul ochilor timp de 15 minute.

  După procedură, se recomandă spălarea apei minerale pentru a îmbunătăți efectul.

  Cu cartofi

  În acest caz, vorbim despre cea mai mare versiune bugetară. În același timp, arată practica pe termen lung, El lucrează cu reticență. Unii reprezentanți ai frumoasa jumătate a umanității susțin că cartofi sunt un mijloc eficient de a lupta împotriva ridurilor. Și în situații cu pungile de sub ochi și edem, rezultatele în cele mai multe cazuri sunt în măsură să o surpriză chiar și cele mai mari sceptici.

  Cea mai simplă opțiune prevede aplicarea a două piese ale acestui produs unic pentru secole. Adică, cartofii nu poate chiar freca.

  În cazul în care se dovedește a reduce cele mai multe cercuri subțiri, atunci ei vor rămâne pe piele, și nu trebuie să le dețină.

  În plus, puteți găti rapid patch-uri de cartofi Pentru a elimina urmele de oboseală. Pentru ei, veți avea nevoie de:

  • cartofi mici+
  • lingura de iaurt natural.

  Cartofi, nu de curățare, ar trebui să fie grătarul. Apoi, masa rezultată este amestecată cu iaurt și soluția este gata. Se va păstra numai vatuit discuri țesute în ea.

  cu cafea

  Patch-urile preparate din acest produs se bucură de popularitate bine-meritata și ei înșiși a stabilit mult timp ca un mod eficient. Le puteți face la domiciliu, cu un cost minim.

  Pentru a face acest lucru, se prepară:

  • cafea cremă Strong – 20 ml+
  • Cremă sau smântână grasă – 2 st. L.

  Procesul de preparare cât mai simplu posibil. Tot ceea ce va avea nevoie este cafea Răcit se amestecă bine cu smântână sau smântână. După aceea, acesta va rămâne înmuiate numai în soluția rezultată de tampoane pre-preparate din discuri de bumbac.

  cu ceai

  tampoane de ceai vă permit să obțineți rapid și cel mai eficient scăpa de cercurile intunecate din zona ochilor. Lista de ingrediente include:

  • apă de fierbere – 200 ml+
  • Ceai verde – 1 oră. L.+
  • Mint – 1 oră. L.+
  • flori de mușețel – 1 oră. L.

  Ca și în situația cu majoritatea altor soluții de auto-a făcut, prepararea de patch-uri de ceai nu va necesita timp semnificativ. Toate componentele trebuie sa se toarnă apă clocotită și se răcește amestecul sub capac. Următorul pas este de a votare și cameră în frigider.

  Cu lapte

  Despre proprietățile nutritive ale acestui produs cunoscut pentru o lungă perioadă de timp. Aceste proprietăți permit utilizarea laptelui ca un mijloc eficient pentru a elimina umflarea și vânătăi. Componenta principală și numai pentru patch-uri, în acest caz este de lapte refrigerată. Se recomandă să se plaseze mai multe cuburi de gheață în ea. Va fi necesar doar pentru a umezi roți de bumbac (semilune) în lapte de gheață și le-a pus pe pleoape inferioare.

  cu gelatina

  Pentru prepararea unei soluții cu un efect de intinerire Va fi necesar să se aibă grijă de prezența următoarelor componente:

  • Gelatina – 1 lingura+
  • Apa – 20 ml+
  • Bulion de flori farmacie Socul – 20 ml+
  • mărar sau pătrunjel – 1 grindă+
  • frunze de menta – 1 fascicul.

   Pentru a face o soluție, veți avea nevoie de:

   • Gelatina se toarnă apă și se lasă timp de 5 minute pentru umflarea+
   • frunze de mentă și verde strivi un blender pentru masă omogenă+
   • gelatina Naked pentru a dizolva (puteți pune literalmente în cuptorul cu microunde timp de 10 secunde)+
   • Adăugați Baiga BEZIN și anterioară Masa verde și mentă+
   • Cu grijă soluția amestecată se toarnă într-un recipient plat cu un strat subțire și a pus în frigider câteva ore înainte de îngheț full+
   • taie mucoasa forma necesară.

    A doua opțiune este Colagenul plasturi pe bază de gelatină Cu un efect revigorant. Ingrediente:

    • Gelatina – 2 linguri:
    • Lapte – 40 ml+
    • Ulei de Argan – 1 linguriță+
    • gălbenuș de ou – 1 buc.

     Gătit:

     • Gelatina se toarnă lapte rece și se lasă timp de 5 minute+
     • Fa un amestec, fără a aduce aceasta la fierbere, până când gelatina se dizolvă complet+
     • se adaugă ulei de argan și gălbenuș+
     • Se toarnă amestecul rezultat într-o formă plană sau pe un pergament cu un strat subțire și trimite la frigider.

     În etapa finală va fi necesar, ca și în cazul precedent, se taie din soluția congelată a plasturilor de forma dorită.

     Pregătirea-te de la farmacie

     Pentru a face patch-uri de vultur le este suficient pentru a prepara soluția adecvată și să se înmoaie acest amestec miraculos de bumbac spongats. Ingredientele pot fi multe produse obișnuite, precum și fonduri vândute în orice farmacie. Ca rezultat, puteți obține produse cosmetice eficiente pentru îngrijirea pielii din zona ochilor componente exclusiv naturale. În același timp, spectrul de acțiune a acestora este mai mult decât lat.

     de la Sinyakov

     Baza soluției nutritive, în acest caz, se va efectua „Blefarogel“, care pot fi achiziționate în farmacie, și ulei de măsline. În plus, veți avea nevoie de:

     • Gel Aloe+
     • frunze de ceai verde+
     • Ulei de migdale+
     • ulei de argan+
     • ulei esențial Morkovi.

      Efectuarea de case de patch-uri de pe discuri de bumbac din cercurile intunecate de sub ochi, va fi necesar:

      • Se amestecă migdale și ulei de argan+
      • ulei de morcov Adauga+
      • Amestecul rezultat se bazează+
      • frunze de ceai Throw.

      După ce soluția este afectată de cel puțin 30 de minute, puteți să vă bucurați burete.

      de la riduri

      Efectiv cu riduri face față cu soluții bazate pe serice. Și pentru acest lucru, este foarte necesar să nu cheltuiască sume mari de bani pentru achiziționarea de produse cosmetice. Puteți face în mod independent, astfel de patch-uri din următoarele componente:

      • ser Hyaluronous, o alternativă la care poate fi „blepharogel“, accesibil în orice farmacie.
      • ulei de migdale+
      • ulei de măceșe+
      • Capsule „Aevit”.

      Este necesar să se amestece o parte din fiecare dintre ingredientele enumerate. În etapa finală, se adaugă conținutul capsulei cu un complex de vitamine.

      de la edem

      Din aceste formațiuni vor ajuta să scape de soluție, în baza căreia va fi la fel Farmacie „Blefarogel“. După cum sa menționat mai sus, este posibil să-l înlocuiască cu un ser special. În plus, lista de componente include cafea instant, ulei de argan si vitamina E.

      În primul rând, este necesar să se amestece cu baza de granule de cafea solubile. Apoi se adaugă vitamina E și ulei de argan. Este necesar să se amestecă bine și vă puteți bucura de discurile solide rezultate.

      Este important să ne amintim că resturile acestei măști de fata sunt cel mai bine eliminate cu servetele inmuiate in apa micelară.

      de reintinerire

      Din păcate, cu manifestări de îmbătrânire, pielea feței mai devreme sau mai târziu trebuie să se confrunte cu fiecare femeie. Pot veni la venituri patch-uri anti-îmbătrânire, fierte singur. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de:

      • „Blefarogel“ (un agent farmaceutic, care include gelul de aloe și acid hialuronic) sau colagen, precum și ser hialuronic+
      • Ulei de migdale+
      • ulei de măceșe+
      • Vitamina complex „Aevit” (1 capsulă).

       Toate ingredientele sunt amestecate cu atenție în proporții egale. Apoi va fi necesar doar pentru a umezi tăiat amestecul rezultat în două jumătăți de burete. După ce se aplică secolelor, rămășițe ale mijloacelor pot fi distribuite pe suprafața pielii.

       O altă realizare a ridurilor – Acestea sunt patch-uri cu salvie anti-îmbătrânire. Pentru gătit lor, aveți nevoie 200 ml de fierbere pentru prepararea cafelei apă 2 linguri de farmacie sau salvie uscate. Soluția ar trebui să fie incanded cu cel puțin o oră, după care va trebui să fie tulpina și trimite la frigider.

       Sfat

       • Nu contează ce fel de produse și uleiuri sunt folosite pentru a prepara produse cosmetice de casă, este necesar Luați în considerare caracteristicile pielii.
       • Un alt punct important va fi Alegerea corectă a componentelor pentru soluția. Este ulterior, acestea vor absorbi vor roti din bumbac.
       • Înainte de gătit, rezultă să aibă grijă de ceea ce materialele pe care le vor fi aplicate. Este vorba despre sponuts care trebuie să taie în prealabil sub formă de semicercuri. Unii fac astfel de piese ale viitorului, astfel încât nu este necesar să le taie de fiecare dată.
       • În soluții la jumătate din discurile îmbibate timp de 1-2 minute.
       • Soluții gata, spații libere pentru ei și chiar buretele ei înșiși sunt cele mai bune Păstrați la rece. În conformitate cu numeroase comentarii, permite nu numai pentru a prelungi termenul de valabilitate, dar, de asemenea, pentru a îmbunătăți eficiența cât mai mult posibil.
       • Important în procesul de utilizare a produselor cosmetice self-made ia în considerare caracteristicile și proprietățile componentelor acestora. Deci, în compoziția plasturilor intră Aloe, este recomandat să se asigure că nu există manifestări alergice. Puteți aplica o cantitate mică de soluție pe pielea din zona cotului și pe parcursul zilei se observă pentru răspunsul organismului.

       Despre modul de a face patch-uri pentru mâinile, uite în următorul videoclip.

       Evaluează articolul
       ( Încă nu există evaluări )
       Adaugă comentarii

       ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: