Deodorante fără aluminiu: specii și aplicații

Deodorante fără aluminiu: specii și aplicații

Deodorante fără aluminiu, substanțe agresive, parabeni devin din ce în ce mai mult o alegere a persoanelor în mod responsabil legate de sănătatea lor. Deodoranții organici conțin minerale cristaline care nu reprezintă pericole pentru organism.

Alegerea medicamentelor fără parabeni ajută la reducerea riscurilor de dermatită, reacțiile alergice ale unui tip diferit, împiedică blocarea porilor, accelerează ieșirea de toxine. În plus, deodoranții fără aluminiu ajută la menținerea transpirației normale, ceea ce este destul de important pentru termoregularea corectă a corpului.

Industria modernă de frumusețe oferă o gamă largă de produse pentru fiecare gust. Lista celor mai bune firme și rating de deodorante naturale pentru femeile fără săruri de aluminiu și alte ingrediente periculoase va ajuta la navigarea în care sugestii merită considerând mai întâi. Contrar credintei populare, remedii naturale moderne de mirosul de sudoare nu plătesc mult mai scump decât analogii săi, și viața lor de serviciu de multe ori se dovedește a fi mult mai impresionant. Ce ar trebui luate în considerare înainte de a schimba deodorante cu aluminiu si parabeni la organic? Să încercăm să ne dăm seama.

Caracteristici și compoziții

Caracteristica principală a deodorante naturale este absența unui număr de substanțe care sunt utilizate în produse chimice populare. Lucru este că antiperspirante moderne – sprayuri, poezii, role – nu mai avut drept scop mirosul neplăcut deghizat. Acestea includ substanțe capabile să blocheze complet pentru o anumită perioadă de funcționare a glandelor sudoripare. Fără săruri de aluminiu face imposibilă.

Următoarele substanțe sunt considerate cele mai periculoase:

 • clorhidrat de aluminiu+
 • Clorură de aluminiu+
 • aluminiu zirconiu.

Fracțiunea de masă a acestor substanțe este de până la 20% din total. Găsirea pe piele, ei înfundând glandele sudoare, perturbând cursul natural al proceselor biologice, cu o creștere semnificativă a concentrației penetrate țesutului, determinând dezvoltarea proceselor tumorale, tulburărilor endocrine.

Deodoranții naturali conțin aluminiu în microdos, Deoarece se folosesc compușii din seria alumokalia aici – cristale de origine naturală, de asemenea, cunoscut sub numele de alaun. Ele reduc ușor activitatea glandelor de transpirație, permițându-vă să evitați probleme sub formă de axi umede.

Principalul lucru – acestea sa faca fata perfect cu aspectul de mirosul de sudoare și de a face nici mai rău decât deodorantele tradiționale publicitate.

Organic Deodorante fara parabeni – Aici este un alt argument important în favoarea alegerii de protecție naturală împotriva transpirației. Acești conservanți cosmetici sunt din ce în ce mai acuzați de mult încât cresc semnificativ riscurile de dezvoltare a bolilor oncologice. În proprietățile sale, parabenii sunt similare cu hormonii sexuali naturali ai femeilor – estrogeni, dar sunt mult mai slabi și pot afecta negativ fundalul hormonal, provocând diverse încălcări. Contactul frecvent al pielii axilor cu mijloace care conțin paraben este numit unul dintre factorii care afectează dezvoltarea cancerului de sân.

Citește mai mult  Cum de a face patch-uri la domiciliu?

Ce ar trebui să fie în compoziția unui deodorant natural? Alumocalia alum în formă de cristal sau sub formă de pulbere, uleiuri esențiale în concentrație sigură, pot fi adăugate Soda pentru combaterea bacteriilor, argilă.

Fonduri disponibile în formular:

 • pastă groasă, mai mult ca ceara+
 • Veste în formă de cremă+
 • Cilindri în care un cristal are o formă sferică+
 • Aerosoli pe bază de cristaline+
 • Pulbere (sub formă de pulbere)+
 • Minerale cristaline solide.

Deodoranții naturali sunt considerați cei mai populari Sub formă de cristale alunite care conțin sulfat de sodiu, potasiu și aluminiu în doze sigure. Cu ajutorul lor, puteți normaliza transpirația și realizarea glandelor pentru a lucra în mod confortabil chiar și cu cele mai intense încărcături.

Merită să ne amintim că acțiunea chiar deodoranții organici cei mai eficienți rareori durează mai mult de 3-8 ore.

Avantaje și dezavantaje

Principalele avantaje ale deodoranților organici sunt evidente.

 1. Nu există restricții privind utilizarea. Deodoranții naturali sigili sunt potriviți și femei însărcinate și care alăptează. Ele pot fi folosite de adolescenți de transpirație bogată, persoane în vârstă, bărbați și femei cu diferite niveluri de activitate fizică.
 2. Universalitate. Remediile minerale pentru transpirație pot fi folosite în acele părți ale corpului, unde este imposibil să se aplice pulverizarea obișnuită sau stick-ul – sub piept, în zona intimă, pe picioare, palme, în spatele urechilor și în zona de gâscă. Dacă fața în căldură este foarte glorificată și transpirație, mijloacele ecologice vor ajuta la reducerea disconfortului.
 3. Reducerea transpirației. Cu utilizare pe termen lung, efectul se dovedește a fi destul de persistent. În același timp, deodorant natural suprimă microflora bacteriană.
 4. Lipsa de urme pe haine. Puteți uita de pete albe și galbene care nu pot fi îndepărtate chiar și mijloace scumpe.
 5. Abilitatea de a combina cu parfumurile preferate, apa de toaletă. Mijloacele organice din sudoare sunt adesea disponibile fără parfumuri sau în această capacitate utilizează uleiuri esențiale.
 6. Economie. Dacă vorbim despre un cristal, atunci este suficient timp de 6-12 luni de utilizare permanentă.
 7. Abilitatea de a utiliza pe pielea iritată sau deteriorată după bărbierit, shuging, depilare. Antiperspiranții convenționali în acest caz nu pot fi utilizați.
 8. Nici un disconfort după utilizare. Pielea uscată, nu lipicioasă, plăcută la atingere, fără sentimente.
 9. selecție largă de forme, care sunt convenabile pentru utilizare. Puteți găsi opțiunea printre varietatea de soluții accesibile.
 10. Lipsa de riscuri pentru sănătate. Minerale utilizate în deodorante tip organice fac parte din arcuri pentru copii și sunt cunoscute de mai multe secole ca absorbanți eficiente de mirosuri neplăcute.

Printre minusurile deodorante naturale, o diferență de preț poate fi observat (cu o durată de viață mai lungă de instrumente organice), pe termen scurt de acțiune – un mijloc de sudoare va trebui să efectueze.

deodorante naturale nu va ajuta la rezolvarea problemei de hyperhydroposis sau transpirație asociată cu tulburări hormonale. Crystal deodorant atunci când se încadrează poate accident.

Rating-ul cele mai bune deodorante

Ce firme produc cele mai bune deodorante naturale pentru femei? Listă de branduri oferite antiperspirante de înlocuire organice sunt destul de mari. Cele mai bune deodorante fara aluminiu si parabeni includ următoarele mijloace.

 1. Acca Kappa. de brand profesionist italian, unul dintre liderii industriei europene de frumusețe. Deodorant Stick Are o formă împungere, bine potrivite pentru vreme nu prea fierbinte. Ca parte a uleiurilor naturale, există o lumină decolorare lavandă și ienupăr. La uscarea stratului aplicat, fondurile vor trebui să-și petreacă câteva minute.
 2. Aubrey. Compania produce o gama larga de deodorante fara aluminiu, sunt spray-uri, antiperspirante uscate, rola aplicator. În compoziția lor, ingrediente naturale și uleiuri esențiale, vitamine. Atunci când este aplicat pe piele, vindecã instrument mici rani, bacterii distruge. Are o aromă plăcută de lumină.
 3. SPEICK. Brandul elibereaza un băț capabil să protejeze de sudoare de 24 de ore într-un rând. Mijloacele este economic, convenabil pentru utilizare, ca parte a uleiurilor esențiale naturale și produse de îngrijire a pielii Componente. lumina Fondancy, conifere, chiar potrivit pentru adolescenți.
 4. WELEDA. Celebra firmă mondială produce original Citrus Deodorant În forma de lumină pulverizare pe bază de ulei esential de lamaie. Compoziția este caracterizată printr-un spray delicat, nu necesită așteptare până când stratul aplicat. Sticlă păcălelilor de sticlă Se pare atractiv, ușor de utilizat.
 5. Deonat. Compania produce cristal tradițională într-un format convenabil de călătorie-Stick. protecția lui este suficient timp de 12 ore, hypoallergenen minerale naturale, este ușor de a lua cu tine pe excursii și de călătorie. Se consumă foarte lent.
 6. Vichy. marca franceză produce o gamă largă de mijloace de protecție împotriva transpirației fără aluminiu. De cele mai populare, puteți aloca un deodorant cu role, care funcționează 24 de ore, 24h Deodorant roll-on Dry Touch din aluminiu fără sare. Instrumentul, de asemenea, nu conține alcool, colectează și absoarbe sudoare, fără a interfera cu separarea sa normală, în timp ce frunzele subsuori se usuce. Un alt produs demn de brand – 48h Desodorante minerale, Roller, cu o structură de gel ușor, uscare în 5 minute, fără miros luminos.
 7. „Makos”. producător rus de deodorante naturale sub forma unui aluat dens pe bază de ulei de nucă de cocos și ceară de albine. Instrumentul este produs în rigla „Dobroslava”. În plus, compania are un băț Cosmavera cu aceeași compoziție, dar mai convenabil în aplicarea. Protecția Pot este prevăzută pentru 24 de ore.
 8. Levrana. Compania produce un deodorant ieftin sub forma unui spray bazat pe alumocalya alaun si aloe vera ulei esential. Instrumentul se referă la media pe durata acțiunii, costume de oameni cu transpirație nu prea abundente. Aplicat simplu.
 9. Yves Rocher. Firmă se concentrează recent pe deodorante naturale feminine și masculine, oferindu-se să folosească verde compoziții pe bază de ceai în loc de aluminiu. În această serie, compozițiile vor usca pentru un timp destul de lung, au nevoie de timp atunci când sunt aplicate, dar în cazul în care sunt respectate toate regulile, acestea sunt protejate de sudoare la 24 de ore.
 10. Librederm. Compania produce o versiune clasica a deodorantului role bazat pe alumokalia alaun. Instrumentul este ușor de aplicat, are o dimensiune compactă, este convenabil să-l ia cu tine. Dintre minusuri – o cantitate mică de ambalaje, o perioadă de valabilitate scurtă – nu mai mult de 4-5 ore.
 11. Schmidt. marca germană producătoare de deodorante sodă de înaltă calitate. Bunurile nu sunt cele mai accesibile din Rusia, aromat cu un trandafir si vanilie, inlocuieste antiperspirantul, ajustarea transpirație. Soda elimina mirosul de sudoare, nu dă de umiditate să cadă pe haine.
 12. Cristal. Marca thailandeză care produce un deodorant organic sub forma unui mineral natural, dar în ambalajul obișnuit. Remediu fără miros, are un călător călător.

În modul zilnic de utilizare a cristalului, este suficient timp de cel puțin 1 an, când se află pe o acoperire rigidă a podelei sau pe marginea băii, este ruptă.

Cum să-l folosească?

Condiții de utilizare a deodorante naturale sunt destul de simple. În prima aplicație, este necesar să se testeze încheietura mâinii, lăsând-o timp de 12 ore: dacă nu există manifestări de alergii, mijloacele pot fi utilizate în condiții de siguranță prin numire. Adevărat, în conformitate cu următoarele recomandări.

 1. Menținând igiena corpului. Înainte de a aplica, trebuie să faceți un duș sau o baie. Suprafața corpului trebuie să fie uscat și curat, dacă este utilizat, cu role, spray sau cremă. În timpul zilei înainte de reaplicare, puteți reîmprospăta pielea cu un șervețel. Când se folosește un cristal deodorant, suprafața corpului sau mineral în sine trebuie să fie umezit.
 2. Utilizați instrumente numai naturale. Este imposibil să se combine un deodorant organic cu un antiperspirant convențional, să alterneze utilizarea lor. Această interdicție nu se aplică parfumului.
 3. Refuzul de aplicare a mijloacelor în prezența leziunilor severe ale pielii. rani deschise, ulcere umede, eczeme si arsuri sunt contraindicate de a utiliza orice deodorante.
 4. Pre-ștergerestrat aplicat anterior de deodorant piele.
 5. Spălarea suprafeței cristalului după fiecare utilizare. După aceea l ștergeți uscat. Cu bastoane, creme, nu trebuie să faceți acest lucru.
Citește mai mult  Cum de a impune patch-uri de sub ochi?

Observând aceste recomandări, puteți utiliza deodorante naturale fără aluminiu cât timp și simțiți efectul utilizării lor fără disconfort și mirosuri neplăcute. Este important să se considere că atunci când se deplasează la deodoranții de cristal, adaptarea durează aproximativ 7-14 zile, în timp ce dependența, frecvența procedurilor igienice este mai bine să crească.

    Cum de a alege un deodorant natural, uitați-vă în următorul videoclip.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Narcisa Raescu

    Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: